V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Sat Apr 05, 2008 4:32 pm

WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Mon Apr 07, 2008 5:34 am

Aku x dpt nak join ke trengganu krn ada hal yg x dpt nk di elakkan oleh ku.. tp sapwan, aku akan support kau pd 31hb di Nakhoda ek.. cool brother cool.. darah manis niiii.. gua gigit tengkuk lu karang... eeeiiiiii..!! Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 10, 2008 1:20 pm

AlkalineAAA wrote:
affraid affraid

samson my brother...... ko nak follow sama ka? ini baru dikira syiioookkk... marila kita meramai kan saf hadapan...

luruskan dan rapatkan saf... vrrrrrrrrrooooooooooooommmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!

Aku bukan nak follow, tapi i akan try my best to be there on that day.

SAfwan:... kalu i g i akan balik hari bro ok tak?? kalu aku ride balik seorg pon takpe janji wa attend lu ponya hari besor...heheheheh
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 10, 2008 1:23 pm

lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 10, 2008 2:28 pm

samson wrote:
lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe

waaa... motor baru nampak bro samson.... kali ni kalau ride ngan ko kami terpaksa menggigit jari atas kelajuan SUZIKU HAYABBUSAR 1300 ko.. moto baru ke sekenhen? berapa RM?
masyuk kau sekarang ye... kami demand ko belanja la kaoke ke, makan kat restoran putar kl tower ke...
bole? Wink
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Mon Apr 14, 2008 12:36 am

AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe

waaa... motor baru nampak bro samson.... kali ni kalau ride ngan ko kami terpaksa menggigit jari atas kelajuan SUZIKU HAYABBUSAR 1300 ko.. moto baru ke sekenhen? berapa RM?
masyuk kau sekarang ye... kami demand ko belanja la kaoke ke, makan kat restoran putar kl tower ke...
bole? Wink

Takde la wa beli motor tu, wa pakai motor tu bila wa kat penang je.....hehehe, tapi nak bawak blik KL takut plak bro alkaline, sbb motot tu laju sgt kecut bola wa ....kat hway fr penang - kamunting pulas sikit dah 280km/h seram oooh....mcm mana nak bawak sampai kl/?????heheheh

Nak kata wa dah masyuk takle sgt, tapi masyuk ngan hutang adalah byk ,kekekeke
Yg ko demand karakorek ngan kat restoran kl tower tu............

YOUN CAN REQUEST BUT U CANNOT DEMAND!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Mon Apr 14, 2008 4:42 pm

samson wrote:
AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe

waaa... motor baru nampak bro samson.... kali ni kalau ride ngan ko kami terpaksa menggigit jari atas kelajuan SUZIKU HAYABBUSAR 1300 ko.. moto baru ke sekenhen? berapa RM?
masyuk kau sekarang ye... kami demand ko belanja la kaoke ke, makan kat restoran putar kl tower ke...
bole? Wink

Takde la wa beli motor tu, wa pakai motor tu bila wa kat penang je.....hehehe, tapi nak bawak blik KL takut plak bro alkaline, sbb motot tu laju sgt kecut bola wa ....kat hway fr penang - kamunting pulas sikit dah 280km/h seram oooh....mcm mana nak bawak sampai kl/?????heheheh

Nak kata wa dah masyuk takle sgt, tapi masyuk ngan hutang adalah byk ,kekekeke
Yg ko demand karakorek ngan kat restoran kl tower tu............

YOUN CAN REQUEST BUT U CANNOT DEMAND!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

cess... dulu ko kata bawak CBR ko dr kl ke kedah sejam je.. takkan ngan Haya Busar ko tak bran kot?

Undervein pun bawak sepesies sama ngan ko.. GSX-R gak..
ko punya GSX-R 1300 Hayabusa
dia pakai GSX-R 1100

ok je... tapi takleh compare ngan dia la pasal dia mmg terlalu lama sangat hibernate.. tak kira musim salji ke, musim bunga ke, musim kemarau ke....

p/s: dimanakah menghilangnya saudara undervein kita?????????
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Mon Apr 14, 2008 5:29 pm

safwan kat kuala terennganu tu area mana?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 3:50 am

samson wrote:
AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe

waaa... motor baru nampak bro samson.... kali ni kalau ride ngan ko kami terpaksa menggigit jari atas kelajuan SUZIKU HAYABBUSAR 1300 ko.. moto baru ke sekenhen? berapa RM?
masyuk kau sekarang ye... kami demand ko belanja la kaoke ke, makan kat restoran putar kl tower ke...
bole? Wink

Takde la wa beli motor tu, wa pakai motor tu bila wa kat penang je.....hehehe, tapi nak bawak blik KL takut plak bro alkaline, sbb motot tu laju sgt kecut bola wa ....kat hway fr penang - kamunting pulas sikit dah 280km/h seram oooh....mcm mana nak bawak sampai kl/?????heheheh

Nak kata wa dah masyuk takle sgt, tapi masyuk ngan hutang adalah byk ,kekekeke
Yg ko demand karakorek ngan kat restoran kl tower tu............

YOUN CAN REQUEST BUT U CANNOT DEMAND!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Samson, bila lu sebut je itu nama motor 'hayabus' gua dah jd geram dan gua lalu jd panas... lu bikin gua panas smp gua tak tahan gua makan jagung 5 tongkol sekali mkn tau.. ni yg gua geram ngn samson nihhh.. cyclops cyclops cyclops
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 11:53 am

MUAHAHAHAHAHAAAAA..... UJANG KALAU GERAM..AKU X RISAU BEB...TAKAT MAKAN JAGUNG 5 TONGKOL JERK...TAPI JGN SAMPAI BAGI DIA MARAH... KALAU DIA MARAH...KORANG TAU? DIA AKAN RIDE SAMPAI KE MEKAH TU WEI..! TERUS WAT UMRAH....KEKEKEKEKEKEK..... AMIN.... cheers
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 2:12 pm

zuan wrote:
safwan kat kuala terennganu tu area mana?

dkt padang midin jer...hehehe sunny
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 3:21 pm

aku tau...kat sbelah rumah makcik esah tu kan?haaaaa....btui la tu
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 6:18 pm

safwan wrote:
zuan wrote:
safwan kat kuala terennganu tu area mana?

dkt padang midin jer...hehehe sunny

oooooooooooooo padang midin rupa nyer, aku x tau tempat tu hahaha lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 8:27 pm

spectre23 wrote:
aku tau...kat sbelah rumah makcik esah tu kan?haaaaa....btui la tu

Salam Bro,

Makcik Esah yg ada anak dara tu ke? Kalu ada gua tau la rumah tu kalau dia tak da anak dara gua tak tau. Satu lagi bro, gua tau la lu org bujang tapi jgn kasi taruk gambar seksi itu macam, ini bikin gua geram ni. Kalu itu Safwan nampak dia mau kasi cepat dia punya majlis woo.
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Tue Apr 15, 2008 10:49 pm

AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
lee lanun troopers wrote:
WAAAAHHH....INI MCAM KALU...KALAU WA PNYER TEMAN RIDE SEJATI ADA JOIN....WA TETAP KENA DUK BELAKANG LA... KASI RESPECT SAMA DIA.....KUIKUIKUI...TAPI DGR CITER MAU CARI KUDA BARU LA PULAK..... CC LAWAN TOKEY LG TUH..... TABIK SPRING SAMA LU LA BRO........... scratch

Lee mungkin ride kali ni u takle dok belakang.... sebab kuda wa ada telan sebutir steroid turbine.....kekekeke... cc kuda baru kecik je ......Susuki 1300..............ha.....ya busarnya..........rider tu.hehehehe

waaa... motor baru nampak bro samson.... kali ni kalau ride ngan ko kami terpaksa menggigit jari atas kelajuan SUZIKU HAYABBUSAR 1300 ko.. moto baru ke sekenhen? berapa RM?
masyuk kau sekarang ye... kami demand ko belanja la kaoke ke, makan kat restoran putar kl tower ke...
bole? Wink

Takde la wa beli motor tu, wa pakai motor tu bila wa kat penang je.....hehehe, tapi nak bawak blik KL takut plak bro alkaline, sbb motot tu laju sgt kecut bola wa ....kat hway fr penang - kamunting pulas sikit dah 280km/h seram oooh....mcm mana nak bawak sampai kl/?????heheheh

Nak kata wa dah masyuk takle sgt, tapi masyuk ngan hutang adalah byk ,kekekeke
Yg ko demand karakorek ngan kat restoran kl tower tu............

YOUN CAN REQUEST BUT U CANNOT DEMAND!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

cess... dulu ko kata bawak CBR ko dr kl ke kedah sejam je.. takkan ngan Haya Busar ko tak bran kot?

Undervein pun bawak sepesies sama ngan ko.. GSX-R gak..
ko punya GSX-R 1300 Hayabusa
dia pakai GSX-R 1100

ok je... tapi takleh compare ngan dia la pasal dia mmg terlalu lama sangat hibernate.. tak kira musim salji ke, musim bunga ke, musim kemarau ke....

p/s: dimanakah menghilangnya saudara undervein kita?????????

Apa lak sejam ooi din battery kaput, bila plak wa bagitau lu sejam, ...yg lain semua pun tau 2jam 50 minit, yg ko plak sejam...... Question Question Question
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Wed Apr 16, 2008 1:31 pm

dayjai wrote:
spectre23 wrote:
aku tau...kat sbelah rumah makcik esah tu kan?haaaaa....btui la tu

Salam Bro,

Makcik Esah yg ada anak dara tu ke? Kalu ada gua tau la rumah tu kalau dia tak da anak dara gua tak tau. Satu lagi bro, gua tau la lu org bujang tapi jgn kasi taruk gambar seksi itu macam, ini bikin gua geram ni. Kalu itu Safwan nampak dia mau kasi cepat dia punya majlis woo
.

Aiyoh bro dayjai, apa susah...kalau mau tengok gambar seksi...saya banyak....heheheheh.....

Ah Moi kat Avatar saya tu cantik tak ??? hehehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Wed Apr 16, 2008 10:13 pm

tcleo13 wrote:
dayjai wrote:
spectre23 wrote:
aku tau...kat sbelah rumah makcik esah tu kan?haaaaa....btui la tu

Salam Bro,

Makcik Esah yg ada anak dara tu ke? Kalu ada gua tau la rumah tu kalau dia tak da anak dara gua tak tau. Satu lagi bro, gua tau la lu org bujang tapi jgn kasi taruk gambar seksi itu macam, ini bikin gua geram ni. Kalu itu Safwan nampak dia mau kasi cepat dia punya majlis woo
.

Aiyoh bro dayjai, apa susah...kalau mau tengok gambar seksi...saya banyak....heheheheh.....

yup mr leong...lu kan pengedar tunggal gambir seksi dalam vkings..
Ah Moi kat Avatar saya tu cantik tak ??? hehehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Wed Apr 16, 2008 10:56 pm

tcleo13 wrote:
dayjai wrote:
spectre23 wrote:
aku tau...kat sbelah rumah makcik esah tu kan?haaaaa....btui la tu

Salam Bro,

Makcik Esah yg ada anak dara tu ke? Kalu ada gua tau la rumah tu kalau dia tak da anak dara gua tak tau. Satu lagi bro, gua tau la lu org bujang tapi jgn kasi taruk gambar seksi itu macam, ini bikin gua geram ni. Kalu itu Safwan nampak dia mau kasi cepat dia punya majlis woo
.

Aiyoh bro dayjai, apa susah...kalau mau tengok gambar seksi...saya banyak....heheheheh.....

Ah Moi kat Avatar saya tu cantik tak ??? hehehehe lol!


CANTIKKKKKKK
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 3:01 am

Klw nak lagi cantik, bubuh avatar arwah kamsiah.. huaahaaahhaaaa... bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 11:04 am

woit....sindiri mau bukak cerita nampak.....mau bagi orang fire sama lu ka???? Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 12:01 pm


ERRRR... KENGKAWAN SUMER... DAH JAUH SGT LENCONGAN NIH... APER KE HEY NYER...? SO...... SAPER SEBENARNYER NAK JOIN RIDE KITA NI???

LIST AHLI YG AKAN IKUT. SILA UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA !!

1) DIN ALKALINE
2) LEE LANUN TROOPERS......NYALANNNNN......!!!
3) AMD (kalu aku tak ke overseas NYALANNNN)
4) NOLANE....ZZR1100 PENGANTIN KATANYER...
5) ???????
6) ??????
7) ?????
9) ????
10)??
11)?

SAPER LG ADA BRANNNN?????
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 9:46 pm

Utk pengetahuan umum, Den tak dapek nak nyalan sobab eh den punyo anak bosunat time tu.. harap maklum...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 10:19 pm

ujang6009 wrote:
Utk pengetahuan umum, Den tak dapek nak nyalan sobab eh den punyo anak bosunat time tu.. harap maklum...


ehhh...bukan ko pon bersunat skali ker jang...
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Thu Apr 17, 2008 10:54 pm

ELLOW SAHABAT..! NAK CITER SUNAT KE...POTONG PUNAI KE... NAK TANYA SOKLAN YG X BERKAITAN DGN TOPIK NI... SILA BUKAK CITER BARU..... AKU NAK TAU SAPER YG BOLEH JOIN RIDE NI JERK KAT SINI..... TOLONG BAGI KEJERSAMA OK.... HARAP MAKLONG....!!!! Evil or Very Mad pirat Evil or Very Mad
SO,.... SAPER YG NAK N BOLEH JOIN... SILA UPDATE KAN LIST .... SENANG TUAN PENGANTIN LEH SEDIAKAN TPT KITA KAT SANA NANTI....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Fri Apr 18, 2008 12:34 am

Hallamak!! Lanun marah aaarrr... aku maklumkan jer... yg kau pun satu pis, ada pulak aku yg sunat kau ckp... chett!! rabbit rabbit
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
RIDE PANTAI TIMUR aka SAFWAN KAWIN er.. NIKAH&SANDING
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Borak Rasmi Geng² 125Z Pantai Timur
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: