V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 V-King's iring konsert Nowseeheart...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Mon Apr 07, 2008 2:11 pm




Antara gambar gimick konsert yg di jayakan oleh V-kings semasa konsert Nowseeheart di Stadium Nilai ari tu, Konsert itu di kendalikan oleh syarikat Nursyahdu Entertainment (NSE Sound & Lighting system) utk melihat lebih dkt layari www.nursyahdu.com >maaf geng, lambat upload..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Mon Apr 07, 2008 2:50 pm

dah dekat setahun baru nko upload jang......
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Mon Apr 07, 2008 6:47 pm

spectre23 wrote:
dah dekat setahun baru nko upload jang......

scratch scratch

ontah la si ujang ni.... toringat sodaro dio si kamsiah kek kualo kubu nu haaa gamaknyo.......

silent
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Tue Apr 08, 2008 1:00 am

Gambar baru dpt daaaa... Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Tue Apr 08, 2008 8:47 pm

AlkalineAAA wrote:
spectre23 wrote:
dah dekat setahun baru nko upload jang......

scratch scratch

ontah la si ujang ni.... toringat sodaro dio si kamsiah kek kualo kubu nu haaa gamaknyo.......

silent

Salam Bro,

Jgn marahkan si Ujang pasal dia lambat upload, kita kena bagi dia moral support semoga usaha dia promote Vking lebih berjaya pada masa hadapan. Welldone Jang, tapi cite pasal Kamsiah jgn lupo lak, semua warga Vking sedang dalam penantian cite yg best ni.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Wed Apr 09, 2008 3:00 am

Ko ni dayjai, jgn terpengaruh pada hikayat dongeng malaun2 yg membuat citer nii.. terutamanya Din dan lee lanun... mereka berdua memang nak kene gigit kat tengkuk ni.. aku dah upah arwah kamsiah tu gigit diorg.. tunggu je laahh.. Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Wed Apr 09, 2008 11:30 pm

ujang6009 wrote:
Ko ni dayjai, jgn terpengaruh pada hikayat dongeng malaun2 yg membuat citer nii.. terutamanya Din dan lee lanun... mereka berdua memang nak kene gigit kat tengkuk ni.. aku dah upah arwah kamsiah tu gigit diorg.. tunggu je laahh.. Basketball Basketball Basketball

Salam Bro,

OK la Jang, kalau benar Kamsiah tu dah arwah kita tutup je la cite dia tu, bagitau yg lain-lain bahawa Kamsiah telah menjadi sejarah. Amin.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 4:42 am

memang dah meninggal pun citernyer.. sumeer yg ride pegi tg malim ari tu dah tahu hal ni, tp lg nak main2 jgk ye kau din... siap kauu..!! scratch scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 11:13 am

ujang6009 wrote:
memang dah meninggal pun citernyer.. sumeer yg ride pegi tg malim ari tu dah tahu hal ni, tp lg nak main2 jgk ye kau din... siap kauu..!! scratch scratch

hehehehehe.......sebonarnyo....geng2 saja nak pekena ujang ni....takde apa sebenarnya.....ari tu ada pakcik yang kurang sihat (mentalnya) bersalam ngan ujang beritau bahawa khamsiah (arwah) meninggal kat genting.....tapi cara ujang sambut salam pakcik tu macam ada hubungan jer ngan pakcik tu....itu yang buat geng2 ni musykil...kkekekekeke.....

yang musykil

hafizazzim.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 2:15 pm

hafizazzim wrote:
ujang6009 wrote:
memang dah meninggal pun citernyer.. sumeer yg ride pegi tg malim ari tu dah tahu hal ni, tp lg nak main2 jgk ye kau din... siap kauu..!! scratch scratch

hehehehehe.......sebonarnyo....geng2 saja nak pekena ujang ni....takde apa sebenarnya.....ari tu ada pakcik yang kurang sihat (mentalnya) bersalam ngan ujang beritau bahawa khamsiah (arwah) meninggal kat genting.....tapi cara ujang sambut salam pakcik tu macam ada hubungan jer ngan pakcik tu....itu yang buat geng2 ni musykil...kkekekekeke.....

yang musykil

hafizazzim.....

Tq Pizan ko menerangkan keadaan.. aku byk suspek sama kau.. x mcm Din ngn Lee Lanun, itu org kasik mkn hiway bar dlm kerongkong lg bagusss.. benda yg x nyata di besar2kan... tq genggggg.. arigato musaimassalmahh.. bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 2:24 pm

ujang6009 wrote:
hafizazzim wrote:
ujang6009 wrote:
memang dah meninggal pun citernyer.. sumeer yg ride pegi tg malim ari tu dah tahu hal ni, tp lg nak main2 jgk ye kau din... siap kauu..!! scratch scratch

hehehehehe.......sebonarnyo....geng2 saja nak pekena ujang ni....takde apa sebenarnya.....ari tu ada pakcik yang kurang sihat (mentalnya) bersalam ngan ujang beritau bahawa khamsiah (arwah) meninggal kat genting.....tapi cara ujang sambut salam pakcik tu macam ada hubungan jer ngan pakcik tu....itu yang buat geng2 ni musykil...kkekekekeke.....

yang musykil

hafizazzim.....

Tq Pizan ko menerangkan keadaan.. aku byk suspek sama kau.. x mcm Din ngn Lee Lanun, itu org kasik mkn hiway bar dlm kerongkong lg bagusss.. benda yg x nyata di besar2kan... tq genggggg.. arigato musaimassalmahh.. bounce bounce bounce bounce

yg lg musykil tu org tua tu crita pasal Almarhum Sultan Abd Samad (mantan sultan selangor) ...
dalam ramai2 geng, dia berkenan kat ujang je.. nampak la betapa kukuhnya persaudaraan ujang ngan pakcik tu, er, patut aku panggil 'aki' atau 'atuk' je..
kenyataan ujang di atas seakan menafikan hubungan persaudaraan beliau ngan atuk tu...
tak baik tak mengaku sedara jang...
Very Happy Wink Laughing
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 2:37 pm

Ko tu memang nak kene Din... Sabar jerrrr... Almarhum la kau nanti... ishhh Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 8:54 pm

ujang6009 wrote:
Ko tu memang nak kene Din... Sabar jerrrr... Almarhum la kau nanti... ishhh Basketball Basketball Basketball

banyak bawak ngucap jang... Smile

kang ko mula la plak buat ekspresi muka macam Mr rowan atkinson aka Mr kacang aka Mr bean mcm kat avatar ko nih... hehehehehe...

Cool Razz bounce rabbit afro
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Thu Apr 10, 2008 9:33 pm

AlkalineAAA wrote:
ujang6009 wrote:
Ko tu memang nak kene Din... Sabar jerrrr... Almarhum la kau nanti... ishhh Basketball Basketball Basketball

banyak bawak ngucap jang... Smile

kang ko mula la plak buat ekspresi muka macam Mr rowan atkinson aka Mr kacang aka Mr bean mcm kat avatar ko nih... hehehehehe...

Cool Razz bounce rabbit afro

Salam Bro,

Din aku ingat ko la patut banyak mengucap pasal org dah meninggal pun ko boleh buat main-main, batery betul la ko ni. Kang aku cabut bty motor ko letak dlm akuarium aku baru ko tau.
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Fri Apr 11, 2008 1:13 pm

bro, ko kene dengar cerita penuh dulu baru la komen.... Wink

sebenarnya kewujudan kamsiah adalah masih menjadi satu misteri kerana saudara ujang masih belum sudi utk ceritakan full spec story pasal 'sedara' dia tuh....

kalo nak tau cerita dengan lebih lanjut, dtg ride malam ni. afro
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Sat Apr 12, 2008 7:44 pm

Nak tahu lebih lanjut Kamsiah, pegilah ke Lorong Kamsiah.. katner ntah??? lupa akuuu... No No No
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Sat Apr 12, 2008 8:08 pm

ujang.....lorong kamisah tu kat kg kemensah, ulu kelang.....aku dah jumpa smalam
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Sun Apr 13, 2008 5:59 pm

hafizz wrote:
ujang.....lorong kamisah tu kat kg kemensah, ulu kelang.....aku dah jumpa smalam

Kau memang teror la pis.. kau dah jumpa kamsiah tu ker..?? hekhekhek..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Sun Apr 13, 2008 6:14 pm

jumpa dahhh......kampung tempat aku kentut jer tuh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: V-King's iring konsert Nowseeheart...   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
V-King's iring konsert Nowseeheart...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: