V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 4:26 am

Wah wah wahh... seronok ye suma... dpt karaoke atas bukit hulu langat tu....masing masing test suara... hehehhehehe.... Enjoy BEB....

Hidup VKING.... Smile
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 5:11 am

Rugi saper tak TTS kali ini.. 16 bijik motor buat shot-ride & karaoke kat Bukit Langat.. best giler wooo!!! cayalah Azim... lagu handy black ko.. mengancam!!! cat
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 6:21 am

hehehe... Selamberr....ko Pun apa kuraNg NyeR... TapI .. TaK PatuT LanUN tu KaSi Aku PoKOK LalaNg.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 10:08 am

hahahaha.....
minggu ni aku alim-alim kucing sebab baru join...hehehe nanti la minggu depan aku nyanyi plak... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 11:43 am

ujang....moh kita buek karaoke contest....
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 12:02 pm

daripada buat karaoke contest, baik buat pertandingan tilawah Al-Qur'an.

kita kan ramai para Qari yg bacaannya baik bangat, mcm Ustaz Fizan, ujang Al-Hafiz, ......
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 2:30 pm

hafizz wrote:
ujang....moh kita buek karaoke contest....

tu yg aku dah bgtahu kita nak buat gathering tuh... nanti kita ngobrol selangsungnya ya Pak Hapissss...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 2:38 pm

Corazón Roto wrote:
daripada buat karaoke contest, baik buat pertandingan tilawah Al-Qur'an.

kita kan ramai para Qari yg bacaannya baik bangat, mcm Ustaz Fizan, ujang Al-Hafiz, ......
citer banyak tadak.....turun tts dulu..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 2:52 pm

Ya betul tu cikgu pizan.. TTS ni byk membantu kita dlm kita mendalami perjuangan pemotoran yg kian meningkat dikala kita byk menyusun alur2 perjalanan yg harus ditempuh oleh para bikers kita yg mantap dan juga memberikan impak yang amat tara tanpa mengambill kira pesaing lain dlm meneruskan perjalanan yg tiada noktahnya... (baca satu nafas..!!!)
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 3:08 pm

Fooohhhh...... nasib baik la stamina komando mantap beb... selamber jerk kalau takat nak baca senapas tu..... lol!
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Jul 19, 2008 3:33 pm

ujang6009 wrote:
Ya betul tu cikgu pizan.. TTS ni byk membantu kita dlm kita mendalami perjuangan pemotoran yg kian meningkat dikala kita byk menyusun alur2 perjalanan yg harus ditempuh oleh para bikers kita yg mantap dan juga memberikan impak yang amat tara tanpa mengambill kira pesaing lain dlm meneruskan perjalanan yg tiada noktahnya... (baca satu nafas..!!!)


Salam Bro,

Gua boleh baca senapas tapi kena pakei tank oxygen penuh. Walau macamanapun kite enjoy atas bukit. Caya la Bro.

Ujang ko maklumkan pada Din bahawa semua lagu yg ko bawa berentak nasyid walaupun lagu tu lagu ROCK.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sun Jul 20, 2008 4:16 am

Biarpun berirama nasyid tapi hati tetap kental dan tidak berbunga2...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sun Jul 20, 2008 4:18 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Fooohhhh...... nasib baik la stamina komando mantap beb... selamber jerk kalau takat nak baca senapas tu..... lol!

itu kau baca secara normal lee, klw aku cucuk ketiak ko dah semestinya ko akan baca suku nafas sambil ride pacak!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Aug 02, 2008 5:02 am

uiiii malam tadi tak lama kat puncak bukit nak karaoke...dapat nyanyi 2 lagu je hampehhhh...tu pun otai abg Harun yang nyanyi....takdapek den nak nyanyi......
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Aug 02, 2008 9:18 am

ada nyanyi ka malam tadi.....iyshhh... apakan daya...motot custom ku tak mampu nak panjat bukit langat tuh....anyway...tunggu kuda besi ku siap albino geek afro
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sun Aug 03, 2008 1:45 am

hafizz wrote:
ada nyanyi ka malam tadi.....iyshhh... apakan daya...motot custom ku tak mampu nak panjat bukit langat tuh....anyway...tunggu kuda besi ku siap albino geek afro

Ade tu memang la ada nyanyi tapi kejap je...layan 2 lagu je sebab bro tu nak tutup dahh...tu pun bro tu bagi Abg Harun nyanyi free sebab nak amik ati bikers.....yang lamenye kat kedai Ahh Fatt la.....tah apenye yang lame aku pun tidak memeriksaiiiennn nyaaaaaaaaaaaaa......
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Aug 09, 2008 4:07 am

Baru puas malam ni dapek nyanyi....3 lagu semuo den nyanyi hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Sat Aug 09, 2008 2:49 pm

lagu siam sepammmmm. kuakakakakakakaka. anyway memang best karok. semua suara ada banyak bagut. nanti lepas ni semua hantu kat atas bukit bole turun join sama. Cikgu, lu punya suara bikin hati pontianak tak tidur pagi.kuakakakakakaka
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Tue Aug 12, 2008 1:17 am

asap hantu wrote:
lagu siam sepammmmm. kuakakakakakakaka. anyway memang best karok. semua suara ada banyak bagut. nanti lepas ni semua hantu kat atas bukit bole turun join sama. Cikgu, lu punya suara bikin hati pontianak tak tidur pagi.kuakakakakakaka

nanti gua men sumbangkan beberapa buah lagu..................
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Tue Aug 12, 2008 11:13 am

Alaa kau pis, ko ckp jer nak karok tapi mintak bantuan aku backup gak...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Tue Aug 12, 2008 8:12 pm

ujang6009 wrote:
Alaa kau pis, ko ckp jer nak karok tapi mintak bantuan aku backup gak...

aku kan artis jemputan....so ko kene la backup aku.....baru harmonize
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Tue Aug 12, 2008 9:22 pm

Payment aku backup ko ari tu pun lum sattle lagi... mcmn aku nk terima offer utk backup show kau lg..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Wed Aug 13, 2008 1:57 am

ujang6009 wrote:
Payment aku backup ko ari tu pun lum sattle lagi... mcmn aku nk terima offer utk backup show kau lg..

pakai local order laa.......memang la lambat skit....prosuder tatacara kewangan kerajaan malaysia memerlukan pengesahan dari pegawai yang diberi kuasa untuk meluluskan sesuatu perbekalan dan sebut harga didalam keadaan yang memuaskan sebelum di luluskan.
Para 13 (a) ii - tatacara Pengurusan Kewangan, Perbendaharaan Malaysia.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Wed Aug 13, 2008 2:31 am

hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
Payment aku backup ko ari tu pun lum sattle lagi... mcmn aku nk terima offer utk backup show kau lg..

pakai local order laa.......memang la lambat skit....prosuder tatacara kewangan kerajaan malaysia memerlukan pengesahan dari pegawai yang diberi kuasa untuk meluluskan sesuatu perbekalan dan sebut harga didalam keadaan yang memuaskan sebelum di luluskan.
Para 13 (a) ii - tatacara Pengurusan Kewangan, Perbendaharaan Malaysia.

tapi setahu aku nama ko blacklist, ko ada backup Ahhoe hingga smp licking mata Ahhoe, tu yg fizikal Ahhoe telah...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...   Today at 6:16 am

Back to top Go down
 
KaRAOke ATaS BUkiT HulU LaNGaT...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 22/10/2010-TT Bangsar Yg Sgt Meriah + Bukit Ampang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: