V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 18, 2008 5:29 pm

Vietnam pun ko nak dengki kerrr?
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Aug 19, 2008 3:38 am

ujang6009 wrote:
Vietnam pun ko nak dengki kerrr?

krun krap...ko phun karp....
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Aug 19, 2008 12:32 pm

maaf geng..sy nak mencelah..sy and mr nolane ada bercadang nak ker chiang mai dalam hujung bulan 11..ride bawak wife and diri kita bercuti...so meh la pollow beramai2... cheers cheers cheers ride nie musti or wajib jadik punya..so simpan luit n cuti skang geng...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Aug 19, 2008 3:12 pm

Mr Safwan aka voyager, utk makluman.. ride wild hog ni dah lama di rancang oleh kwn2 yg hardcore then ada kwn yg tak boleh keluar negeri mcm Lee sbb dia memang susah dpt keluar negeri, thats why we plan the wild hog ride..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Aug 19, 2008 7:01 pm

ujang6009 wrote:
Mr Safwan aka voyager, utk makluman.. ride wild hog ni dah lama di rancang oleh kwn2 yg hardcore then ada kwn yg tak boleh keluar negeri mcm Lee sbb dia memang susah dpt keluar negeri, thats why we plan the wild hog ride..

untuk pengetahaiwan en ujang.....en lee lanun telah berjaya mengpasportkan dirinya sebentar tadi....jadi rasenyer takde masalah untuk kita mengcheng maikan diri pada akhir bulan 11 bersama abang safwan dan abang encem a.k.a nolane

kop phun karp........
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Aug 19, 2008 11:47 pm

errrr... tuan guru apis.... aku mmg dah meng'pasport'kan diri aku...but, utk pelepasan lepas border.... tu masih susah lg dari fill masrshall aku beb..... pasal...korang pikkir la sendiri... but the way...sebelum banyak lari dari tajuk...akan ku cuba utk me'wild hogs'kan diri aku nanti.... amin.....TAKBIR.....!!!!cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 12:39 am

Lgpun wild hog ni tak ramai, ada jgk antara kita yg tak berpassport.. mcm aku tarak hal nak kuar negeri... lgpun, apa salahnya kita selesaikan ronda satu malaysia dulu negara yg kita cintai.. bak kata iklan skrg, cuti2lah dlm malaysia, tak laa kita menguntungkan negara org telah lama untung... kueh kueh kueh.. Wild Hog ni pun yg pastinya 5 org jer kot sbb nak carik yg 'hardcore' ride shj bkn skdr dentuman dilangit!!..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 9:25 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
errrr... tuan guru apis.... aku mmg dah meng'pasport'kan diri aku...but, utk pelepasan lepas border.... tu masih susah lg dari fill masrshall aku beb..... pasal...korang pikkir la sendiri... but the way...sebelum banyak lari dari tajuk...akan ku cuba utk me'wild hogs'kan diri aku nanti.... amin.....TAKBIR.....!!!!cheers

ALLAHUAKBAR!!!!!....betui jugak tuh.....ko kan aset penting negara...tapi tarak hal nyerr......wild hog satu malaya tetap diteruskan juga
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 5:54 pm

sama2 kita laungkan GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 6:58 pm

ujang6009 wrote:
sama2 kita laungkan GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG!

affraid ......gilo apo ekau nih??
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 7:04 pm

hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
sama2 kita laungkan GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG! GO WILD HOG!

affraid ......gilo apo ekau nih??


segilo2 aku, takdo do den gilor ride naik motot kambing... kueh kueh kuehhh..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 7:10 pm

kambing pon...kambing lah.....dapek jugak buek BBQ.....jenglot merah tuh apo dapek buek?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 8:42 pm

hafizz wrote:
kambing pon...kambing lah.....dapek jugak buek BBQ.....jenglot merah tuh apo dapek buek?


buleh buat bwk gi minum cendol wahap..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Aug 20, 2008 11:05 pm

tadi aku pegi wahab chendol.....dia asyik dok tanya ......bang...mana motot merah yang calar balar tuh?.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 21, 2008 4:27 pm

hafizz wrote:
tadi aku pegi wahab chendol.....dia asyik dok tanya ......bang...mana motot merah yang calar balar tuh?.....


Calar balar pun ko naik terus taknak turun2, malu aku tarik ko turun dr motot calar aku... kok yer pun best motot aku, jgn la smp tak turun2 dpn kedai kay korner ari tuh....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 21, 2008 4:47 pm

tu laaa......bukan wahab chendol jer yang tanya kat motot calar tuh.....aku naik pon tak nak turun.....terasa ke"nursyahdu" an bila tarik throttle motot merah calar balar tuh.....
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 21, 2008 4:49 pm

iyshhh...pe hal lak cite pasal motot calar nih....kamonnn.....sape lagi yang brann nak listkan nama utk wild hog ride nih....
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Aug 21, 2008 10:07 pm

saya konfom pergi.ni sebagai ride hadiah untuk diri saya sebelum jabat tangan dengan Tok Khadi. Tak sabar nak pecah tabung ayam saya ni.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sat Aug 23, 2008 2:42 pm

Aku rasa elok gak nak gi ramai2... lagi byk pengalaman dan best.. alang2 nak buat baju ride wild hog nih, biau ramai sikit.. ok tak lee??? tp tak laa ramai sgt mcm rombongan kawin tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Aug 24, 2008 5:22 pm

Antara jemaah awal yg mengikut kabilah ini ialah :-

1) U.J.A.N.G > Untuk Jadi Anak Negeri Gemilang...
2) Lee Lanun Troopers milk shake > Komando
3) Aziz Sir rha mer.. > custom bike capten
4) Giant > not for shopping
5) Pizan > one of the HardCore teacher...
6) Hapiss a.k.a rumbhapianist > no pain....no gain.......wargghhhhh
7)??????
Cool ????????
9)???????


yg lain2 amacam???

petikan kata2 > Kiranya kuasa kuda ku rendah boleh lah aku jadikan alasan utk aku tidak membawanya kemana2, alangkah baiknya kudaku yg tak berjalan ini digantikan dgn Kuda berjenama Jaguh buatan Malaysia, bolehlah aku menayangkannya sahaja kepada manusia lain > kata2 agent jual jaguh...

AKU mengembalikan kepanasan wild hog ride kali ni..........
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 25, 2008 3:32 pm

klw cabaran dlm negara sendiri kita masih sangsi dan takut, jgn cuba menepuk dulang dentumannya hanya di bumi laaa.. kita punya hati jati, kemana perginya kejantanan kita yg kita bangga mengatakan kita bikers...???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 25, 2008 8:14 pm

kamon bikers......kasi tunjuk lu punya jantan lerr..........
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Aug 25, 2008 8:17 pm

Ride wild hog ni bkn sekadar berjalan shj tapi kita ada berjumpa bikers2 di negeri2 yg kita ride, baru bikers lain kenal V-kings dan dptlah kita kenal rakan2 bikers baru, itu faedahnya.... amacam???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
speedemon
prospect
prospect


Number of posts : 12
Registration date : 20/08/2008

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Aug 29, 2008 8:20 am

ujang6009 wrote:
Lgpun wild hog ni tak ramai, ada jgk antara kita yg tak berpassport.. mcm aku tarak hal nak kuar negeri... lgpun, apa salahnya kita selesaikan ronda satu malaysia dulu negara yg kita cintai.. bak kata iklan skrg, cuti2lah dlm malaysia, tak laa kita menguntungkan negara org telah lama untung... kueh kueh kueh.. Wild Hog ni pun yg pastinya 5 org jer kot sbb nak carik yg 'hardcore' ride shj bkn skdr dentuman dilangit!!..

ini adalah sebenarnya semangat Wild HOG... tapi kita bukan HOG yer.. mengembara negara sendiri... see ur own land of freedom, diversity and natural..
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Aug 29, 2008 3:53 pm

en speedemon, mai la join wild hog ni......kehadiran anda sangat dialu-alukan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: