V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 9:51 am

Dear to Vkings MC & SACC,

Di sini aku wakil dari Soulbikerz MC (Malaysia) ingin mengalu-alukan perjumpaan diantara Soulbikerz MC (Melaka) / Vkings MC & SACC. - (kemungkinan SACC join, aku tak confirm ngan mereka lagi)they all join


Objektif:- Mengeratkan lagi silatulrahim antara bikerz2 semalaya, nk ke kedai motor kat Sentul dan sekutu dgn nyer, suai kenal ngan Affat aka pomen kiter tuu, serta jalan2 cari makan merangkap riadah riadah......

Agenda :-

12.00pm - dijangka tiba di plaza tol Sg. Besi - ( kalau nk ikut join sambut they all aku alu2kan...)
( mintak pendapat kat mane nk makan tengahari port yg terbaik tuk bikerz melepakkan diri setibanya kami nanti ) - aku suggest Nasi Kukus Ayam Dara (bukak tak tuk lunch?)

2.00pm - riadah bengkel motor - ride ke NKS Sentul serta sekutu2nya dan suai kenal ngan AFFAT & kiter ke Tmn Bolton (bengkel custom)

4.00pm - ride pusing KL serta riadah melepakkan diri serta mini motor show kat public - hehehehe.....kuda besi korang pun boleh tahan gak custom.....( camne ngan Taman Tasek Titiwangsa, ok tak? )

5.00pm - ride ke rumah aku kat Lembah Jaya Utara tuk melibas mihun sup meletup.....
( aku menjemput semua yg rasa nk merasa lagi mihun sup meletup di alu-alukan )
-kalau sempat aku nk bawak g mandi-manda kat taman rimba ampang bukit belacan.....

aku tukar ke agenda baru......

6.00pm - ride ke Bandar Baru Bangi coz Chopperz Merchandize invite to all bikerz ke BBQ Year End Charity Gathering kat 25A Jalan 9/2, Seksyen 9 Taman IKS, Bandar Baru Bangi.......start 6pm to 12midnight........

7.45pm - maybe lewat sikit bersurai........Soulbikerz MC (Melaka) bertolak ke tanah Melaka......

aku harap pada tarikh nie u all takde ape2 halangan or xtvt.....
di harap dapat kerjasama dari pihak Vkings MC serta seangkatan dengan nyer....

thanks of all your support.............

p/s :- bleh lerr keluar list sape bleh join kat bawah nie yee if u all dapat kata sepakat yee nanti.....


Last edited by on Wed Dec 26, 2007 3:32 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 10:20 am

aku nak ikut.... naik kete leh? ke naik kapcai ke..... apakan daya kuda sakit Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 10:30 am

elo bro.........kuda lu blom sihat lagi ke bro???......wa tak kisah asalkan tak menyusahkan u all lerr yee.....

DIALU-ALUKAN...................

p/s :- mane yg lain nie......sonyap jee......demam ke???? mandi air banjir???.......or motor korang naik sampan???......biasa lar MONDAY......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: :)   Mon Dec 17, 2007 12:37 pm

maybe aku join skali kalu x keje laaa hihihih Smile
no lane bole jalan kakai jer :Þ
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 2:23 pm

thanks bro......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 4:41 pm

samsneeze wrote:
maybe aku join skali kalu x keje laaa hihihih Smile
no lane bole jalan kakai jer :Þ

ye larr.... hina la aku.... mentang2 la aku takde moto beso.... takpe tawun depan aku pakai ST ke BMW ke tau la korang.... Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 5:39 pm

amd.. aku nak merasa lagi sup meletup kat rumah ko!!!! bounce

sodap bonaa... nak raso laie laa. kok ari 29hb tu sabtu? takdo hal.. den bole punyo.. takdo nak ko mano.. kampung pun banjior... tak dapek nak nolong... huhuhuh Crying or Very sad

aku ride ni jarang miss...
kehadiran aku untuk semua V'KiNGS ride almost 91.99%
muahahaha yang aku tak pergi tu kalau aku tidor je... hahahahahahhhah
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 17, 2007 5:48 pm

wokei...........ape lagi..........kasi bukak list tuk join Ride Suai Kenal Sesama Bikerz.....

1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4)
5)
6)
7)
Cool
9)
10)

Sesiapa yg berkenan ngan kempen nie ape lagi kasi hot lerrr.........kiter kasi gegar key ell.......maybe dari Melaka 10 to 12 kuda besi yg turun maybe lebih lagi kot.....
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
gegat
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 28
Age : 38
Location : Georgetown, Penang.
Registration date : 04/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 9:12 am

pergh!! happening tul..teringin nak join. (teringin je)
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 9:29 am

roger......roger.......aku rasa geng ride ke UTARA dh demam kot......sonyap jee......
takkan dh balik kampung kot......keje....woit....keje.....
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 3:02 pm

amd_v535 wrote:
roger......roger.......aku rasa geng ride ke UTARA dh demam kot......sonyap jee......
takkan dh balik kampung kot......keje....woit....keje.....

demam badan takpe jangan demam motot cam aku Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 3:18 pm

silap2 demam motot tu......sejuk lak rasa post nie.......hehehehehe....post pun sejuk....
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 4:25 pm

wokei...........ape lagi..........kasi bukak list tuk join Ride Suai Kenal Sesama Bikerz.....

1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4) bulk23(insyaALLAH)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)

Sesiapa yg berkenan ngan kempen nie ape lagi kasi hot lerrr.........kiter kasi gegar key ell.......maybe dari Melaka 10 to 12 kuda besi yg turun maybe lebih lagi kot.
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 6:10 pm

nolane wrote:
aku nak ikut.... naik kete leh? ke naik kapcai ke..... apakan daya kuda sakit Crying or Very sad

sori nolane..aku ingat hari nk p singapore..bleh ar try riki ko punya brg..tp x jadi..ada hal..so xdpt la nk riki harga..papehal aku try la jugak tanya2 mana agar dpt estimation harga..crank shaft n piston ey?lupa da aku..huhuh
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 6:11 pm

Insya Allah aku join kalu xde pape..
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 6:11 pm

1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4) bulk23(insyaALLAH)
5) awoi (TBC)
6)
7)
8 )
9)
10)

soulbikers bwk awek lebih x?hehehehehe
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Tue Dec 18, 2007 6:38 pm

thanks for all your support...........
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Sat Dec 22, 2007 1:08 pm

1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4) bulk23(insyaALLAH)
5) awoi (TBC)
6) hafizz the "rumbhapianist" (TBC)
7)
8 )
9)
10)
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: mmmmmmmmmmm   Sat Dec 22, 2007 1:48 pm

Alamakss... Gengzz... time nie aku balik penang ...tak dpt nak join rasanyer nie.. tapi tak per aku cuba tengok... kalau sempat aku koling2
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Sun Dec 23, 2007 10:38 am

thanks of all guys..............
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Sun Dec 23, 2007 9:32 pm

hafizz wrote:
1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4) bulk23(insyaALLAH)
5) awoi (TBC)
6) hafizz the "rumbhapianist" (TBC)
7)Jai (TBC)
8 )
9)
10)
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 24, 2007 11:39 am

bleh bagi idea nk g makan tengahari kat mane???.....serta merangkap lepak2 motor...
coz ape yg aku faham korang memang arif ngan ronda2 kotaraya......hehehehe...cabooottttt......

p/s:- NYALAN aka JHANJHI RHOCK mane pergi yee......g masuk hutan ke???....hahahahaha......yg lelain still demam ke......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Mon Dec 24, 2007 12:48 pm

HALOOOOOOOOOOSSSSS........!!!!!! IM OK..IM OK...IM OK...... bounce

ADA AMAD WEI..! AKU BARU BALIK MENUNAIKAN IBADAH KORBAN DAAA..... TP KAT KLANTAM LAA.... JAUH NAK AJAK KORANG SUMER..... EKEKEKEKEKE....BAPER HB ERK? 29 KER??? WA LETAK DULU LA.... TP X LEH YANJHI OK.... TAKUT ADA KILIJER.....HUARGGGHHAHAHAHAHAHA........ pirat tongue pirat

1) Nolane
2) Jeneral_Alkaline
3) samsneeze (tbc)
4) bulk23(insyaALLAH)
5) awoi (TBC)
6) hafizz the "rumbhapianist" (TBC)
7) Lee Lanun Troopers.......(TBY @ Tak Bley YANJHI.....!)
8 )
9)
10)
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Wed Dec 26, 2007 9:42 am

orait lanun.......ko memang nyalan......sibuk dok g sembeleh lembu ke??? or ko ke lain nie......hehehehehe.....anyway.....thanks for your support.....

Bump for today......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Wed Dec 26, 2007 3:44 pm

BUMP.........update info............

Dear to Vkings MC & SACC,

Di sini aku wakil dari Soulbikerz MC (Malaysia) ingin mengalu-alukan perjumpaan diantara Soulbikerz MC (Melaka) / Vkings MC & SACC. - (kemungkinan SACC join, aku tak confirm ngan mereka lagi)they all join


Objektif:- Mengeratkan lagi silatulrahim antara bikerz2 semalaya, nk ke kedai motor kat Sentul dan sekutu dgn nyer, suai kenal ngan Affat aka pomen kiter tuu, serta jalan2 cari makan merangkap riadah riadah......

Agenda :-

12.00pm - dijangka tiba di plaza tol Sg. Besi - ( kalau nk ikut join sambut they all aku alu2kan...)
( mintak pendapat kat mane nk makan tengahari port yg terbaik tuk bikerz melepakkan diri setibanya kami nanti ) - aku suggest Nasi Kukus Ayam Dara (bukak tak tuk lunch?)

2.00pm - riadah bengkel motor - ride ke NKS Sentul serta sekutu2nya dan suai kenal ngan AFFAT & kiter ke Tmn Bolton (bengkel custom)

4.00pm - ride pusing KL serta riadah melepakkan diri serta mini motor show kat public - hehehehe.....kuda besi korang pun boleh tahan gak custom.....( camne ngan Taman Tasek Titiwangsa, ok tak? )

5.00pm - ride ke rumah aku kat Lembah Jaya Utara tuk melibas mihun sup meletup.....
( aku menjemput semua yg rasa nk merasa lagi mihun sup meletup di alu-alukan )
-kalau sempat aku nk bawak g mandi-manda kat taman rimba ampang bukit belacan.....

aku tukar ke agenda baru......

6.00pm - ride ke Bandar Baru Bangi coz Chopperz Merchandize invite to all bikerz ke BBQ Year End Charity Gathering kat 25A Jalan 9/2, Seksyen 9 Taman IKS, Bandar Baru Bangi.......start 6pm to 12midnight........

7.45pm - maybe lewat sikit bersurai........Soulbikerz MC (Melaka) bertolak ke tanah Melaka......

aku harap pada tarikh nie u all takde ape2 halangan or xtvt.....
di harap dapat kerjasama dari pihak Vkings MC serta seangkatan dengan nyer....

thanks of all your support.............

p/s :- bleh lerr keluar list sape bleh join kat bawah nie yee if u all dapat kata sepakat yee nanti.....
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....   Today at 1:39 am

Back to top Go down
 
Soulbikerz MC (Melaka) Turun KL pada 29/12/07.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: