V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 BIKE FEST PENANG....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 09, 2008 11:14 am

bleh join gedik santai nihs...crita pasal ride sibuk nak selit pasal meter dia... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 09, 2008 12:55 pm

Din ni nak kene top overhaul nih.. lain mcm lak.. tertanggal bulu2 ari aku baca ayat dia...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 09, 2008 7:39 pm

tlg update list terkini Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 09, 2008 8:55 pm

sesungguhnya tiada kusengajakan apa yang disengajakan diruang kamar pena ku yang menitipkan setitis rasa yang hanya aku pada akhirnya jua yang mengerti.. walau itu mewujudkan salah erti.......
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 10, 2008 8:19 am

wei din! lu pehal nih???? dah kena sawan cintan ko? eeeiiii gedik siorttt!!!!.....uweeekkkkk pthuih!..pthuih!!!.... Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 10, 2008 1:16 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
wei din! lu pehal nih???? dah kena sawan cintan ko? eeeiiii gedik siorttt!!!!.....uweeekkkkk pthuih!..pthuih!!!.... Razz Razz Razz

Lee, kau boleh tak secara volunteer tuning balik si Din nih.. klw nak payment, kitorg colect sorg sikit demi kebaikan kwn kita juga...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 10, 2008 3:31 pm

X PER JANG.... TAKAT DIN SORANG NIH,,, AKU LEH BERESKAN SENSORANG JERK....... FREE OF CHARGE LG... WEI DIN...! DAH LER,,, CUKUP LA,,, KO JGN WAT PERANGAI MCM TU... SECARA JUJUR AKU BGTAU... AKU GELIIIIIIII UWEEEKKKK...PTHUIH..PTHUIH...!!! tongue Razz tongue
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 10, 2008 9:21 pm

aku telah memandu di sepanjang jalan ini
melalui sepanjang jalan dan lebuhraya
hingga akhirnya tiba ke persimpangan ini
telah kutinggalkan hatiku disitu

Tuhan sahaja mengerti
pekan dan bandar yang aku lalui
dari utara hingga tiba ke selatan
dan disana lah kutinggalkan hatiku..
kutinggalkan kenangan ku...

Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Fri Jul 11, 2008 8:57 pm

jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Sun Jul 13, 2008 11:21 pm

Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Jul 15, 2008 3:05 pm

ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....

Jang Yg ko tahu hobi lu Hisap Mengisap je........ Very Happy sedut lu pon dah start main da???
hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Jul 15, 2008 8:51 pm

samson wrote:
ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....

Jang Yg ko tahu hobi lu Hisap Mengisap je........ Very Happy sedut lu pon dah start main da???
hehehehe

WARNING!!

Rated-R/PG-18
all the statement above contains explicit words including sexual images, violence act and harmful devices..
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Jul 15, 2008 10:36 pm

samson wrote:
ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....

Jang Yg ko tahu hobi lu Hisap Mengisap je........ Very Happy sedut lu pon dah start main da???
hehehehe

Ko jgn ckp mcm tu samson, aku sedut lengan ko kang terus hilang tatu ko... mau???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Tue Jul 15, 2008 11:18 pm

ni ape daa.....dah jauh melalut Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

cam ni la .....baru ni ada perbincangan tak rasmi dikalangan ahli vkings tentang ride ke Penang ni....isu utama ialah jumlah ahli yang comfirm nak pergi......kat sini cakap bergegar tanah bersorak langit tapi masa nak pergi tak ramai yang ikut.....(mengata diri sendiri je ni... What a Face What a Face What a Face )
aku tau ramai yang berminat nak pergi tapi tak berani nak bagi komitmen ...

maka dengan ini saya ingin mencadangkan :
1. Sesiapa yang ingin mengikuti ride ini mengesahkan kehadiran selewat-lewatnya hujung bulan julai ni...
2. Seorang ahli samada menawar diri atau diminta untuk menguruskan penginapan kita disana ( dengar cerita byk hotel dah abis )
3. Kutipan wang untuk bayaran sewa tempat tinggal dilakukan sebaik-baiknya selepas gaji ni atau sebelum hari terakhir bulan julai

Semua urusan ini hendaklah selesai selewat2nya seminggu sebelum pergi untuk mengelakkan kekkeliruan atau kemusykilan di hari bergerak nanti...

sekian haram maklong.......

Saya yang tidak menawarkan diri untuk uruskan tempat tinggal
hafizazzim....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 16, 2008 2:04 am

Dahsyat la ko pizan, mcm ust arqam uruskan markaz cawangan laa... Hidup Pizan... Hidup Arqammmm!!!! cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 16, 2008 3:46 am

ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....


bleh2..ni numb saya
0173688014

pasal ride g png
mungkin ajal jerk kot yg bleh halang utk hamba ke sana(semanggat gile2 tue..giler kentang tak mcm aku)
hahhahahaha
Back to top Go down
View user profile
Triplesaber



Number of posts : 3
Registration date : 08/06/2008

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 16, 2008 11:28 am

Btw, still jadi ke Penang Bike Fest ni? Katanya dah tukar ke Perlis pulak
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Wed Jul 16, 2008 12:28 pm

Triplesaber wrote:
Btw, still jadi ke Penang Bike Fest ni? Katanya dah tukar ke Perlis pulak

ye ke bro???....bro boleh tolong confirmkan tak sbb senang nak uruskan perjalanan.....tq
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 2:15 am

LAaaaaaaaaaa... tukaq tempat pulak kaaaaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 11:18 am

JGN JADIKAN TUKAR TEMPAT MENJADI ALASAN UTK X NAK JOIN RIDE.... BIKERS X DER HAL SUMER TU BEB.... WA TETAP NAK GI JUGAK TAKAT NI.... RIDE HARD OR STAY HOME...!!! Twisted Evil pirat Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 12:31 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
JGN JADIKAN TUKAR TEMPAT MENJADI ALASAN UTK X NAK JOIN RIDE.... BIKERS X DER HAL SUMER TU BEB.... WA TETAP NAK GI JUGAK TAKAT NI.... RIDE HARD OR STAY HOME...!!! Twisted Evil pirat Twisted Evil

Ngko memang dahsyat lee.. tulisan ayat ko pun dah gerun... Komando la katakan.. tp tang satu jer ko out.. tang bwh ketiak tuh... mcmn leh ada respon bila cuit ek...? dahsyat la ko... king
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 2:29 pm

ujang6009 wrote:
lee VKings@Lanun troopers wrote:
JGN JADIKAN TUKAR TEMPAT MENJADI ALASAN UTK X NAK JOIN RIDE.... BIKERS X DER HAL SUMER TU BEB.... WA TETAP NAK GI JUGAK TAKAT NI.... RIDE HARD OR STAY HOME...!!! Twisted Evil pirat Twisted Evil

Ngko memang dahsyat lee.. tulisan ayat ko pun dah gerun... Komando la katakan.. tp tang satu jer ko out.. tang bwh ketiak tuh... mcmn leh ada respon bila cuit ek...? dahsyat la ko... king

ek eleh bro ujang kamal, kata kat si Lee plak.. ngko tu orang seberang jalan Hon pun bole respon.. melampau2 plak tuh... camana? eksplain sket?
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 4:39 pm

Nabil wrote:
ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
jeng..jeng..jeng..
yg pertama
kamek nk tau grak hari aper n pkol braper
kalau takder paper akan sampai la kamek menyertai otai2 n brother2 sekalian itu pun kalau anda2 n tuan2 tidak kisah..
hihihih
yg kedua
kepada BRADER UJANG kalau nk isap shisha power2 tue mai laa dtg ke kedai hamba..yg laen pun bleh dtg gak di alu2 kan buka pada tiap2 hari kecuali hari kiamat..huhuhuh mcm2 ader lokasinya di belakang time square.. afro


yeker Nabil.. cayalah.. tgu aku habis bz dulu arr... ko bg no phone ko nabil, aku pantang bab sedut menyedut nih.. hobiiiiii....


bleh2..ni numb saya
0173688014

pasal ride g png
mungkin ajal jerk kot yg bleh halang utk hamba ke sana(semanggat gile2 tue..giler kentang tak mcm aku)
hahhahahaha

shisha...bile nak pi?site office aku kat area times square je.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 5:09 pm

Aku cdg mlm ni pekena shisha & shabu di tempat nabil... amacam? kul 10... setakat ni aku & Lee confirm... mcmn hati bunga? mau join kaaa???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Thu Jul 17, 2008 9:00 pm

JANG,,,.... ITU ORANG MAU TANAM BUNGA DALAM HATI DULU LA.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BIKE FEST PENANG....   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
BIKE FEST PENANG....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: