V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 16, 2008 10:11 pm

hafizazzim wrote:
haaaa...camni la din ....tak de la besor sangat samapi nampak perut buncit masing-masing...... albino albino albino

itu macam la kawan.........baru sedap mata memandang
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 3:10 am

AlkalineAAA wrote:
korang asyik dok komplen gambar yg aku amik ye... ni aku kasi can korang komen betul2 "kisah tersurat" di sebalik mesej yg cuba disampaikan oleh mereka yg berada di dalam set gambar dibawah ini...



Suspect Suspect
emmmmm..... ape yek???

Ermmhhh.. aku rasa ni gambar candid biasa jer, takde yg menarik pun.. yg aku nampak gambar abg Malik Nor kat blkg, tu jer... tul x?
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 11:07 am

ujang6009 wrote:
AlkalineAAA wrote:
korang asyik dok komplen gambar yg aku amik ye... ni aku kasi can korang komen betul2 "kisah tersurat" di sebalik mesej yg cuba disampaikan oleh mereka yg berada di dalam set gambar dibawah ini...



Suspect Suspect
emmmmm..... ape yek???

Ermmhhh.. aku rasa ni gambar candid biasa jer, takde yg menarik pun.. yg aku nampak gambar abg Malik Nor kat blkg, tu jer... tul x?

tu yang nko nampak......yang aku nampak nko tgh beramas mesra ngan lanun....nko tgh buat apa tu jang.....tgh public plak tu.... What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 11:55 am

AKUNYER SAPAL LA...NAK BERAMAS MESRA ALAM KE... NAK BERHEMPAS PULAS TAYAR KE.... KORANG SIBUK SESANGAT PEHAL...??? KEKEKEKEKEK.... UJANG... DORANG NYELESSSS TU.... PASAL DORANG X LEH WAT AYAT SPONTAN MCM KITA.... TUL X? KAN JANG KAN...KAN...KAN...... pirat Twisted Evil pirat
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 2:56 pm

huish...ni bukan gambau ride amal nihs...nak kene jugak si Din ni...mase ride amal lanun mane ade....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 7:26 pm

hmmmmm... gambar di atas telah ade komen2 yg positif dari semua...
maka aku tunjukkan pula gambar aksi yg kedua...
cuba perhatikan betul2 siape yg berada di sebalik watak utama dalam gambar ni? dan apekah makna tindakan beliau?



Suspect Suspect Suspect
bayangan atau kembar ??
apa modus operandi suspek ??
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 9:38 pm

spectre23 wrote:
huish...ni bukan gambau ride amal nihs...nak kene jugak si Din ni...mase ride amal lanun mane ade....

Sebenarnya apa yg ada kat aku dan Lee lanun adalah kurniaan Allah, dan susah utk org lain dpt apa yg kami dpt.. mungkin saper yg post gmbr tu agak cemburu dgn kelakuan kami.. kita mana tahu, dia cucuk2 ketiak sendiri xde respon lantas dia pun memperagakan gmbr kwn lain yg mempunyai keistimewaan sendiri.. jgn jeles ngn kami yer... ibarat pepatah, Sdgkan ayam dara menjadi lauk, inikan pula alam yg indah berseri, sama2lah kita peliharanya... Aminnn..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Thu Apr 17, 2008 10:58 pm

YA BETUL TU JANG..... AMINNNNN........ Smile
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Fri Apr 18, 2008 12:31 am

lee lanun troopers wrote:
YA BETUL TU JANG..... AMINNNNN........ Smile

Kita doa2 jelah kwn2 kita mcm si Din bateri ni dpt hidayat dan inayah... Takbir!! Allaaaaahu Akbar!!! cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Fri Apr 18, 2008 2:35 am

aminnn....

maka dengan ini kita tangguhkan majlis kita dengan tasbih kifarah & surah al-Asr...
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Fri Apr 18, 2008 4:18 pm

aminnnnnnnnnnnn
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 19, 2008 12:31 am

AlkalineAAA wrote:
aminnn....

maka dengan ini kita tangguhkan majlis kita dengan tasbih kifarah & surah al-Asr...

Din, kau tahu ke apa makna tasbih kifarah tu... terangkan kat aku, aku nak tasmiq balik apa yg kau tahu...
sepertimana hadith nabi bersabda 'NAUMUN ALA ILMIN KHAIRUM MIN SOLATI ALA JAHLI'.. Maknanya.. 'Lu cari la sendiri...'... study study study
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Sat Apr 19, 2008 6:01 pm

ujang6009 wrote:
AlkalineAAA wrote:
aminnn....

maka dengan ini kita tangguhkan majlis kita dengan tasbih kifarah & surah al-Asr...

Din, kau tahu ke apa makna tasbih kifarah tu... terangkan kat aku, aku nak tasmiq balik apa yg kau tahu...
sepertimana hadith nabi bersabda 'NAUMUN ALA ILMIN KHAIRUM MIN SOLATI ALA JAHLI'.. Maknanya.. 'Lu cari la sendiri...'... study study study



jang...din tu kalau ko nak tau...dia lulusan 4 thanawi, pondok semanggol
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 21, 2008 12:00 am

Hallamakkk.. nyorah denn...thanawi pun takkan suko kcw den, nak mampiuh kooo??? pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 21, 2008 2:19 am

tasbih kifarah biasanya dibacakan bersama surah al-asr semasa meninggalkan majlis ilmu supaya apa yang dipelajari sebelum itu mendapat berkat...

سبحانك اللهم وبحمدك اشهد ان لااله إلاانت وأستغفرك وأتوب إليك

"Maha suci Allah ya tuhanku! Dengan memuji Engkau, dan aku bersaksi tiada Tuhan melainkan Engkau, dan aku memohon ampun dan taubat kepada-Mu"

وَالْعَصْرِ
إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ


"Demi masa sesungguhmanusia itu dalam kerugian
kecuali mereka yang pesan memesan dengan kebenaran
dan pesan-memesan dengan kesabaran."

wallahua'lam.........
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 21, 2008 11:41 am

'Dan jgnlah engkau menggangu sahabat atau rakan yg telah pun dikurniakan Allah dgn sedikit perkara yg pelik seperti terkejut dgn keadaan di usik, sesungguhnya engkau juga di dlm golongan org yg rugi'...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Mon Apr 21, 2008 10:26 pm

Smile Smile Smile

itu yg buatkan ko ni special dikalangan kita jang..........

kehadiran mu di harapi...

ketiadaan mu di rindui.....

Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 22, 2008 12:25 am

alhamdulillah...akhirnya kini pasti bahawa ahli vkings telah mendapat taufik dan hidayahNya.....amin........jazakallah
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Tue Apr 22, 2008 2:40 pm

Marilah kita sama2 panjatkan motor menuju ke jalan kebahgiaan.. Aminnnn... santa santa santa
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 23, 2008 2:52 am

ujang6009 wrote:
Marilah kita sama2 panjatkan motor menuju ke jalan kebahgiaan.. Aminnnn... santa santa santa

ko ni botui la ngarut ujang...

dulu ko kata marah ride sampai mekah taruk ghambar "firaun"...

ni amin letak gambar orang pakai topi merry christmast....

alahai abang ujang.....

silent silent
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 23, 2008 3:48 am

Ala alaaa... Dinnn... xkn gurau pun tak boleh... yg gitu-gitu tu gurau la tuuuu... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Wed Apr 23, 2008 6:51 pm

ujang6009 wrote:
Ala alaaa... Dinnn... xkn gurau pun tak boleh... yg gitu-gitu tu gurau la tuuuu... cheers cheers cheers

aku risao la kang ko tu yang gitu-gitu nanti jadi yang gini-gini plak...

macam mana tu aku pun tak tau..... Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
RIDE AMAL ANAK YATIM BERSAMA KELAB CITRA M'SIA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: