V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
speedemon
prospect
prospect


Number of posts : 12
Registration date : 20/08/2008

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Aug 29, 2008 4:27 pm

den kena confirm balik sbb kerja den tak leh cuti lama lama
Back to top Go down
View user profile
Dr Black
prospect
prospect


Number of posts : 15
Location : JB aka Johor Bahru aka Wilayah Pembangunan Iskandar
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 2:02 pm

akhirnya, V'kings bakal mentakluk MALAYA! Hidup MALAYA! cheers farao cheers
Back to top Go down
View user profile http://drblacksps.blogspot.com
Dr Black
prospect
prospect


Number of posts : 15
Location : JB aka Johor Bahru aka Wilayah Pembangunan Iskandar
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 2:17 pm

Hog yg disebut-sebutkan bukanlah perkataan,
tapi lebih kepada singkatan H.O.G
HOG bererti Harley Owners Group..
tambahan pula H.O.G (Wild Hog) di rantau Asia Tenggara ini terkenal dgn sikap mereka yg 'ala american' la konon..meniru budaya (selalunya negatif) HOG di America..kita ni di Malaysia, tak berapa sesuai budaya HOG tu..terutamanya yg Muslim..(Allahu Akhbar)

dan kita pula hanya menunggang, bukan mentonggang selepas menunggang.. drunken

lagipun perkataan Hog lebih merujuk kepada khinzir a.k.a babi (yg bertaring, liar, hutan punya tu).. pig (haram nih)
HOG lifestyle di Amerika (negara asal HOG) pun mirip kepada haiwan tersebut, pig tak mandi, kotor, busuk, tido mana suka, makan apa suka, mabuk drunken , malah ada yg mengamalkan sex bebas.. Twisted Evil (hanya informasi)

Namun begitu, semangat (positif) terhadap minat bermotosikal, setia kawan (bersatu teguh bercerai roboh, ringan sama dijinjing, berat sama dipikul), semangat cintakan tanahair perlu diambil (cuti-cuti ride satu Malaya).. I love you

Ride ini dilihat bakal menggegarkan group motosikal berkuasa tinggi yg lain di Malaya ini Shocked ..berbeza dengan kebanyakan konvoi berprofil tinggi di Malaysia ini..
kita bakal berkelana 6 hari, dengan budget sendiri, tiada escort, tiada bantuan khas..hanya kemaskan barang dan tunggang.. Cool

Minta cadangkanlah nama yg lebih elok..sesuai dgn perjuangan Fisabilillah kita.. cheers

maaf kepada yg tersinggung farao
Back to top Go down
View user profile http://drblacksps.blogspot.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 2:46 pm

Salam Ramadhan, tarak yg tersinggung pun.. kitorg bukan nak HOG tuh, kitorg nak ride la.. takkan la nak ride pakai nama HOG, kitorg pilih 'XPDC jelajah Malaya'... klw nak join jom, kitorg kurang laa nak sembang jer dgn ayat yg kecik2, kitorg yg tahu adalah 'RIDE' jer... ayat tu bukan boleh Ride bersama pun, hehe.. Wild HOG tu kitorg umpamakan mcm film Wild Gog, klw tak sebut film tu, kurang la kefahaman sikit ttg Ride ini... bila sebut Wild Hog, ramai yg faham.. hrp bahasa dan ayat tidak membatalkan Ride ini.. HIDUP ARQAM!!! Al-Maklum..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Dr Black
prospect
prospect


Number of posts : 15
Location : JB aka Johor Bahru aka Wilayah Pembangunan Iskandar
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 3:10 pm

just nak share, dulu masa umur baru 18 tahun, saya pernah la jugak takluk MALAYA ni..
ride dgn mountain bike..ambil masa 18 hari, 17 hari perjalanan..
bermula di JB melalui Pantai Barat Malaya, cross Gerik-Jeli, terus ke Pantai Timur Malaya dan berakhir di JB..
hampir 2200km berkayuh..
pagi start 9 pagi, tengahari lunch+solat di surau+lelapkan mata, then sambung ride hingga tiba di destinasi yg dirancang dlm jadual..
pikul beg sendiri, tidur di surau-surau, balai polis, pernah sekali di Lebuhraya Grik-Jeli tidur di surau berhampiran post kawalan askar..

macam2 perkara yg berlaku, dari yg mengujakan sehingga lah yg menyeramkan pun ada..by the end kami karang sebuah buku bertajuk Story of the Eighteen..bersempena 18 hari hidup berkelana, musafir..

Memang sweet memori tu..just empat orang yg mmg Hardcore..mmg tak ramai sanggup ikut..

Sejak dari itu memang ada pasang agan-agan untuk takluk Malaya sekali lagi, tetapi menunggang motosikal besar plak..dan kalau tarikh ride ni sesuai dgn jadual kerja, InsyaAllah saya akan turut serta..
Back to top Go down
View user profile http://drblacksps.blogspot.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 3:32 pm

Ini adalah jadual awal ride Wild Hog ini :-

- 23 Nov 08 (Ahad 0900) RV & Ride terus ke JB (overnight)
- 23 Nov 08 (Isnin 0900) Ride > Kota tinggi > Rompin > Pekan > Kuantan (overnight)
- 24 Nov 08 (Selasa 0900) Ride > cherating > kemaman > Dungun > K.Berang > Sekayu > Tasik Kenyir > Kuala Terengganu (overnight)
- 25 Nov 08 (Rabu 0900) Ride > Penarik > Permaisuri > Jerteh > Kuala Besut > Tok Bali > Pasir Putih > Selising> Machang > Tanah Merah > Pasir Mas > Rantau Panjang > Tumpat > Kota Bharu (overnight)
- 26 Nov 08 (Khamis 1000) Ride > Tanah Merah > Jeli > Tasik Banding > Grik > Pengkalan Hulu > Baling > Alor Star (overnight)
- 27 Nov 08 (Jumaat 0900) Ride > Sintok > Bkt Kayu Hitam > Arau > Kangar > Padang Besar > Kangar > Kuala Perlis > Sg Petani > Butterworth > Jambatan > Penang (overnight)
- 28 Nov 08 (Sabtu 1000) Ride > Seberang Prai > Batu kawan > Parit Buntar > Taiping > Ipoh> Tapah > Cameron Highland (overnight) = MALAM HOREY-HOREY SAMBA!
- 29 Nov 08 (Ahad 1100) Ride > Bidor > Sungkai > Tg Malim > K.Kubu > U.Yam > DAN PULANGGGGG...

itu antara jadual awal.. kita bincangkan lg dan tolong beri pandangan (yg terlibat itu lebih afdhal)... yg mana nk bg support tu silakan, yg mana tak suka tu.. LU FIKIR LA SENDIRI!!!

# Lee, aku dah adjust utk overnight kelantan hari khamis tapi memang tak buleh, sbb kita nak kene balik ngam2 hari ahad gak kat sini. Lu FIKIR la mcmn..

# Baju ride ni dah ada makhluk yg nak buat, pandangan korang mcmn..??

Antara jemaah awal yg mengikut kabilah ini ialah :-

1) U.J.A.N.G > Untuk Jadi Anak Negeri Gemilang...
2) Lee Lanun Troopers milk shake > Komando
3) Aziz Sir rha mer.. > custom bike capten
4) Giant > not for shopping
5) Pizan > one of the HardCore teacher...
6) Hapiss a.k.a rumbhapianist > no pain....no gain.......wargghhhhh
7)??????



Last edited by ujang6009 on Tue Sep 09, 2008 4:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 3:38 pm

Dr Black wrote:
just nak share, dulu masa umur baru 18 tahun, saya pernah la jugak takluk MALAYA ni..
ride dgn mountain bike..ambil masa 18 hari, 17 hari perjalanan..
bermula di JB melalui Pantai Barat Malaya, cross Gerik-Jeli, terus ke Pantai Timur Malaya dan berakhir di JB..
hampir 2200km berkayuh..
pagi start 9 pagi, tengahari lunch+solat di surau+lelapkan mata, then sambung ride hingga tiba di destinasi yg dirancang dlm jadual..
pikul beg sendiri, tidur di surau-surau, balai polis, pernah sekali di Lebuhraya Grik-Jeli tidur di surau berhampiran post kawalan askar..

macam2 perkara yg berlaku, dari yg mengujakan sehingga lah yg menyeramkan pun ada..by the end kami karang sebuah buku bertajuk Story of the Eighteen..bersempena 18 hari hidup berkelana, musafir..

Memang sweet memori tu..just empat orang yg mmg Hardcore..mmg tak ramai sanggup ikut..

Sejak dari itu memang ada pasang agan-agan untuk takluk Malaya sekali lagi, tetapi menunggang motosikal besar plak..dan kalau tarikh ride ni sesuai dgn jadual kerja, InsyaAllah saya akan turut serta..


Jomlaaa... saya dah bagi tarikh.. pengalaman org lama yg kami nak.. ayuhhh!!! RIDEEEEE!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 4:16 pm

Jadual dah kuar, spend la duit tu dan saper yg keje tu apply cuti dari skrg.. cuti aku dah lulus tadi, aku bodek boss aku.. dpt gak cuti seminggu.. yeeehaaaa!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 4:25 pm

nolane wrote:
ghostrider wrote:
maaf kalau kalau mengganggu thread ni..

1) juz nak bagitau, memang teringin nak join tapi bila cecah hari kerja memang tak boleh nak skip le bro..tak caya tanya bro NOlane.

2) Motot wa fully custom memang tak rupa virago dah, so mengkalau jauh-jauh superb punya ride tu paham2 la cabaran daripada penguatkuasa jalanraya..banyak nak kena simpan asing duk tepi dalam wallet..dah lari budget kat situ adeghh affraid kalau ride dekat-dekat tu boleh lagi la nak layan..serdang yang dekat tu pun tak habis pusing lagi blom jupa bro lanunzzz pun lagi ( jangan marah eh nanti motot siap spray kaler baru wa g jupa mengadap Tai Ko Serdang eh)

3)Apapun wa sokong la efford nak buat go around peninsular tu memang best..Majula Vking untuk negara, kerana ride yang seronot adalah hak milik setiap bikers............

affraid

Inilah antara sebab aku lebih prefer moto stendet mendet yg berkotak dari moto2 yg harap cantik tapi nak bawak payah/leceh. Takpe la bro gusrider satuhari nanti anda juga akan berpikir seperti saya Very Happy


Pengalaman Lan tu adalah satu memory yg agak besar nilainya berbanding dgn memory yg 120gb...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 4:30 pm

ujang6009 wrote:
nolane wrote:
ghostrider wrote:
maaf kalau kalau mengganggu thread ni..

1) juz nak bagitau, memang teringin nak join tapi bila cecah hari kerja memang tak boleh nak skip le bro..tak caya tanya bro NOlane.

2) Motot wa fully custom memang tak rupa virago dah, so mengkalau jauh-jauh superb punya ride tu paham2 la cabaran daripada penguatkuasa jalanraya..banyak nak kena simpan asing duk tepi dalam wallet..dah lari budget kat situ adeghh affraid kalau ride dekat-dekat tu boleh lagi la nak layan..serdang yang dekat tu pun tak habis pusing lagi blom jupa bro lanunzzz pun lagi ( jangan marah eh nanti motot siap spray kaler baru wa g jupa mengadap Tai Ko Serdang eh)

3)Apapun wa sokong la efford nak buat go around peninsular tu memang best..Majula Vking untuk negara, kerana ride yang seronot adalah hak milik setiap bikers............

affraid

Inilah antara sebab aku lebih prefer moto stendet mendet yg berkotak dari moto2 yg harap cantik tapi nak bawak payah/leceh. Takpe la bro gusrider satuhari nanti anda juga akan berpikir seperti saya Very Happy


Pengalaman Lan tu adalah satu memory yg agak besar nilainya berbanding dgn memory yg 120gb...

Ianya berkapasiti 340GB sebenarnya sedara ujang...... terlalu besar memori itu untuk di deletekan begitu saje... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 4:46 pm

nolane wrote:
ujang6009 wrote:
nolane wrote:
ghostrider wrote:
maaf kalau kalau mengganggu thread ni..

1) juz nak bagitau, memang teringin nak join tapi bila cecah hari kerja memang tak boleh nak skip le bro..tak caya tanya bro NOlane.

2) Motot wa fully custom memang tak rupa virago dah, so mengkalau jauh-jauh superb punya ride tu paham2 la cabaran daripada penguatkuasa jalanraya..banyak nak kena simpan asing duk tepi dalam wallet..dah lari budget kat situ adeghh affraid kalau ride dekat-dekat tu boleh lagi la nak layan..serdang yang dekat tu pun tak habis pusing lagi blom jupa bro lanunzzz pun lagi ( jangan marah eh nanti motot siap spray kaler baru wa g jupa mengadap Tai Ko Serdang eh)

3)Apapun wa sokong la efford nak buat go around peninsular tu memang best..Majula Vking untuk negara, kerana ride yang seronot adalah hak milik setiap bikers............

affraid

Inilah antara sebab aku lebih prefer moto stendet mendet yg berkotak dari moto2 yg harap cantik tapi nak bawak payah/leceh. Takpe la bro gusrider satuhari nanti anda juga akan berpikir seperti saya Very Happy


Pengalaman Lan tu adalah satu memory yg agak besar nilainya berbanding dgn memory yg 120gb...

Ianya berkapasiti 340GB sebenarnya sedara ujang...... terlalu besar memori itu untuk di deletekan begitu saje... Crying or Very sad


340gb tu dlm 1st hard disk kan.. bagaimana dgn 2nd hard disc? bukan 120gb ker... besar memory tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 5:00 pm

Traaaaaaatatatatat..tat...tat...tat........phiewww..... teba bowwwwww....!!!!! weiii...!!! lari tajuk hah..! ini program ride jelajah malaya la..... Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil theehehehehehehge....
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 5:02 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Traaaaaaatatatatat..tat...tat...tat........phiewww..... teba bowwwwww....!!!!! weiii...!!! lari tajuk hah..! ini program ride jelajah malaya la..... Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil theehehehehehehge....

bukan salah saya tuan.... salah ujang.... kasi C4 sama dia tuan What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 5:24 pm

SUSUSUSUSUUUUUUUU.... cak!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 09, 2008 6:53 pm

kalau nak cerita pasal carburator dung ke, pasal piston onion ring ker, pasal nak costum motot jadi mesin bajak ker........

sila ke thread custom ker.....repair motot ker.....sembang kosong ker....

sini nak discuss pasal WILD HOG ON NOVEMBER OR DISEMBER

ada paham ka???? lu pikir la sindiri!!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 10, 2008 12:55 am

Ini adalah jadual awal ride Wild Hog ini :-

- 23 Nov 08 (Ahad 0900) RV & Ride terus ke JB (overnight)
- 23 Nov 08 (Isnin 0900) Ride > Kota tinggi > Rompin > Pekan > Kuantan (overnight)
- 24 Nov 08 (Selasa 0900) Ride > cherating > kemaman > Dungun > K.Berang > Sekayu > Tasik Kenyir > Kuala Terengganu (overnight)
- 25 Nov 08 (Rabu 0900) Ride > Penarik > Permaisuri > Jerteh > Kuala Besut > Tok Bali > Pasir Putih > Selising> Machang > Tanah Merah > Pasir Mas > Rantau Panjang > Tumpat > Kota Bharu (overnight)
- 26 Nov 08 (Khamis 1000) Ride > Tanah Merah > Jeli > Tasik Banding > Grik > Pengkalan Hulu > Baling > Alor Star (overnight)
- 27 Nov 08 (Jumaat 0900) Ride > Sintok > Bkt Kayu Hitam > Arau > Kangar > Padang Besar > Kangar > Kuala Perlis > Sg Petani > Butterworth > Jambatan > Penang (overnight)
- 28 Nov 08 (Sabtu 1000) Ride > Seberang Prai > Batu kawan > Parit Buntar > Taiping > Ipoh> Tapah > Cameron Highland (overnight) = MALAM HOREY-HOREY SAMBA!
- 29 Nov 08 (Ahad 1100) Ride > Bidor > Sungkai > Tg Malim > K.Kubu > U.Yam > DAN PULANGGGGG...

itu antara jadual awal.. kita bincangkan lg dan tolong beri pandangan (yg terlibat itu lebih afdhal)... yg mana nk bg support tu silakan, yg mana tak suka tu.. LU FIKIR LA SENDIRI!!!

# Lee, aku dah adjust utk overnight kelantan hari khamis tapi memang tak buleh, sbb kita nak kene balik ngam2 hari ahad gak kat sini. Lu FIKIR la mcmn..

# Baju ride ni dah ada makhluk yg nak buat, pandangan korang mcmn..??

Antara jemaah awal yg mengikut kabilah ini ialah :-

1) U.J.A.N.G > Untuk Jadi Anak Negeri Gemilang...
2) Lee Lanun Troopers milk shake > Komando
3) Aziz Sir rha mer.. > custom bike capten
4) Giant > not for shopping
5) Pizan > one of the HardCore teacher...
6) Hapiss a.k.a rumbhapianist > no pain....no gain.......wargghhhhh
7)??????

dah cantek dah jadul nih...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 10, 2008 1:04 am

Pihak admin Wild Hog sedang menunggu respon dari Lee motot susu & Pizan 'Arqam Batik'...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 10, 2008 1:09 am

ujang6009 wrote:
Pihak admin Wild Hog sedang menunggu respon dari Lee motot susu & Pizan 'Arqam Batik'...

apa lagi abang jenglooottt.... aku kompom pegi ni.... tgh semangat gila babas ni...

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 10, 2008 1:21 am

Lee lanun motot susu... mcmn???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 10, 2008 9:50 pm

Salam Bro,

Takda aral gua join.
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 12:13 am

Lu ni kan jang... kalau wa cakap yg bukan-bukan kat lu... lu marah wa lak... kan dulu wa dah bgtau dgn lu..tarikh tu wa ada latihan bebudak wa la.... siap wa dah bgtau tarikh yg wa free lg ari tu.... tetap lu nak ride tarikh tu lak.... ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 12:50 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Lu ni kan jang... kalau wa cakap yg bukan-bukan kat lu... lu marah wa lak... kan dulu wa dah bgtau dgn lu..tarikh tu wa ada latihan bebudak wa la.... siap wa dah bgtau tarikh yg wa free lg ari tu.... tetap lu nak ride tarikh tu lak.... ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pirat pirat pirat


So? bila lu punya date free coz date tu baru 1 minggu cuti sekolah then minggu slps tu dah nak raya haji.. hari raya haji on 08/12/08... seminggu sblm ride ni tarikh aku kene ke jakarta... so, bila ko free wahai Lee Lanun Motot Susu..???
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 12:53 pm

ujang6009 wrote:
lee VKings@Lanun troopers wrote:
Lu ni kan jang... kalau wa cakap yg bukan-bukan kat lu... lu marah wa lak... kan dulu wa dah bgtau dgn lu..tarikh tu wa ada latihan bebudak wa la.... siap wa dah bgtau tarikh yg wa free lg ari tu.... tetap lu nak ride tarikh tu lak.... ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pirat pirat pirat


So? bila lu punya date free coz date tu baru 1 minggu cuti sekolah then minggu slps tu dah nak raya haji.. hari raya haji on 08/12/08... seminggu sblm ride ni tarikh aku kene ke jakarta... so, bila ko free wahai Lee Lanun Motot Susu..???

la......aku baru perahsan yang tarikh bulan november.... ape la lu abang jenglot....kata nak gerak bulan 12 lepas raya aji???? wa pun tak paham.....bole beri berikan penjelasan....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 1:09 pm

Ok, aku tgh adjust lps raya haji.. Lee, tolong bg date ko free lps hari raya haji.. jgn smp masuk raya posa lak.. dlm bulan 12 gak laa...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 7:13 pm

ujang6009 wrote:
Ok, aku tgh adjust lps raya haji.. Lee, tolong bg date ko free lps hari raya haji.. jgn smp masuk raya posa lak.. dlm bulan 12 gak laa...

lepas raya ajii....14-16 aku ade meeting kat laNGKAWI,...... pastu balik 19-25 wa ada itu melbourne jugak.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: