V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Mon Feb 18, 2008 2:49 pm

Kepada sumer Bikerz V-Kings,

Welly Advanced Bikers yg bertempat di Pinggiran Batu Caves akan mengadakan Rumah Terbuka sempena Hariraya cina pada hari sabtu ini 23hb Feb dari jam 2-6ptg, aku mewakili Welly menjemput sumer V-King utk hadir psl aku akan jd deejay dan juga kawan aku akan buat catering hari tu.. sumer makanan halal.. klw nak pegi sama2, pakat2 kita jmp di mana2 lokasi dan masa yg sesuai, jgn lmbt lak, kene basuh pinggan lak nanti.. ok, adios..!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Mon Feb 18, 2008 3:38 pm

baguih jugak tuh....kalau takde aral melintang dan menegak...insyaallah aku akan menghadirkan diri......kenkawan yang lain?..amacam?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 1:13 am

Hafiz, klw ko nak nyanyi atau main muzik pun boleh.. tp bwk minus one sendiri laa.. aku jaga event tu nanti, boleh aku adjust nanti.. tp jgn kongker majlis udahlaa... maklumlaaa, majlis orang.. nanti kita bikin majlis sendiri, kita hantam puas2..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 1:15 am

Tapi klw lee lanun nak nyanyi pun boleh, tapi jgn pilih lagu kumpulan may pulak, jenuh ada org nak cover nanti.. hueh hueh hueh.. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 9:55 am

ok, Kalu MTB ride wa habis awal & tiada kecederaan wa akan gi.hehehehe Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 11:55 am

WEI..WEI..WEI...JANG...! SIORTTTT JERK LU HAH... KEKEKEKEKEKEK.... Laughing
AKU AKAN BWA LAGU WAJIB AKU LA... RED ANTS...!!!! KUIKUIKUI.... TAPI...ARI TU AKU X BLEY NAK MENGHADIRKAN DIRI LA... ADA URUSAN NEGARA... KORANG NYALAN LA DULU ... N MAKAN UTK AKU.... lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 3:15 pm

wokeh...kalu sudah bagai dikata....aku akan mensumbangkan beberapa buah lagu nanti.....antaranya ialah....NEGARAKU, LAGU WILAYAH PERSEKUTUAN, MARI MENGUNDI, COK-COK KENDONG, RASA SAYANG DAN LAGU-LAGU HITZ SEMASA..

waghhkkakakkakkakakkakakkakk
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 5:35 pm

Korg nak tahu citer x? ini berlaku di Nilai.. Lee Lanun nyanyi.. ehem ehem...!! kuah kuah kuahhh... hanya beberapa rakan v-kings yg pergi buat show kat nilai jer yg tahu.. ini satu kemaluan buat lee lanun... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 7:23 pm

ujang6009 wrote:
Korg nak tahu citer x? ini berlaku di Nilai.. Lee Lanun nyanyi.. ehem ehem...!! kuah kuah kuahhh... hanya beberapa rakan v-kings yg pergi buat show kat nilai jer yg tahu.. ini satu kemaluan buat lee lanun... bounce bounce bounce


Ujang, apa cite yg best sangat tu? Aku rasa baik ko jgn cite kat dlm forum, kalu ko nak cite datang TTS baru live cite tu. Bagitau kat kengkawan yg tau cite tu simpan dulu, TTS baru cite.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Tue Feb 19, 2008 7:29 pm

Ada laa.. klw mahu tau, berani bet laa... lg up lg bagussss... Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 11:23 am

ujang6009 wrote:
Ada laa.. klw mahu tau, berani bet laa... lg up lg bagussss... Basketball

jom kita bet lagu apa yg dinyanyikan oleh saudara Lee Lanun pada malam tersebut.

Aku vote lagu tema cite Shin Chan... lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 12:33 pm

WA..WAA...WAAA..... KUIH!..KUIH YG MANA YA... YAAAA ... KETEMU..! KUIH KEJU...KUIH KEJU...KUIH KEJU... LA..LA..LA...LAAAA.... KUIH KEJU.....!!!! bounce cheers bounce
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 1:19 pm

lee lanun troopers wrote:
WA..WAA...WAAA..... KUIH!..KUIH YG MANA YA... YAAAA ... KETEMU..! KUIH KEJU...KUIH KEJU...KUIH KEJU... LA..LA..LA...LAAAA.... KUIH KEJU.....!!!! bounce cheers bounce

arrr.... lagu tu la maksud aku .... wakakakakakakak lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 2:35 pm

Lanun, wlwpun talipinggang kita sama tempat beli dan sama gmbr tengkorak, tak bererti aku boleh diamkan cerita kau nyanyi di Nilai.. keh keh keh... Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 3:27 pm

CES.....SUNGGUH NATES LU JANG..... AHAKSSS...!!! pirat Twisted Evil pirat
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 4:24 pm

ujang6009 wrote:
Lanun, wlwpun talipinggang kita sama tempat beli dan sama gmbr tengkorak, tak bererti aku boleh diamkan cerita kau nyanyi di Nilai.. keh keh keh... Basketball Basketball Basketball

apo lagunye jang cito la....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 8:29 pm

nolane wrote:
ujang6009 wrote:
Lanun, wlwpun talipinggang kita sama tempat beli dan sama gmbr tengkorak, tak bererti aku boleh diamkan cerita kau nyanyi di Nilai.. keh keh keh... Basketball Basketball Basketball

apo lagunye jang cito la....

Kau kunci cintaku dalam hatimu dan Kuch kuch hotak hang.....kuikuikuikuikui
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 9:44 pm

ujang....jangan di sembunyikan perkara-perkara yang menghappykan tuh.....apa lagi...open table la...kuikuikuiuk
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Wed Feb 20, 2008 11:40 pm

adalaaaa.. klw mahu tahu, turun TTS la jumaat ni... akan ku buka pekungmu wahai lee lanunnnn.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Thu Feb 21, 2008 1:48 pm

BUKO LA JANG OOIII.....!!!! Razz DEN X HERAN SIKIIIT PUN HAH....! tongue X LUAK PUN DUIT DEN... HUARGGGHHHAHAHAHAHAHAHA........ pirat Laughing pirat ..... JANGAN BKAK SUAR N BAJU UDAH LER....! affraid
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Thu Feb 21, 2008 4:25 pm

best jugak tu..aku terus pi direct dari kedai brader sam-bolton le gayenye..lee kalo bab lagu jangan dilawan..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES   Today at 8:44 am

Back to top Go down
 
RUMAH TERBUKA WELLY BATU CAVES
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: