V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 11, 2008 10:16 pm

ujang6009 wrote:
Ok, aku tgh adjust lps raya haji.. Lee, tolong bg date ko free lps hari raya haji.. jgn smp masuk raya posa lak.. dlm bulan 12 gak laa...


wa skang sedang berkursus dan berguling-guling dgn exam paper... so, wa x leh nak kosenteret dgn ride ni... ilex dulu...balik nanti wa akan bgtau lu... tapi kompem wa akan join ride ni lepas raya aji..n kita try ekjas agar time tu, sumer kengkawan kita free ...ok wahai ujebglut...? lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Fri Sep 12, 2008 2:24 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
ujang6009 wrote:
Ok, aku tgh adjust lps raya haji.. Lee, tolong bg date ko free lps hari raya haji.. jgn smp masuk raya posa lak.. dlm bulan 12 gak laa...


wa skang sedang berkursus dan berguling-guling dgn exam paper... so, wa x leh nak kosenteret dgn ride ni... ilex dulu...balik nanti wa akan bgtau lu... tapi kompem wa akan join ride ni lepas raya aji..n kita try ekjas agar time tu, sumer kengkawan kita free ...ok wahai ujebglut...? lol!


Ok roger Lee Milk Shake...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 12:26 am

ujang6009 wrote:
lee VKings@Lanun troopers wrote:
ujang6009 wrote:
Ok, aku tgh adjust lps raya haji.. Lee, tolong bg date ko free lps hari raya haji.. jgn smp masuk raya posa lak.. dlm bulan 12 gak laa...


wa skang sedang berkursus dan berguling-guling dgn exam paper... so, wa x leh nak kosenteret dgn ride ni... ilex dulu...balik nanti wa akan bgtau lu... tapi kompem wa akan join ride ni lepas raya aji..n kita try ekjas agar time tu, sumer kengkawan kita free ...ok wahai ujebglut...? lol!


Ok roger Lee Milk Shake...


Salam Bro,

Kalau kena tarikh yg cantik gua rasa ramei members yg boleh join ride ni.
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 2:09 am

Ini adalah pandangan peribadi aku..... harap jangan tembak Very Happy

Pada aku Wild HOG ni bukanlah satu ride yg memerlukan penyertaan yg ramai ataupun planning yg menyeluruh. Konsep Wild HOG yg kita amik dari sebuah filem ni adalah sebenarnya bertujuan sebagai satu "escapism" dari dunia bandar / kerja seharian yg menyemakkan hepala hotak kita semua dan kerana itu juga masa wild hog ni kalau boleh elakkan dari menggunakan sebarang material moden seperti henpon, internet dsbg. Konsepnya sama seperti kenapa orang memilih untuk masuk hutan, panjat gunung dsbg. Matlamatnyanya sama : Untuk mencari ketenangan diri.

Berapa ramai nak join? Tak penting! Bila nak pegi? Pun tak penting. Destinasi ride? Lagi le tak penting. Dah tu apa yg penting? Yang paling penting kita enjoy ride! Biasa kita akan Ride to Live. Kali ni kita try Live to Ride. Baru la lengkap cogankata tuh. Very Happy

Abih tu apa yg kita dapat dari ride yg macam ni? Di samping kita dapat enjoy ride and the journey, kita dapat juga kenal siapa kawan2 kita yg selalu kita hu ha hu ha sesama tu. Macam mana perangai sebenar diorang. Sanggup ke bersusah payah untuk so called "Brothers" yg lain2. Yang paling penting sekali kita dapat kenal diri kita sendiri. Ketahanan diri secara fizikal dan emosi. Kena ujan demam ke tak. Ride lelame ngantuk ke tak. Bontot keras ke tak Wink . Tu semua kita akan tau semasa ride tersebut. Baru kita tau betul ke kita ni "Bikers Tegar" ke tak. Atau kita ni sebenarnya lebih pada nak bawak moto just for showing off to others!

Duit kita boleh carik. Moto rosak kita boleh repair. Tapi pengalaman yg kita pasti akan dapat bila balik nanti adakah kita boleh ambik hanya dari dengar cerita kawan2 atau tengok movie kat wayang je? Ride ni hanyalah satu jalan untuk dapatkan pengalaman2 tersebut. Apa bezanya dengan orang yg dok masuk hutan, panjat gunung, naik beskal jauh2, atau even geng2 tabligh yg berjalan kaki sekalipun? Sebenarnya lebih kurang je. Cuma matlamat dan caranya berbeza sikit. Kebetulan kita ada rezki pakai moto besar dan hobi kita adalah riding so kita amik peluang dengan apa yg kita ada tu untuk mendapatkan satu pangalaman yg baru dalam hidup. Tu je pun. Kita tak boleh beli pengalaman sedemikian beb. Trust me on that!

Akhir kata manusia sekarang sanggup membayar untuk menyusahkan badan demi mencari secebis pengalaman baru dalam hidup mereka. So, sanggupkah kita???? Arrr.... lu pikir la sendiri!!!!!!

Sekadar pendapat aku je ni.... sorry la melalut banyak... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 2:43 am

yaaaa betulllll........ kalau boleh x yah nak cari hotel ke....kita park jerk mana2 tpt yg agak leh menghilangkan letih kita.... takat nak cas hp bak kata ujenglut... kita leh pinjam jap or lepak jap kat kedai mkn ke...sambil sarapan ke....cas la hp tu...kekekekek..... sekadar menambah lagi lalutan ....opsss terlebih sudahhh.... lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 10:18 am

Aku tarak hal.. solo ride pun aku jadi.. ni gambar pagi tadi jam 4.30 aku nak masuk singapore... aku sekor2 pun ride jugakkk... keh keh keh...


Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 12:35 pm

la abang jenglot....kata nak nak bawak mini2 ke singapura????
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 4:02 pm

Tak semua org yg tersayang sanggup ikut perjuangan ini, sedangkan Nabi Nuh A.S pun terpaksa meninggalkan isterinya demi perjuangan... Wallahu A'lam..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 5:21 pm

ujang6009 wrote:
Aku tarak hal.. solo ride pun aku jadi.. ni gambar pagi tadi jam 4.30 aku nak masuk singapore... aku sekor2 pun ride jugakkk... keh keh keh...



aikkk?.. tak jadi bawak bini ker?...ke takut pechah tembelang kehkehkehkehkehkeh
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Sun Sep 14, 2008 9:26 pm

ujang6009 wrote:
Aku tarak hal.. solo ride pun aku jadi.. ni gambar pagi tadi jam 4.30 aku nak masuk singapore... aku sekor2 pun ride jugakkk... keh keh keh...



CAYA LA LU BRO JENGLOT
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Sep 15, 2008 3:58 am

Tak kisah la nak kata hapa pon... yg penting aku RIDE tarak kacow sesaper pun udah ler... aku ride, aku happy.. taklaaa simpan motot smp karat... calar tu body jerr, bukan hati yg calar... NGERTIII!!! motot tak calar pun setakat mana jer pegi poonnn... klw jauh gak langkahnya, okla jgk nk terima komen... hehehe... jgn marah!! sabarrr... mgu dpn ride Kelantan laks... ahad smp selasa gaks..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Sep 15, 2008 3:47 pm

ujang6009 wrote:
Tak kisah la nak kata hapa pon... yg penting aku RIDE tarak kacow sesaper pun udah ler... aku ride, aku happy.. taklaaa simpan motot smp karat... calar tu body jerr, bukan hati yg calar... NGERTIII!!! motot tak calar pun setakat mana jer pegi poonnn... klw jauh gak langkahnya, okla jgk nk terima komen... hehehe... jgn marah!! sabarrr... mgu dpn ride Kelantan laks... ahad smp selasa gaks..

yearggghhhh..butul tu bro ujenglut..... wa setuju segala pendapatan dan kata-kataan ko tu.... sugguh tepat sekali..bak kata sniper, full ball.... cuma keaadaan kerjaya aku jerk yg masih x dapat membuktikan macam ko...walaupun jiwa aku nak ride mcm ko sahabat ku wahai bro ujenglut.... kita tunggu di ride jelajah malaya nanti.... ayuh kita buktikan yg V'Kings pun BOLEH...!!!! cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Sep 15, 2008 3:48 pm

abg jenglot mara kaaaa????......banyakkan bersabar di bulan ramadhan nih...tu sume dugaan....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Mon Sep 15, 2008 10:57 pm

hafizz wrote:
abg jenglot mara kaaaa????......banyakkan bersabar di bulan ramadhan nih...tu sume dugaan....


yeaaahhh.. tarak marah maaa... jgn lupa kita berentap utk ride wild hog disember nanti... tungguuuuuuuuuuuuu
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 16, 2008 12:25 am

GO UJANG GO UJANG GO UJANG ......... Razz
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Tue Sep 16, 2008 11:02 pm

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
abg jenglot mara kaaaa????......banyakkan bersabar di bulan ramadhan nih...tu sume dugaan....


yeaaahhh.. tarak marah maaa... jgn lupa kita berentap utk ride wild hog disember nanti... tungguuuuuuuuuuuuu

tarak hall......aku tengah nak pasang kotak nih
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:31 am

hasim_mssmkl wrote:
Bukan apa bro...kekadang rambut sama hitam...ati lain-lain..kita kene ingat pepatah tu...bila masa nak jumpa kalau bukan dalam forum ni jeee...biar la diaorg nak berforum asalkan tak lari dari tajuk..mungkin pada kita gurau tapi pada anggapan diaorang plak mcm mana kannnn....aritu Jenglot pun dah angin pasal da orang tegur bab chat nihhhh...dia bukan selalu ada untuk chat pun..so di sini la dia memforumkan isi hatinye..sekian cerita sang kancil....hahahaha Laughing


p/s : uiii panjang cerita aku nihhhh hehehehe

hmmmm....adakah ini bermakna dia mempunyai keistimewaan yang menyebabkan beliau tidak bole ditegur dan orang lain tidak...... pada saya semua ahli sama....

siapa dia? ahli politik ? mejistret ? loyar buruk ? atau setiausaha agong amerika syarikat ??mmmmm Question Question Question


Last edited by hafizazzim on Wed Sep 17, 2008 11:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:53 am

hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Bukan apa bro...kekadang rambut sama hitam...ati lain-lain..kita kene ingat pepatah tu...bila masa nak jumpa kalau bukan dalam forum ni jeee...biar la diaorg nak berforum asalkan tak lari dari tajuk..mungkin pada kita gurau tapi pada anggapan diaorang plak mcm mana kannnn....aritu Jenglot pun dah angin pasal da orang tegur bab chat nihhhh...dia bukan selalu ada untuk chat pun..so di sini la dia memforumkan isi hatinye..sekian cerita sang kancil....hahahaha Laughing


p/s : uiii panjang cerita aku nihhhh hehehehe

hmmmm....adakah ini bermakna dia mempunyai keistimewaan dan orang lain tidak...... pada saya semua ahli sama.... kalau ada yang ada berkelebihan .... hmmmmm Question Question Question

pizan memang la semua sama..aku bagi contoh je laaa...takkan la aku nak letak semua nama sebagai contoh..hampeh ko..sakit la tangan aku nak taip....kalu jenglot baca mesti dia kata DENGKI !!!!! hahahahahaha Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:56 am

hasim_mssmkl wrote:
hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Bukan apa bro...kekadang rambut sama hitam...ati lain-lain..kita kene ingat pepatah tu...bila masa nak jumpa kalau bukan dalam forum ni jeee...biar la diaorg nak berforum asalkan tak lari dari tajuk..mungkin pada kita gurau tapi pada anggapan diaorang plak mcm mana kannnn....aritu Jenglot pun dah angin pasal da orang tegur bab chat nihhhh...dia bukan selalu ada untuk chat pun..so di sini la dia memforumkan isi hatinye..sekian cerita sang kancil....hahahaha Laughing


p/s : uiii panjang cerita aku nihhhh hehehehe

hmmmm....adakah ini bermakna dia mempunyai keistimewaan dan orang lain tidak...... pada saya semua ahli sama.... kalau ada yang ada berkelebihan .... hmmmmm Question Question Question

pizan memang la semua sama..aku bagi contoh je laaa...takkan la aku nak letak semua nama sebagai contoh..hampeh ko..sakit la tangan aku nak taip....kalu jenglot baca mesti dia kata DENGKI !!!!! hahahahahaha Like a Star @ heaven

kuikuikuikuikui.....gua masih tak pueh hati ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:59 am

hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Bukan apa bro...kekadang rambut sama hitam...ati lain-lain..kita kene ingat pepatah tu...bila masa nak jumpa kalau bukan dalam forum ni jeee...biar la diaorg nak berforum asalkan tak lari dari tajuk..mungkin pada kita gurau tapi pada anggapan diaorang plak mcm mana kannnn....aritu Jenglot pun dah angin pasal da orang tegur bab chat nihhhh...dia bukan selalu ada untuk chat pun..so di sini la dia memforumkan isi hatinye..sekian cerita sang kancil....hahahaha Laughing


p/s : uiii panjang cerita aku nihhhh hehehehe

hmmmm....adakah ini bermakna dia mempunyai keistimewaan dan orang lain tidak...... pada saya semua ahli sama.... kalau ada yang ada berkelebihan .... hmmmmm Question Question Question

pizan memang la semua sama..aku bagi contoh je laaa...takkan la aku nak letak semua nama sebagai contoh..hampeh ko..sakit la tangan aku nak taip....kalu jenglot baca mesti dia kata DENGKI !!!!! hahahahahaha Like a Star @ heaven

kuikuikuikuikui.....gua masih tak pueh hati ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kuikuikuikui baik aku blah...ni kira aku lari tajuk ni kuikuikui......
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 3:55 pm

hasim_mssmkl wrote:
hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
hafizazzim wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Bukan apa bro...kekadang rambut sama hitam...ati lain-lain..kita kene ingat pepatah tu...bila masa nak jumpa kalau bukan dalam forum ni jeee...biar la diaorg nak berforum asalkan tak lari dari tajuk..mungkin pada kita gurau tapi pada anggapan diaorang plak mcm mana kannnn....aritu Jenglot pun dah angin pasal da orang tegur bab chat nihhhh...dia bukan selalu ada untuk chat pun..so di sini la dia memforumkan isi hatinye..sekian cerita sang kancil....hahahaha Laughing


p/s : uiii panjang cerita aku nihhhh hehehehe

hmmmm....adakah ini bermakna dia mempunyai keistimewaan dan orang lain tidak...... pada saya semua ahli sama.... kalau ada yang ada berkelebihan .... hmmmmm Question Question Question

pizan memang la semua sama..aku bagi contoh je laaa...takkan la aku nak letak semua nama sebagai contoh..hampeh ko..sakit la tangan aku nak taip....kalu jenglot baca mesti dia kata DENGKI !!!!! hahahahahaha Like a Star @ heaven

kuikuikuikuikui.....gua masih tak pueh hati ni..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kuikuikuikui baik aku blah...ni kira aku lari tajuk ni kuikuikui......


Yearggghhhhh....Traaatatatatatatta...kebabbowww....!!!! setan setan setan vkings nyalan
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 7:44 pm

EKHEMMM....EKHEMMM.............
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:39 pm

Aku rasa ada sedikit umpatan dibelakang pungkoq aku.. hehe... aku tak kisah.. cuma aku nk bgtahu korg yg Pizan tu adalah makhluk 'PENDENGKI!!!'...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Wed Sep 17, 2008 11:44 pm

ujang6009 wrote:
Aku rasa ada sedikit umpatan dibelakang pungkoq aku.. hehe... aku tak kisah.. cuma aku nk bgtahu korg yg Pizan tu adalah makhluk 'PENDENGKI!!!'...

kuikuikuikui..... pendengki ke pendekar.....ha ha ha ha hasshim....
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Thu Sep 18, 2008 12:20 pm

nyalan setan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..   Today at 6:12 am

Back to top Go down
 
RIDE 'V-KINGS TOUR DE MALAYA' 2008..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: