V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 6:25 am

Kita dah sama2 saksikan filem Wild Hog kan, kali ni kita cuba belakon balik dgn Ride ala 'HARDCORE' V-kings ke seluruh pelusuk tanahair dgn melalui jalan lama (Old style Road).. mengambil masa selama 6 hari kita redah satu malaya... Antara yg dpt dikongsikan bersama ttg ride ini :-

- Membuat t-shirt khusus utk wild hogg ini dgn slogan keharmonian.
- bermula dgn hari selasa dan di akhiri pd hari Ahad
- permulaan ke selatan dan di akhiri di Cameron Diaz.. eh! Cameron Highland
- semua perjalanan akan di bincang dan di atur kemas
- Perjalanan akan di cover dgn system GPS (Geng Pompuan Suka).. ntah! aku x tahu apa makna GPS...
- mentong-tong duit hotel dan makan secara berjemaah dan ukhuwah serta mahabbah...

WILD HOG kita membuktikan kita ni memang beli motot cc besar utk Ride bkn utk simpan buat hiasan halaman rumah.. Adiosss Salamah > Ujang


Last edited by ujang6009 on Mon Sep 22, 2008 11:09 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 6:34 am

Antara jemaah awal yg mengikut kabilah ini ialah :-

1) U.J.A.N.G > Untuk Jadi Anak Negeri Gemilang...
2) Lee Lanun Troopers milk shake > Komando
3) Aziz Sir rha mer.. > custom bike capten
4) Giant > not for shopping
5) Pizan > one of the HardCore teacher...

yg lain2 amacam???

petikan kata2 > Kiranya kuasa kuda ku rendah boleh lah aku jadikan alasan utk aku tidak membawanya kemana2, alangkah baiknya kudaku yg tak berjalan ini digantikan dgn Kuda berjenama Jaguh buatan Malaysia, bolehlah aku menayangkannya sahaja kepada manusia lain > kata2 agent jual jaguh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 9:58 am

yearghhhh...!!!!!
TAKBIR....!!!!!!!!cheers cheers cheers
kita buktikan...V'Kings BOLEH!
ADA BRANNNNN....?????
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 10:19 am

yahooooo..... wa sudah gatal kaki mau nyalannnn...

sapa lagi ada brann.....jom la ikut.... kira cam ride penutup tahun la ni...

p/s.....tolong jangan sepamm thread ni.....nanti kena tembak....kuikuikuikui
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 1:46 pm

Aku rasa ride ni tak perlu ramai, yg betul2 hardcore, jiwa kental, bikers yg betul2 menjiwai apa itu ride shj yg mampu follow ride ni... klw rasa tak mampu pegi jauh dgn berbagai2 alasan, bererti bkn tukar motot shj, tukau tuannya sekali... filem wild hogg pun tak ramai kan... keh keh keh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 1:49 pm

yerrrr...betul tu pak ujenglut....x yah reramai la....drunken
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 2:09 pm

Aku sajer bukak thread ni bagi sesiapa yg berjiwa bikers bukak mata, bukak baju dan bukak seluar dan...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 6:51 pm

Selasa sampai ahad... tarikh nyer bila...
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 13, 2008 7:41 pm

Antara jemaah awal yg mengikut kabilah ini ialah :-

1) U.J.A.N.G > Untuk Jadi Anak Negeri Gemilang...
2) Lee Lanun Troopers milk shake > Komando
3) Aziz Sir rha mer.. > custom bike capten
4) Giant > not for shopping
5) Pizan > one of the HardCore teacher...
6) Hapiss a.k.a rumbhapianist > no pain....no gain.......wargghhhhh

yg lain2 amacam???

petikan kata2 > Kiranya kuasa kuda ku rendah boleh lah aku jadikan alasan utk aku tidak membawanya kemana2, alangkah baiknya kudaku yg tak berjalan ini digantikan dgn Kuda berjenama Jaguh buatan Malaysia, bolehlah aku menayangkannya sahaja kepada manusia lain > kata2 agent jual jaguh...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 1:38 am

azimniit wrote:
Selasa sampai ahad... tarikh nyer bila...

tarikhnya masih dlm proses perbincangan... tp dlm bulan November & tgh cuti sekolah..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 9:39 am

Dan ingatan juga bakal-bakal x-teremes hardcore bikers frm V'Kings...di sarankan agar menabung mulai sekarang..... bajek kena cukup bro.... INGAT!!!!..... Susah Senang Biarlah Kita Bersama time ride tu nanti..... TAKBIRRRRR!!!!!!!!!!cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 10:46 am

Ride ni byk hikmahnya.. antaranya mahu menguji erti setiakawan ketika ride...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 3:09 pm

haaa ride nie gua on!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 4:25 pm

samsneeze wrote:
haaa ride nie gua on!!!

Motot dah ok ke sam??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 6:20 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Dan ingatan juga bakal-bakal x-teremes hardcore bikers frm V'Kings...di sarankan agar menabung mulai sekarang..... bajek kena cukup bro.... INGAT!!!!..... Susah Senang Biarlah Kita Bersama time ride tu nanti..... TAKBIRRRRR!!!!!!!!!!cheers cheers cheers

ALLAHUAKBARR !!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 14, 2008 6:44 pm

Macam nk gi perang lak... Fi sabilillahhhh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Aug 15, 2008 3:45 pm

ujang6009 wrote:
Macam nk gi perang lak... Fi sabilillahhhh...

jihad menentang ketakutan.................TAKBIRRRRRR!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Aug 15, 2008 7:44 pm

KAlau dpt tarik yang bersesuain... saya boley pln cuti awal2 Smile... kompom kan tarikh ya abg2 cemua
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:24 pm

WILD HOG ride dijangka pd 25Nov hingga 30Nov2008... baju akn dibuat utk ride ini... mcmn pndgn kwn2??? ok tak date tuh??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:36 pm

kalau tarikh tu la ko plan jang... maka dgn syahdunyer aku x leh join ler.... kan aku dah kata kemarin kat ko..time tu aku ada latihan kem tahunan beb.. aku start 10 nov hga 03 dis 2008... so...???scratch
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:40 pm

tunda Disember laa.. tarikh tak kesah, janji dlm cuti sekolahhh.. siannn kat cikgu arqam tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:44 pm

ujang6009 wrote:
tunda Disember laa.. tarikh tak kesah, janji dlm cuti sekolahhh.. siannn kat cikgu arqam tuh...

abang jenglut.....apa kata kita buat pada tarikh 10hb sampai 15hb sbb 8hb raya haji la bro...
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:47 pm

mcm ni la kengkawan yg nak join ride wild hogs ni,,,, kita jumpa kat kay corner ataupun kat ayam dare ke lepas balik dr pening bike week nanti... kita bincang tarikh yg paling sesuai sekali...ada brannn???pirat Twisted Evil pirat
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 2:58 pm

hafizazzim wrote:
ujang6009 wrote:
tunda Disember laa.. tarikh tak kesah, janji dlm cuti sekolahhh.. siannn kat cikgu arqam tuh...

abang jenglut.....apa kata kita buat pada tarikh 10hb sampai 15hb sbb 8hb raya haji la bro...


aku takde hal december tuh.. on jer bila2.. cuma 23 smp 26 aku xde, ke Hanoi.. exhibition lagi..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 3:21 pm

ujang6009 wrote:
hafizazzim wrote:
ujang6009 wrote:
tunda Disember laa.. tarikh tak kesah, janji dlm cuti sekolahhh.. siannn kat cikgu arqam tuh...

abang jenglut.....apa kata kita buat pada tarikh 10hb sampai 15hb sbb 8hb raya haji la bro...


aku takde hal december tuh.. on jer bila2.. cuma 23 smp 26 aku xde, ke Hanoi.. exhibition lagi..

la....anto air mini vietnam plak.... berapa banyak nko pasang ni jang????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 6Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: