V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Hai.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zack1504



Number of posts : 1
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 11/04/2008

PostSubject: Hai.....   Sun May 04, 2008 2:45 pm

nak tanya ada tak member2 yg ada perancangan nak buat ride ramai2 kat mana2 luar kl , kalau ada jgn lupa contact saya - di zack1504@gmail.com TQ
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sun May 04, 2008 3:41 pm

zack1504 wrote:
nak tanya ada tak member2 yg ada perancangan nak buat ride ramai2 kat mana2 luar kl , kalau ada jgn lupa contact saya - di zack1504@gmail.com TQ

ok bro...bole aje...tapi kasik perkenal diri dulu kat sini http://vkings.crazy4us.com/basket-case-of-v-kings-f2/sesi-jual-diri-t2.htm

pastu kalau free jom aa turun tts....salamzzzzz
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sun May 04, 2008 5:36 pm

Apa tu TTS?? saya budak baru... hehehe alien alien
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sun May 04, 2008 11:18 pm

ini brader zack yg ikut gi karaoke bday safwan tu ke? Welkam welkam.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 05, 2008 12:16 am

Mad Mad

wahai Encik Ujang,.... please dong jangan bikin soalan yg agak childish.. clown

untuk menjawab segala kekeliruan "bahasa" yg agak berleluasa ni minta jasa baik Saudara NorAzlan aka Nolane bukak satu lagi thread khas untuk jadi kamus "bahasa"-"bahasa" dalam Vkings nih...

ini aku kasi sikit...

TTS = Teh Tarik Session

RV = Retreive Venue (tlg betulkan kalau ejaan aku salah)

Karok = Karaoke

Sapal = Pasal

ViVa = pig -menatang ni la...

lagi yg lain la masukkan.....

P/S : kepada Bro Zack... selamat datang ke forum V'KINGS !!!!!
cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 05, 2008 3:28 am

Hayabusat = Hayabusa

Nolane = Helmet

Alkaline = Sejenis bateri

Ujang = nama aku la dol!!! santa santa
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 05, 2008 6:23 pm

ujang6009 wrote:
Hayabusat = Hayabusa

Nolane = Helmet

Alkaline = Sejenis bateri

Ujang = nama aku la dol!!! santa santa


hahahaaaa....lawok2...aku suke lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 05, 2008 8:28 pm

spectre23 wrote:
ujang6009 wrote:
Hayabusat = Hayabusa

Nolane = Helmet

Alkaline = Sejenis bateri

Ujang = nama aku la dol!!! santa santa


hahahaaaa....lawok2...aku suke lol!

cheiisstt budak ujang ni buat lawok pulok doh... kalau helmet tu bukan Nolan ke?
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 05, 2008 10:39 pm

AlkalineAAA wrote:
spectre23 wrote:
ujang6009 wrote:
Hayabusat = Hayabusa

Nolane = Helmet

Alkaline = Sejenis bateri

Ujang = nama aku la dol!!! santa santa


hahahaaaa....lawok2...aku suke lol!

cheiisstt budak ujang ni buat lawok pulok doh... kalau helmet tu bukan Nolan ke?


Salam Bro,

Din janji ada bunyi sama la tu, betoi tak Ujang?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 06, 2008 3:10 am

Betol laa... aku menokok tambah ayat yg tinggal dan lojik dr segi bahasa kita... cat cat
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 06, 2008 3:43 am

ujang6009 wrote:
Betol laa... aku menokok tambah ayat yg tinggal dan lojik dr segi bahasa kita... cat cat

sukati engko la Ujang.............. bounce
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 06, 2008 4:00 pm

Mana ko tahu hati aku tgh suka??? pandai2 jer... Mad Mad Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Thu May 08, 2008 7:23 pm

suka nyer.... What a Face
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Fri May 09, 2008 1:02 am

Amboih en sapwan, sukanye... siap joget ko yerrr... rabbit
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Fri May 09, 2008 3:38 pm

jang...mesti la dia sukerr...kan nak menunggang dah tak lama lagi nih... cheers cheers sunny bounce flower albino I love you Very Happy Mad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sat May 10, 2008 3:45 am

Tadi masa TTS aku dah telek safwan punya nasib ngn tunang dia, aku telek dlm balang shisha... nak tahu jwpn dia, tanya geng2 TTS baru2 nih... kau nk try aku telek kau pis??? Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sat May 10, 2008 10:37 pm

baguih jugak......cuba ko telek lak moto aku......kalau2 ade tanda-tanda nak hupgred ke?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 12, 2008 2:41 am

Motor kau tu pis cuma tukar RAM jer.. skg motor kau mungkin 2gb, cuba try tukar 4gb atau 8gb... nescaya lajuuuuu... cayolaahhhhhh... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 12, 2008 11:50 am

cuba korang teka pen apa yg paling besar dala dunia skang nih???? lol! lol! lol! Ha.... jawab la..... apsal tak jawab?????
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 12, 2008 12:42 pm

Dey apa daaa....?? mcm kenal jer teka teki tuu... Pen drive la dol... paling bresar 8gb.... entah malaun mana la yg buat teka teki nih, heran aku... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Mon May 12, 2008 6:17 pm

jang...tadi aku melawat motot merah ko kat ahfatt...aku nengok dia pakai piston perdanaV6 kat block ko.....dia cakap bole lari sampai 435km/h...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 13, 2008 3:15 am

hafizz wrote:
jang...tadi aku melawat motot merah ko kat ahfatt...aku nengok dia pakai piston perdanaV6 kat block ko.....dia cakap bole lari sampai 435km/h...

Ko biau betul pis, aku ckp kat afat pakai pisten hayabusa, mcmn dia pakai perdana V6 lak tuh... adusssss afat nihhh.... albino
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 13, 2008 6:11 pm

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
jang...tadi aku melawat motot merah ko kat ahfatt...aku nengok dia pakai piston perdanaV6 kat block ko.....dia cakap bole lari sampai 435km/h...

Ko biau betul pis, aku ckp kat afat pakai pisten hayabusa, mcmn dia pakai perdana V6 lak tuh... adusssss afat nihhh.... albino

ok aperr pakai piston V6....."BELILAH BARANGAN BUATAN KG PANDAN"......
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 13, 2008 10:44 pm

tp Lee lanun suka barang2 down town.. belt dia kuar api wooo... rendeer
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Wed May 14, 2008 5:55 pm

lee lanun memang suke api2......kabel motot dia pon leh kuar api ape....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hai.....   Today at 8:44 am

Back to top Go down
 
Hai.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: