V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 01, 2008 11:05 am

SALAMZZZ SUMER WAHAI KENGKAWAN DI SERATA ALAM FANA....... ADALAH DI KECOHKAN BAHAWASANYA...KITA RAKYAT MALAYSIA YG RASA2 DIRINYA MENYERTAI V'KINGS.....DISINI DGN RASA GUMBIRANYERRR ME'MAKLONG'KAN PADA HARI AHAD INI BERSAMAAN DGN 06 APRIL 2008 AKAN DIADAKAN RIDE KE RIVER VIEW...TANJUNG MALIM.... TENTATIFNYER SEPERTI TERTERA DI BAWAH........

TARIKH = 06 APRIL 2008
DESTINASI = RIVER VIEW, TJG MALIM
RV = KLINIK AH FATT
TUJUAN = MANDI JERAM SAMBIL RERAMAI MENONTON DIN BTRY MEMPERAGAKAN SUAR 'KATOKYER YG BER'FLOWER'.....
MASA BERKUMPUL = 10 AM......10 PAGI... 1000HRS.....
MASA BERAMBUS DARI RV = 11 AM......11 PAGI.....1100HRS....
PERALATAN YG PERLU DI 'CARRY' = LU PIKIR LA SENDIRI....HUARGH3X..... Twisted Evil

CADANGAN INI TEBANGKITKAN KERANA RIDE KE NILAI LAST WEEK MENDAPAT SAMBUTAN YG MEMBERANGSANGKAN NAFSU ERRR.... LU PIKIR LA SENDIRI.... bounce bounce bounce *LUPA NAK BGTAU..KITA BALIK PTG TU JUGAK....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 01, 2008 4:52 pm

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

niama.... tiunilei ya....

manyak pelodua viva la ini olang..... apsat nama wa jadi topic mau pigi???
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 01, 2008 11:51 pm

kalu takde hal wa ade lerr ok........
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sat Apr 05, 2008 4:42 pm

salamzzzzz bros sumer....! aku x nak sowh listkan nama kat sini...sebab kalau list pun..bulum tuntu lu olang tulun ma... tiu nia seng lu..!

so, aku paln..kita jumpa awal skit esok kat rv point...then leh gerak awal n balik awal.... jg lupa esok k!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 06, 2008 9:34 am

RV kt ahfat dijangka kul 9.30 pagi...

aku baru nak gerak ni...

tunggu report dr aku.....

yihaaaaaaaaaaaaaaaa............
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 06, 2008 11:13 pm

cheers cheers

OFFICIAL REPORT!!

10.00am - aku ke ahfat fizan dah ready tunggu dr kul 9.00 lagi...

10.40am - lee lanun, Isketambatu,bro haron sampai..

10.45am - aku tukar kabel minyak, pizan tukar plug, bro ron check fork..

11.00am - bertolak ke selayang. tunggu ujang dan sorang lagi(aku tk ingat nama)

11.30am - sampai petronas kt area rumah safwan, isi minyak & tunggu sorang lagi.
- time tunggu ni ade 2 geng scrambler dtg... lee pun mcm biasa dtg tanya & kongsi pengalaman..

12.30am - bertolak ke ulu yam(ujang tunggu kt sana)...
on da way.. jumpa geng komando tgh training kt tepi jalan, geng2 bikers yg lain (mungkin blk dr genting kot?),aweks2 tepi jln..

1.00pm - jumpa ujang... teruskan perjalanan ke tg malim...

1.13pm - kt depan sket je ujang ajak lepak makan tp yg lain marah pasal nk mkn kt tg malim....

1.40pm - 2 bikers tertinggal kt blkg... pusing check balik... rupa2 nya...
MOTO LEE LANUN TROUBLE!!!!!
moto lee mengalami masalah wiring short. ujang try usha kdai kt bandar yg terhampir tp kdai tutup daa... weekends....
kami pun cuba tolong lee settlekan mana2 yg patut..
sambil2 tu... lee(si latah) dok main2 cuit2 ngan ujang(pun si latah)... apo lagi... kechoh beb... yg lain bantai gelak aje.... sampai torputuih urat kontuit....

2.30pm - teruskan perjalanan, dek kerna letih & haus time nunggu moto lee siap bikin ujang cadangkan makan es cendol kat d'rasa cendol pak man... mmg bole tahan la... alahai... lee&ujang tak habih2 maih cuit2 pastu melatah... adoii....

3.00pm - teruskan ride.. aik? ade yg tinggal lagi???
check2 pusing balik... moto lee trouble lg... berasap moto katanya... wiring short lg. lebur wire tu. padahal dh balut tape hitam dh tadi...
-takleh jadi ni... kene mintak tolong.. call safwan, minta excourt affat dtg utk tolong...
-alamak!!!! cuaca tak berapa nak clear la...
BRUUMMM... hujan pun turun... terus masuk balik kedai chendol pak man tadi....
memasing pun oder la makan pasal dh lapo... nak ke tg malim jauh lg...
adegan melatah si ujang ngan lee masih berlarutan.... abg ron plak lepas makan layan nak tdor je.....
-oleh kerana tanak kacau pak man punye bisnes(pasal geng konker byk sgt krusi) lee pun ajak Isketambatu tolak moto.
lee naik moto 1100 Is dan tolak moto dia ke kwsn rehat kuala kubu baru..
-sampai sana... minum lg!!!!
TAK SANGKA UJANG ADE SEDARA KAT SANA!!!!!!!
(sape kamsiah tu ujang???? jawab la!!!!!!)

5.00pm - masih menunggu safwan ngan affat.. (sambil tu adegan latahan ujang ngan lee masih tiada kesudahan...) heheheh diorang sama latah tapi dok nakal nyucuk sesama sendiri.... sipi2 lg bro ron nak menyembur ayor kt mulut dek gelagat deme nih....

6.15pm - affat(ngan moto VN500 custom) & safwan(gold wing 4 roda) sampai...
- cheeiissttt ... affat amik masa tak sampai 10mnt pun tlg settlekan moto lee.. tadi bagai nak rak geng nak buat... dh xpert la katakan... sape bole lawan... (sambil affat dok repair moto lee, adegan latahan lee&ujang masih tiada ending)..
MOTO LEE BUAT BY PASS LAGI DAAAAA (mcm 250 dia time ride bagan lalang bulan pose tu ari....)

6.30pm - affat & safwan balik. tak menyabor langsung deme nih...

6.35pm - isi minyak kt shell sebelah.. teruskan jalan... (sebelum jalan tu babak latah oleh lee&ujang masih berlarutan. hon pun bole melatah ka? teruk ini budak..)

6.45pm - gi kdai YIK MUN the famous pau of tg malim!!
- masuk je kedai 2 ekor ni(lee&ujang) buat adegan latah tahap karibus.. masing2 tak tertelan air&pau pasal dok gelak sakan je. sampai brader yg amik oder tu pun bantai gelak jugo....
-time nk balik, pizan, bro ron & yg sorang lg(aku lupe nama) beli pau frozen nak bwk balik utk anak & isteri mudaa
-time nak gerak tu... rupa2nya... kt sebelah kdai pau ade kedai sedara lee!!!! LEE MOTOR... ujang yg discover tuh...

7.30pm - bertolak ke arah kuala kubu balik nk cari kdai karok. pasal ride nak ke river view tk jadi...

-aiseyman... ujan da... berenti kat kdai mkn.. WOW! kdai ni rupanya tokey dia ada wat t-shirt printing.. pizan&lee try tanya bole tk watkan tshirt utk vkings yg tertangguh.. no hal brader tu jawab.. nantikan keputusannya oleh pizan(dia yg akan handle)

8.30pm - ujan stop... oleh kerna dh lambat nk ke karok di kuala kubu, bro ron cadang patah ke highway balik je trus... depan kdai tu ada shell, isi minyak pastu trus shoot..

........................sekian report aku... gambau aku tk upload ye... mintak Isketambola uploadkan pasal dia byk amik gambau..

p/s:- sebarang kekurangan atau salah info atau nk tambah info ... pada geng yg pergi sila la tambahkan yekk...
-rugi botui sapo yg tak follow.....
cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 1:29 am

KOMANDO....SALAMZZZZZ....... drunken

DISINI AKU MEWAKILI DIRI AKU...INGIN MENGAMBIL KESEMPATAN INGIN MENGUCAPKAN RIBUAN 'ARIGATOR GOZAIMAS....' KEPADA V'KIANS YG FOLLOW RIDE NI.... AKU CUKUP BERBANGGA DGN KORANG KARNA KORANG MMG BETUL2 TRUE RIDERS.... SANGGUP SAMA2 SUSAH PAYAH DGN AKU..DALAM KEADAAN KUDA BESIKU SAKIT PERUT..... SANGGUP SAMA2 TUNGGU SAMPAI LEWAT PETANG....DAN YG BESTNYER..BRO RON SIAP SOUND... WALAUPUN X SEMPAT NAK G RIVERVIEW WAT TERJUN TIRUK 'N' SKODENG... affraid ... KITA MESTI TERUSKAN PERJUANGAN KITA KE TJG MALIM..... YEARGGGHHHHHH.... SEMANGAT TU YG MAHAL BEB..... WALAUCAMNER PUN... KITA LEH WAT SEKALI LG... KE SANA...DGN SYARAT...NIAT 'N' NAWAITU TU, KENA BETUL.... PESANAN AKU KEPADA KENGKAWAN YANG LAIN....



LU PIKKIRRR LAAA SENDIRIIII.... lol! pirat lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Teruskan semangat..   Mon Apr 07, 2008 4:42 am

Biasala Lanun.. kita V-kings mesti mau susah sama susah, sinang pun sama sinang maaa... janji itu pau yik mun ala masuk mulut sulah ok maaa.. hayyaaa...
Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 4:55 am

Korg jgn terpedaya dgn thread si Din tu.. ada dia kata aku melatah.. aku mana ada melatah.. aku dah try cucuk ketiak aku byk kali xda rasa apa2 pun.. pandai je kau Din yer.. siap kau..!! Al-finatu ashaddu minal qatl.. hadis nabi tu.. klw nak tahu maksud dia, tanyala Samson.. Huaaahhuaaahhhaaa Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 14
Age : 40
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 9:36 am

hehehe....ride yang mencabar ni...aku tak kena ujan pun..huhu..alangkah hebatnya goldwing aku lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 10:55 am

ujang6009 wrote:
Korg jgn terpedaya dgn thread si Din tu.. ada dia kata aku melatah.. aku mana ada melatah.. aku dah try cucuk ketiak aku byk kali xda rasa apa2 pun.. pandai je kau Din yer.. siap kau..!! Al-finatu ashaddu minal qatl.. hadis nabi tu.. klw nak tahu maksud dia, tanyala Samson.. Huaaahhuaaahhhaaa Basketball Basketball Basketball

memang jang....nko memang tak melatah......mana da melatah.....cuma tak sengaja bercakap sesuatu apabila disentuh oleh kawan2.....tu je.....mana ada melatah kan jang jan.....waaaaaaarrgggghhhhhh kakakakakakaka...........
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 12:45 pm

YEUP..BUTUL TU JANG.... DEN PUN MANO ADO MELATAH... CUMO TOKOJUT YO..... TUL X JANG??? TUL KAN....? KAN...? KAN...? X CAYO... CUBO JGN CUCUK DEN..... KUIKUIKUIKUI.... Sleep
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 1:26 pm

Paaanndaaii pun korang... td aku mentelaah kamus, 'melatah' itu di ambil dr perkataan 'lata' iaitu benda yg hidup melata, atau lata spt taman rekreasi.. contohnya 'lata kinjang', maknanya aku x tergolong kaum tu lah.. selamat akuuuu... What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 1:50 pm



Kedai milik 'Adik beradik Lee' lanun yg di rahsiakan selama ini.. hehehe..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 2:03 pm



Kami sungguh x sangka lee lanun ni.. nape x panggil adik beradik ko turun repair je, dah dkt dah tu.. afat jugak kene panggil..
bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 2:49 pm

hahahaaahahaaaa....hampeh
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 6:53 pm

ooooo...kdai adik beradik lee ko tunjuk ye jang....

sedaro kau kt kuala kubu tu mana gambau?

cerita la sikit kan kawan2 siapa kamsiah tu......

jangan le berahsia sangat......

tak inform pun kat geng ko ade sedara kt sana ye jang.... ade kaitan ngan almarhum Tuanku Sultan Abdul Samad lagi kata sedaro kau tu...

ujangggggggggggggg cerita la hikayat nye....

What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 11:01 pm

Lu jgn bikin hampeh Din.. wa santau lu kanggg.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Mon Apr 07, 2008 11:22 pm

aku pon nak tau jugak.......
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 12:55 am

hafizz wrote:
aku pon nak tau jugak.......

Fiz.. kau buat derk je ngn diorg niii... mungkin diorg demam balik tang ride tg malim ari tu, maklumlaaa... ride dlm hujannn... sdgkn motor lee boleh shot, apa lg kepala diorg niii...
cherry cherry cherry cherry
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 1:02 am

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
aku pon nak tau jugak.......

Fiz.. kau buat derk je ngn diorg niii... mungkin diorg demam balik tang ride tg malim ari tu, maklumlaaa... ride dlm hujannn... sdgkn motor lee boleh shot, apa lg kepala diorg niii...
cherry cherry cherry cherry


Salam Bro,

Macam hapening je ride ke Tg Malim, siap ada yg jumpa sedara lagi, macam jejak kasih la. Lee dgn adik-beradiknya & Ujang dgn sedara Kamsiahnya, tapi siapa Kamsiah tu? Macam best je citenya, Ujang tolon citekan kat kengkawan, cite la Jang.
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 1:08 am

best......best......best.......hehehehehe.....memang best.......eeerrrrrmmmmm....sapa lak si yg disebut2kan tu???.....hehehehe....ccaaabbbboootttt........sorry ar geng.....aku dlm kuarantin......motor lak demam tak baik2 lagi, asyik dok batuk berdarah lak tu.....kuikuikuikui..... study study study
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 2:04 pm

sape tu jang?crita la skit sahsiahnye....heheheheheeee lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 2:13 pm

dayjai wrote:
ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
aku pon nak tau jugak.......

Fiz.. kau buat derk je ngn diorg niii... mungkin diorg demam balik tang ride tg malim ari tu, maklumlaaa... ride dlm hujannn... sdgkn motor lee boleh shot, apa lg kepala diorg niii...
cherry cherry cherry cherry


Salam Bro,

Macam hapening je ride ke Tg Malim, siap ada yg jumpa sedara lagi, macam jejak kasih la. Lee dgn adik-beradiknya & Ujang dgn sedara Kamsiahnya, tapi siapa Kamsiah tu? Macam best je citenya, Ujang tolon citekan kat kengkawan, cite la Jang.

alkisah.....
tayyib

alkisah maka tersebutlah kisah sang kancil beramai-ramai mengadap kebawah duli yang maha mulia soltan firraauuunnnn...

mana firaun pakai soltan..
entah.....

'syair ajis sattar bujang lapok la pulak.....'
farao farao farao farao farao
saudara kita si ujang masih menyepi nak cerita hikayat beliau ngan sedaro dio kat KKB tu yg ade kaitannya ngan almarhum sultan Abdul Samad serta nenda dia kamsiah.
monurut sedaro ujang, kira ujang ngan sedaro dia tu keturunan sultan abdul samad serto kamsiah laa....

untuk keterangan lanjut serta nak mendapatkan buku biografi ujang ngan sedaro dio serta tandatangan pengarang sila dail..
019-2414434 (panggilan dicaj mengikut kadar panggilan tempatan)

sunny
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 2:36 pm

bior le din...hang sangap nihs....jang hang rekomen skit kat orang tua nihs sorang-dua...dia sangap nihs.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Today at 6:17 am

Back to top Go down
 
PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: