V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 14
Age : 40
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Fri Apr 11, 2008 12:40 pm

salam all v'kings..

nak tlg sampaikan pesan dari Ujang..mlm ni ada ride amal meraikan majlis anak yatim ke bandar country home...banyak aktiviti..diharap kawan yang ada kelapangan dapat turut sama hadir..

RV point dekat Petrol Pump Shell lps tol jln duta a.k.a highway NKVE
kul 8.00 malam naa.... jom kawan tunjukan our spirit as bikerz yang berhemah dan prihatin.. I love you I love you

kehadiran yang confirm setakat nihh :-

1. Ujang Shadow semput
2. Safwan Kriss hujan
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Fri Apr 11, 2008 1:19 pm

salam all v'kings..

nak tlg sampaikan pesan dari Ujang..mlm ni ada ride amal meraikan majlis anak yatim ke bandar country home...banyak aktiviti..diharap kawan yang ada kelapangan dapat turut sama hadir..

RV point dekat Petrol Pump Shell lps tol jln duta a.k.a highway NKVE
kul 8.00 malam naa.... jom kawan tunjukan our spirit as bikerz yang berhemah dan prihatin.. I love you I love you

kehadiran yang confirm setakat nihh :-

1. Ujang Shadow semput
2. Safwan Kriss hujan
3. Din Alkaline( gua jalan je..)
4. ?????
5. ????
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 11:17 am

Yang Telah Menghadirkan Diri:

1 - Brader Din
2 - Jack
3 - Ujang
4 - Safwan
5 - Din Bateri
6 - Bulk
7 - Dayjai (Abang Hero) - Sampai paling awai,orang nak balik baru dia sampai.
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 3:23 pm

sori aaa......aku tak ikut.....sampai rumah dari skolah pun dah dekat 7.30...tak mau susahkan orang tunggu aku...... rabbit rabbit
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 7:34 pm

Salammmmmm... Aku nak ucapkan jutaan terima kasih pd semua team terutama V-kings, BTP blues bikers, Abg Roy & the gang dan sumer yg terlibat dgn ride mlm td.. sebenarnya ni job aku bersama Manager kelab citra di saat2 akhir dan akhirnya berjaya... Bikers sumer the best.. next time V-kings aku akan aturkan ride yg lain yg lagi trial dan menakjubkan... tungguuuu... Ni Ujang tauuu, bukan Ajungggg... Hehehe.. Terima kasih sumer dan ampun maaf dari aku dan Kelab Citra jika ada kelemahan... bounce cheers bounce cheers Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 7:37 pm

Din bateri Alkaline.. kau semalam ada ambik pic kan..?? kasik susun masuk aarrr itu pic haaa.... tq tq tq.. aku ada bz lak minggu ni daaa...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 8:16 pm

sorry jang...aku pon takleh nyalan redi semalam....aku ter'bz' skit, so...kalau ade ride lain lagi bgtau la...kalau masa mengijinkan..insyaalah akan ku turut kehendakmu
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 12, 2008 10:02 pm

hah...apa lagi...kasik masuk la report.....aku nak tau gak apa yang berlaku..... ride amal ini sesuatu yang baik dan bole kita bincangkan untuk program kita......... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 5:42 pm

hafizz wrote:
sorry jang...aku pon takleh nyalan redi semalam....aku ter'bz' skit, so...kalau ade ride lain lagi bgtau la...kalau masa mengijinkan..insyaalah akan ku turut kehendakmu

Memang dah lama x ride ngan kau piz.. apa kata kita ride dkt2 jer, gi minum cendol kat sri rampai tu.. kali ni batin kene bwk motol bsr la, jgm anak motor mcm ari tu.. klw tu pun kau x sempat ride gak piz, aku ride je terus ke umah kau... huaah huahhh huaahhh.... tongue tongue
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 6:21 pm

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
sorry jang...aku pon takleh nyalan redi semalam....aku ter'bz' skit, so...kalau ade ride lain lagi bgtau la...kalau masa mengijinkan..insyaalah akan ku turut kehendakmu

Memang dah lama x ride ngan kau piz.. apa kata kita ride dkt2 jer, gi minum cendol kat sri rampai tu.. kali ni batin kene bwk motol bsr la, jgm anak motor mcm ari tu.. klw tu pun kau x sempat ride gak piz, aku ride je terus ke umah kau... huaah huahhh huaahhh.... tongue tongue

apa barang kene chendol kat sri rampai tuh....kita ride pekena ikan baker kat sepang or melaka ke....sup torpedo kat ipoh ke...paling tidak pon pekene cappucino latte kat genting....takpon...gi mandi kat jeram gading sambil layan kona2....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 9:53 pm

ni aku upload kan gambar2 masa ride..

secara ringkasnya.. ride bermula di shell duta, berkumpul, arrival geng bikers, arrival geng citra.. then excourt deme ke country home..
ride kt highway ok, semua terkawal, cuma bila exit highway je jem pasal ade road block kat tgh bandar.
majlis di rumah anak yatim ok, sempoi. kami dtg lps parking trus makan. pastu tgk acara nyanyian oleh artis2 undangan..
sape yg ade? yg aku ingat Datin Sarimah, Datuk Aziz Satar, Radi khalid, Kump Nasyid, budak2 AF, ahmad fauzee(kolej 69) dan...
lps tu bikers semua blah dr majlis. berpecah di exit higway, VKings terus ke uncledon dimana leong/tcleo & jimmy sudah menunggu...

Very Happy Smile




















sekian...........
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 9:59 pm

din.......nko ni tak reti nak kecikkan gambir ke.....jenuh aku menunggu nak tgk gambir....beso sgt file dia.....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 10:02 pm

besar sangat ke?

aku pakai photobucket.. baru je try. tak tau function mana nak resize gambar... nanti aku kaji dulu ek...

kira ok la tu.. ko tak perasan ke kesilauan kepala si jack tu.... melantun balik daa flash kamera aku....

Razz
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sun Apr 13, 2008 10:22 pm

baguih....baguih...baguih.....mana gambir ujang???
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 14, 2008 12:24 am

ujang6009 wrote:
Salammmmmm... Aku nak ucapkan jutaan terima kasih pd semua team terutama V-kings, BTP blues bikers, Abg Roy & the gang dan sumer yg terlibat dgn ride mlm td.. sebenarnya ni job aku bersama Manager kelab citra di saat2 akhir dan akhirnya berjaya... Bikers sumer the best.. next time V-kings aku akan aturkan ride yg lain yg lagi trial dan menakjubkan... tungguuuu... Ni Ujang tauuu, bukan Ajungggg... Hehehe.. Terima kasih sumer dan ampun maaf dari aku dan Kelab Citra jika ada kelemahan... bounce cheers bounce cheers Laughing Laughing

Ujang, sorry wa tak dpt nak ikut ride ni, enko tahulah kan kalu wa ikut payah jugak sbb moto wa laju sgt, tahu2le enko moto baru wa eh......

Sbb kedua tu, kul 8 tu awal sgt utk i sbb wa abis kereja itu ari sudah jam 9pm.. dan kalu ada ride2 cam ni jang, kalu blh inform sehari sblm tu, sowa leh arrange wa punya time wokey.....

Jang, bila lu senang mau test wa punya HAYA...............Besor???hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 14, 2008 4:34 pm

hafizz wrote:
baguih....baguih...baguih.....mana gambir ujang???

tengok betul2 apis... ade .......
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 14, 2008 5:51 pm

sengaja si Din ni nak kene rembatan padu maut dengan aku...dah aku kate kcikkan gambau tu...dari aritu lagik....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 3:35 am

samson wrote:
ujang6009 wrote:
Salammmmmm... Aku nak ucapkan jutaan terima kasih pd semua team terutama V-kings, BTP blues bikers, Abg Roy & the gang dan sumer yg terlibat dgn ride mlm td.. sebenarnya ni job aku bersama Manager kelab citra di saat2 akhir dan akhirnya berjaya... Bikers sumer the best.. next time V-kings aku akan aturkan ride yg lain yg lagi trial dan menakjubkan... tungguuuu... Ni Ujang tauuu, bukan Ajungggg... Hehehe.. Terima kasih sumer dan ampun maaf dari aku dan Kelab Citra jika ada kelemahan... bounce cheers bounce cheers Laughing Laughing

Ujang, sorry wa tak dpt nak ikut ride ni, enko tahulah kan kalu wa ikut payah jugak sbb moto wa laju sgt, tahu2le enko moto baru wa eh......

Sbb kedua tu, kul 8 tu awal sgt utk i sbb wa abis kereja itu ari sudah jam 9pm.. dan kalu ada ride2 cam ni jang, kalu blh inform sehari sblm tu, sowa leh arrange wa punya time wokey.....

Jang, bila lu senang mau test wa punya HAYA...............Besor???hehehehe

Sam.. Lu suka bikin gua panas dgn hayabus lu haa... adusss affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 3:44 am

hafizazzim wrote:
din.......nko ni tak reti nak kecikkan gambir ke.....jenuh aku menunggu nak tgk gambir....beso sgt file dia.....

Din... ni aku nak hajar kau sblm ko upload photo ke dlm web.. ikut betul2.. kau bukak file foto yg nak upload tu guna Microsoft Office Picture Manager (dlm semua PC dan window ada software ni), then kau click edit picture kat toolbar atas tu, then kau tengok kat sebelah kanan ada tulis resize, kau click resize then dia akan kuar 'predefined width x height', kat situ kau click je dia akan kuar 'web small' then kau resize gambar ko.. lps tu kau save kat mana2 file dan kau upload lah smp kuar muntah tarak hal punya.. sumer gmbr kau akan disenangi oleh semua rakan2 yg melihat ruang maya ini... pahammmmm!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 3:19 pm

nak kene komando rest ni....... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 10:19 pm

apa lagi....blasah jerr lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 10:36 pm

hafizz wrote:
apa lagi....blasah jerr lol! lol! lol!

OOh jangan hafiz.... masuk hospital kawan kita nanti.......
Apa kata kita semua BELASAH MOTOR dia beramai -ramai..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Amacam??? Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 15, 2008 10:42 pm

aku nyalan jerrr...................bila aku nak try blasah busar1300 tuh
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 16, 2008 7:24 pm

korang asyik dok komplen gambar yg aku amik ye... ni aku kasi can korang komen betul2 "kisah tersurat" di sebalik mesej yg cuba disampaikan oleh mereka yg berada di dalam set gambar dibawah ini...



Suspect Suspect
emmmmm..... ape yek???
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 16, 2008 8:38 pm

haaaa...camni la din ....tak de la besor sangat samapi nampak perut buncit masing-masing...... albino albino albino
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: