V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 18, 2007 12:02 pm

INFO TROOPERS TERKINI.........

YEARGHHHHHHH.......!!!!!!!!!!!
SALAMZZZZZ SUMER YERK....

Pada tanggal 14hb DIS 2007..... maka bermula la satu detik yg bersejarah buat V'Kings... aku rasa la..... awal mula pertama mula lg.... aku dah konteki samsons.... kata nak follow kita worang.... then kami suggest meet kat sri petaling..... aku terus shoot ke umah cikgu zam tgu sam... sam lak,,, katanyer tgu budak kecik (Andy) ..... ok.... tau2 si bdk kecik tu dah sesat...n terus tersasar kat umah pizan.... apalagi.... angin la satu bdn kami bertigo nih..... hampeh tul budak kecik nih.... .... kami terus shoot ke umah pizan pas tu... jumpa la mereka... si bro din DBKL n ipin pun dah ada gak.... so.... cukup dah 7 org.... pastu si apis aka hantu pungkoq lak kata nak flag off kami kat shell ...ok jerk.... (aku tau apis... lu bengang tahap dewa nyer x leh nak join last minit nih... sabar yerk... )

Lepas jerk wat apa yg patut kat shell tu....Jam lebih kurang 10 lebih kami pun mulakan lah perjalanan ke sg buloh untuk kutip si Din Btry.... setelah 1/2 jam ride.. kami pun sampai la kat pekan sg buloh....tgu si batery lak....baru nak bersiap lak katanyer.... angin lg.... (dah tau nak ride...mlm tu wat aper din oooiii) Din pun muncul la dalam jam 11 lebih...kami tgu dia kat welly sg buloh....

Then kami mulakan perjalanan seterusnyer....lalu ijok...Kuala selangor...tanjung karang.... sampai tjg karang... take 5 jap.... apalg... kena candu dulu leh sebatang dua ....ekekekekekekek

pastu aku konteki akunyer pakcik...nak singgah jumaat kat pasir panjang lak...dia kata ok jerk...then kami pun terus ke sana.... kami lalu sekinchan....... sampai jerk umah pak cik aku.... terus siap2 nak semayang jumaat.... abih solat jerk...makcik aku dah masak lak.... si din batery apa lg... gasak terus.... nasib la pinggan x leh telan..kalau x...dgn pinggan2 dia telan.....

then kami pun terus shoot ke sg besar....sabak bernam.... n masuk la ke negeri pak yeop kidai..... perak yeop!!!! ekekekekekeke... kami teruskan ride...masuk lak ke lumut... start situ dah jam lebih kurang 4 ptg.... adussss....kami telah di serang hujan yg amat lebat gilos babas.... nasib x terbabas beb.... ...kami amik keputusam take 5+5+5+5 laaa....... bila hujan dah reda skit.... kami on d bike semulappppp...... ride bro....ride....!!!

masuk la ke pekan setiawan.....tetiba aku nampak kuda cikgu zam dah terseliuh kaki belakang lak.... nasib la kena kat area pekan...kalau la kena kat area hutan..... peluh gak kami sumer.... (walau pun ujan....) ekekekekekek.... di situ....terjadila sedikit perselisihan faham dgn tokey kedai.... nasib la x jadi mcm citer wild hogs... sebab aku siap sound org2 kat kedai tu... "JGN SAMPAI AKU BOM N LETUPKAN KEDAI NKO..... WEI IPIN..! CEPAT BLAH...JGN TGU LELAMA KAT KEDAI NIH....NAJISSSSS!!!! HHHAAAIIIKKKKGGGHHHH PTHUIHHH!!!! " dgn selambernyer si lanun ludah depan kedai tu..... (ish...ish..ish...lanun nih.... sunguh jahat rupanyer dia erk...)

Nasib la ada kedai yg ok...x besar....mcm klinik afat jerk.... tp kami respect la dgn tokey dia.... tokey dia pun ride 535 beb.... Selesai jerk merawat kuda cikgu zam…kami pun ambil keputusan utk teruskan ride jugak ke penang walaupun keadaan tidak mengizinkan……. Kami teruskan ride ikut laluan kampong lg…. keadaan sungguh golap golito beb…. Nasib la kuda si battery tu ada double lamp…… semalattttt skit kami… kami start masuk hgway kat taiping…terus memacukan kuda kami sebesit-besitnyer sampai la ke tol juru n terus ke terminal Ferrari…ehhhh..silap daaa…terminal feri daaa…. Sesampai jerk kat terminal tu..sekali lg si ipin lak sudah memecahkan keboringan semasa menungu feri nak belayar dgn memicit horn nya berkali-kali…. Lembab la feri ni….katanyer la…. Dan semua mat-mat rempit maupun mat kepit penang sonyap membisu x berani nak perah motot nyer kerana gerun dgn bunyi kuda kami yg x hengat beb bingitnya,,,,, terutama sekali si bdk kecik tu….ekjos siap nak cucuk org…. ekekekekekekek…. Sesampai jerk kat pulau…kami disambut oleh Kelisapadi aka Isap….. n terus membawa kami ke hotel Malaysia…… selesai jerk amik bilik memasing.. dah beres mandi-manda…. Kami pun turun la g pekena teh ‘Mai Secawan!’…. kendian…aku n pizan x larat gilor..terus naik membadakkan diri…. Yg len sumer merayap ntah kemana ????? tapi mlm tu…si pizan sudah memasang enjin turbo 4x4 beb… bingit siort telinga aku nak membadak….ganguan mentol sungguh..ish..ish…..

2 Be Continue………. Sleep lol!
Back to top Go down
View user profile
numiri
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 24
Age : 39
Location : Desa Pandan
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 18, 2007 12:55 pm

puah hati repot ko lee...

itu baru kl sampai penang...panjang lagi ni mau abis

ape2 pun aku tunggu karangan ko utk babak seterusnya drunken
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 18, 2007 2:23 pm

Continue the report Lee.... sambung jangan tak sambung....
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 18, 2007 2:41 pm

yeah.... that's my Lanun.... keroje letup meletup ni serah padanya.... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 18, 2007 3:05 pm

samson wrote:
batin, ada no plat din tertanggal tengah highway.... kalu i tak silap....kekekekeke


Laa..... aku dah agak dah. Mesti ada yg tercabut atau tertanggal punya. Kihkihkih...dah jadi adat tuh.
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Wed Dec 19, 2007 1:21 am

COngratulations to all.... Well done !!!
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Wed Dec 19, 2007 8:01 am

tahniah all vkings bro...walaupun aku terpaksa jadi pengapit pada hari tue tapi semangat aku ada dkt penang n padang besar... lol! so lepas nih tak payah risau sbb vkings dh start ride long distance....congrate bro.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Wed Dec 19, 2007 8:49 am

tahniah d ucapkan kepada member2 yg berjaya mengridekan motot memasing ke destinasi adhoc...maybe ramai yg akan participate utk ride lepas ni
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Wed Dec 19, 2007 9:10 am

bagi yg nak tgk semua gambar trip tu plus v'king picture, click to this --->http://www.flickr.com/photos/15939966@N02/page2/
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
arm4815
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 37
Location : CarJunk
Registration date : 06/11/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Wed Dec 19, 2007 11:42 am



Fuh.. Macam rides gi Milwakee.. Hehehe..
Saja.. jeles ar tu..
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Thu Dec 20, 2007 8:14 pm

Syabas-Syabas-Syabas kepada semua yang pergi RIDE nie.

Semper Fi. cheers
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Fri Dec 21, 2007 11:17 am

lanun....o.... lanun...
mana ko ni?
report x habis lagi..
aku pun nak tau mcm mana ride korg balik hari tu?
aku nak tau apa ko ngan fizan buat time aku, sam and cikgu zam balik hari tu...
dah la korg berdua je dlm bilik time tu...
pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
beme
prospect
prospect


Number of posts : 6
Age : 45
Location : kuala lumpur
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Fri Dec 21, 2007 11:52 am

Very Happy Tahniah dan syabas kpd semua yang pg. Aku bangga dgn korang semua. Walau pun aku tak dpt pg ....... aku tumpang bangga dan seronok bro semua selamat pg dan balik. Teruskan aktiviti merni ini. Hiduppppppppp Vkings........ `KEHADIRAN SENTIASA DIRASAI'.
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Fri Dec 21, 2007 8:59 pm

Well Done my friend, I proud to a 'Vkings'

Sorry I cannot joint you all on the trip because I am working on that day, anyway well done to all vking warrior for complete the mission.

"Ride is just like a box of chocolate, I dont know why I need that"

JAI
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: [b]Best best [/b]   Sat Dec 22, 2007 1:00 pm

Wah wah wah.... seronok hangpa nooo... jeless aku Very Happy.. hihihihi... safety ride beb.... cayalaahhhhhhhh
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Mon Dec 24, 2007 3:49 pm

YEARRRRRRGGGGGHHHH!!!!!!!! Lanun kembali lagi…… brurrrpppp….erkkkk..!!! Alhamdulillah……kenyang makan daging jerk seminggu nih…. Huaaaaahahahahahahaha…..

Ok la kengkawan sekelian alam takluk jajahan….. Lee Lanun Troopers mereportkan lagi…..….

15hb DIS 2007…
Kami bangun awal pada pg tu…cadangnyer nak round pulau katanyer…. Tapi sebelum tu…aku dah bgtau…kena mandikan kuda2 besi kita dulu…baru berseri skit….sumer sejutu….ehh..setuju …. Cikgu zam pun mengepalai ride kita pada hari tu…. Selesai jerk mandikan kuda2 kami…. Aku lak nak kena tukau signal n running lite 750 tu…. Cair beb…. Pasal besit mlm td…. Ekekekekek.. (sori wan..kuda ko mmg mantap 'n' hebat dijalanan…) kami kuar dr pulau tu dalam lebih kurang jam 1300++ la…. Kali ni x belayar dgn Ferrari…tp kami ikut jembatan tamparuli….huaaahahahahaha….

Sampai jerk kat Butterworth… ckgu zam ajak g mkn nasi dulu …aku pun repair la running lite tu…n dlm masa yg sama… g simpan barang2 kat umah sedara cikgu zam…
Masa mkn tu… kami bincang nak kemana lak…. Kat sini ada kekecohan skit…. X tau saper nak balik dulu or something like that’s la….ekekekekek….. si budak kecik sibuk duk ajak sam balik… janji nak balik ari sabtu! Katanyer…. Yg lenlain duk bakar kata nak g padang besaq pulok doh…… Samson dah x senang duduk…..sibuk mintak visa dari Timbalan Perdana Menteri dia ……kwangkwangkwang…! YEEESSZZZ!!!! Dpt green lite katanyer…aku nengok senyuman dia dah mcm Doraemon beb! Sampai ke telinga wa cakap lu..! bdk kecik dah bising dah…. Sam pun ayat kat dia…kat sana ada tpt massage! Terus dengan selamber badaknyer bdk kecik sejutu!!!! Yalannnnn!!!!!! Kekekekeke… maka… kami pun memulakan perjalanan ke padang besar tepat pada jam 1630… terus naik hgway n membesit dgn x hingat…..tapi aku tetap sentimentol men'cover' Samson…. Ipin….. n cikgu zam di belakang….

Perjalanan tu mengambil masa lebih kurang 2jam gak la….dalam keadaan hujan panas silih bertukau ganti… kami masuk kat pekan apa pun aku x hingat daa… isi minyak…time tu aku dgn Samson dah terlajak ke depan…. Hujan mmg lebat gilo baboon beb…. Bila aku tau dah terlajak…. Aku kena patah balik….carik depa sumer…hangin satu badan aku…
Ekekekekekekeke…biasa la…. Lanun troopers kalau x hangin…x sah… Kalau x…. sunyi sepi beb! Kuikuikui…

Selesai jerk bagi kuda memasing minum kat shell n take 5+5+5…. Kami sambung ride lg terus ke changlun…. Mcm biasak r…aku tetap di belakang…. Time tu, ada lak keter iswara telah mencucuk pizan…..sikit lg keter tu nak cium montot kuda pizan…. Mcm biasak…lanun troopers menjalankan tugas rasmi dia la…apa lg beb…..! kekekekeke….
Aku pun terus besit kat iswara tu stay dpn keter dia….. then dia x leh nak besit….. lama gak la….. n aku siap warning tgn kat pilot dia….. last2 dia mengalah n angkat tgn kat aku minta maaf …ok….. aku terima beb…. Bukan apa…biar depa nih respect skit kat riders mcm kita nih…mentang2la kita tyr dua kat hgway….. depa ingat kita x der tyr 4 ke?? Kem salam la beb…kekekekekekkee…….
Kami masuk pekan changlun dlm jam1800…time tu..yalan dah kering….. apa lg…memasing lepas geram dah…. Time tu dah x hingat kuasa kuda masing2 beb… cikgu zam siap sound lg…. “Korang sumer nih…mcm anak hindu kat estate dpt beskal…!” huarghhhahahahahahah….. besit x hingat kengkawan langsung…mau x nyer…hgway kat situ, line clear time tu…Ana yg ampunya..!

Kami ride ikut jalan ladang tebu…fooohhhhh!!!! Dia nyer view mmg meng’kagum’kan beb!!!! tp kenapa memasing buleh terlupa nak berenti utk amik gambir erk???? kompius aku...mcm dah terpukau dgn keindahan alam ciptaan yg maha esa..... Kami sampai betul2 kat borders tu….time maghrib dah….. sumer kedai byk dah tutup….. kami sempat mkn ada kat satu restoran kat situ…. Sian la…ada yg x sempat nak merasa tomyam kat situ…. Lepas bereh sumernyer…kami pun pulang ke pangkal yalan..ehehehehehe…silap lg…pulang ke butterworth laaa…mlm tu gak… time tu la terjadiknyer sekali lg lee lanun troopers hangin x hingat kat ada la satu keter apa ntah…. Lupa laaaaa….. telah memandu dgn cara yg teraaaaaaaaaaamatttt kureng sopan…
Mcm biasa….aku pun jalankan kewajiban aku….. yg ni mmg aku panas betul….. nasib aku x der byk brg2 sampingan la…kalau x…mmg pecah cermin keter dia mlm tu….
GERAMMMMMMM!!!!!!! Ptui..!ptui..!ptui…! kami sampai kat butterwoth dlm jam 0100am…. Ckgu zam n samson d tugaskan mencari hotel bajek… dapat gak la hotel satu jam kata Samson…. (sendiri mau ingat la) ekekekekekke…. Terus cek in n pasang generator la…apa lg… si pizan pun mcm biasa gak…tp kali nih dia duk katil ujung sensorang dia….. selamat aku,budak kecik n Samson…ekekekekekekekeke…..
Yg paling best ialah bilik si ckgu zam,ipin,battery n bro din….kalau sesaper masuk ..pasti akan pitam 5second beb…bau mcm!@#$*??$%#@!!.....ekekekekekek......

2 be continue lg daaaa....
drunken Sleep drunken
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 25, 2007 3:43 am

tambah la lagi leee oiiii
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Tue Dec 25, 2007 5:26 am

report yg mmbuatkan aku berada didalam keadaan..............Lanun.......nyalan.....ape lagi kasi citer lerrr sampai exit toll Duta aka KL......baru puas aku berkhayal....nie macam citer episod drama Cerekarama lak......kueng.....kueng......kueng...... study
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Sun Dec 30, 2007 2:58 pm

lanun......... habiskan report ko.... lama aku tggu tau...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Sun Dec 30, 2007 4:35 pm

YESSSS…………….!!!!!!!!!!!!!! Lanun troopers kembali lg……

Siri terakhir drama ride ntahapahapantah…!!!!!!

Tanggal 16hb Dis 2007…. Kami sumer bgn lewat pd hari tu…. Bajek nak gerak awal…. Tp akibat keltihan tahap dewa smlm..membuatkan kami sumer titun tara hingat beb….zzzzzzzzzzz….. pada awal pg tu…aku di sedarkan oleh Samson ‘n’ budak kecik… “kami nak gerak dulu ni lee….apa2 hal…bgtau ok…” bereh…nyalannn…kata aku…sambil nengok jam…dekat jam 0700 am gak la si Samson , andy ‘n’ ckgu zam berlepas ke kl….. depa rush time ari tu coz ada jobs memasing….

Lepas jerk cek out… lee lanun, din battery, pizan, din dbkl ‘n’ ipin pun mula memanaskan enjin kuda memasing n terus gerak cari tpt saparan dulu….. bro din dbkl suggest mkn nasi lemak la ….orite gak…kata pizan…asyik duk melantak made in mamak jerk! Kata pizan…. Then…abis satu buttercup…ehhh..butterworth kami cari tpt saparan yg ada nasi lemak…hampeh belaka…. Yg byk roti canai n roti keju adalah… so kami pun terus masuk hgway n bersaparan kat r’n’r juru..x silap aku la….. di situ aku nengok bro din dbkl belasah nasi lemak mmg x hingat beb… balas dendam katanyer… theeehehehehehhe….. memasing mkn kaw-kaw beb….jamak terus katanyer…huaaargghhahahahahaha,,,,,,,,
Setel jerk mkn… kami duk bincang lak,,,, nak ikut jln lama ke…hgway…. Kata skapat oppsss…sepakat telah diambil…bahawa nak ikut hgway…. Apa lag….ON THE BIKES!!!!!!!!!

Kat situ walaupun kami yg tinggal hanya 5 jibik jerk lg… sumer org tertumpu kat kami beb…. Bkn apa…ala2 wild hogs Malaya katakan…. Kekekkke…. Then, apa berlengah lg… start jerk kuda memasing….tekan gear satu..NYALANNNNN>…….!!!!

Kami start kayuh ikut hgway dlm jam 1230pm kut..time tu…x prasan la…. Then kami masuk exit kat tol mana ntah x hingat dah…tp tuju ke taiping ….. cadangnyer nak g zoo taiping time tu… nak melawat sedara sepupu sepapat din battery katanyer la….. sesampai jerk kat area tu…. Umang aiiii…… ramai nyer manusia….! X jadik la kata pizan…. Kita take 5+5+5+5 la kat tasek tu…. Nyalan….. kata lee lanun…. Aku Nampak karakorek jamban…(karaoke box) kat café situ…. Apa lg…cepat2 tukau duit… terus layan lagu tiga kupang…kakakakakakak…… aku x sedar duk melalak dlm tu..rerupanyer si pizan g bukak pintu tu….. abis satu café tu dgr …. Yg x tahan tu… tokey café tu siap sowh one more lg pas tu… hampeh tul…aku, din battery, n bro din dbkl layan lagu kat situ….diam-diam rupanyer..bro din ni kira ganaz gak nyanyi erk…. Tersekima kami sumer…otai katakan beb….. kekekekekek…. Abis jerk..kami terus shoot teruskan ride balik ke kl….kami naik ikut hgway lg…..

Kami ride dgn penuh ke’relex’an kat hgway tu…. Si pizan.din battery n bro din dbkl hilang ke depan ntah kemana x tau la….aku lak kena la ikut si ipin…. Yg sentimental ride time balik tu…..kami take 5 lagi kat r’n’r tapah jap…bg kuda minum petrol jap…. Kat situ tetiba ada lak geng bikers…ada la dekat2 8jibik sumernyer isi minyak…terus jumpa kita org n sesi jual diri la kejap…. Memula tu ingatkan org muda…sumer ride naked bike… sekali buka helmet, ceh! Otai sumer nyer… siap cari kopiah n pakai… dressing suit mmg x hingat beb…….ekekekek…depa ajak join ,si pizan lak kata x per la…korang sumer laju…. Nak mtr tunduk…sopan…kami ni sumer tunggang senang jerk…santai… kekekekeke….then ON THE BIKE…. Teruskan ride….. dekat2 nak sampai kat exit tol slim river… aku nampak bro din dbkl benti kat tepi hgway… pehal lak nih…..??? rerupanyer no plate bakang dia sudah dicicirkan..! wat kenangan kat hgway PLUS katanyer…kekekekekkeekke….. lee lanun pun dgn selambernyer la sound… dah mmg sejak azali lg la…vkings ni pastiu akan mencicirkan apa yg ada tiap kali ride…sumer gelak x hingat kat tepi hgway tu…. Kami pun masuk kat exit slim river terus ke tanjung malim….. kita kena pau duluuuuuu…..!!!!! time tu dah dekat2 jam 5 lebih la jugak…. Bro din dbkl lak lead kat depan…ni kampong aku ..katanyer…kami pun follow jerk la… memasing kena pau kat yik mun tu..ada la dekat 3 jibik sorang…mmg puas hati… hujan lak trun…kami pun tgu la….lepas maghrib jerk..baru kami gerak dari tjg malim n terus shoot ke kl ikut jalan lama….. tiba kat selayang…. Kami pun berpecah lah dgn bro din dbkl n ipin…. Time tu dah dekat jam 9 pm kut…. Kami rest jap kat petronas selayang…. Terus konteki nolane, apis, safwan, budak comey(zuan) dan kengkawan yg sekutunyer la…. Jom sambut kami kat ayam dara…worite jawab sumernyer…yg pastinyer x sabor nak tau pasal ride kitaorang beb… sampai kat ayam dara tu dah jam seploh kut…teurs melantak nsik kat situ… mcm citer kuar….yg x dpt ikut rasa jeles teramat gak la…. Nak2 cikgu displin aka hantu pungkoq…coz ada hal last minit …. Xper geng… 2008 ni kita wat ride lg…. kami pun dismis lebih kurang jam 11lebih terus ke sarang memasing….. itulah ride yg paling jauh V’Kings buat takat ni la…aku agak jerk…. Walaucamner pun kami sumer bersyukur kepada yg maha esa kerana telah melindungi kami dari segala kejadian yg x diingini berlaku terhadap kami sepangjang ride ini…. AMINNNNNN>……….

ABIH DOH!!!!!!!!!!! Tatatititutu…astalavista bebeh…..

drunken Sleep drunken cheers bounce cheers

RIDE HARD OR STAY HOME...!!!!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Mon Dec 31, 2007 12:54 am

bila nak open ride baru nih......
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
RIDE KE UTARA TANAH AIR,PENUTUP 2007 YANG HAPPENING!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Report : TT Zon UTARA - IPOH OKTOBER 2009
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: