V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 12:57 am

ada lagi dia ckp, tp aku hanya diam membisu kerana kata ahfat tersebut hanya mengutukmu wahai Rhumba Pianist, dia bukan mengutukku...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 1:14 am

kehkehkeh.....ahfat baru jer mem pow aku rm1150 untuk mengeluarkan kuda besi ku dari kedainyerr...........

nyalaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn monkey cheers Basketball albino sunny queen farao rendeer bom
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 1:15 am

ujang6009 wrote:
ada lagi dia ckp, tp aku hanya diam membisu kerana kata ahfat tersebut hanya mengutukmu wahai Rhumba Pianist, dia bukan mengutukku...

jang.....nanti ko crite kat aku......hape yang si dua beradik tu ngutuk aku.....

senang aku nak memfire dua ekotr tuh
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 11:17 am

Aku bukan nak melagakan ko dgn afat dan adiknya mata kero tuh tapi.. sedarlah ko wahai hapis, kuda ko licking disebabkan tuannya pun yg juga licking dgn benda2 yg.. ehem ehem ehem...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 1:25 pm

hafizz wrote:
kehkehkeh.....ahfat baru jer mem pow aku rm1150 untuk mengeluarkan kuda besi ku dari kedainyerr...........

nyalaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn monkey cheers Basketball albino sunny queen farao rendeer bom


peh...bleh tahan harganya...apa ko buat pis sampai byk tu...3 bulan punya makan tu..huhu
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 8:07 pm

ujang6009 wrote:
Aku bukan nak melagakan ko dgn afat dan adiknya mata kero tuh tapi.. sedarlah ko wahai hapis, kuda ko licking disebabkan tuannya pun yg juga licking dgn benda2 yg.. ehem ehem ehem...

pandai pon ko jang....aku memang suke me"lick" tuuuuuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 8:09 pm

a w o i wrote:
hafizz wrote:
kehkehkeh.....ahfat baru jer mem pow aku rm1150 untuk mengeluarkan kuda besi ku dari kedainyerr...........

nyalaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn monkey cheers Basketball albino sunny queen farao rendeer bom


peh...bleh tahan harganya...apa ko buat pis sampai byk tu...3 bulan punya makan tu..huhu

biase la awoi....motot dah tua....seploh tawun maaa......kata si ahfat bila dia tengok motot aku....tukar sume oilseal, gasket, tensioner rod yg dlm blok tuh....n full service....apa nak buat.....sesekali kene la zakat kat motot...sebab dia berkhidmat untuk kita jugak kann???
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Tue Aug 12, 2008 9:30 pm

Zakat motot?? ko bayar zakat kat afat ker??? Hebattt cikgu hapisss...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Wed Aug 13, 2008 1:51 am

ujang6009 wrote:
Zakat motot?? ko bayar zakat kat afat ker??? Hebattt cikgu hapisss...

aku kan hebat..........
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 14, 2008 11:24 pm

closed topic............ape daa......topic dh melalut dh nie..........wa kasi potong tuk laluan repotre..............

Atas kerjasama yg jitu serta kepada yg telah menjayakan Escot Majlis Mlm Berinai Khas dari SBMC Melaka bro Man Bulat, King, Kamarul, Raub, Naim, Din....... + Haris & wa (SBMC KL) & Escot ke Majlis Rasmi Persandingan Bro Haris & MEC Bikerz Members serta Bro Din DBKL & Bro Jack dari Vkings MC (tetap datang walaupun kuda besi Jack breakdown tak jauh dari rumah pengantin lelaki melepas they all nk g mkn nasi minyak......takpe bro later wa blanje lu makan nasi minyak okey.....)..........
dengan itu, maka dapat jua lah we all menghadirkan diri pada escot yg diwar2kan tersebut.............(walaupun last minute nyer roger lu all tetap datang bro wa terharu & respect of brotherhood.......and pada yg tak berkesempatan wa minta maaf coz last minute nyer planning beb........sorry laaa)

terima lah sedikit gambar2 pada Escot Mlm Berinai hingga ke Hari Persandingan keesokan harinyer.....

Bikerz dari SBMC Melaka ready to Escot..........



Bro Haris lupa pasang gear reverse tak pasal2 nk kena tarik......motot dh lerr panjang semacam......hohohohoho....


Diperkarangan rumah pengantin perempuan..........(entah ape yg disengehkan oleh King pun wa tak tau......tanye lerr die......huahuahuahua......mis3 xde kat situ beb.....)


Bro Raub,Haris & Kamarul






Kalu bab makan sure lerrr KING no satu yg duduk.......hehehehehehe....





Lepas makan ape lagi, kena lar g bergambar ngan pengantin.........tu larr gelagat masing2......first snap nk tunjuk macho konon......second snap.....nin dia....keluar lerrr masing2 nyer spider trap.....hohohoho....





end of MLM Berinai........


ade lagi.......tungguuuuu.............
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Thu Aug 14, 2008 11:36 pm

09/08/08.........
In the Afternoon...........
Escot Pengantin Lelaki ke rumah Pengantin Perempuan...........


Bikerz2 dh ready tuk mengescot bala rombongan ke destinasi..........(dlm kampung nie jee.......ekzos pun tak sempat nk lecurkan kaki beb......)
-MEC & SBMC- (2bikerz dr Vkings MC still on the way)







sorry lar bro.......gambar ride escot tak dapat snap coz camera man dh jadi bikerz kena skali join escot...........hehehehehe......(nk meramaikan lagi lerrrr).... sejurus on the bike ready to escot pengantin, wa dapat call dari Din, they all dh sampai kat bawah area rumah wa, wa turun g tangkap itu bikerz bro Din DBKL & bro Jack...........nk gerak ke rumah wa tiba2 motor bro Jack lak buat hal.....tak bleh start.....battery kong dh berzaman tak start itu motot laaa.........wa tolong tolak & berhempas pulas nk idupkan itu motot skali tak bleh jugak laaa.....so wa terpaksa tinggalkan they all kat kedai motor berhampiran kerna wa terpaksa meneraju escot pengantin.......rombongan dh tunggu wa lak beb.........hehehehehehehe..........sorry lar bro Din & Jack, wa tinggalkan lu.........btw, bapa pengantin perempuan kirim salam sama lu........

pict lu bro wa tak sempat ambil tuk masuk dlm report nie, coz camera dh pass kat org lain laaa.........anyway, thanks bebanyak bro.....coz sudi datang walaupun last minute.............

Gambar seterusnyer..........tak banyak lar bro........tatap je laaa.........

setibanyer di perkarangan rumah pengantin perempuan...........










nie je larrr yg ade kat camera wa, maybe ade lagi gambau dari camera man amatur later wa uploadkan ok..........

skali lagi wa ucapkan jutaan terima kasih kepada yg terbabit secara langsung mahupun secara tidak langsung serta wakil dari pihak pengantin dan juga wakil dari bapa mertua pengantin yg teruja ngan kehadiran motor berkuasa besar tuk mengescot rombongan pengantin terlaksanan dgn jayanyer mengucapkan jutaan terima kasih & majulah dunia bikerz semalaya.................(selamat lerrr motot wa dari kena ikat kat pokok)

dari wa & president sbmc & SBMC Members,
thanks to Vkings MC / MEC / Reaper MG / BTP Bikers Blues kerna sudi meluangkan masa pada sessi mencari bikerz2 tuk memenuhi permintaan yg hangat ini...........thanks to all........keep in touch bro.......


amd
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
RIDE IRING PENGANTIN SABTU INI..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: