V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Hai.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Wed May 14, 2008 8:39 pm

lanun.......apa yang tak kluar api....kalau kejar keter orang lagi la berapi-api...kuikuikuikui
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Wed May 14, 2008 11:08 pm

klw korang cucuk ketiak dia skrg ni pun dah ada api dan mungkin berapi2... pirat pirat
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Fri May 16, 2008 9:42 pm

wei...wei...wei.... pehal api-api... gua fire korang kang...terus hangus terkangkang mcm kongkang....kwang...kwang..kwang.... Twisted Evil Sleep Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sat May 17, 2008 2:55 am

Haa.. kan lanun dah marah.. bukanm aku yg mulakan tau, safwan x salah aku.. ko fire safwan then ko fire pizan lak lee, diorg tu memang.. ko dan aku kan serupa...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sun May 18, 2008 5:35 pm

ha'ah... seruper tapi x sama..... dgn ko sekali aku fire aura ke 6...terus ko jahanam.... huarggghhhahahahahahahah..... pirat Twisted Evil pirat
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Sun May 18, 2008 11:12 pm

Lee, kau tu keje arny ke fire bridged? suka2 je nak fire org!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Tue May 20, 2008 11:58 am

ujang6009 wrote:
Lee, kau tu keje arny ke fire bridged? suka2 je nak fire org!!!

Jang, lee skrg dah promoted duk tempat donald trump, dan nama baru dia skrg =donald lee duck lanun trump. sbb tu la dia fire fire selalu. kan donald trump tu selalu kata..YOU R FIRED........heheheheheheh
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Hai.....   Wed May 21, 2008 3:38 am

samson wrote:
ujang6009 wrote:
Lee, kau tu keje arny ke fire bridged? suka2 je nak fire org!!!

Jang, lee skrg dah promoted duk tempat donald trump, dan nama baru dia skrg =donald lee duck lanun trump. sbb tu la dia fire fire selalu. kan donald trump tu selalu kata..YOU R FIRED........heheheheheheh

kau ni samson... pandai betul kau yer... aku rasa awek yg kat avatar kau tu pun kene fire dek lee lanun, terbakar baju dia smp coli pun hangus... apa laa lee nih.. scratch scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Hai.....   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
Hai.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: