V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 BIKE FEST PENANG....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: BIKE FEST PENANG....   Mon Mar 31, 2008 11:46 am

hollllaaaaa geng..... aku ada dapat invitation ke penang ....... kalau kalau berminant ...... lambat lagi nie so maybe boleh buat kita punya group aktiviti..... aku pun tak kompem lagi.... ok nanti kita bincangkan lagi...[img][/img]
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Mar 31, 2008 12:03 pm

aku pun dengan tanpa segan silu membuat list sape yg nak pegi...

1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)????????
5)???????
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Mar 31, 2008 12:09 pm

moderator........ bukakkan thread ni dalam pengumuman ride & report.. si qbee ni lupe pakai spek mata tu pasal rabun terletak dalam basket case plak dahh... aku pun baru terperasan.....
Mad Mad Mad
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Mar 31, 2008 12:11 pm

waaaa!!! nak ikot!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Mar 31, 2008 12:13 pm

KO KENE BUAT TRAFIK REPOT.. SENANG BAGI KAMI YG PEGI NNTI... DUDUK JE KAT KONTI DEEJAY.. MUAHAHAHAHAHAHA
Back to top Go down
View user profile
gegat
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 28
Age : 38
Location : Georgetown, Penang.
Registration date : 04/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 01, 2008 1:14 am

wah! bagus ni... tak sangka penang jadi tuan rumah... macam biasa aku akan sambut hangpa bila hangpa mai nanti..
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 01, 2008 9:28 am

hehe..ni aku must g punyer..hehehe...kasi taruk nama daa... pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 01, 2008 4:38 pm

List Yang Minat2 nak pegi dah 98.99% kompem pegi!!!!

1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)Safwan ZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5)???????
6)??????
Back to top Go down
View user profile
bobhero
marshall
marshall


Number of posts : 55
Location : Kota Damansara
Registration date : 11/03/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Apr 19, 2008 6:28 pm

aku rasa pun, mcm nak join ah ride ke penang ni. mesti best kan... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 21, 2008 12:11 am

Hallamak.. korang lambat sound gua laa.. gua di ajak oleh rakan2 dari BTP Blues Bikers ke penang.. kita jmp di sanunnnn.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 21, 2008 11:03 am

1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)Safwan ZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5)Samsneeze *if i can get a bike in time laaa of course Smile
6)??????
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 21, 2008 6:31 pm

1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)Safwan ZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5)Samsneeze *if i can get a bike in time laaa of course Smile
6)NOLANE - kalau intruder sudah siap maa...... kalau belum aku nak jadi bohsia......
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 21, 2008 7:59 pm

nolane wrote:
1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)Safwan ZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5)Samsneeze *if i can get a bike in time laaa of course Smile
6)NOLANE - kalau intruder sudah siap maa...... kalau belum aku nak jadi bohsia......

Saya rasa lu punya rumah talak cermin lah.....hehehehe.... lol!

Free pun talak ada orang mau lah !!!!
lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 21, 2008 10:36 pm

tcleo13 wrote:
nolane wrote:
1)Jeneral_Alkaline.... nyalannnnnnn
2)LeeLanunTroopers.... nyalannnnn (kot?)
3)Qbee.... nyalannnnn (misai simpan la balik)
4)Safwan ZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
5)Samsneeze *if i can get a bike in time laaa of course Smile
6)NOLANE - kalau intruder sudah siap maa...... kalau belum aku nak jadi bohsia......

Saya rasa lu punya rumah talak cermin lah.....hehehehe.... lol!

Free pun talak ada orang mau lah !!!!
lol!

leong....

u tak tengok nolane pakai mekap ngan dress pakai G-String lagi... baju tube... amoi dalam u punya avatar sure kalah punya......

affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 22, 2008 2:44 pm

Kau jd bohsia mana?? bohsia sentul ke kg kerinchi lan? Suspect Suspect
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 22, 2008 11:36 pm

bohsia memana pon bole.......
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Apr 23, 2008 2:50 am

hafizz wrote:
bohsia memana pon bole.......

jangan hafizz... tadi aku,nolane,bulk & safwan ade lepak kat ayam dara.. nolane ade mengwar-warkan hasrat hatinya nak boowhat rambut ala2 "dread lock" ...
ala... macam rambut fasha sandha dalam impak maksima tu...
tak pun macam predator....
menambah gaya,muttu, keunggulan katanya....

cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Apr 23, 2008 3:53 am

Aku rasa Din dah terpikat ngn Nolane... auwww!! tak kuasa uuuu... ehoookk ehoookkk... Jaga2 kau Lan, aku tgk Din puji kau jerrr.... cyclops cyclops
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Apr 23, 2008 12:13 pm

habis la pasni kalo ride lepak satu malam ke kan...sah-sah kene taram blakang pnyer...tapi sape taram sape aku tak pasti la.... lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Apr 23, 2008 6:48 pm

ujang6009 wrote:
Aku rasa Din dah terpikat ngn Nolane... auwww!! tak kuasa uuuu... ehoookk ehoookkk... Jaga2 kau Lan, aku tgk Din puji kau jerrr.... cyclops cyclops

ai jang??
ko jeles aku puji nolane ke?

pig pig pig pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Apr 25, 2008 4:43 am

Din ni dangerous ckit.. nama pun bateri.. ada kuasa woooo.... bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Apr 25, 2008 4:42 pm

ujang6009 wrote:
Din ni dangerous ckit.. nama pun bateri.. ada kuasa woooo.... bounce bounce

ye ke aku dengerous??

ujang lagi danger.... tak percaya??

cuba bakar tangan ujang... takde ape2 punye... pasal ujang dah ada ilmu kebal...

ini adalah cerita benar.. tiada yang tak benar melainkan benar belaka....

untuk kesahihan cerita, sila tanya encik lee lanun...
atau layari website bekas juara MR ASIA Abd Malik Nor untuk keterangan lanjut...

bahaya ujang ni skang kawan ngan malik noor....

king king
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Apr 27, 2008 4:45 am

Ini antara khasiat Allah bagi melalui cara yg aku dpt.. ari tu, kakak ipar aku goreng keropok lekor masa dia niaga, aku try celup je tangan dlm kuali ambik keropok tu, tarak apa2 maaa... ilmu bathiniah laduni sudah masukkk... rendeer rendeer rendeer
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Apr 27, 2008 8:13 am

ujang6009 wrote:
Ini antara khasiat Allah bagi melalui cara yg aku dpt.. ari tu, kakak ipar aku goreng keropok lekor masa dia niaga, aku try celup je tangan dlm kuali ambik keropok tu, tarak apa2 maaa... ilmu bathiniah laduni sudah masukkk... rendeer rendeer rendeer

cuba ko try test tolan minyak petrol macam dalam senario XX...

agak2 bole tak jang?
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Apr 27, 2008 1:07 pm

AlkalineAAA wrote:
ujang6009 wrote:
Ini antara khasiat Allah bagi melalui cara yg aku dpt.. ari tu, kakak ipar aku goreng keropok lekor masa dia niaga, aku try celup je tangan dlm kuali ambik keropok tu, tarak apa2 maaa... ilmu bathiniah laduni sudah masukkk... rendeer rendeer rendeer

cuba ko try test tolan minyak petrol macam dalam senario XX...

agak2 bole tak jang?


Salam Bro,

Telan minyak petrol buat apa, baik isi dalam tank motor boleh jimat seminggu. Ko ni Din aku nasihatkan kalau ko tak siahat pegi la cuti.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Today at 6:16 am

Back to top Go down
 
BIKE FEST PENANG....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 11Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: