V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 9:38 am

Salam semua.. aku menyampaikan hajat kawan kita amad V-kings kepada sesiapa yg kelapangan dan tak kemana2 sabtu ini, beliau mintak escot pengantin lelaki (adik ipau beliau) dan detailnya seperti berikut :-

TARIKH : 09 OGOS 2008 (Sabtu ini)
TEMPAT : no 17, jln Saidina Abu Bakar, Kg Bukit Sg Putih, Lembah Jaya utara, Ampang, Selangor
RV POINT : jam 11.30 pg di ampang Waterfront
PERSON INCHARGE : Amad (0126755458)

"meraikan majlis raja sehari lebih mulia dari simpan motor tanpa menyetatnya".. - Ujang
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 12:44 pm

"meraikan majlis raja sehari lebih mulia dari simpan motor tanpa menyetatnya"..

uuiiii ayat ini la yang paling aku takut..menyimpan motor tanpa menyetatnya..tapi apakan daya dah la kono kojo..duduk pulok tongah paheih jaga budak berlari merontaih desa lakkk warhhhhhhhh Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 2:16 pm

thanks bro Ujang..........walaupong mu takde sabtu nie..........tetapi mu tatap menjadi pujaan pujangga.............hehehehehe.........

p/s:-........sorry coz lewat menjemput u all.....coz ikutkan memang tak diplaning nk escot pengantin.........disebabkan misunderstood dgn pihak satu lagi, wa terpaksa mencari seberapa yg boleh tuk escot pengantin sabtu nie.........Soulbikerz MC turun Jumaat mlm sabtu.....time malam berinai....sabtu 50/50 lg, coz ade beberapa agenda rasmi club.......

anyway thanks of all Vkings.......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 2:18 pm

p/s:- atas sebab kelewatan wa menjemput ke escot pengantin, maybe xde yg berkesempatan kot.........eeerrrrrmmmm....sorry bebanyak bro.....

kisah nyer:-

-wa just g tau kat pengantin.....nk bikerz escot tak? wa tak janji confirm ke tak tapi, dh misunderstood sket ngan belah mertua, they all ingatkan confirm jadi escot........yg wa kasi tau, today baru tau berapa biji yg ade.......if sikit, takde lerrr yg nk escot........skali mertua pengantin dh riuh sekampung nie beb.......yg anak die bakal diescotkan oleh bikerz dari club abg ipar pengantin (wa lerrr).........skang wa lak dh buntu mana nak cari bikerz2 semalaya..........nie larrr alkisah nyer......wa tak confirmkan......tau2 dh riuh.......aaarrrrrgggggghhhhhhh.............

ape den nak buat nie......kasi cadangan lerrr beb........ :smoke:
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 4:29 pm

Aku telah menjalankan tugasku sbg seorg rakan bikerz..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 4:37 pm

sorry bro amad.....gua tarak motot mau eskot....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 5:29 pm

hafizz wrote:
sorry bro amad.....gua tarak motot mau eskot....

motot 777 kan ada!.. aku try ari tu ok sgt la motot custom 777 ko tu pis..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 7:50 pm

adusssss amad wei.... kes naya ko nih.... apakan daya time tu aku, abg ajis serama and giant akan ride ke terengganu ikut MEC daaaa.... kalau x... sah2 la aku yg wajib beb..... kengkawan yg lain..tlg ler kawan kita tu.... scratch drunken scratch
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 8:20 pm

amd_v535 wrote:
p/s:- atas sebab kelewatan wa menjemput ke escot pengantin, maybe xde yg berkesempatan kot.........eeerrrrrmmmm....sorry bebanyak bro.....

kisah nyer:-

-wa just g tau kat pengantin.....nk bikerz escot tak? wa tak janji confirm ke tak tapi, dh misunderstood sket ngan belah mertua, they all ingatkan confirm jadi escot........yg wa kasi tau, today baru tau berapa biji yg ade.......if sikit, takde lerrr yg nk escot........skali mertua pengantin dh riuh sekampung nie beb.......yg anak die bakal diescotkan oleh bikerz dari club abg ipar pengantin (wa lerrr).........skang wa lak dh buntu mana nak cari bikerz2 semalaya..........nie larrr alkisah nyer......wa tak confirmkan......tau2 dh riuh.......aaarrrrrgggggghhhhhhh.............

ape den nak buat nie......kasi cadangan lerrr beb........ :smoke:

Ini kes berat ni kekawan...kalu tak di tolon mana nak letak muka lak...2 event di waktu ari yang same lak tu...haku nak tolong tapi kojo lak...kawan2 lain mcm mana????
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 8:57 pm

memang kes berat aku terpaksa pikul dgn secara tak sengaja nie..........aku dh penin..........hahaha......aku dh penin........hehehe............. scratch scratch scratch scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 11:06 pm

amd_v535 wrote:
memang kes berat aku terpaksa pikul dgn secara tak sengaja nie..........aku dh penin..........hahaha......aku dh penin........hehehe............. scratch scratch scratch scratch

Salam Bro,

Gua cadang masa TTS Jumaat malam ni lu turun dan maklomkan pad semua yg hadir, manalah tau ada bikers yg bersekesempatan buleh turun lu punya rumah.
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 11:08 pm

dayjai wrote:
amd_v535 wrote:
memang kes berat aku terpaksa pikul dgn secara tak sengaja nie..........aku dh penin..........hahaha......aku dh penin........hehehe............. scratch scratch scratch scratch

Salam Bro,

Gua cadang masa TTS Jumaat malam ni lu turun dan maklomkan pad semua yg hadir, manalah tau ada bikers yg bersekesempatan buleh turun lu punya rumah.

okey........wa turun jumaat TTS nie........walaupun sepatutnyer wa kena bakar tolong bakar satay kat rumah pengantin perempuan.........

p/s:- melepas aku nk belasah satay 10o cucuk.............

thanks bro.........
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 07, 2008 11:16 pm

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
sorry bro amad.....gua tarak motot mau eskot....

motot 777 kan ada!.. aku try ari tu ok sgt la motot custom 777 ko tu pis..

jang....triple 7 tu takleh bawak....karang org asyik nengok motot 777 lak dari nengok pengantin......cuma ko saje yg bertuah dapat test motot power tuh
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 1:24 am

hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
sorry bro amad.....gua tarak motot mau eskot....

motot 777 kan ada!.. aku try ari tu ok sgt la motot custom 777 ko tu pis..

jang....triple 7 tu takleh bawak....karang org asyik nengok motot 777 lak dari nengok pengantin......cuma ko saje yg bertuah dapat test motot power tuh

Bangga sangat dgn motot KAPCHAI 4 GEAR kau tu ye pis..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 4:16 am

amd_v535 wrote:
dayjai wrote:
amd_v535 wrote:
memang kes berat aku terpaksa pikul dgn secara tak sengaja nie..........aku dh penin..........hahaha......aku dh penin........hehehe............. scratch scratch scratch scratch

Salam Bro,

Gua cadang masa TTS Jumaat malam ni lu turun dan maklomkan pad semua yg hadir, manalah tau ada bikers yg bersekesempatan buleh turun lu punya rumah.

okey........wa turun jumaat TTS nie........walaupun sepatutnyer wa kena bakar tolong bakar satay kat rumah pengantin perempuan.........

p/s:- melepas aku nk belasah satay 10o cucuk.............

thanks bro.........

hehehe kita TTS kat umah pengantin pompuan je la dapat makan satey...
heeheee..... Very Happy Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 9:48 am

satay satay satay satay
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 1:29 pm

eerrrrmmmm...........ada brani....jom arrr....tapi tak sure lerrr berapa cucuk satay yg korang dapat...........hahahahahaha.........

mlm nie b4 tts.....wa ade short ride iring pengantin ke mlm berinai.....maybe after 10pm baru clear.....wa shoot terus ke tts.........

if anything, call me at 0126755458.............
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 3:14 pm

TTS mcm biasa haa.. wa pun esok nak berangkut dah.. mungkin TTS mlm ni ada la kot..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 4:06 pm

"haiyaa...lu punya motot tarak bole siap ini jam maaa......hari isnin lu try tengok apa macam ................."
kata si ahfatt ketika aku bertanya tentang motot ku tadi...
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 5:12 pm

hafizz wrote:
"haiyaa...lu punya motot tarak bole siap ini jam maaa......hari isnin lu try tengok apa macam ................."
kata si ahfatt ketika aku bertanya tentang motot ku tadi...

Haaahhhh tadi aku singgah kedai Ah Fat nak tambah coolen motor aku..dia pun kata ayat yang sama...`itu motot cigu aaa ali Isnin balu siap oooo' kata si Ah Fatt.
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Fri Aug 08, 2008 5:36 pm

malam nihs TTS kasi trun...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Sat Aug 09, 2008 2:45 am

hasim_mssmkl wrote:
hafizz wrote:
"haiyaa...lu punya motot tarak bole siap ini jam maaa......hari isnin lu try tengok apa macam ................."
kata si ahfatt ketika aku bertanya tentang motot ku tadi...

Haaahhhh tadi aku singgah kedai Ah Fat nak tambah coolen motor aku..dia pun kata ayat yang sama...`itu motot cigu aaa ali Isnin balu siap oooo' kata si Ah Fatt.

Td ptg sikit aku jumpa Afat dia kata 'ini cigu motot ala cibai, liking atat bawah, itu shap (shaft) batang selalu ala liking, selupa bikin patucin, kuat looorrr".. demikian kata afat sambil di jeling oleh Ahhoe adiknya yg suka menjeling...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Sat Aug 09, 2008 2:48 am

amd_v535 wrote:
eerrrrmmmm...........ada brani....jom arrr....tapi tak sure lerrr berapa cucuk satay yg korang dapat...........hahahahahaha.........

mlm nie b4 tts.....wa ade short ride iring pengantin ke mlm berinai.....maybe after 10pm baru clear.....wa shoot terus ke tts.........

if anything, call me at 0126755458.............

tadi masa TTS ada bincang ttg ride program ko mad, si Jack ngn abg Din DBKL dah mcm nk turut serta, tp diorg tunggu lu tak mari2, tak tahulaa mcmn keadaannya pulak...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Sat Aug 09, 2008 9:49 am

ujang6009 wrote:
amd_v535 wrote:
eerrrrmmmm...........ada brani....jom arrr....tapi tak sure lerrr berapa cucuk satay yg korang dapat...........hahahahahaha.........

mlm nie b4 tts.....wa ade short ride iring pengantin ke mlm berinai.....maybe after 10pm baru clear.....wa shoot terus ke tts.........

if anything, call me at 0126755458.............

tadi masa TTS ada bincang ttg ride program ko mad, si Jack ngn abg Din DBKL dah mcm nk turut serta, tp diorg tunggu lu tak mari2, tak tahulaa mcmn keadaannya pulak...

sorry bro..........aku terkejar2 laaa mlm td.......xsempat nk kesana.....tu yg aku call Din Alkaline & Pizan........mintak tolong on behalf dari aku.....ade sapa2 yg boleh join kasi tau aku.....aku bleh call die.......takpe wa call die pg nie...........thanks bro......miss u all......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Sat Aug 09, 2008 3:58 pm

ujang6009 wrote:
hasim_mssmkl wrote:
hafizz wrote:
"haiyaa...lu punya motot tarak bole siap ini jam maaa......hari isnin lu try tengok apa macam ................."
kata si ahfatt ketika aku bertanya tentang motot ku tadi...

Haaahhhh tadi aku singgah kedai Ah Fat nak tambah coolen motor aku..dia pun kata ayat yang sama...`itu motot cigu aaa ali Isnin balu siap oooo' kata si Ah Fatt.

Td ptg sikit aku jumpa Afat dia kata 'ini cigu motot ala cibai, liking atat bawah, itu shap (shaft) batang selalu ala liking, selupa bikin patucin, kuat looorrr".. demikian kata afat sambil di jeling oleh Ahhoe adiknya yg suka menjeling...

cilaka punya ahfatt....nanti wa pegi dia punya kedai....wa kasi hantam sama dia....nang bu ti nang....kui bu ti kui..... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: