V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Wed May 14, 2008 4:06 pm

Salam and selamat too all adik beradik V'kings and bikerz,

memandangkan sy tak dapat bertemu dengan kawan2 yang lain untuk hantar kad ..dkt sini sy ingin wakilkan diri sy menjemput semua hadir ke majlis perkahwinan sy bertempat :

ALAMAT : LOT 8875 LRG NAKHODA 15 JLN NAKHODA KANAN KG NAKHODA

TARIKH : 31 MEI 2008 ( SABTU )


PUKUL 1.30 BERSANDING TAPI HARAP GENG SEMUA DAPAT BUAT SIMPLE KONVOI UNTUK ARAK PENGANTIN DARI DEPAN..SO KITA RV DEKAT DEWAN SRI SIANTAN PUKUL 1 PTG...HARAP DAPAT SEMARAKKAN MAJLIS KAHWIN SY..TQ SGT2...


SEBARANG PERTANYAAN BOELH KONTEKI SY 012-6100634 ( SAFWAN )
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Wed May 14, 2008 8:34 pm

bereh....
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Wed May 14, 2008 10:13 pm

wan....kalau flight aku tak delay....insyaallah aku akan turut serta..
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Thu May 15, 2008 1:09 pm

ok..sy faham..klu ada kelapangan boleh la turut serta meriahkan majlis yer...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Thu May 15, 2008 3:05 pm

Wan, aku telah di amanahkan oleh kau utk psg sound system masa majlis kau tu nanti.. takkan aku pun nk kene buat ride ke rumah kau... boleh ke aku ride sambil pikul speaker??? takkan krn rantai ni kau minta aku berbuat demikian??? tongue tongue
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Thu May 15, 2008 4:31 pm

jang ...sebab rantai tu la nko kena pikul semua termasuk khemah dan pemain2 kompang kampung balun.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Thu May 15, 2008 6:31 pm

jang....macam tak biase lak pikul speaker sambil naik motot......bila lagi nak tunjuk skill
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Thu May 15, 2008 7:46 pm

ujang6009 wrote:
Wan, aku telah di amanahkan oleh kau utk psg sound system masa majlis kau tu nanti.. takkan aku pun nk kene buat ride ke rumah kau... boleh ke aku ride sambil pikul speaker??? takkan krn rantai ni kau minta aku berbuat demikian??? tongue tongue

kerana rantai hikmat yang kita miliki ni lah kita kena kerja 800juta kali keras dari yang lain...hehehe...KUASA SAKTI GABAN BERAPI... affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Fri May 16, 2008 2:32 am

safwan wrote:
ujang6009 wrote:
Wan, aku telah di amanahkan oleh kau utk psg sound system masa majlis kau tu nanti.. takkan aku pun nk kene buat ride ke rumah kau... boleh ke aku ride sambil pikul speaker??? takkan krn rantai ni kau minta aku berbuat demikian??? tongue tongue

kerana rantai hikmat yang kita miliki ni lah kita kena kerja 800juta kali keras dari yang lain...hehehe...KUASA SAKTI GABAN BERAPI... affraid affraid affraid


tapi kengkawan... Tuhan maha kuasa... insaflah... Embarassed Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Fri May 16, 2008 9:20 am

ujang6009 wrote:
safwan wrote:
ujang6009 wrote:
Wan, aku telah di amanahkan oleh kau utk psg sound system masa majlis kau tu nanti.. takkan aku pun nk kene buat ride ke rumah kau... boleh ke aku ride sambil pikul speaker??? takkan krn rantai ni kau minta aku berbuat demikian??? tongue tongue

kerana rantai hikmat yang kita miliki ni lah kita kena kerja 800juta kali keras dari yang lain...hehehe...KUASA SAKTI GABAN BERAPI... affraid affraid affraid


tapi kengkawan... Tuhan maha kuasa... insaflah... Embarassed Embarassed

maybe aku nak suruh ko wat aksi sarkis mamat dkt aloha melaka tue jang..kuar api dari mulut kasi jerit2 sket ma...hehehe cat cat cat
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Fri May 16, 2008 1:19 pm

Aku boleh jer... tp klw boleh aku nk try sembur api kat motor pizan dulu, nak tgk adakah part yg dia pakai ori ke buatan afat... farao
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Fri May 16, 2008 8:38 pm

ujang6009 wrote:
Aku boleh jer... tp klw boleh aku nk try sembur api kat motor pizan dulu, nak tgk adakah part yg dia pakai ori ke buatan afat... farao

aku jang mana mampu nak pakai part ori......pakai part honda lampu bulat jer.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Fri May 16, 2008 9:34 pm

jang.... berapi-berapi ni...jgn sebut oooo.... trauma aku baru nak ilang... dah ko sebut lg pasal api beb.... lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Sat May 17, 2008 3:07 am

aku cukup simpati tul ngn kau ni lee, aku xnk sebut api dah wlwpun ada api real keluar dr motor kau.. hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN   Today at 1:37 am

Back to top Go down
 
JEMPUTAN MAJLIS PERKAHWINAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: