V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 TTS TASIK IDAMAN 150808

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 19, 2008 9:06 pm

Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 19, 2008 9:08 pm

salam semua.. minta maaf banyak2 sebab lewat postkan gambar. ada sedikit masalah bila nak upload kat galeri. saya pun tak tau. jadi terpaksalah saya postkan kat sini. Sorilah yer. Tuan-tuan sekalian bolehlah menatap wajah kesayangan tuan-tuan kat sini. geek
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 3:44 pm

hensem juge aku nihs rupenye...hahahahaaaaa... Laughing
aswad...mane group foto?
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 3:57 pm

cayo lah asap!!!!! nanti g penang jangan lupa bawak kamera lagi cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 5:34 pm

tolong hormat ckit dgn pangkat kawan, respect sikit!! tgk mcm aku ckp 'cayalah BUNG ASWAD!'... good job.. baru la semangat si bung ni ngambik gambar lagi...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 8:25 pm

ujang6009 wrote:
tolong hormat ckit dgn pangkat kawan, respect sikit!! tgk mcm aku ckp 'cayalah BUNG ASWAD!'... good job.. baru la semangat si bung ni ngambik gambar lagi...

tq tq tq banyak banyak jutaan terima kasih. Jeng jeng jeng... ini dia gambar pilihan juri Maggi mencari bintang dan Impian Ilyana... Cikgu 'Hardcore' Pizan and V-king Group member (tak semua).



Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 8:27 pm

kesian pizan, muka dia macam ada masalah keta tu... mmmmm... nasib baik cover tang janggut ala arqam tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 8:30 pm

ujang6009 wrote:
kesian pizan, muka dia macam ada masalah keta tu... mmmmm... nasib baik cover tang janggut ala arqam tuh...

ooohhhhhhhhh yakaaaaa..tak tau la pulak. Takpa nanti saya kasi edit bagi senyum sket.
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 8:32 pm

nolane wrote:
cayo lah asap!!!!! nanti g penang jangan lupa bawak kamera lagi cheers cheers cheers

bisa diatur Mas nolane
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 8:42 pm

berdasarkan permintaan yang tinggi daripada peminat-peminat GangStarz dan Carta Nasyid, gambar ini akan ditayangkan semula untuk tatapan peminat

Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 9:22 pm

asap hantu wrote:
berdasarkan permintaan yang tinggi daripada peminat-peminat GangStarz dan Carta Nasyid, gambar ini akan ditayangkan semula untuk tatapan peminat


ni gambir ketika ujang melakonkan semula watak dalam pertunjukan barongan yang ditontoni beliau ketika berada di kampung halamannya di yogyakarta.... cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Wed Aug 20, 2008 10:29 pm

adakah bapak Ujang memiliki Kuasa Shinpunden Patucin yang dimiliki oleh Barongan? Segalanya akan terjawab pada minggu hadapan. Saksikan 360 pada waktu yang sama.
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Thu Aug 21, 2008 2:18 pm

asap hantu wrote:
berdasarkan permintaan yang tinggi daripada peminat-peminat GangStarz dan Carta Nasyid, gambar ini akan ditayangkan semula untuk tatapan peminat



AWWW..... tak kuasa nyah..... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Thu Aug 21, 2008 4:20 pm

lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Thu Aug 21, 2008 4:21 pm

Klw lps ni korang rasa tgh ride berbuih mulut & ilang ingatan, jangan salahkan aku... HAMPEHHHH!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Thu Aug 21, 2008 4:22 pm

nolane wrote:
asap hantu wrote:
berdasarkan permintaan yang tinggi daripada peminat-peminat GangStarz dan Carta Nasyid, gambar ini akan ditayangkan semula untuk tatapan peminat



AWWW..... tak kuasa nyah..... lol! lol! lol!

[color=red]GELI AKU NENGOK GAMBIR NIH !!! BUEKKK!![/color]
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Thu Aug 21, 2008 10:05 pm

Jangan marah no pak ujang. farao farao farao farao
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Sat Aug 23, 2008 2:45 pm

apa lak nak marah!!! bagi colour sikit la ini forum, baru best kan kengkawan... janji tarak makan hati dan hati tarak bungaaaa... ko ada lg x gmbr aku yg mcm ni?? atau yg lebih parah lg?? kasik upload laa.. bestt wooo...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 26, 2008 12:42 am

ujang6009 wrote:
apa lak nak marah!!! bagi colour sikit la ini forum, baru best kan kengkawan... janji tarak makan hati dan hati tarak bungaaaa... ko ada lg x gmbr aku yg mcm ni?? atau yg lebih parah lg?? kasik upload laa.. bestt wooo...

pak ujang, saya punya kamera kesayangan telah parah dalam kemalangan di kilometer 231.5 lebuhraya utara selatan tepat jam 10.45 malam semasa menunggang balik ke ibu kota bersama Abg Ajis, cikgu Pizan dan Komander Lee. Kempunan la saya nak ambil gambar. macam ni nak kena hold dulu buat ekjos. nak beli kamera baru. monkey
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 26, 2008 1:33 am

asap hantu wrote:
ujang6009 wrote:
apa lak nak marah!!! bagi colour sikit la ini forum, baru best kan kengkawan... janji tarak makan hati dan hati tarak bungaaaa... ko ada lg x gmbr aku yg mcm ni?? atau yg lebih parah lg?? kasik upload laa.. bestt wooo...

pak ujang, saya punya kamera kesayangan telah parah dalam kemalangan di kilometer 231.5 lebuhraya utara selatan tepat jam 10.45 malam semasa menunggang balik ke ibu kota bersama Abg Ajis, cikgu Pizan dan Komander Lee. Kempunan la saya nak ambil gambar. macam ni nak kena hold dulu buat ekjos. nak beli kamera baru. monkey


oh yeker... tak dptlaa ambik gmbr aksi aku lg yer.. ada 663 aksi aku lum buat lg nk mintak tolong ko shoot kan, pastu post lg msk forum.. tp tak dpt la nmpk gayanya.. sabor yerrr...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 26, 2008 1:57 am

boleh pak ujang. tunggu, kamera baru ondaway.
.....................................................................................................
HIDUP SUNYI TANPA KAMERA
HIDUP BAHAGIA TANPA NARKOBA
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 26, 2008 8:31 pm

aswad....beli kamera yang bole snap sambil ride motot skali....
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Tue Aug 26, 2008 9:35 pm

hafizz wrote:
aswad....beli kamera yang bole snap sambil ride motot skali....

benda tu ada. aksesori tambahan untuk mobile camera. boleh beli.tapi agak mahal. takpa, nanti saya try carik. boleh buat ride movie.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS TASIK IDAMAN 150808   Today at 6:14 am

Back to top Go down
 
TTS TASIK IDAMAN 150808
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: