V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 A Place To Smile and Laugh

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
AuthorMessage
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 1:31 am

Ayat lepas kahwin
by: matlempang

Sebelum Tido:
6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!

Pakai Toilet:
6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana!!!

Balas SMS:
6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K..

Dating process:
6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???

Pulang Kerje:
6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):
6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak..

Telefon:
6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh... Your call...
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH.... ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:
6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp...!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?

Memaafkan:
6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!

Baju baru:
6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah... Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan Holiday:
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler... Senang sikit tak perlu naik flight...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:
6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK..
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 9:19 am

takut aku nak kawin mcm ni...hehehe What a Face Embarassed
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 10:04 am

Kinda funny joke,but in reality it does happens.
*************************************
Relax la wan,itukan asam garam kehidupan Laughing betul tak kengkawan?
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 11:34 am

Undervein 600 wrote:
Kinda funny joke,but in reality it does happens.
*************************************
Relax la wan,itukan asam garam kehidupan Laughing betul tak kengkawan?


betui... betui.... bila dah biasa .... terasa nak tambah lagi..... Twisted Evil


Amboi.... Batin posing maut.... cam hero hindustan.... Sheluk Khan
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 11:40 am

pergh hensem gilosh papa tuut kita ni....

wan...itu petunjuk jer.....bukan reality....realiti perkahwinan adalah dengan apa yang kita corakkan sebagai suami dan ketua rumah Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 12:02 pm

Tapi aku rasa hafiz,benda macam ni banyak berlaku.
Itu yang aku buat statement gitu tu. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 12:13 pm

hehehehe.....aku nak bagi si safwan semangat.....jangan dia ingat malam pertama jer yang syiok..... king queen
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 12:19 pm

Laughing hah ingat tu Wan,jadila ketua keluarga yang baik dan adil kalau boleh. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Tue Aug 21, 2007 9:23 pm

Undervein 600 wrote:
Laughing hah ingat tu Wan,jadila ketua keluarga yang baik dan adil kalau boleh. Laughing



Haah ... jangan ingat nak main je.... jadilah suami mithali cam aku.... lepas kahwin pandang awek lain pun tidak.....
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 12:52 am


cayalah bro ..tumpang lalu saya kanak tadika nak mengjoing kan diri leh tak?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 14
Age : 40
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 1:11 am

sky7777 wrote:

cayalah bro ..tumpang lalu saya kanak tadika nak mengjoing kan diri leh tak?


join la takde sape larang pun... afro
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 1:56 am

Jokes ni memang aku cari khas buat hang Wan oiii....

Just to let you know that it is not just fun after getting married, but....
Half the fun of being alive is getting married and having a family. It makes you more complete as a person.

Tahniah bro kerana hang akan mendirikan rumah bertangga tak lama lagi. Huh! Bateri Alkaline kau tunggu apa lagi???
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 1:59 am

sky7777 wrote:

cayalah bro ..tumpang lalu saya kanak tadika nak mengjoing kan diri leh tak?

Alahai! sky7777....kanak tadika konon.....aku cabut dan patah2kan jejari rim kau yg baru chrome tu karang...hehhehee.....

Welcome bro....Selamat datang ke Laman Vkings. Selain melepak di ahfatt, aku melepak kat sini gak....Lamo tak jumpo?
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Lawak lagi   Wed Aug 22, 2007 2:34 am

Isteri kerek..
by: matlempang

Pada suatu hari, hendak terjadi hal, si suami terlupa akan birthday isterinya. Si isteri terkilan dan esoknya isteri x gosok baju suaminya, x sediakan bfast & x salam suami dia. Suaminya pulak rasa terkilan.

Kiranya diorg gaduh sampai lebih seminggu dah, & si suami tu pon amek pendekatan bengong, dia x bercakap dengan isterinya...tetapi berkomunikasi secara note aje. Dia tulis atas kertas, dia bg isterinya baca.

Dan pada satu mlm, suami tu tulis note kat isteri dia, 'YANG, TLG KEJUT ABG KUL 6.30 PG YER, ADE MESYUARAT TERGEMPAR SOK'. Isteri die menganguk..

Kringg!!! Kringg!! Kring!! Bunyi alarm .... suami tu pon bangun, die tgk jam, dah kul 9.00 pg. Dgn tensennyer die kalih ke sebelah, isteri die xde, tapi ada kertas atas katil, die amek lalu bace.. 'BANG, BANGUNLAR BANG, DAH 6.30 PG NI, NANTI LEWAT. BANG, BANGUNLAR..'

Suami pon bermonolog dalaman pada dirinya 'hampeh sungguh...'


P.s Berhati-hati kepada para suami dan bakal suami ...hehhee
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 9:18 am

adus terkena aku ini,
hehe..sbnarnya kawin ni nmpak mcm payah je...tue yg riso sebenarnya...sbb benda2 ni mungkin terjadi..tapi takpe asal jadi bikerz sume den sapu...hehe...kuatkan lah iman ku selepas kawin nnti..hehe...jgn nurul dtg menjelma dah la....jap ni gambau nurul



amcm..hehe..leleh woo....
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 10:36 am

eddyanubis wrote:

Haah ... jangan ingat nak main je.... jadilah suami mithali cam aku.... lepas kahwin pandang awek lain pun tidak.....

Ceh..podah la eddy Laughing

Pergh...itu gambo Nurul ke?
Meleleh ni,meleleh siut...........hakkahkahkah Laughing
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 11:50 am

takper wan....jangan risau...kan dah dikatakan manusia dijadikan berpasang-pasangan...asalkan nko berpasangan dengan perempuan kira oklah...
tak tau la kalau citarasa anda ada perbezaan.....

woit sky....sudala ngaku kanak2 tadika....taditua sesuai la jugak....
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 12:27 pm

Sekali lagi aku setuju dengan pendapat cikgu Hafiz Laughing
Back to top Go down
View user profile
Pek_Hoon
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 36
Location : Taman Melawati Ulu Kelang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 12:48 pm

peghhh wan....tak sangka betul .......nurul punya la lawa......(...hihihi sungguh malang ko nurul) ..

heheh tapi wan ko kira beruntung la...kalo nak bandingkan ngan ALKALINE.....sampai sekarang asyik ngan bulk jer.....(..semoga dorang berdua di berikan petunjuk)


affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 12:59 pm

ish..otai ni aku sekeh jugak karang...ni ada crita dongeng aku nak kongsi ngan korang. Mad
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 1:20 pm

KISAH HARIMAU YANG BERIMAN.
pada satu ketika dulu adalah sorang mamat ni..dia minat pi memburu ayam hutan,ntah macam mana...pada satu Jumaat tu dia teringin sangat nak memburu.

dia serba salah jugak la..sebab ari Jumaat kang ada solat Jumaat..sebab kalo pi memburu ayam hutan ni kuar pagi balik mesti dah senja..jadi termiss la solat Jumaat..pastu dia pikir balik,takpe kot kalo tinggal sekali je,jangan sampai tiga kali berturut-turut...dia pun teruskan la niat dia nak masuk hutan tu..dengan berbekalkan selaras senapang dia pun terus menuju ke dalam hutan di hujung kampung..setelah hampir sejam dia berjalan meredah hutan dia pun dah kepenatan..tambah angin lagi bila dia tak dapat kesan sebarang jejak ayam hutan.

tengah duk asyik mencarik tu..ntah macam mana dia terserempak dengan sekor harimau tengah baik duk layan tido affraid ..besar bagak rimau tu..dekat sama besau dengan lembu jantan beb..si mamat kalut semacam la affraid ..apa lagi cha alif but la...tengah dia duk cuba nak lari dia bleh plak terpijak ranting..rimau terjaga terus layan kejar mamat ni affraid ..tengah mamat ni duk cuba menyelamatkan diri..tak tau la aku,mungkin mamat ni semulajadi careless kot..bleh tersepak tunggul plak..tertonggeng la dia,senapang yang dia duk kendong tu ntah kemana pulok tercampaknye..pastu kaki dah terseliuh pulok.

dengan pantas mamat ni terus berdoa kepada tuhan:
"Ya ALLAH ya tuhanku,ampunilah dosaku kerana meninggalkan solat Jumaat..Kau selamatkanlah hamba Mu ini dari jadi santapan harimau ini,jadikanlah ia harimau yang beriman"

dalam masa yang sama guruh pun kedengaran di langit dan kilat pun sabung menyabung..harimau taDi terus berhenti betul-betul depan mamat tu.

harimau tadi mengangkat kaki depan seperti orang nak baca doa;
"ALLAH`HUMMA BARIK LANA,FIMA RAZAK TANA, WAKINA AZZA BANNAR..AMIN"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
clown clown clown clown clown clown clown clown clown
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Wed Aug 22, 2007 1:38 pm

KAH.KAH.KAH lol!

cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Thu Aug 23, 2007 11:48 am

SEBUAH KISAH.

ni mase zaman aku tengah layan merempit dulu..tapi mase aku merempit dulu taklah kurang ajar macam budak zaman skarang ni..ikut suka ati abah dia je nak buat ape..macam la takde orang lain yang bayar roadtax...kisahnye bermula begini.

ada satu aritu aku n kengkawan aku pi la kuar minum2 n lepas tu pi test power kat jalan gopeng..kitorang lepak sampai la dalam pkul 1am je..kitorang bukan ape,jnis yang tak join group2 besor ni..aku n member aku yang sorang ni satu jalan kalo nak balik ke rumah...macam biase la kalo dah lepas merempit tu kitorang layan bawak slow-slow je kalo nak balik rumah...aritu nak balik rumah kitorang ikut jalan belakang..mesti kene lalu kubur pnyer..gerun jugak sebab macam2 crita aku dengar,ada yang nampak amoi duk kat atas pokok..ada yang pernah terserempak pakcik two-face tengah gali kubur,nampak budak bogel lintas jalan tapi kaki tak cecah tanah la..macam2 beb...tengah aku duk pikir smua tu,tiba2 member aku pecut macam nak gile..aku pun ape lagik,folo jelah...elok sampai kat kedai mamak kat kawasan taman aku tu member aku berenti..angin la aku..pehal hang ni..pastu dia cakap mase dia tengok side-mirror kat kawasan kbur tu dia nampak ada orang muke same macam dia duk kat belakang..kcut perut aku beb..mane taknye aku duk folo belakang dia..kawan aku tu muke pucat gile,siap ketar2 lagi beb..kalo toreh muke tu mesti tak kuar darah pnyer...pastu tiba2 dia gelak...aku lagi le risau,kene sampuk ke budak ni..pastu dia tunjuk kat side-mirror dia..aku lagi la pelik,takkan hantu tu folo sampai kat sini kot..aku dalam kcut perut tu pi la dekat..tengok kat dala side-mirror tu...memang betul hantu tu folo sampai kat sini,kali ni dengan muka aku skali ada..lahabau pnyer member..mase rempit tadi dia lupe nak adjust side-mirror balik..patut la tengok side-mirror nampak muka sendri..lepas tu dia dapat la rase sekeh sulung aku sebijik.
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Thu Aug 23, 2007 3:04 pm

lol! lol! takut hantu ye bulk....
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Thu Aug 23, 2007 3:08 pm

bulk23 wrote:
SEBUAH KISAH.

ni mase zaman aku tengah layan merempit dulu..tapi mase aku merempit dulu taklah kurang ajar macam budak zaman skarang ni..ikut suka ati abah dia je nak buat ape..macam la takde orang lain yang bayar roadtax...kisahnye bermula begini.

ada satu aritu aku n kengkawan aku pi la kuar minum2 n lepas tu pi test power kat jalan gopeng..kitorang lepak sampai la dalam pkul 1am je..kitorang bukan ape,jnis yang tak join group2 besor ni..aku n member aku yang sorang ni satu jalan kalo nak balik ke rumah...macam biase la kalo dah lepas merempit tu kitorang layan bawak slow-slow je kalo nak balik rumah...aritu nak balik rumah kitorang ikut jalan belakang..mesti kene lalu kubur pnyer..gerun jugak sebab macam2 crita aku dengar,ada yang nampak amoi duk kat atas pokok..ada yang pernah terserempak pakcik two-face tengah gali kubur,nampak budak bogel lintas jalan tapi kaki tak cecah tanah la..macam2 beb...tengah aku duk pikir smua tu,tiba2 member aku pecut macam nak gile..aku pun ape lagik,folo jelah...elok sampai kat kedai mamak kat kawasan taman aku tu member aku berenti..angin la aku..pehal hang ni..pastu dia cakap mase dia tengok side-mirror kat kawasan kbur tu dia nampak ada orang muke same macam dia duk kat belakang..kcut perut aku beb..mane taknye aku duk folo belakang dia..kawan aku tu muke pucat gile,siap ketar2 lagi beb..kalo toreh muke tu mesti tak kuar darah pnyer...pastu tiba2 dia gelak...aku lagi le risau,kene sampuk ke budak ni..pastu dia tunjuk kat side-mirror dia..aku lagi la pelik,takkan hantu tu folo sampai kat sini kot..aku dalam kcut perut tu pi la dekat..tengok kat dala side-mirror tu...memang betul hantu tu folo sampai kat sini,kali ni dengan muka aku skali ada..lahabau pnyer member..mase rempit tadi dia lupe nak adjust side-mirror balik..patut la tengok side-mirror nampak muka sendri..lepas tu dia dapat la rase sekeh sulung aku sebijik.


Ni belum nampak muko Batri kat sid mirror tu he he he he... eh dah buang seat blakang.... kang naya.... bukan stakat antu ikut... dia.....he he he he
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: A Place To Smile and Laugh   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
A Place To Smile and Laugh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 15Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: