V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 BIKE FEST PENANG....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Aug 19, 2008 7:59 pm

NOLANE.... Baju tolong bawa untuk aku satu ya.. nanti aku bayaq kat hang kat SP nanti..emerald tu dekat ngna gumah aku... kalau nak mai jln2 kat gumah aku pun bioley juga.

so gerak solo dulu balik SP...

jumpa di sana ya.
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Aug 19, 2008 8:09 pm

hepi riding to all........aku doakan kalian selamat pergi dan balik....AMINNNNNNN
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Aug 20, 2008 5:59 pm

Dengan bekalan yg aku bagi smlm iaitu 'baju marshall' aku harap korang takkan lupakan aku yg bertugas di Kuantan, utk korang yg pergi aku nyanyikan lagu 'Taman Astakona' yg memberi erti 'berhati2 ketika kona'...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Aug 20, 2008 6:16 pm

ujang6009 wrote:
Dengan bekalan yg aku bagi smlm iaitu 'baju marshall' aku harap korang takkan lupakan aku yg bertugas di Kuantan, utk korang yg pergi aku nyanyikan lagu 'Taman Astakona' yg memberi erti 'berhati2 ketika kona'...

buat saudara ujang ocopot..... selamat bertemu kupu2 merah kat kuantan nanti.... kim salam koi kat kupu2 lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Aug 20, 2008 7:14 pm

nolane wrote:
ujang6009 wrote:
Dengan bekalan yg aku bagi smlm iaitu 'baju marshall' aku harap korang takkan lupakan aku yg bertugas di Kuantan, utk korang yg pergi aku nyanyikan lagu 'Taman Astakona' yg memberi erti 'berhati2 ketika kona'...

buat saudara ujang ocopot..... selamat bertemu kupu2 merah kat kuantan nanti.... kim salam koi kat kupu2 lol! lol! lol!


'jgnlah ada di antara kamu yg berasa cemburu dan hasad, kerana kupu2 juga adalah dari golongan kita yg mencari erti kenalan di dlm arus permotoran'
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Aug 20, 2008 7:18 pm

salam kawan2..lupa nak pesan tolong bawak GERAN MOTOR ORIGINAL yer masa g penang nnti... drunken drunken bom bom
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Aug 21, 2008 10:01 am

Errr... lagi satu wei....jangan lupa pasang JALUR GEMILANG....! BUKTIKAN SEMANGAT PATRIOTISMA V'KINGS PADA WARGA BIKERS KAT BIKE WEEK NANTI BEB..... JANJI TAU...!!!! MERDEKA..! MERDEKA..! MERDEKA..!cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
matt
prospect
prospect


Number of posts : 7
Age : 40
Location : penang
Registration date : 15/07/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Aug 21, 2008 10:59 am

Salam bro semua..aiseh..aku br cek kat tenet ni..dh lama tk buka...aku nk join la ampa kat Penang esok..tp maybe sabtu tgh ari jer la kot..sbb aku kerja la bro..mcn mn? bleh ke? kalau bleh cantek la..leh la tlg bw baju ker apa ker skali..jumpa nanti aku bayar ler..bleh ker nolane...lee?? huhuhuhu..
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Aug 21, 2008 11:02 am

matt..... baju apa hang mau.... kalau baju bike fest tu aku rasa hang kena daftar masuk aktiviti....60 hengget.... kalau baju vkings dah abis mat woi....
tapi tak pa nanti hang bole jumpa ngan gegat dan kelisapadi....bole la hang bincang pasal program untuk hangpa sana....
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Aug 21, 2008 4:44 pm

Latest List!!!!!

1. Lee Vkings-----------RM60 PAID
2. Din DBKL------------RM60 PAID
3. Jack DBKL-----------RM60 PAID
4. Giant----------------RM60 PAID
5. Ron------------------RM60 PAID
6. Safwan---------------RM60 PAID
7. Pizan-----------------?
8. Nolane---------------RM60 PAID
9. Leong----------------?
10. Mr Gegat..............} x tdor hotel pasal depa dah mmg
11. Mrs Gegat............} org sana....
12. pak cik kpd Nolane-----------RM60 PAID
13. Aswad Antu Lapar-----------RM60 PAID
14. Sky7777--------------- bayo disana
15. Mrs. Sky7777 --------- bayo disana
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
matt
prospect
prospect


Number of posts : 7
Age : 40
Location : penang
Registration date : 15/07/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Aug 22, 2008 12:28 pm

Info cuaca...
salam semua bro vkings yg nk ride mai penang mlm ni..
Dari pagi tadi smpi tgh ari ni ujaaaaaaannnnn saja..cuaca tk brapa ensem skit...pagi tadi lebat giler..aku yg ride sorang2 pi kepala batas separuh lencun..
So..pd semua yg nk ride mai penang sediakanlah baju tahan ayaq ujan ampa..jgn jd cam aku..baju ujan ada..tapi bocoq..hahaha..
Semoga pas ni cua berubah ensem....
Hati2 di jalan raya....taking care aberibodi..!!!!!
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Aug 22, 2008 2:30 pm

matt wrote:
Info cuaca...
salam semua bro vkings yg nk ride mai penang mlm ni..
Dari pagi tadi smpi tgh ari ni ujaaaaaaannnnn saja..cuaca tk brapa ensem skit...pagi tadi lebat giler..aku yg ride sorang2 pi kepala batas separuh lencun..
So..pd semua yg nk ride mai penang sediakanlah baju tahan ayaq ujan ampa..jgn jd cam aku..baju ujan ada..tapi bocoq..hahaha..
Semoga pas ni cua berubah ensem....
Hati2 di jalan raya....taking care aberibodi..!!!!!

mekasey atas info cuaca bro... aku pun baru dpt info dr azimmnit td... dia kata ujan lebat gak.... tapi x per.... APA BARANG BIKERS TAKUT UJAN..... LU PIKKIR LA SENDIRI...!!!!!!.....Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil lol!
Back to top Go down
View user profile
matt
prospect
prospect


Number of posts : 7
Age : 40
Location : penang
Registration date : 15/07/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Aug 22, 2008 5:43 pm

salah kah aku menginformkan cuaca ??? hahahahaha...saja jer kasi info..sediakan rain coat sblm lencun...skg ni pon pkl 4.40ptg ujan lebat lg..aku ada kat area bertam ni..dkt bike fest punya tempat..hahaha..
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Aug 22, 2008 6:30 pm

aiseh..... skarang ni ujan lebat gile..... aku baru balik dari skolah pun basah lencun .....tak nampak jalan.....so kena hati2 kawan2 sume..... safety first...

matt.... lee bukan marah nko....tapi mmg stail dia camtu.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 12:54 am

Geng Dah Sampai Lummmmm.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 2:32 pm

Selamat mem 'BIKE FEST' kan diri di Penang...!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 2:59 pm

Semalam haku g flagoff kan diaorg...kata kul 7..kelam kabut haku redah ujan..basuh kuyup aku..takpe la basah pun sebab kawan-kawan...pegi-pegi yang ada Abg Harun aka Aris Ariwatan je....duduk punya duduk tegur Bro Azri..baru semalam dia amik Vulcan 500..dia nak balik ke Taiping...so ikut diaorg konvoi la...diaorang gerak kul 10:30 malam..behhh nya dapat g konboiiiii....
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 4:51 pm

LA... X jadi ka ..
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 5:22 pm

hasim_mssmkl wrote:
Semalam haku g flagoff kan diaorg...kata kul 7..kelam kabut haku redah ujan..basuh kuyup aku..takpe la basah pun sebab kawan-kawan...pegi-pegi yang ada Abg Harun aka Aris Ariwatan je....duduk punya duduk tegur Bro Azri..baru semalam dia amik Vulcan 500..dia nak balik ke Taiping...so ikut diaorg konvoi la...diaorang gerak kul 10:30 malam..behhh nya dapat g konboiiiii....


citer ko ni, v-kings berkumpul tak kat situ? ke abg haron sorg je dgn Azri tuh? citer tak complete nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Aug 23, 2008 8:35 pm

Tu la.. x complete.. niee... Konpiusss kawe... sebab tadi call... katanye Budak VKING's suma dah kat png dah....

Tapi hati ku sedikit terguris...
Aku dengan semangat vking pulang ke tanahair ku dia sg Petani.. bersama kuda besi ku yang berwarna hijau tu.. sanggup meredah hujan yang lebat sepanjang jlan dari KL sampai la ke SP...

Tetapi .. sesampai Vking ke SP... langsung tidak call aku.

Teguris perasaan dan semangat ku tercalar.. kerana Vking x call aku dan tidak dpt lah tidak join vking ke penang.

Apa2 pun all da bezt to Vking's.... Selamat maju jaya.. dan semagat kawan....

Aku pergi duluu.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Aug 24, 2008 4:28 am

azimniit wrote:
Tu la.. x complete.. niee... Konpiusss kawe... sebab tadi call... katanye Budak VKING's suma dah kat png dah....

Tapi hati ku sedikit terguris...
Aku dengan semangat vking pulang ke tanahair ku dia sg Petani.. bersama kuda besi ku yang berwarna hijau tu.. sanggup meredah hujan yang lebat sepanjang jlan dari KL sampai la ke SP...

Tetapi .. sesampai Vking ke SP... langsung tidak call aku.

Teguris perasaan dan semangat ku tercalar.. kerana Vking x call aku dan tidak dpt lah tidak join vking ke penang.

Apa2 pun all da bezt to Vking's.... Selamat maju jaya.. dan semagat kawan....

Aku pergi duluu.....


Wahai sedare bikers yg hati roti lagi berbunga, kan aku dah bagi no phone Pizan.. sebaiknya kau col diorg mcmn, bkn tunggu diorg col.. diorg tu tgh excited ngn bike fest nih, bkn nak ingat benda lain2 mcm ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Aug 24, 2008 5:36 am

kih kih kih kih
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Aug 24, 2008 2:07 pm

ujang6009 wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Semalam haku g flagoff kan diaorg...kata kul 7..kelam kabut haku redah ujan..basuh kuyup aku..takpe la basah pun sebab kawan-kawan...pegi-pegi yang ada Abg Harun aka Aris Ariwatan je....duduk punya duduk tegur Bro Azri..baru semalam dia amik Vulcan 500..dia nak balik ke Taiping...so ikut diaorg konvoi la...diaorang gerak kul 10:30 malam..behhh nya dapat g konboiiiii....


citer ko ni, v-kings berkumpul tak kat situ? ke abg haron sorg je dgn Azri tuh? citer tak complete nih...

Laaa dah dalam report kata kumpul kata situ takkan aku nak ulang lagi...refer tempat kumpul dan rv..baca forum dari awal tau laaa..semua duduk umah kul 8:30 baru gerak kuar umah..duduk melanggut la aku ngn Aris Ariwatan...Lee ngn Gaints datang lambat sebab tank Gaints `licking`..(tu la dia tuko guna tank Vulcan 500 ) motot dia... lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Aug 25, 2008 11:57 am

mane report bebudak nihs...nak tau jugak ape cer pi utara nihs...pada yang terlibat tolong kasi report.
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Aug 25, 2008 12:24 pm

azimniit wrote:
Tu la.. x complete.. niee... Konpiusss kawe... sebab tadi call... katanye Budak VKING's suma dah kat png dah....

Tapi hati ku sedikit terguris...
Aku dengan semangat vking pulang ke tanahair ku dia sg Petani.. bersama kuda besi ku yang berwarna hijau tu.. sanggup meredah hujan yang lebat sepanjang jlan dari KL sampai la ke SP...

Tetapi .. sesampai Vking ke SP... langsung tidak call aku.

Teguris perasaan dan semangat ku tercalar.. kerana Vking x call aku dan tidak dpt lah tidak join vking ke penang.

Apa2 pun all da bezt to Vking's.... Selamat maju jaya.. dan semagat kawan....

Aku pergi duluu.....

bro azim....kitorang bukan tak mau contact lu.... cuma kitorang sampai dah 4.30 pagi takkan nak kaco.... lepas tu tidur2 yang tidur dekat2 kul 6 pagi.....7.30 dalam kepala mamai dah nak bangun sbb nak join ride penang ..... sampai2 je kat aberdeen orang dah nak gerak.... pastu orang dah le ramai mana nak ingat.... pada member yang call cam isap wa dapat layan la....

pastu abis ride makan tghari....kitorang balik ke pulau nak carik hotel...moto member plak breakdown..... merata carik mekanik .... gi planet cycle.... lama tunggu tapi tak bole buat..... sampai petang baru bole check in hotel... kepala rasa nak pecah sbb tak cukup tido dan penat... pastu lu tepon petang tu.... sori la wa tak berapa dapat layan... tapi kalau lu datang hotel kitorang mmg dilayan sepenuhnya cam isap... itupun dia yang call...

so kesimpulannya.... kitorang mmg betul sibuk dan penat sampai lupa nak call lu..... sori la kalau terasa....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Today at 1:40 am

Back to top Go down
 
BIKE FEST PENANG....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: