V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Tue Apr 08, 2008 11:00 pm

woihh...ade criter best tu kongsi2 la ngan kenkawan.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Wed Apr 09, 2008 2:47 am

Korang jgn la terpedaya dgn citer dongeng dan dungu si Din ni.. budak ni betul2 HAMPEH laaaa!!!! ni yg gua geram ni.. gua klw geram gua ride smp Mekah tauuuuu... farao farao farao
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Wed Apr 09, 2008 7:19 pm

cheers cheers

oleh kerana saudara Is XV1100 kita tiada peruntukan masa untuk upload gambar, maka aku dengan prihatin memperlihatkan sedikit sebanyak gambar yang sempat aku ambik..



barisan kuda besi yg akan ride ke tg malim... susunan agak terabur..

abang2 vkings yg macho's...

aiseyman,.. dalam ramai2 tu.. 2 jejaka ni aje yg pakai official patch....

ketika ini masih tunggu bro asri...

ha... time ni baru 'garang' susun baris...


lee yg sedang berusaha keras mengubati kuda besi kesayangannya..

nak mujur la kene kat sebelah ngan bus stop... bole la bertedoh...

Very Happy Smile
ini aje yg sempat aku rakamkan masa ride.. Is ade ambil lagi banyak, so kita tunggu pulak beliau meng'upload'kan gambar dari kameranya...

sekian...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Thu Apr 10, 2008 4:50 am

Macam x cukup je gambar2 niiiii... takkan file corrupted kot Dinnn..???? Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Fri Apr 11, 2008 9:52 am

si din ni aku memang hangin dengan dia...x reti2 nak crop gambor ke?bukan file corrupt la jang dia yang kurap. lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Fri Apr 11, 2008 1:17 pm

ape? apehal?

ok je gambar yg aku post tu? ape yg menjadi issue nya? cuba ceritakan dengan lebih lanjut? gambar besar sangat ke?

kalo kata gamba tu tak cukup.. memang setakat tu je yg aku ade amik, tak banyak...

ok spectre ngan mr ujang??

ape2 hal pun aku nyalannnnn....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sat Apr 12, 2008 7:42 pm

Gambar aku manaaaa...??? kau pilih bulu ye Dinn.. Ride tg malim aku ada daaaa.... ishhhh!! Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sat Apr 12, 2008 8:09 pm

jang....nampak sangat din battery tu tak suke kat ko...sebab dia tak bubuh gambir ko...kehkehkehkeh
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 13, 2008 5:45 pm

Aku dah agak dah si mangkuk Din nih, mesti xnk upload gmbr aku punya... apa aku ni tarak hensem kaa....???? Mad Mad Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 13, 2008 6:17 pm

ala jang...tu sume taktik si din la tuh...karang kalu bubuh [size=12]gambir ko....kang terancam pulak la ke "encem" an dan ke "mancho" an si din nih...

sendiri mau ingat laaa
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 13, 2008 9:29 pm

Shocked Shocked

apehal ni? apekehal ni? apekehalnye ni?

gambar yg aku amik ade byk tu je.......................

lepas tu aku takde kluarkan kamera aku amik gambar dah.........

sebab aku ingat Is 1100 dah cover utk whole ride..............

bukan aku tanak upload gambar ujang,,,, dah mmg takde gambar dia...........

p/s: tu la... sape suruh ko melatah banyak2 sangat jang... dah aku lupa nak amik gambar ........
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Sun Apr 13, 2008 10:25 pm

kehkehkeh....relax la din....ujang nak bersenda gurau ngan ko tuh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.   Today at 6:14 am

Back to top Go down
 
PROGRAMOR RIDE KE RIVERVIEW TJG MALIM.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: