V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sat Jul 19, 2008 5:20 am

Sekali lagi aku invite kengkawan V-kings utk ride iring artis.. Kali ini Jamal Abdillah, Nazrey x-Raihan & Kumpulan Inteam pulak.. inilah tentatifnya :-

Hari Sabtu 19/07/2008

- Kul 6ptg, berkumpul di Shell slps tol sg besi dan terus ke Bukit Mahkota
- Kul 7ptg ada brief & jmp artis2 di Resort.
- Kul 8.30mlm, ride bwk artis ke pentas utama.
- Kul 11.30mlm, makan bersama artis.

Ride ni aku tak dpt nk bg apa2 kecuali makan & tgk show Jamal & artis lain. Yg utama, dptkan pengalaman bersama artis popular. Sms aku (Ujang - 0192414434) utk kehadiran, sbb nk adjust tmpt... Hrp Vkings dpt memberikan yg terbaik utk Ride kali ini...[b]
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sat Jul 19, 2008 5:29 am

Antara yg telah mensenaraikan diri dlm Ride ini semasa TTS tadi ialah :-

1. Ujang (aku la tuh)
2. Lee Lanun (motor kaler susu)
3. Ust Pizan (Arqam)
4. Bulk (antena di bwh bibir)
5. Hapis (Wak Kartu ngencret)
6. DayJai (Busung)
7. Nabil (budak shisha)
8. Abg Aziz (makhluk kurang inci)
9. Hasim (Cikgu Kg Baru)
10. Giant (aweknya amoi)
11. ?

Lee@Pizan@Hapis, tolong selitkan nama yg terkurang dlm senarai yg aku bg nih, aku lupa
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sat Jul 19, 2008 6:17 am

BEst la Beb...mmm... Hati2 Mandu.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sat Jul 19, 2008 2:42 pm

Senarai terkini Ride iring artis :-

1) Ujang
2) Lee Lanun Troopers susu
3) Hafizzamin
4) Hapis
5) Abg Aziz serama
6) Mael bekas xpdc
7) Nabil (raja lawak vkings)
Cool Abg Ron
9) Giant
10) Hasim
11) Bimie
12) Dayjai (masih 50%, takut bini..)
13) lain2???

klw blh, bgtahu kengkawan lain yg mgkin x baca forum.. aku no phone diorg tak byk yg ada...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sat Jul 19, 2008 3:38 pm

ujang6009 wrote:
Senarai terkini Ride iring artis :-

1) Ujang
2) Lee Lanun Troopers susu
3) Hafizzamin
4) Hapis
5) Abg Aziz serama
6) Mael bekas xpdc
7) Nabil (raja lawak vkings)
Cool Abg Ron
9) Giant
10) Hasim
11) Bimie
12) Dayjai (masih 50%, takut bini..)
13) lain2???

klw blh, bgtahu kengkawan lain yg mgkin x baca forum.. aku no phone diorg tak byk yg ada...


Salam Bro,

Aku bukan takut bini, takut anak nak ikut, walau macamanapun kalu takde aral gua join.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: RIDE ARTIS UTK SHOW BERJAYA DAN MERIAH!!   Sun Jul 20, 2008 4:30 am

Terima kasih pada semua yg terlibat dan menjayakan ride iring artis ini, list terkini:-

1) Ujang
2) Lee lanun
3) Hafizzamin
4) Abg Ron
5) Dayjai
6) Jack@Ipin
7) Mael
Cool Hasim
9) Giant
10) Abg Aziz
11) Gig (ST1300)

>Jam 6.30 berkumpul di Shell Tol Sg besi... disitu di agihkan baju marshall yg terkini utk V-kings (lps ni dah ada baju Marshall dah..)
>Jam 7pm tunggu penganjur di Petronas Bandar Mahkota
> Jam 7.30, Bikers di bawa ke Resort KUIS (Kolej Univ Islam Selangor), di layan mcm artis, siap ada bilik rehat & makan..
> Jam 9pm.. Bawa artis yg terlibat iaitu Jamal Abdillah, Nazrey Raihan dan kumpulan Inteam ke stage Utama
> Jam 9.30pm tgk show (diberi tmpt duduk khas oleh organizer)
> jam 10.30pm bergerak keluar dari KUIS
> jam 11.15pm, lepak kat kedai Nabil Dragstar kat Jln Pudu (Ujang, Jack, Abg Ron, Giant dan Abg Aziz)
> jam 1.30pg, balik...

Pengalaman yg amat bermakna buat semua yg terlibat.. terima kasih juga yg tak terhingga buat Gig (ST1300) yg buat clearance dan marshall yg terbaik pd ride kali ini...

* yg lain2 tambah2 kan la citer selanjutnya yer... mungkin aku ada yg lupa..


Last edited by ujang6009 on Sun Jul 20, 2008 5:29 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sun Jul 20, 2008 4:53 am

Di antara gambar2 yg sempat diambil...




Berkumpul di depan Petronas Bandar Mahkota








Jamal abdillah naik motot aku... keh keh keh...







Last edited by ujang6009 on Sun Jul 20, 2008 4:43 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sun Jul 20, 2008 4:55 am

Berita hangat V-kings ride artis ini juga ada di laman www.nursyahdu.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sun Jul 20, 2008 11:16 am

waduh....banget skali kamu semua dong.....

sorry la geng aku x dpt sertai ride mahsyur kali ni di sebabkan game tennis aku yg berlanjutan hingga ke tie break.....

lain kali aku ikut insyaallah....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Sun Jul 20, 2008 4:47 pm

Aku sempat borak ngn jamal, dulu dia pakai Intruder.. mcm Nolane pakai skrg..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 3:40 pm

hang tak tanye dia...pasal ape dia jual.
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 4:24 pm

aku dah tanya dah....dia jual pasal "ehem" lagi sedap dari ride
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 4:26 pm

Dia penah sesak giler dulu.. tu yg dia jual
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 5:44 pm

ujang6009 wrote:
Dia penah sesak giler dulu.. tu yg dia jual

mesti dia jual murahkan sebab tengah sesak gila...kalu aku tau aku sambarrrrrrr emmm apa yee.....aaaa aku sambar ekjos pom pom pom dia Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 6:49 pm

Intruder tak pakai ekzos ler.. dia pakai introducer...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 7:39 pm

WAhhhhhhhhhhaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... BeZzzzzzttt.....Sorry Beb x dpt ngikut........BiLa PuLAK.. NaK esCOrt AsTIZZZzzz..Kot Kot BOLey JOINTGGGG Very Happy
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Mon Jul 21, 2008 8:22 pm

ujang6009 wrote:
Intruder tak pakai ekzos ler.. dia pakai introducer...

Salam Bro,

Tak kisah la dia pakei apa pong janji bunyi dia pom,pom,pomm. Ride malam tu memang enjoy la. Lepas ni kita ride escort METALICA pulak. Nak detail tanya Mr Ujang.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Tue Jul 22, 2008 2:21 am

ikutkan 23hb ogos nanti kita ride iring artis di kelantan.. Ramli Sarip, Jayjay, Rabbani, Faisal AF, Bob AF dan juga Kopratasa.. tp SUK kelantan tunda ke tarikh awal yg mana clash dgn booking awal dgn client aku yg lain iaitu 10hb ogos.. hancus bancus ler program tuh.. aku dah plan siap2 ngn lee dan pizan.. adussss...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Tue Jul 22, 2008 4:04 pm

huhu...insya Allah...aku da ada motor nanti aku join korang...syadu woo tgk... Sad
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...   Today at 6:16 am

Back to top Go down
 
Ride Iring Konsert Jamal Abdillah di Bangi...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: