V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 BIKE FEST PENANG....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Apr 27, 2008 10:32 pm

din......minyak moto ko dah isi dah?.......kang kantoi lagi kat hiway
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 28, 2008 3:09 am

alhamdulillah....

yg ko tolong aku time tersadai kat tol jalan duta tu la yang last..

tengkiu bebanyak pada ko dan zuan yg tolong punggah minyak untuk aku..
drunken
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon Apr 28, 2008 5:23 pm

AlkalineAAA wrote:
alhamdulillah....

yg ko tolong aku time tersadai kat tol jalan duta tu la yang last..

tengkiu bebanyak pada ko dan zuan yg tolong punggah minyak untuk aku..
drunken

alhamdulillah...nampaknyer ko dah pandai isi minyak moto dengan secukupnyer.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 29, 2008 3:59 pm

Apa la ko Din, sanggup kau bazirkan minyak petrol masuk ke dlm mulut aku.. aku boleh telan minyak petrol dlm 15liter laa.. tp drpd aku tuang ke dlm perut aku lbh baik tuang ke dlm tank kau... dayjai tanya kau, siahat ke x kau niii???? Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 29, 2008 4:02 pm

Nmpknya lumpuh la aku selama sebulan krn motor aku kat bengkel Afat bikin pisten, caborator, fuse coil, hempedu dan juga tulang sum2... What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 29, 2008 6:36 pm

aku nampak moto kau Jang mase aku lalu depan kedai ah`fatt pagi tadi...tu la,lenjan tak ingat orang lagik,kan dah terima padahnye...siahat tu menatang ape Jang? lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Apr 29, 2008 7:33 pm

ujang6009 wrote:
Nmpknya lumpuh la aku selama sebulan krn motor aku kat bengkel Afat bikin pisten, caborator, fuse coil, hempedu dan juga tulang sum2... What a Face What a Face

Suspect Suspect Suspect Suspect

motot ko kene kenser payudada ke jang???

pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat May 03, 2008 3:02 am

aku ni syg motor Din, dia ibarat anggotaku.. biar aku demam atau sakit teruk, aku xkn ke klinik.. tp motor aku klw sakit, aku segera menghantar beliau ke klinik... tu yg motot aku cukup sifat termasuk meter dsbnya.. aku pun x tahu apa itu siahat, aku main belasah jerr...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat May 03, 2008 4:46 am

gambar terkini motor saudara ujang di klinik kesihatan swasta ah fat setakat hari jumaat 2hb mei....



bila agak2 bole kembali ke lebuhraya moto kau jang??

Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat May 03, 2008 11:28 am

Aku bg tempoh motorku lepak di hospital afat sebulan, then lps tu aku nak cat kaler baru, hehehe.... biar motor ku beseri wlwpun jarang ride.... tongue tongue tongue
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat May 03, 2008 4:04 pm

ujang6009 wrote:
Nmpknya lumpuh la aku selama sebulan krn motor aku kat bengkel Afat bikin pisten, caborator, fuse coil, hempedu dan juga tulang sum2... What a Face What a Face

tu la sapl jang, bawak shadow11, mcm bawak hayabusat... kerbau pon mati ooh itu macm...hehehehehe
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat May 03, 2008 8:00 pm

samson wrote:
ujang6009 wrote:
Nmpknya lumpuh la aku selama sebulan krn motor aku kat bengkel Afat bikin pisten, caborator, fuse coil, hempedu dan juga tulang sum2... What a Face What a Face

tu la sapl jang, bawak shadow11, mcm bawak hayabusat... kerbau pon mati ooh itu macm...hehehehehe

haaaaa..... tang kata ujang bawak sheddow dia macam hayabbusar tu aku agree sesangat... ride tg Malim tu ari orang nak ride slow & steady tapi ujang bantai pecut ala2 Marco Melandri MotoGP... imagine 120km/j kat jalan biasa dia kata slow je ... alahai... kesian member2 lain yg tak bole nak pecut... aku rasa la ujang bawak sheddow 1100 dia sama level ngan safwan bawak ZZr1100 atau undervein yg bawak GSX1100 ye la... masing2 1100cc.... tapi yg aku musykil tu, Is pun bawak 1100 tapi takde la laju semacam macam Encik Ujang.......
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun May 04, 2008 5:44 pm

AlkalineAAA wrote:
samson wrote:
ujang6009 wrote:
Nmpknya lumpuh la aku selama sebulan krn motor aku kat bengkel Afat bikin pisten, caborator, fuse coil, hempedu dan juga tulang sum2... What a Face What a Face

tu la sapl jang, bawak shadow11, mcm bawak hayabusat... kerbau pon mati ooh itu macm...hehehehehe

haaaaa..... tang kata ujang bawak sheddow dia macam hayabbusar tu aku agree sesangat... ride tg Malim tu ari orang nak ride slow & steady tapi ujang bantai pecut ala2 Marco Melandri MotoGP... imagine 120km/j kat jalan biasa dia kata slow je ... alahai... kesian member2 lain yg tak bole nak pecut... aku rasa la ujang bawak sheddow 1100 dia sama level ngan safwan bawak ZZr1100 atau undervein yg bawak GSX1100 ye la... masing2 1100cc.... tapi yg aku musykil tu, Is pun bawak 1100 tapi takde la laju semacam macam Encik Ujang.......


Betul per memang aku bwk 100km/h... aku tgk meter aku wlwpun meter aku pakai miles tp ada km tau.. takkan aku nak tukar meter teksi tambang lak... albino albino
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Mon May 05, 2008 6:27 pm

bleh je tukar meter teksi tambang...pastu hang claim je kat Bateri... Laughing
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 06, 2008 12:01 am

pakai meter prebet sapu pon boleeee.......kehkehkehkeh
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 06, 2008 3:07 am

Takpa.. jgn ribut2.. apa kata tukar meter TNB yg digital tu.. ok perrr
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 13, 2008 9:56 am

ish banyak bunyi pasal meter ek..meh aku bagi meter tasbih mau..korang tekan sendiri bila pakai...hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 13, 2008 11:59 am

apa la korang ni... ini hal pun poning2.. tak payah guna meter, guna ela atau kaki atau inci... lagi mudah dan cepat.. sunny
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 13, 2008 5:38 pm

ujang6009 wrote:
apa la korang ni... ini hal pun poning2.. tak payah guna meter, guna ela atau kaki atau inci... lagi mudah dan cepat.. sunny

betul2...pakai meter padu lagi laju.... pig
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue May 13, 2008 10:49 pm

beraaaapa punya byk meterrr mau pakai daaaa....???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu May 15, 2008 10:27 pm

ujang6009 wrote:
beraaaapa punya byk meterrr mau pakai daaaa....???


Salam Bro,

Korang ni cite pasal meter banyak sangatlah, nanti Abg Din Bateri terasa la. Motor dia takda meter. Kesian dia, kepada sesapa yg ada meter lebih tolong la sedekah, dapat pahala woo....
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri May 16, 2008 3:23 pm

dayjai wrote:
ujang6009 wrote:
beraaaapa punya byk meterrr mau pakai daaaa....???


Salam Bro,

Korang ni cite pasal meter banyak sangatlah, nanti Abg Din Bateri terasa la. Motor dia takda meter. Kesian dia, kepada sesapa yg ada meter lebih tolong la sedekah, dapat pahala woo....

meter Air Syabas ade dua kat umah aku....perlu ke sedekah kat din????
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri May 16, 2008 7:54 pm

affraid affraid Apa jua yg kau sedekah pd Din, Din akan terima seadanya krn Din ni org yg redha..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sat Jun 21, 2008 7:31 pm

PENGUMUMAN....!!!!!

DAH JAUH BEBENOR KORANG MELENCONG KAT THREAD NI..... SINI BUKAN MAU CITER PASAL METER DAN SEWAKTU DGNNYA...WOKEY!!!! MAU CERITA PASAL METER KALU.... LAIN THREAD KASI BUKA LA KAWAN...!!!!

BERBALIK LA PADA TAJUK ASAL KITA OK.... SAPER YG BETUL2 NAK JOIN RIDE BIKE WEEK KE PENANG NI? ???? KASI LIST LA KAWAN!!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Jun 22, 2008 1:58 am

ish ko ni lee, aku skg ni kat penang daa.. aku ride utk job jelajah astro.. hehe.. yg ke penang ride sama2 tu nanti aku pikiokan yek....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
BIKE FEST PENANG....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: