V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Tue Aug 05, 2008 11:14 pm

Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Wed Aug 06, 2008 12:33 am

ujang6009 wrote:
Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...

`haram maklong` tak dapek poi sobab kojo ganti cuti rayooo jang oiiii
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Wed Aug 06, 2008 1:49 am

samo la den....balik rumah pun dah lapan lobeh.... Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
EL..



Number of posts : 2
Registration date : 16/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Wed Aug 06, 2008 10:57 am

ujang6009 wrote:
Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...
thanks jang......diharapkan dengan kehadiran geng v'kings dapat memeriahkan lagi majlis dan mengeratkan lagi silaturahim antara kita...insyallah Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Wed Aug 06, 2008 2:44 pm

Aku ke Jakarta flight kul 1.30.. so, tak dapek la poie.. mano2 yg kurang beban tu, ringan2 kan la tulang.. bila lg nak buat amal yg buleh mengurangkan hentakan di alam barzakh.. Gua fikir la sendiriii.. yuhuuu!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 8:21 am

SALAMZZZZZ..... SORI LA KENGKAWAN SUMER...ARI TU AKU PUN X LEH NAK JOIN RIDE TU...COZ AKU ADA RIDE DGN MEC KE TERENGGANU..... WAKIL FROM V'KINGS ADALAH AKU N ALBERT GIANT....Surprised
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 9:17 am

aku mengharap sgt ada sesiapa dari team V-Kings yg boleh turut serta dgn otai BTP utk memeriahkan ride ni..tulunn laaahhh..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 9:28 am

mr nolane boleh tolong adjustkan tak.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 10:28 am

ujang6009 wrote:
Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...

saya konfom pi.
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:27 am

asap hantu wrote:
ujang6009 wrote:
Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...

saya konfom pi.

cayala aswad....semangat cam ni la best.....sori la aku tak dapek mempollow...tanggungjawab pada anak bangsa lagi penting.... Cool Cool Cool

hah sapa lagi lagi free bole la join.....
Back to top Go down
View user profile
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:28 am

Uish.. bestnyer kalo ride ni..
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:30 am

hangKebun wrote:
Uish.. bestnyer kalo ride ni..

haaaa...apa lagi. nanti aku p rumah hang terus. lepas tu kita gerak p R N R rawang.
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:32 am

hafizazzim wrote:
asap hantu wrote:
ujang6009 wrote:
Salam to All V-kings.. aku mewakili BTP bikerz ingin menjemput dan memeriahkan Ride amal anak yatim dan maklumatnya seperti berikut :-

Tarikh : 09 Ogos 2008
Hari : Sabtu
RV : Jam 7.30 pg berkumpul di R&R Rawang (Petronas)

Harap sesiapa yg free dan ingin menyemarakkan majlis, hadirlah dan ride bersama Otai dari BTP blues bikers... Adios...

saya konfom pi.

cayala aswad....semangat cam ni la best.....sori la aku tak dapek mempollow...tanggungjawab pada anak bangsa lagi penting.... Cool Cool Cool

hah sapa lagi lagi free bole la join.....

don't worry cikgu. nanti ada ride yang best2, kami boleh join. set time dengan tempat saja. study
Back to top Go down
View user profile
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:33 am

hahahaha.. laju ja hang reply..
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:39 am

hangKebun wrote:
hahahaha.. laju ja hang reply..

boring bro. kerja tadak. baru balik meeting. Drawing semua dah settle. mengantuk gilaaaaaa. Sleep. yuhuuuuuuuuuuuuu...Bos tadak. dia p holidayyyyyy. Boleh buat opis macam aku yang punya farao
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 12:38 pm

Firman Allah:

Dan mereka bertanya lagi kepadamu (wahai Muhammad), mengenai (masalah) anak-anak yatim. Katakanlah: “Memperbaiki keadaan anak-anak yatim itu amatlah baiknya”, dan jika kamu bercampur gaul dengan mereka (maka tidak ada salahnya) kerana mereka itu ialah saudara-saudara kamu (yang seagama); dan Allah mengetahui akan orang yang merosakkan (harta benda mereka) daripada orang yang hendak memperbaikinya. Dan jika Allah menghendaki tentulah Ia memberatkan kamu (dengan mengharamkan bercampur gaul dengan mereka). Sesungguhnya Allah Maha Kuasa, lagi Maha Bijaksana. (al-Baqarah: 220)
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 4:29 pm

asap hantu wrote:
Firman Allah:

Dan mereka bertanya lagi kepadamu (wahai Muhammad), mengenai (masalah) anak-anak yatim. Katakanlah: “Memperbaiki keadaan anak-anak yatim itu amatlah baiknya”, dan jika kamu bercampur gaul dengan mereka (maka tidak ada salahnya) kerana mereka itu ialah saudara-saudara kamu (yang seagama); dan Allah mengetahui akan orang yang merosakkan (harta benda mereka) daripada orang yang hendak memperbaikinya. Dan jika Allah menghendaki tentulah Ia memberatkan kamu (dengan mengharamkan bercampur gaul dengan mereka). Sesungguhnya Allah Maha Kuasa, lagi Maha Bijaksana. (al-Baqarah: 220)

sampai kuar firman yang aku ketar nihs.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 4:38 pm

smp dah kuar firman klw sesiapa yg free tp tak pegi jugak tak tahu la aku nk ckp..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 4:43 pm

utk sebarang pertanyaan, maklumat atau apa sahaja, sila hubungi :-
1) Mr El-Presidente BTP - 0163203551/0126222762
2) Mr El-Semboyante BTP - 0122837610

ni sumer nama2 otai BTP yg amat disegani masakini..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Thu Aug 07, 2008 11:46 pm

ada sapa-sapa lagi nak pegi?
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Fri Aug 08, 2008 12:17 am

aku tak dapek poie....ado skolah ganti lak....peh tu...aku hanya berbekalkan triple 7 jerr skrg...tak mampu nak ride jauh..

kepada yang lapang tuh...silakan berbuat amal jariah....

" apabila matinya seorang anak adam itu maka terputuslah segala amalannya melainkan 3 perkara, anak yang soleh yang sentiasa mendoakan kedua ibubapanya.......ilmu yang dimanafaatkan dan sedekah jariah nya ".........

renung-renungkanlah
Back to top Go down
View user profile
EL..



Number of posts : 2
Registration date : 16/09/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Fri Aug 08, 2008 4:46 pm

salam... Very Happy
terima kasih atas kesudian untuk join ride amal kami.
anak2 bait ala min gerenti seronok jumpa korang nanti, anyway, ni tentatif program

PROGRAM AMAL BTP BIKERS BLUES
KE RUMAH BAIT AL-AMIN, PARIT, PERAK
9 OGOS 2008

ATURCARA PROGRAM

06.30 A.M : RV#1 - Zol Bistro, Medan Puteri Carpark

06.45 A.M : Gerak ke Flag-Off Venue CP#1, R&R Rawang

07.00 A.M : CP#1 bersama semua Associate Bikers KL di R&R Rawang
: Taklimat Keselamatan Konvoi – Chief Marshal Karma
: Bacaan Doa Perjalanan – Ust. Nik Rosli
: Pelepasan Konvoi - Ketua Bhg Trafik IPD Gombak

08.15 A.M : CP#2 - Isi minyak Petronas Tapah
: Sarapan pagi di R&R Tapah

09.00 A.M : Gerak Ke CP#3 – Tol Simpang Pulai

09.45 A.M : CP#3 - Tol Simpang Pulai bersama BTP Superbikes
: Gerak to RV#2 - Rumah Rehat Parit, Perak

10.15 A.M : RV#2 bersama VIP & Media di Rumah Rehat Parit, Perak
Ketibaan Lori Barang Sumbangan

10.30 A.M : Wakil Rumah Bait Al Amin bersama BTP Bikers mengiringi
VIP, Media & Tetamu ke lokasi majlis

: Majlis Sambutan oleh Anak-anak Yatim Bait Al Amin

02.30 P.M : Ronda-ronda Kampung bersama Anak-anak Bait Al Amin

03.00 P.M : Konvoi bergerak balik ke Rawang/KL

03.30 P.M : CP#4 - Isi minyak Petronas Simpang Pulai

04.00 P.M : Gerak Ke CP#5 – R&R Ulu Bernam

05.00 P.M : CP#5 – R&R Ulu Bernam
Rehat & minum petang

06.00 P.M : Gerak to RV#3 – Tol Rawang
Associate Bikers KL disperse before exit Tol Rawang

06.30 P.M : RV#3 – Tol Rawang


bro nolane, kalu dapat bagi comfirmation sesapa ikut dapat contact no. pun cantek gak.. jumpa kat r&r rawang sabtu nanti...mogo-moga ader wakil dari Vkings..... Very Happy

thx & regards...el
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Sat Aug 09, 2008 2:51 am

Yang aku dpt list kan antara team V-kings yg turut serta ialah :-
1) Abg Ron
2) Aswad
3) Piee
4) Asap antu
5) Hang kebun..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Sat Aug 09, 2008 2:45 pm

ujang6009 wrote:
Yang aku dpt list kan antara team V-kings yg turut serta ialah :-
1) Abg Ron
2) Aswad
3) Piee
4) Asap antu
5) Hang kebun..

bro ujang, motot saya cable clutch putus lepas tol Kota damansara. cable dah teruk. masuk jer highway terus putus. nasib baik ada PLUS RONDA. hadoiiiiiiiiiiiii. melepas la nak p ride. hampes!
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Sat Aug 09, 2008 2:55 pm

asap hantu wrote:
ujang6009 wrote:
Yang aku dpt list kan antara team V-kings yg turut serta ialah :-
1) Abg Ron
2) Aswad
3) Piee
4) Asap antu
5) Hang kebun..

bro ujang, motot saya cable clutch putus lepas tol Kota damansara. cable dah teruk. masuk jer highway terus putus. nasib baik ada PLUS RONDA. hadoiiiiiiiiiiiii. melepas la nak p ride. hampes!

oooo makan asap la kat highway kuangkuangkuangggggg....takpe nanti dapat ride g Penang lakk...
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..   Today at 1:39 am

Back to top Go down
 
RIDE AMAL ANAK YATIM KE PARIT TENGAH BERSAMA BTP BIKERZ..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» BADMINTON zon tengah
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: