V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 TTS MINGGU NI DIMANA YA?????

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Thu May 15, 2008 12:50 pm

beres pizz......dah siap konteki aku...
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Thu May 15, 2008 1:10 pm

ujang6009 wrote:
Aku rasa xleh berendam air panas la takut air panas tu jd sejuk coz aku guna rantai hikmat lg ajaib... Cool Cool

ala jang..jgn bagi alasan..klu nk tgk V^ terbakar buar la... lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Thu May 15, 2008 3:01 pm

safwan wrote:
ujang6009 wrote:
Aku rasa xleh berendam air panas la takut air panas tu jd sejuk coz aku guna rantai hikmat lg ajaib... Cool Cool

ala jang..jgn bagi alasan..klu nk tgk V^ terbakar buar la... lol!

Safwan, lu ingat lu punya avatar muka ganas wa takut kaa... poooraahhh... wa ada rantai maa... Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Pek_Hoon
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 36
Location : Taman Melawati Ulu Kelang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 16, 2008 7:08 am

ujang6009 wrote:
safwan wrote:
ujang6009 wrote:
Aku rasa xleh berendam air panas la takut air panas tu jd sejuk coz aku guna rantai hikmat lg ajaib... Cool Cool

ala jang..jgn bagi alasan..klu nk tgk V^ terbakar buar la... lol!

Safwan, lu ingat lu punya avatar muka ganas wa takut kaa... poooraahhh... wa ada rantai maa... Basketball Basketball



Ada jugak yg kena rantai satu badan kat kolam air panas nie....
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 16, 2008 9:18 am

Pek_Hoon wrote:
ujang6009 wrote:
safwan wrote:
ujang6009 wrote:
Aku rasa xleh berendam air panas la takut air panas tu jd sejuk coz aku guna rantai hikmat lg ajaib... Cool Cool

ala jang..jgn bagi alasan..klu nk tgk V^ terbakar buar la... lol!

Safwan, lu ingat lu punya avatar muka ganas wa takut kaa... poooraahhh... wa ada rantai maa... Basketball Basketball



Ada jugak yg kena rantai satu badan kat kolam air panas nie....

bukan rantai jer malahan kena seksa minum air panas kolam 3 tau rendeer
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 16, 2008 1:22 pm

Pekhoon tolong bwk gula ngn serbuk teh yer... aku nak teh o nipis guna air kolam tu.. alang2 kita mandi leh gak minum air tu ramai2.... bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 16, 2008 3:20 pm

Mlm ni TTS tempat biasa dulu ke?
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 16, 2008 9:36 pm

tompek biaso la dulu geng.... drunken
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Sat May 17, 2008 5:21 pm

sori geng...aku terlelap mlm tadi......aiseh.....bengang tul tak turun.....dengo citer ramai turun...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Sat May 17, 2008 8:53 pm

aku pong x hadir gak coz aku kat penang.. aku ada keje kat penang dan sg petani daa mgu ni.. sori geng.. adios... "alasan keje lbh baik dari tetido" - petikan kata2 hikmat..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Sun May 18, 2008 11:01 am

ujang6009 wrote:
aku pong x hadir gak coz aku kat penang.. aku ada keje kat penang dan sg petani daa mgu ni.. sori geng.. adios... "alasan keje lbh baik dari tetido" - petikan kata2 hikmat..

keh keh keh Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Thu May 29, 2008 9:08 pm

holllllllllaaaaaaaaa geng .... malam besok TTS di mana ..... dengar kat umah pengantin... betul kaaa..... nak RV kat uncle don dulu ka...... I love you
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 30, 2008 11:57 am

qbee125 wrote:
holllllllllaaaaaaaaa geng .... malam besok TTS di mana ..... dengar kat umah pengantin... betul kaaa..... nak RV kat uncle don dulu ka...... I love you

yes tts malam ni atas jemputan pengantin akan di buat di rumah pengantin.....RV kat Don ka mana ka tu tak decide lagi... tapi kalau nak RV kat Don kena awal sket la.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 30, 2008 2:48 pm

nolane wrote:
qbee125 wrote:
holllllllllaaaaaaaaa geng .... malam besok TTS di mana ..... dengar kat umah pengantin... betul kaaa..... nak RV kat uncle don dulu ka...... I love you

yes tts malam ni atas jemputan pengantin akan di buat di rumah pengantin.....RV kat Don ka mana ka tu tak decide lagi... tapi kalau nak RV kat Don kena awal sket la.....

nak join tapi takle nakJoin ni mlm bro's, ada ket penang ni, flight esok g Kuching, celebrate hari Gawai.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Fri May 30, 2008 2:54 pm

samson wrote:
nolane wrote:
qbee125 wrote:
holllllllllaaaaaaaaa geng .... malam besok TTS di mana ..... dengar kat umah pengantin... betul kaaa..... nak RV kat uncle don dulu ka...... I love you

yes tts malam ni atas jemputan pengantin akan di buat di rumah pengantin.....RV kat Don ka mana ka tu tak decide lagi... tapi kalau nak RV kat Don kena awal sket la.....

nak join tapi takle nakJoin ni mlm bro's, ada ket penang ni, flight esok g Kuching, celebrate hari Gawai.... Very Happy

Hari gawai utk kaum dayak.. engkau ok ke samson?? elephant
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS MINGGU NI DIMANA YA?????   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
TTS MINGGU NI DIMANA YA?????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: