V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Wed Jun 25, 2008 11:38 pm

Harap2 TTs kali ni aku takde aral melintang.. aminnnnn
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Thu Jun 26, 2008 4:19 pm

hang Jang biase la..perangat je lebih,tapi tak mai pun.... lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Thu Jun 26, 2008 6:02 pm

spectre23 wrote:
hang Jang biase la..perangat je lebih,tapi tak mai pun.... lol!

haaa... kenyataan Tan Sri Bulk ni aku sokong 1000%....

kata je nk datang, tiba time, ke penang la... ke riau la.. ke phuket la.. tp ke Saudi Arabia tak pulak ko sampai lg ye ujang.....

cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Thu Jun 26, 2008 10:05 pm

AlkalineAAA wrote:
spectre23 wrote:
hang Jang biase la..perangat je lebih,tapi tak mai pun.... lol!

haaa... kenyataan Tan Sri Bulk ni aku sokong 1000%....

kata je nk datang, tiba time, ke penang la... ke riau la.. ke phuket la.. tp ke Saudi Arabia tak pulak ko sampai lg ye ujang.....

cheers cheers cheers

Bak kata ulamak, kita hanya merancang, hanya Allah yang menentukan.. jgnlah kita menolak kata2 ini, berdosa hukumnya.. sama2 kita berdoa yer bulk, Din meter dan rakan2 sekalian... Aaamin...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Thu Jun 26, 2008 11:02 pm

aku sangat bersetuju dengan ko ujang......jangan sesekali menolak takdir...itu sudah ketentuanNya...
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 1:18 am

pesanan dari aku ler..... toksah nak kata kat org jerk la wei..... nengok diri sendiri jerk cukup.... kata jerk nak datang... tiba time....x nampak muncul pun..... termasuk la aku sama.....betul x kengkawan sekelian alam...? kuikuikui study
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 1:59 am

What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 12:30 pm

ujang6009 wrote:
AlkalineAAA wrote:
spectre23 wrote:
hang Jang biase la..perangat je lebih,tapi tak mai pun.... lol!

haaa... kenyataan Tan Sri Bulk ni aku sokong 1000%....

kata je nk datang, tiba time, ke penang la... ke riau la.. ke phuket la.. tp ke Saudi Arabia tak pulak ko sampai lg ye ujang.....

cheers cheers cheers

Bak kata ulamak, kita hanya merancang, hanya Allah yang menentukan.. jgnlah kita menolak kata2 ini, berdosa hukumnya.. sama2 kita berdoa yer bulk, Din meter dan rakan2 sekalian... Aaamin...

huish...kuar statement camni yang aku tak tahan nihs...aku surrender...malam nihs jumpe kat TTS..insyaALLAH.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 1:10 pm

Malam ni... Insya-Allahu subhanahu wa taala lil a'lamin... jgn lupa ajak ust janggut arqam tu datang.. seronok pulak tgk janggut dia, dah tumbuh ke belum agaknya..?? alien
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 1:58 pm

Suspect Suspect

ai jang? semua orang ko nak kasi gelaran... tak sapal2 cikgu tu plak dapat nama janggut arqam...

skang dia dah cukur tiap2 hari... bulan depan kot baru dia nak "simpan" balik janggut dia....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 3:01 pm

AlkalineAAA wrote:
Suspect Suspect

ai jang? semua orang ko nak kasi gelaran... tak sapal2 cikgu tu plak dapat nama janggut arqam...

skang dia dah cukur tiap2 hari... bulan depan kot baru dia nak "simpan" balik janggut dia....

Alaa.. kan gitu2 tu gurau.. mcm kau laa.. ada gelaran Din bateri@ Din meter @ Din minyak kering...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Fri Jun 27, 2008 8:19 pm

kehekehkehek.....ye la tu abg qaram..... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Sat Jun 28, 2008 6:55 am

confused

abang Qaram? bunyi ala2 macam orang turkistan / urbezkistan / kirghistan jerk...

mungkin kenalah pada orangnya... tapi fizan, apa maknanya Qaram tu ek? kapal karam? Titadow(titanic+shadow)??
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Sat Jun 28, 2008 1:48 pm

oleh kerana time tts kemarin si tuan empunya badan yg invite kita g join xtvt dorang utk bbq x dtg,,,,, so, dgn hampesnyer aku memaklumkan bahawa len kali kalau nak ajak kengkawan tu.... trun la bgtau apa yg patut.....ramai dtg mlm tu wei en amad!!! aku siap call ko,tapi x jwb pun....x tau perkembangan langsung...! ok la bro..... n kengkawan sumer...... aku x leh nak join la xtvt mcm ni...pasal x tau hujung pangkal..... sesaper yg nak join tu....pergi laaaa....kalau x, korang akan menyesal beb......warghhhhhahahahahahahahahahahahaaaaa...... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Sat Jun 28, 2008 5:49 pm

sesape yg gi.....rajin2 la report kat sini...aku takleh nak gi....atas sebab-sebab yang tidak harus dielakkan.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Sat Jun 28, 2008 7:25 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
oleh kerana time tts kemarin si tuan empunya badan yg invite kita g join xtvt dorang utk bbq x dtg,,,,, so, dgn hampesnyer aku memaklumkan bahawa len kali kalau nak ajak kengkawan tu.... trun la bgtau apa yg patut.....ramai dtg mlm tu wei en amad!!! aku siap call ko,tapi x jwb pun....x tau perkembangan langsung...! ok la bro..... n kengkawan sumer...... aku x leh nak join la xtvt mcm ni...pasal x tau hujung pangkal..... sesaper yg nak join tu....pergi laaaa....kalau x, korang akan menyesal beb......warghhhhhahahahahahahahahahahahaaaaa...... Twisted Evil Twisted Evil

Pesanan : betul kata Lee, kengkawan yg TTS mlm td sumernyer jd hampes bila nak bincang ttg prgrm mlm ni.. berapi bukan main, last2 out!! penat jer den bagi perangat.. lain kali klw tahu dpt info dan laluan, mulakan dari pangkal hingga ke akhirnya, moga islam subur kembali di bumi yg barakah ini... aminnnn...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Tue Jul 01, 2008 7:47 pm

alo kengkawan semua............wa memang ade masalah wa sendiri time tu............sorry lar wa tak dapat turun coz ngan keadaan budget pun takde time tu.....dan mlm tu aku kat rumah mak aku kat bukit beruntung, ade kenduri..........dh lerrr motor aku breakdown.....sabtu tu lar baru aku terkejar2 dok g affat cari part nk tukau......tunggu member tak timbul2......then nk kena g hantar nenek aku lak ke KL Sentral tengahari tu.....time memang serabut........wa betul2 minta maaf kepada semua warga Vkings MC kalau wa ade buat silap laa..........wa pun di invite secara post camtu jee kat website we all.....so wa cuma memanjangkan pesanan post tu ke forum Vkings.....citer seterusnyer wa memang tak tau......cuma yg wa tau RV point biler time nk ride tu je........kan aku dh g tau kat post........we all memang tunggu gak ketibaan Vkings MC.....maybe salah wa la yee......sorry larrr bebanyak......tak silap wa pun, kan dh diberikan info dlm post secara details.........harap maklum.....
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Wed Jul 02, 2008 3:30 am

Its OK brother... kita coba di lain kali dan diwaktu serta time yg lain pulaaa.. eh! apa aku ckp nih, mcm cipan laaakkk... albino
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Wed Jul 02, 2008 6:51 pm

nevermind amad,

faham dan maklum sesangat pasal ko dh tulis sedetailnya... sebenarnya sabtu tu tk pergi pasal ramai yg keje and hal2 lain..

nak di "long" kan story, clash plak ngan Samir punye birthday party.. ko pun maklum la kan yg Sam ni antara org lama dalam Vkings nih.. so we all yg available kene la pegi ke majlis dia..

so, usah dipanjang2 kan lg stry nih.. aku harap takde siapa yg nak ungkit+terasa hati ye..

DAMAI YANG ABADI
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Thu Jul 03, 2008 2:27 am

huahuahuahuahua...................tuan mod.....kasi tutup lar ini post......sudah lepas looo.........hehehehehe........nanti aku kasi upload gambau.......later2 larrr yee.....gambau pun tak kumpul lagi nie....heheheheh.......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....   Today at 1:39 am

Back to top Go down
 
Chopperz Merchandize Charity BBQ Gathering....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: