V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 4:26 am

pada mulanya sam nak hantar Virago535 "harley" dia pada pagi sabtu (3/5/08)
tapi pemilik baru motor beliau, Dr Mohammad Fadhly Bin Yahya meminta agar sam hantar pada hari jumaat juga pada sebelah malam.

justeru sam minta aku gather geng yg mana available untuk follow beliau hantar motor tu ke bandar Senawang....

ride yang cukup sentimental, emosional serta deraian airmata samir sharman yg telah melepaskan motor virago kesayangan beliau kepada tuan barunya forever....

beberapa adegan telah sempat aku rakamkan sempena ride yang cukup pilu, syahdu serta mengguris kalbu...

antara yang hadir memeriahkan ride

-Samsneeze (memang dah sah dia ada...)
-Din Alkaline
-Ipin/Jack
-Abang Din
-Is XV1100
-Mail ZXR250
-Safwan
-PekHoon The Otai
-Shahril
-Bulk
***bulk dan shahril tak dapat follow, just datang utk flag off je
**Safwan dan Pekhoon tersadai kat hartamas pasal moto bro pekhon buat hal tanak stat. safwan tinggal ngan dia.

RENTETAN RIDE...

-jam 9.20, aku tiba dengan diiringi oleh saudara shahril ke UncleDon (RV point)

-sam, aku & shahril(tak follow) menunggu geng lain sampai..

-seketika kemudian Ipin,Abang Din, Pekhoon, Safwan, Is XV1100, Mail & Bulk sampai..

-10.20pm terus gerak... kumpul kat tepi jalan exit hartamas je tiba2 moto Pekhoon takleh nak start semula... dah cuba tukar plug tapi tak bole juga... memandangkan Dr M.Fadhly dah tunggu lama kat Senawang, Pekhoon & Safwan terpaksa tak follow..

-kat Shell SgBesi, isi minyak & terus jalan

-di senawang, Dr M.Fadhly dan kawannya dh ready tunggu kat exit tol.

-kami terus ke kedai makan depan sikit pada tol Senawang..

-alamak aii... ade geng moto sana la lepak situ.. bole tahan gak moto orang sana.. Sam cadang kita buat TTS kat sana later..

-urusan tukar milik antara Sam & Dr fadhly berjalan lancar.. sambil tu minum2+makan2..

-12.20am... bertolak balik... Sam tumpang Is sampai Kwsn Rehat Nilai pastu pillion ngan aku sampai rumah dia...

Sekian....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 4:39 am

haaaa.... sentimental ride kene ada gambar sentimental...

tapi gambar yg aku snap ni aku tak tau nak dikategorikan samada sentimental? emosional? atau?????????



apakah cerita disebalik wajah sam?? anda berikan lah pandangan anda......
Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 5:01 am

BERIKUT ADALAH ANTARA KENANGAN TERAKHIR SAM & MOTOR BELIAU SERTA KAWAN2 YANG BERADA DITEMPAT KEJADIAN....

detik2 terakhir sam me'repair' virago beliau kat kedai ahfat

sam yg sedang membuat panggilan kat Dr Fadhly

inilah detik2 terakhir kita lihat sam bawa virago ke UncleDon.. pasni ZX2 wa cakap lu...

barisan kuda2 perang yg mengiringi sam ke senawang

berkumpul di exit hartamas


moto bro pekhoon yg mengalami sedikit masalah

otai yg sedang tekun mencuba merepair motor beliau

inilah wajah Dr Fadhly owner baru Virago Sam..

sam sedang bincang2 ngan Dr Fadhly

tunggu makanan dan minuman...

berkumpul untuk bertolak pulang

Dr M.Fadhly bersama motor virago baru beliau...

detik2 last sam tengok motonya... sekarang Dr M.Fadhly yg punya..


sekarang Sam dah bukan easy rider lagi... tapi superbiker la... pasal dh owned ZXR250....

cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 11:22 am

Napa Pekhoon tak tukar terus pakai motor sam? kira jual motor pekhoon la bukan motor sam.. hehehe Suspect Suspect
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 4:15 pm

AlkalineAAA wrote:
pada mulanya sam nak hantar Virago535 "harley" dia pada pagi sabtu (3/5/08)
tapi pemilik baru motor beliau, Dr Mohammad Fadhly Bin Yahya meminta agar sam hantar pada hari jumaat juga pada sebelah malam.

justeru sam minta aku gather geng yg mana available untuk follow beliau hantar motor tu ke bandar Senawang....

ride yang cukup sentimental, emosional serta deraian airmata samir sharman yg telah melepaskan motor virago kesayangan beliau kepada tuan barunya forever....

beberapa adegan telah sempat aku rakamkan sempena ride yang cukup pilu, syahdu serta mengguris kalbu...

antara yang hadir memeriahkan ride

-Samsneeze (memang dah sah dia ada...)
-Din Alkaline
-Ipin/Jack
-Abang Din
-Is XV1100
-Mail ZXR250
-Safwan
-PekHoon The Otai
-Shahril
-Bulk
***bulk dan shahril tak dapat follow, just datang utk flag off je
**Safwan dan Pekhoon tersadai kat hartamas pasal moto bro pekhon buat hal tanak stat. safwan tinggal ngan dia.

RENTETAN RIDE...

-jam 9.20, aku tiba dengan diiringi oleh saudara shahril ke UncleDon (RV point)

-sam, aku & shahril(tak follow) menunggu geng lain sampai..

-seketika kemudian Ipin,Abang Din, Pekhoon, Safwan, Is XV1100, Mail & Bulk sampai..

-10.20pm terus gerak... kumpul kat tepi jalan exit hartamas je tiba2 moto Pekhoon takleh nak start semula... dah cuba tukar plug tapi tak bole juga... memandangkan Dr M.Fadhly dah tunggu lama kat Senawang, Pekhoon & Safwan terpaksa tak follow..

-kat Shell SgBesi, isi minyak & terus jalan

-di senawang, Dr M.Fadhly dan kawannya dh ready tunggu kat exit tol.

-kami terus ke kedai makan depan sikit pada tol Senawang..

-alamak aii... ade geng moto sana la lepak situ.. bole tahan gak moto orang sana.. Sam cadang kita buat TTS kat sana later..

-urusan tukar milik antara Sam & Dr fadhly berjalan lancar.. sambil tu minum2+makan2..

-12.20am... bertolak balik... Sam tumpang Is sampai Kwsn Rehat Nilai pastu pillion ngan aku sampai rumah dia...

Sekian....

Haloo din, Apsal tak inform wa tuk ride sentimentol ni...takan pakai Hayabusor takle join group Vking daaaa .....lak......atau ko dah lupa ada seorg kawan nama samson.. Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sat May 03, 2008 8:08 pm

sori la abang Ah Tuck... I bukan lupa kat kau... samson tapi ini last minit punye plan da... kitaorang ingat ko bizzi kat opis... sebab rumors kata ko dah naik pangkat jadi bos.. kami ni segan la nak kacau golongan bos macam abang samson ... heheheheheheh

Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sun May 04, 2008 11:53 am

AlkalineAAA wrote:
sori la abang Ah Tuck... I bukan lupa kat kau... samson tapi ini last minit punye plan da... kitaorang ingat ko bizzi kat opis... sebab rumors kata ko dah naik pangkat jadi bos.. kami ni segan la nak kacau golongan bos macam abang samson ... heheheheheheh

Wink Wink

bukan rumors lagi din....dah naik pun jadi boss......sikit hari lagi kompeni tu dia beli..... afro afro afro
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sun May 04, 2008 2:15 pm

gambar yang first muke si sam bukan macam frust...tapi aku tengok macam Jason King...tengah teran merebas(berak)....hahahahaaaaa
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sun May 04, 2008 5:40 pm

hafizazzim wrote:
AlkalineAAA wrote:
sori la abang Ah Tuck... I bukan lupa kat kau... samson tapi ini last minit punye plan da... kitaorang ingat ko bizzi kat opis... sebab rumors kata ko dah naik pangkat jadi bos.. kami ni segan la nak kacau golongan bos macam abang samson ... heheheheheheh

Wink Wink

bukan rumors lagi din....dah naik pun jadi boss......sikit hari lagi kompeni tu dia beli..... afro afro afro

Samson jd boss yer... boleh la aku mintak keje.. skg aku tarak keje laa.. nak keje ngn afat pun afat x bagi.. uhuk uhuk uhuk.. Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Sun May 04, 2008 11:34 pm

ujang6009 wrote:
hafizazzim wrote:
AlkalineAAA wrote:
sori la abang Ah Tuck... I bukan lupa kat kau... samson tapi ini last minit punye plan da... kitaorang ingat ko bizzi kat opis... sebab rumors kata ko dah naik pangkat jadi bos.. kami ni segan la nak kacau golongan bos macam abang samson ... heheheheheheh

Wink Wink

bukan rumors lagi din....dah naik pun jadi boss......sikit hari lagi kompeni tu dia beli..... afro afro afro

Samson jd boss yer... boleh la aku mintak keje.. skg aku tarak keje laa.. nak keje ngn afat pun afat x bagi.. uhuk uhuk uhuk.. Cool Cool Cool

Boss ape jadah nye, Kalu sudah jadi boss wa free je all the time bro, ...

Dan Khas dituju tuk din bateri,: Kalu dah lupa cakap je lupa jangan pandai2 bagi alasan & kata wa jadi boss, Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Mon May 05, 2008 12:25 am

samson wrote:
ujang6009 wrote:
hafizazzim wrote:
AlkalineAAA wrote:
sori la abang Ah Tuck... I bukan lupa kat kau... samson tapi ini last minit punye plan da... kitaorang ingat ko bizzi kat opis... sebab rumors kata ko dah naik pangkat jadi bos.. kami ni segan la nak kacau golongan bos macam abang samson ... heheheheheheh

Wink Wink

bukan rumors lagi din....dah naik pun jadi boss......sikit hari lagi kompeni tu dia beli..... afro afro afro

Samson jd boss yer... boleh la aku mintak keje.. skg aku tarak keje laa.. nak keje ngn afat pun afat x bagi.. uhuk uhuk uhuk.. Cool Cool Cool

Boss ape jadah nye, Kalu sudah jadi boss wa free je all the time bro, ...

Dan Khas dituju tuk din bateri,: Kalu dah lupa cakap je lupa jangan pandai2 bagi alasan & kata wa jadi boss, Shocked Shocked

Razz
baik Boss... !!!! TAN SRI Samson... ko boss memang la sibuk pasal nak bukak new branch kat Penang...

betulkan TAN SRI Samson a.m.n, p.j.k, p.j.s, DK(selangor) hehehehe....

cheers cheers cheers

ampunkan daku TAN SRI Samson...........
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Mon May 05, 2008 3:23 am

Din la ni.. aku baru nak mohon borang kat tempat samson keje.. nasib baik belum pegi lg... cdgnya esok nak jumpa samson kat ofc dia.. Din ckp Samson skg jd boss, tu yg aku nak try apply tuh... apa la kau Din.. affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Mon May 05, 2008 8:32 pm

ujang6009 wrote:
Din la ni.. aku baru nak mohon borang kat tempat samson keje.. nasib baik belum pegi lg... cdgnya esok nak jumpa samson kat ofc dia.. Din ckp Samson skg jd boss, tu yg aku nak try apply tuh... apa la kau Din.. affraid affraid

apply je la jang oii...
mana tau si Samson baik hati kasi ko jadi Very Personal Assistant ok gak...
flower
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Tue May 06, 2008 3:14 am

Samson dah ada ura2 nak panggil aku jd bodyguard... dia bg pakai dia punya hayabusat... samson skg boss gua... gaji? adalaaa... antara aku ngn samson jer tau... tq bosss!!! king king king
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Tue May 06, 2008 3:48 am

ujang6009 wrote:
Samson dah ada ura2 nak panggil aku jd bodyguard... dia bg pakai dia punya hayabusat... samson skg boss gua... gaji? adalaaa... antara aku ngn samson jer tau... tq bosss!!! king king king

aku rasa la kalau ko duduk sebelah samson bukan ko jadi bodyguard untuk samson tapi nampak lebih macam samson tu bodyguard ujang... dengan si samson tu ala2 body builder + tribe tattoo lagi... cherry cherry
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Tue May 06, 2008 11:14 am

Aku pun ada tattoo per.. betul2 tang ba... mana leh bgtahu.. aku tattoo stamping guna pahat.. aku guna tradisional punya tattoo, bikin kat batu pahat...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)   Today at 6:16 am

Back to top Go down
 
REPORT RIDE SENAWANG (HANTAR MOTOR SAM)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Borak Rasmi Geng² 125Z Pantai Timur
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: