V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 10:04 am

Salam sejahtera kepada brother2 sekalian...
Saya ada menjual barangan PENUNGGANG...
Segala kos penghantaran bagi seluruh semenanjung Malaysia adalah PERCUMA!!!
Penghantaran melalui Syarikat Skynet Worldwide (M) Sdn. Bhd. dan Poslaju...
Bagi lokasi Sabah & Sarawak, pos biasa juga adalah PERCUMA kecuali pos laju perlu menambah sedikit wang. Anda hanya perlu call/sms saya untuk mengetahui caj tersebut bagi pembeli dari Sabah & Sarawak.
Lokasi saya di Perlis...

Hubungi 017-4727781 (call/sms) untuk maklumat lanjut.

Pembayaran melalui Maybank atau CIMB Bank...
Maybank acc. no. - 154044749060
CIMB acc. no. - 0509-006721-0524


Full Face Flip Up Original AGV Italy
Saiz L/XL

RM920 888 (Free Delivery)








Full Face Nolan N61 Original Italy (2nd)
Saiz XL

RM550 (Free Delivery) (-SOLD-)








Full Face No Brand
Saiz L

RM290 (Free Delivery)




Helmet EVO Original
Saiz L (Hitam & Kelabu Bersinar)

RM490 460 (Free Delivery)














Mesh Jacket Original Kushitani (Under Lisence)
Full Padding (Siku, Bahu, Lengan, Belakang)
Saiz L/XL

RM490 400 (Free Delivery)








Alpinestars Kodura Jacket
Full Padding (Lengan, Bahu, Siku, Belakang)
Saiz M/L/XL/XXL

RM420 370 (Free Delivery)










Dainese Riding Jacket
Full Padding (Lengan,siku,bahu,belakang)
Saiz L

RM370 320 (Free Delivery)






Joe Rocket Kodura Jacket All Weather
Full Padding (Lengan, Siku, Bahu, Belakang)
Saiz M

RM650 (Free Delivery)






FOX Body Armor
Saiz M/L/XL/XXL/XXXL

RM270 (Free Delivery)







Boot SiDi
Saiz 42 & 44 @ 8UK & 9UK

RM420 390 (Free Delivery)














TCX Racing Boot
Size 8UK, 9UK & 10UK @ 42, 44 & 46

RM729 700 (Free Delivery)






TCX GO-TEX Racing Boot
Size 8UK, 9UK & 10UK @ 42, 44 & 46

RM779 700 (Free Delivery)









Kasut PUMA Ferrari
Saiz 8UK @ 42

RM320 300 (Free Delivery)










AXO Elbow Protector
RM150 120 (Free Delivery)




AXO Knee Protector
RM150 135 (Free Delivery)






Pouch Bag BERIK
RM125 (Free Delivery) (OUT OF STOCK)




Fairing Protector
Sesuai untuk semua jenis superbike

RM130 110 (Free Delivery)




Glove BELL
Saiz M/L/XL

RM60 (Free Delivery)







Glove Scoyco Racing
Saiz XL

RM70 (Free Delivery)






Glove Scoyco New Design 2008
Saiz M/L/XL

RM90 (Free Delivery)










Glove Alpinestars SP-S
60% genuine leather, 20% neoprene, 10% polyamide, 5% synthetic leather, 5% carbon fiber.
Saiz M/L

RM160 (Free Delivery)




Glove Alpinestars Octane S-Plus
50% cow leather, 35% goatskin leather, 10% TPR, 5% PU.
Saiz M/L/XL

RM160 (Free Delivery)








Alpinestars Glove SMX
Saiz M/L/XL

RM160 (Free Delivery)






Sekian... Akan di Update jika ada barang baru sampai...


Last edited by ku_fithri on Sat Sep 20, 2008 1:10 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 7:41 pm

1. setakat mana kebolehpercayaan beli barang menerusi pembayaran macam ni?

2. glove bell tu awat mahai sangat sampai 60 ringgit.....kat NKS baru 25 hinggit jerr....tu belum tawar lagi...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 7:45 pm

Maaf yer, ini pandangan saya, Sebaiknya kita lihat barang dgn mata sendiri dan klw deal baru laa bayar.. sistem mcm ni agak ragu2... sblm ni pun aku agak was2 bila dia kata letak rege, bila letak rege dah dia pulak kata xleh, skrg brg2 ni ada rege pulak.. bkn nk menghalang kwn2 meniaga, saya sendiri dan beberapa rakan V-kings di KL tak tahu maklumat penjual.. ada sesiapa yg kenal dan tahu? tolong respon...!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 7:57 pm

untuk makluman saudara ujang....saya sendiri pun tak kenal kepada penjual ni......

mohon pihak penjual memperkenalkan diri anda.......dan sila beri jaminan terhadap barangan yang akan dijual...

t kasih
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 8:00 pm

hafizz wrote:
untuk makluman saudara ujang....saya sendiri pun tak kenal kepada penjual ni......

mohon pihak penjual memperkenalkan diri anda.......dan sila beri jaminan terhadap barangan yang akan dijual...

t kasih


lembutnya ayat, semenjak avatar bersongkok nih lain mcm lak aku tgk ayat rhumba pianist nih.. mungkin org alim nih... saper2 yg jmp hapis lps ni tolong salam cium tgn yer, ambik berkat...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 8:01 pm

ada sesiapa yg kenal??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 9:08 pm

hafizz wrote:
untuk makluman saudara ujang....saya sendiri pun tak kenal kepada penjual ni......

mohon pihak penjual memperkenalkan diri anda.......dan sila beri jaminan terhadap barangan yang akan dijual...

t kasih

terima kasih bro2 sekalian...

sila cek rekod perniagaan saya bernama:-

KELUKNIAGA ENTERPRISE
No. Pendaftaran syarikat (RA0012241-M)
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Aug 25, 2008 11:02 pm

t kasih atas makluman tuan, mohon perkenalkan diri dengan selengkapnya agar tidak menimbulkan sebarang keraguan.

2. Sila berikan jaminan tentang urusniaga yang pihak tuan cadangkan.

T kasih
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 1:41 am

ku_fithri wrote:
hafizz wrote:
untuk makluman saudara ujang....saya sendiri pun tak kenal kepada penjual ni......

mohon pihak penjual memperkenalkan diri anda.......dan sila beri jaminan terhadap barangan yang akan dijual...

t kasih

terima kasih bro2 sekalian...

sila cek rekod perniagaan saya bernama:-

KELUKNIAGA ENTERPRISE
No. Pendaftaran syarikat (RA0012241-M)


begini rumusannya, kami ni lum kenal sgt ngn En Ku fithri dan rata2 tanya kengkawan pun masih belum mengenali anda.. bagi kami klw En Ku Fithri prnh atau kerap berjumpa dgn kami, kami rasa takde masalah utk membantu perniagaan ini.. apa salahnya tolong kengkawan meniaga kan.. tp setakat skrg ni kami belum pnh nmpk muka & btg hidung En Fithri, jadi disitulah timbulnya keraguan.. benda ni melibatkan wang, ia amat sensitif utk dibicarakan, tu yg amat susah nak di terangkan lagi..kengkawan lain leh tambah, silakan...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 3:55 am

ujang6009 wrote:
ku_fithri wrote:
hafizz wrote:
untuk makluman saudara ujang....saya sendiri pun tak kenal kepada penjual ni......

mohon pihak penjual memperkenalkan diri anda.......dan sila beri jaminan terhadap barangan yang akan dijual...

t kasih

terima kasih bro2 sekalian...

sila cek rekod perniagaan saya bernama:-

KELUKNIAGA ENTERPRISE
No. Pendaftaran syarikat (RA0012241-M)


begini rumusannya, kami ni lum kenal sgt ngn En Ku fithri dan rata2 tanya kengkawan pun masih belum mengenali anda.. bagi kami klw En Ku Fithri prnh atau kerap berjumpa dgn kami, kami rasa takde masalah utk membantu perniagaan ini.. apa salahnya tolong kengkawan meniaga kan.. tp setakat skrg ni kami belum pnh nmpk muka & btg hidung En Fithri, jadi disitulah timbulnya keraguan.. benda ni melibatkan wang, ia amat sensitif utk dibicarakan, tu yg amat susah nak di terangkan lagi..kengkawan lain leh tambah, silakan...

mcm ni la... saya ni dah byak berniaga barang2 ni melalui pos... memang susah untuk memberi kepercayaan... lebih 10 laman website sebenarnya saya jual barang... bro boleh rujuk pada web www.malaysianbikers.com.my dan bro2 sekalian boleh tanya pada abg acid moderator website tersebut... lebih 6 bulan saya berniaga melalui internet cuma website ni saya jarang log in sebab kepercayaan pada saya kurang atau tiada...

harap2 bro2 dapat terangkan bagaimana cara untuk memberi kepercayaan sebab nak berjumpa pun lokasi jauh... sekali sekala turun juga kl ni... lagipun saya bikers so knal2 muka mcm tu ja la dgn geng2 easyriders ni...
Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 12:24 pm

Sekali sekali join la VKING punya TTS.. dan kalau Boley ... tolong letak..Fitri punya Real Avatar... so kita org boley kenal.
Back to top Go down
View user profile
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 2:18 pm

azimniit wrote:
Sekali sekali join la VKING punya TTS.. dan kalau Boley ... tolong letak..Fitri punya Real Avatar... so kita org boley kenal.

mcm mana nak buat avatar gambar sendiri sebab saiz xleh lebih dari 64kb
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 3:17 pm

ku_fithri wrote:
azimniit wrote:
Sekali sekali join la VKING punya TTS.. dan kalau Boley ... tolong letak..Fitri punya Real Avatar... so kita org boley kenal.

mcm mana nak buat avatar gambar sendiri sebab saiz xleh lebih dari 64kb

kecikkan la bang.... tu si azim tu terang2 letak muka dia besau2 tuh Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Tue Aug 26, 2008 10:06 pm

nolane wrote:
ku_fithri wrote:
azimniit wrote:
Sekali sekali join la VKING punya TTS.. dan kalau Boley ... tolong letak..Fitri punya Real Avatar... so kita org boley kenal.

mcm mana nak buat avatar gambar sendiri sebab saiz xleh lebih dari 64kb

kecikkan la bang.... tu si azim tu terang2 letak muka dia besau2 tuh Laughing

tq bro... dah boleh...
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Wed Aug 27, 2008 12:01 am

salam bro....kalau ade masa turun la sesi TTS vkings di uncle don, sri hartamas setiap jumaat malam jam 9 ke atas
Back to top Go down
View user profile
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Wed Aug 27, 2008 12:31 am

hafizz wrote:
salam bro....kalau ade masa turun la sesi TTS vkings di uncle don, sri hartamas setiap jumaat malam jam 9 ke atas

Insyaallah bro jika saya ke KL atas apa2 urusan saya pm bro...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Wed Aug 27, 2008 5:51 am

ku_fithri wrote:
hafizz wrote:
salam bro....kalau ade masa turun la sesi TTS vkings di uncle don, sri hartamas setiap jumaat malam jam 9 ke atas

Insyaallah bro jika saya ke KL atas apa2 urusan saya pm bro...


mcm tu la turun KL, leh jumpa2 & kenal2.. dan sedikit sebanyak menghilangkan keraguan kwn2 terhadap apa yg berlaku kini.. ye tak??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Wed Aug 27, 2008 2:26 pm

bagus la kalau macam tu bro, cuma nak mintak skit lah...kalau bole rege barang2 tu kasi nego skit la..sebab ade yang tinggi dari market prize....
Back to top Go down
View user profile
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Wed Aug 27, 2008 3:32 pm

hafizz wrote:
bagus la kalau macam tu bro, cuma nak mintak skit lah...kalau bole rege barang2 tu kasi nego skit la..sebab ade yang tinggi dari market prize....

xper... bro2 sekalian pm dulu kita deal la...
Back to top Go down
View user profile
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Mon Sep 15, 2008 4:26 am

update on 15 sept. 08
Back to top Go down
View user profile
ku_fithri
prospect
prospect


Number of posts : 16
Registration date : 22/07/2008

PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Sat Sep 27, 2008 8:13 am

Guest wrote:
salam bro..wa ada browse lu punya barang kat kedai2..ada sikit mahal la..kalau boleh negi baeeek punya wa ingat ok kot.tapi apa2 pun barang2 ni nak kene tengok, belek2 baru leh compom nak amek sebab kang ada calar ker, benang tertas ker? tak muat ker takkan nak refund balik kan bro?

cemane? affraid

mcm mana pun boleh bro...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
BEST BIKES ACCESSORIES FOR SALE. (Update 19/9/08)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Trading Corner-
Jump to: