V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 REPORT RIDE ULU BENDUL.....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sat Aug 25, 2007 8:39 pm

OK...topic ni untuk report ride aje yer....

tapi kalau ada yang hijack jugak...lantak korang la....aku pun hijack jugak sekali Very Happy bounce Very Happy
Back to top Go down
View user profile
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sat Aug 25, 2007 11:25 pm

ER...... tak tau ler apa cekap ni...
TAPI....... ENJOY rabbit

bro bro yang bawa camera upload ler gambo2 ya!!@!!
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sat Aug 25, 2007 11:45 pm

check this out.................... Shocked

http://www.youtube.com/watch?v=UXULRaH51hw

http://www.youtube.com/watch?v=tVAt-HSIHbg
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sun Aug 26, 2007 1:57 am

well done brothas..... tapi bagi la full report sket... nak gak tau berapa orang yg pegi, sape yg pegi, semua ok ke etc. Apa2 hal pun bravo to all of you on this ride.... rugi la aku tak dapat ikut Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sun Aug 26, 2007 8:32 pm

sori la bro........ tak tau er buat full report......



minta tolong batin, eddy bro bro semua bautkan report yea......
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 1:05 am

skinniekids wrote:
sori la bro........ tak tau er buat full report......



minta tolong batin, eddy bro bro semua bautkan report yea......


apa kata... kita compile kan suma gambar dulu pastu mintakkan buat report.... baru masyuk....


Awek cun yang menginterview kitorang......


uncle Vein yang sungguhtak hensem..


Bro Haron.... tangok apa tu....


tengah try try.... apa lagi beb... cilok je... owner tu tak marah punya.... haaa moto nilah yang bedesup potong kitorang kat hiway tu...like knife thru butter babe!!!


ni Grenade Launcher Bro Andy.... jaga-jaga sapa dibelakang.... cun weh.... aku pon nak buat....


Bro Batin.... Bang tengah mengorek apa tu bang...?


Bro Skinnie aka Joel...ngan posing Leslie Cheung nye....


Ni pulak ngan aksi lucah nye.... he he he


Jaga bang terlucut tuala tu kang.... tak sanggup aku tengok.... he he he


MAri... mari... lelong...lelong.... Bro Joel sedang buat promosi.....he he he


Bro Haron ngan Bro Sky.... eh Sky tengah buat tarian watusi ke tu?...


Bro Batin nak bersalin... bersalin?.... Bro andy pulak tengah tibai karipapnye.... "Mana makanan aku?' he he he


5 dari 7 kuda besi ... eh dua lagi mana?


Bro Haron,Joel,Sky,Hafiz and Bro Andy.... jejaka-jejaka macho.... macho?...he he he..



Tersergam indah.... the pride of the V'kings.....



7 bijik virago.... yang baju merah tu penjinak kuda besi ke? he he he....

Ride on V'Kings !


Last edited by on Mon Aug 27, 2007 2:28 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 1:56 am

cool...... rabbit
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 2:18 am

Bros... check this out.... taken while riding with the bros....


http://www.youtube.com/watch?v=fvjsr8OHVZ0
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 10:05 am

ish2 cantik virago abg sume...buat dkt maner bang??
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 10:12 am

jeles gue tengok.....kapan lagi mau kesana bapak2 semua? No scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 10:17 am

Thanks for sharing...
Very cool.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 11:02 am

Salam kepada semua V Bros. Laughing
Den dah upload few gambo masa ari Sabtu,apabila den menyertai konvoi yang paling jauh dalam sejarah hidup den (Bbr Seri Putra - Senawang) kahkahkahkah lol!




Masa ni aku nak snap few picture,tapi diorang ni laju sangat.Lopeh tu ditinggalkan aku sorang2.Tak patut...tak patut No



Yang ni pulak berhenti sebab ada teknikal problem dengan one of the bike.Tapi aku rasa diaorang nie nak melawat tanah perkuburan kat depan tu je Laughing



Muto Bro Batin overflow la pulak,lepas tu ada yang buat lawak hisap rokok kat situ.Aku takut nanti ada lak penganti Ghost Rider affraid



Muto yang bersusun tunggang langang,begitu jugak dengan rider yang bersepah sambil menfocuskan mental untuk trip yang begitu mencabar ini Suspect



Eddy tengah sedap kencing,Hafiz dan Skinnie kehkehkeh Laughing



Hah....trip kali nie ditaja oleh Livita,masing-masing mengayakan cara memegang botol livita dengan menarik.So korang decidela sapa pemenang nya Laughing



Pose di Tol Senawang sebelum V'king teruskan perjalanan ke Ulu Bendul



Terpaksa bergambar dengan bro V yang paling tak hensem hensem sikit,bersebelahan dengan muto yang boleh lepas dua belah tangan masa ride. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 11:53 am

aku sebonanyo nak tinggal ajo itu xv1100.....tapi dia punya desup laju sangat...alik2 aku plak yang kena tinggal.....tak adil....aku tipu... pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 1:12 pm

mmg laju gilaa 1100 tu... senyap je tiba2 1100 ni potong aku...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 1:30 pm

Ade ke patut ko cakap muto XV11 tu laju Suspect

Korang belum ride lagi dengan usual suspect fer speed hehehehe Twisted Evil
So tuan punya badan tu mesti tengah senyum lebar.U know who u are Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Mon Aug 27, 2007 3:35 pm

ooooooo. terpaksa bergambo ngan aku yek Vein?.... siap ko... aku amik gambo ko.... mandram kasi mati punai.... jago ko....he hehehehe
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Tue Aug 28, 2007 10:01 am

eddyanubis wrote:
ooooooo. terpaksa bergambo ngan aku yek Vein?.... siap ko... aku amik gambo ko.... mandram kasi mati punai.... jago ko....he hehehehe

Alaa eddy,nak gurau ngan ko pun tak boleh ke?
Nak marah pulak,ko PERIOD ke? lol!

Weh,gamba aku yang pegang LIVITA ramai2 tu boleh tolong upload tak,aku nak kasi kucing aku tengok. Laughing
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Tue Aug 28, 2007 3:49 pm

jelesnyer aku Sad
tunggu laaa korang semua!!!!
wfc 3088 akan mengganas lagik!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Tue Aug 28, 2007 6:34 pm

Undervein 600 wrote:
eddyanubis wrote:
ooooooo. terpaksa bergambo ngan aku yek Vein?.... siap ko... aku amik gambo ko.... mandram kasi mati punai.... jago ko....he hehehehe

Alaa eddy,nak gurau ngan ko pun tak boleh ke?
Nak marah pulak,ko PERIOD ke? lol!

Weh,gamba aku yang pegang LIVITA ramai2 tu boleh tolong upload tak,aku nak kasi kucing aku tengok. Laughing


Ha'ah... senggugut....
Back to top Go down
View user profile
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Thu Aug 30, 2007 3:55 pm

andyjoe........blh tak post kan gamba group dengan moto moto .. last kaki sebelum kite semua balik? Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Thu Aug 30, 2007 3:58 pm

Paging for SKY please help to upload picture.
Kalau tak bley kasi e-mail sama saya. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Thu Aug 30, 2007 9:12 pm

Undervein 600 wrote:
Paging for SKY please help to upload picture.
Kalau tak bley kasi e-mail sama saya. Laughing


try la calling-calling dia... sian aku tengok kau....ok cenggini... i'll try to call himmm
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Thu Aug 30, 2007 11:19 pm

Thanks eddy,tu yang aku suka ko ni Laughing

Tapi,tak upload pun takpe.KAHKAHKAHKAHKAHKAH

KAHKAHKAHKAH Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Batin's Report   Fri Aug 31, 2007 2:37 am

Batin's Report

Alhamdullillah, bersyukur kehadrat Tuhan yg Maha Esa kerana dengan keizinanNya maka Vkings Maiden Official Ride ke Ulu Bendul berjaya dilaksanakan pada 25 Ogos 2007.

Permulaan hari pada pagi 25 Ogos tempoh hari agak membimbangkan kerana beberapa kawasan di KL dan Selangar diliputi hujan. Tetapi berkat doa, kecekalan dan rasa sabar rider-rider Vkings pada hari itu menyebabkan hujan yang agak lebat berhenti secara tiba-tiba lebih kurang pukul 9.30 pagi.

Skinniekids yg menepati waktu telah berada di RVP tepat pada pukul 8.45am. Beliau kemudian diminta untuk bergerak ke alternative RVP iaitu Ahfatt Vkings Automechanics Workshop. Anubis yg mengalami masalah kabel minyaknya putus telah juga bergerak ke Ahfatt untuk membuat pembaikpulihan motornya. Aku sendiri turut bergerak utk mengambil food supply (nasi lemak) pada hari tu dan kemudian menuju ke Ahfatt. Setibanya di sana dalam beberapa minit Sky7777 pula tiba dengan deruman enjin Virago 535 yang sememangnya menjadi kebanggaan kita semua.

Setelah jam menunjukkan pukul 10.20am, motor Anubis pun sudah siap dibaiki maka kami berempat bergerak ke Istana Budaya utk rv dgn Hafiz dan Andyjoe. Setibanya disana Bro Hafiz mengadu lapar dan Andyjoe belum juga tiba. Tepat jam 10.30am kelihatan Andyjoe bermotor merah ekzos mortar German tiba dgn gayanya. Maka tanpa berlengah lagi kami berenam bergerak ke Shell Tol Sg.Besi utk rv dgn Bro Haron pula. Dalam perjalanan kami berhenti seketika di sebuah stesen minyak utk refuel kerana motor aku dan Anubis low on fuel. Di stesen, yg lain juga mengambil kesempatan utk mengisi minyak.

Setibanya di Shell Tol Sg. Besi Bro. Haron sudah lama menunggu. Kami terus bergerak menuju ke destinasi. Hati yg berkobar-kobar ditambah lagi dengan GEGARAN deruman enjin serta ekzos 7 biji virago pelbagai rupa modifikasi amat merangsangkan minda. Hafiz ditugaskan untuk menjadi Lead Rider. Jam ketika itu sudah menunjukkan pukul 11.00am.

Aku mengucap syukur apabila melihat Virago-Virago Vkings bersaing di tengah highway. Aksi dan pemandangannya sungguh menakjubkan. 7 VIRAGO di atas highway Utara Selatan...Aduh sungguh menusuk kalbu bagi aku yg pertama kali berkonvoi sejauh ini.

Motor dipecut laju..silih berganti...mendahului konvoi. Lorong kanan sekali didominasi sehingga ada kereta yg terpaksa mengekori rapat. Agak bahaya namun itulah lagaknya Lead rider memimpin konvoi. Setelah beberapa kilometer aku rasakan motor aku tidak dapat mengejar pack hadapan. Handle bergegar pada kelajuan 130km/j, enjin pula terasa berat dan bau minyak petrol mula menusuk hidung. "Ah! Sudah...motor ni buat hal dah" kata hati ku. Aku redah jugak cuba mengejar tapi hampa. Group konvoi sudah jauh ke hadapan.

Setibanya di persimpangan Bukit Mahkota kelihatan UnderVein sedang menunggu sambil memegang kameranya. Konvoi diteruskan dan kini kelihatan lebih GAH lagi ... 8 biji VIRAGO cheers. Motor dipandu lebih laju.... aku terus tertinggal jauh kebelakang, sehinggalah tibanya lebih kurang 200m dari persimpangan ke Hentian Rehat Nilai. Motor aku sudah semput sangat... petrol sudah mula meleleh keluar dari carb. Aku terus berhenti. Sky7777, Anubis dan Hafiz cuba membantu. Tempat pula tak sesuai kerana ditepi highway dan dekat dengar kubur. Sad Hati dah mula risau. Enjin dihidupkan semula dan bergerak perlahan ke kawasan rehat Perhentian Nilai. Sky7777, Anubis dan rakan2 cuba membaiki. Carb dibuka...dibersihkan dan pin dipasang semula dengan baik. Alhamdulillah, berjaya. Namun hati aku masih risau. Ride diteruskan.

Seterusnya, dalam perjalanan ke Tol Senawang aku diminta agar membawa tidak kurang dari 120km/j supaya motor tak semput lagi. Vein pula menjadi Lead Rider. Motor aku ok hingga ke Senawang. Setibanya di Tol Senawang, Anubis tiba-tiba membuat gaya stunt dgn mengambil gambar video kami semua sambil menunggang motor. Di Tol Senawang Vein terpaksa berpisah daripada konvoi kerana beliau terpaksa pergi kenduri. Anubis kelihatan sedih syahdu. 8 virago sudah jadi 7 semula. Namun pemandangannya masih mengkagumkan.

Di Senawang jalan traffic jam. Apahal lah pulak. Motor aku mula rasa semput semula. Walau bagainamapun hendak dijadikan cerita di Senawang, rezeki Ride Vkings pada hari itu bertembung dgn satu konvoi pelajar2 sekolah rendah dan menengah yang berbasikal lengkap penuh dengan bendera Malaysia. Deruman enjin virago telah memberi semangat kepada mereka. Sorakan gemuruh kami terima. Gauman ekzos kami rancakkan sehingga abang polis tersenyum bangga. Hari yang semakin tinggi menyebabkan kami memecut laju meninggalkan konvoi Merdeka menuju destinasi.

Aku meminta agar berhenti seketika di stesen Petronas untuk mengisi minyak yang byk terbuang awal tadi. Motor semput aku khabarkan kepada rakan2 namun mereka kata tiada masalah.... teruskan aje perjalanan. Ride diteruskan. Setibanya di satu kawasan menuruni bukit.... CEMAS.... motor aku hilang kuasa. Enjinnya mati...lampunya semua padam. Aku terus mengangkat sebelah tangan. Rider lain sudah terlepas kehadapan kecuali Bro Harun yg sempat melihat keadaan motor aku mengelongsor tak bermaya. Aku ambil selekoh dengan tenang dan berharap tiada kenderaan dibelakang. Motor aku mati ditepi jalan. Rider lain sudah tidak kelihatan. Aku freekan gear ...padamkan suis lampu dan aku cuba start enjin....Alhamdulillah HIDUP. Aku mula bergerak perlahan, beberapa meter kehadapan aku lihat Anubis berpatah balik dan Bro Harun sedang menunggu ditepi jalan. Syukur ada kawan2 sebegini kata hati kecil ku.

Aduhai hati mula rasa kecewa kerana menyusahkan kawan2 sebegini. Namun, sekali lagi carb cuba dibuka tapi kali ini gagal. Skru telah diikat terlalu ketat dan bunga pada skru dah rosak. Kebetulan Hafiz telefon dan seterusnya mengatakan Sky7777 akan berpatah balik sedangkan mereka dah sampai ke destinasi. Anubis bergerak ke pekan cuba mencari WD40 agar skru dapat dibuka. Sky7777 yg kini sudah sampai menawarkan diri utk membawa motor aku dan aku membawa motornya.
Sky bergerak dahulu. Aku, Hafiz, Anubis dan Bro Harun menyusul kemudian.

Bawa motor org lain ni suspen jugak dahlah jln di Bukit Putus byk selekohnya. Laughing selekoh pertama ..aku makan jalan...nasib baik sebelah tak ada kenderaan. Aku lebih berhati2 sambil diperhatikan oleh Hafiz. Ride punya ride akhirnya tiba ke destinasi. ALHAMDULILLAH.

Seterusnya, makanan dan minuman dibeli oleh rakan2. Sky7777 dah tak sabar nak mandi sungai. Kami semua kemudian bergerak ke sungai. Setibanya disana motor disusun kemas ..... memang HEBAT. Kami pun pergi mencari port sesuai utk bercanda. Cantik ada port dekat dgn satu group aweks tengah main2 air. Ada member dah mula berkobar nak jual minyak. Baru letak barang tiba2 ada suara halus lagi lunak tiba2 menegur. Ingatkan apa..rupa2nya ada student dari UPM nak buat survey questionaire. Maka member2 Vkings yg baik lagi bermoral dan beretika dengan penuh rela menjawab quest. tu. Adik itu tersipu malu apabila disakat.

Aktiviti mandi dijalankan...aktiviti merendek dijalankan...aktiviti jual minyak juga dijalankan...hasilnya dapat Keropok Mamee free...Terima Kasih Sky dan Bro Haron. cheers Laughing Twisted Evil

Mandi punya mandi dan makan punya makan..sedar2 kul 3 ptg dah. Hari pun nampak makin gelap.

....to be continued


Last edited by on Mon Sep 03, 2007 9:57 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Sat Sep 01, 2007 1:36 am

tu dia.... cikgu dah buat karangan sekolah... lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: REPORT RIDE ULU BENDUL.....   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
REPORT RIDE ULU BENDUL.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)
» Report Konvoi Ke Malaysian MotoGP 2010 Di Sic (8-10 Oktober)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: