V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Sat Jun 28, 2008 7:36 pm

Oleh kerana final Euro akan berlangsung mlm esok (ahad mlm isnin), aku dan beberapa rakan lain akan menonton dan juga join bg semangat pada Sam yg akan jadi Deejay pd malam esok di The Curve.. amacam kengkawan?? Ada berannn...?? sokong mana?? Jerman atau Spain?? mari turunn laaa... ngeteh, berborak, dengar celoteh Sameer & Tgk Bolaaaaaa... Jommmmm...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Sat Jun 28, 2008 7:38 pm

Letak nama disini bg yg semangat dan ada telor jantan :-

1. Sam
2. Fizan
3. Ujang
4. ??
5. ??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Sun Jun 29, 2008 2:18 am

ujang6009 wrote:
Letak nama disini bg yg semangat dan ada telor jantan :-

1. Sam
2. Fizan
3. Ujang
4. Din (TBC)
5. ??
6. ??
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Sun Jun 29, 2008 5:44 pm

Sesiapa yg berannn dan betol2 bikers sejati yg turun mlm ni... Kul 11.30 mlm berkumpul di Petronas Tmn Tun.. kita akan ride dari situ ke the Curve... yg lain manaaaa??? bikerss kaaa???? hayyaaaa...!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Sun Jun 29, 2008 11:36 pm

ujang...aku takleh follow la mlm nih....sebab aku baru sampai Vienna, Austria pagi tadi, direct flight from KLIA, so aku tengok live je la......so skrg nih aku dah sampai kat Ernst Happel Stadion,....sat lagi nak kick off dah....

sekian,

saya karam rumbha walia, dari vienna, Austria melaporkan untuk bulettin vkings utama.....TV Vkings.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Mon Jun 30, 2008 1:07 am

Senarai terkini yg turun ke Curve mlm ini ialah :-

1) Lee Lanun
2) Safwan
3) Din
4) Bulk
5) Mael
6) Abg Aziz katik

aku dah separuh jalan hujan lebat, kini lepak jap di rumah menunggu hujan yg belum lg reda... maklumlaaa.. Ulu yammm
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Mon Jun 30, 2008 2:24 pm

yihaaaa cheers

walupun team Germany yg kusokong kalah.. tp mlm td agak happening la gak.. list yg hadir support ride...

1)Lee
2)Abang Ajis
3)Din Alkaline
4)Mael ZX-2
5)Bulk23
6)Safwan & Ayu (safwan bawak VOYAGER baru beb!!!!)

-kumpul kat kdai "ane" sblh affat dlm kul 11.20 gerak ke The Curve. Bulk & Sam dh ready kat sana
-di tempat kejadian, byk acara2 sampingan disediakan antaranya ialah penalty game, futsel,kira bola dalam balang,kuiz euro,tarian oleh NTV7 Dancers,mengecat logo bendera team kat muka, serta promosi Celcom broadband... etc...
-Lee terbabit dgn tak disengajakan dlm acara Penalty Kick... masuk plak tu .. dpt free gift sket... cayalah Komando!!
-dlm kul 2.00pg ++ semua balik pasal esok kojo...
-aku&bulk pastu lepak Damansara Damai je tgk..

sekian...
Smile
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Mon Jun 30, 2008 2:30 pm

ujang6009 wrote:
Senarai terkini yg turun ke Curve mlm ini ialah :-

1) Lee Lanun
2) Safwan
3) Din
4) Bulk
5) Mael
6) Abg Aziz katik

aku dah separuh jalan hujan lebat, kini lepak jap di rumah menunggu hujan yg belum lg reda... maklumlaaa.. Ulu yammm

No
aiya... abang ajis pun terkena gak ngan ko yek ujang... mementang la dia tak cukup inches... huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Mon Jun 30, 2008 5:23 pm

hihihi sesiapa yang dapat free gift tuh tahniah yer!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Tue Jul 01, 2008 3:43 am

Sori Geng sumer.. Gua tak dpt nak teruskan join mlm td coz anak gua demam panas.. gua dah separuh jalan tiba2 berita kurang baik dari mem mengatakan anak meracau dan panas semacam... maaf selalu bersamamu di TV3...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Tue Jul 01, 2008 2:13 pm

nyudahnye aku layan kat kdai mamak kat area rumah aku...mule nak lepak McD...alih2 penuh bagai...aku rase nak lempang dengan tapak kaki je kat bebudak yang duduk saja tapi tak makan ape2 nasib baik si Din suruh aku mengucap,kalo tak makan saiz 9 dah bebudak tuh...tapi best, German kalah...n smalam aku dapat makan Pizza free..member rumah belanja,dia menang besar atas ramalan aku....

OUR NEXT RIDE FOR FOOTBALL IS...WORLD CUP 2010!!!!

KAKAHAKAHAAKAKAAAAAHAAAAK!!! HAK-HAK TUI!!!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Tue Jul 01, 2008 4:01 pm

Naper lak ko cpt naik angin kat bebudak yg kat mcd tu bulk, mesti ko tgh bengang psl jerman kalah.. tul tak? aku ramalkan jer ko marah sbb apa, tu yg aku tanya... Question
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Tue Jul 01, 2008 4:59 pm

alahai...menang ke kalah....kita bukan dapat ape pon......sonot tengok gelagat org jerr
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Tue Jul 01, 2008 7:29 pm

bulk...

OUR NEXT RIDE ... WORLD CUP 2010

Suspect Suspect

ko nak propose Ride ke South Africa nak nonton world cup ke?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Wed Jul 02, 2008 3:33 am

Yehaaaaa!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!! WORLD CUP!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Wed Jul 02, 2008 6:43 pm

ujang... tanak buat ride ke Arika Selatan ke 2010 nanti tgk world cup?

bole singgah ke mekah al mukarramah buat umrah sambil2 tu... amacam?
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Wed Jul 02, 2008 11:22 pm

AlkalineAAA wrote:
ujang... tanak buat ride ke Arika Selatan ke 2010 nanti tgk world cup?

bole singgah ke mekah al mukarramah buat umrah sambil2 tu... amacam?

gilo apo si din nih??.....ko ingat moto gp ko...... buleh bawak moto dalm maskargo???
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Thu Jul 03, 2008 3:23 pm

ujang6009 wrote:
Naper lak ko cpt naik angin kat bebudak yg kat mcd tu bulk, mesti ko tgh bengang psl jerman kalah.. tul tak? aku ramalkan jer ko marah sbb apa, tu yg aku tanya... Question

aku marah bukan ape...diorang tu tengok saje je.order barang hampeh tak...aku ni nak tengok bola sambil melantak...huish...sib baik iman aku kuat...aku sokong Spain malam tuhs.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Fri Jul 04, 2008 12:26 am

AlkalineAAA wrote:
ujang... tanak buat ride ke Arika Selatan ke 2010 nanti tgk world cup?

bole singgah ke mekah al mukarramah buat umrah sambil2 tu... amacam?

klw yer pun nk ride smp mekah, pastikan meter terpampang di depan mata dulu yer wahai kengkawan...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER   Today at 1:40 am

Back to top Go down
 
LEPAK TENGOK FINAL EURO & JOIN SAMEER
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: