V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 9:50 pm

kekekeke....aku kalau di pentas toilet G002 KIP taman melati bole la.....pentas lain suara aku kurang merdu....
ha ha ha ha haruan.... jamban jamban jamban romeo romeo romeo
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 11:09 pm

aku tarak halnyer...janji tempat tu ade surau or musolla nak smayang
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 11:34 pm

Harap mahap sumer.. aku rasa bersalah lak bila Ust Asri col aku dia ada shooting utk TV9 mlm tuh, dia memang nak bukak posa ngn team bikers tp mlm tu digantikan dgn kumpulan lain... dia mintak tarikh lain dr kita... so? mcmn dgn date baru...?? bgtahu cpt yerrr....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 11:37 pm

aku ikut jer jang......aiman tak kisah....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 11:41 pm

hafizazzim wrote:
aku ikut jer jang......aiman tak kisah....


waaahhh.. manjanya ayat ko.. ko pun nak tidor aku peluk gak ker??? hehehe..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Wed Sep 17, 2008 11:49 pm

No No No pale pale pale taktau taktau taktau
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 2:10 am

kalo tarikh lain..boleh la wa join..huhu..dapat jupa ustaz Asri yei yei affraid
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 4:52 am

ghostrider wrote:
kalo tarikh lain..boleh la wa join..huhu..dapat jupa ustaz Asri yei yei affraid


ko tu nanti, bila dah dpt date baru.. tiba2 ada jer alasan.. motot lum siap laa, xnk naik kapchai laa.. apaaaa la lu ni bikersss... kasik hantam ride laaa, dpt date baru, jgn bg alasan yer...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 7:07 am

keh keh keh....tu la ghoul....jangan bagi abang jenglot marah....nanti dia ride naik biri-biri kat madinah nanti sapa yang susah....dia jugak....

bila nak siap moto nko ni ghost???? Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 9:29 am

dengan penuh rasa kecewa aku pagi nie..... punya la aku excited nak pi berbuka kat singahsana tu sampai ambik cuti jemaat ni last last tak jadi.......
kekecewaan tak dapat dibendung ................... Crying or Very sad Crying or Very sad
apa cerita geng kita p bukak puasa kat tempat lain laaa pulaks.........
abang jenglot apa cadangan terbaik ... bak kata orng plan B
kita bukak puasa kat planet holywood pon ok gak kan......
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 10:00 am

Wokey bro..wa akan datang walaupun terpaksa menunggang krisdayahanti wa tu...

motot wa kat kedai spray cat kat Jalan Reko. memang lambat koz ramai yang hantar kat situ dekat2 nak raya ni wa punya motot dah 2 minggu dok kat situ tak siap2 lagi baru siap simen ja
Back to top Go down
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 12:55 pm

wargh!!! kah!!! kahaak!!!...tunggang krisdayanti?....best wooo...bleh blah 180km/j slamber je....tak caya tanye Soft-One...heheheeeee...balun je aku mase memula dulu naik KrissStarlet-Turbo je...siap cicirkan diorang lagik..name pun bikers...asal jiwa tu ke arah ride...tak kire dah bike ape pun.. lol!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 1:22 pm

yo lah..tapi kene la bersesuaian..takkan la pakai krissdayahanti nak join ride dengan geng2 pakai ZXR ker..sah makan asap dan debunga jalanan jer affraid
Back to top Go down
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 7:04 pm

TUAN-TUAN SEKELIAN, SESUNGGUHNYER ALLAH SWT TIDAK SUKA KITA MEMBUANG MASA DENGAN BANYAK BERCAKAP BENDE2 YANG TAK BERFAEDAH,
TOLONGG LAAA......DAH BERAPA KALI DAH CAKAP, KALAU NAK SEMBANG, ADE TEMPAT YANG DI KHASKAN........ADA PAHAM KA?? THREAD SINI NAK DISCUSS PROGRAM BERBUKA PUASA, SO JANGAN LA SAMPAI KENE TEGUR 15-16 KALI.......


BUDAK TINGKATAN 2 PON PAHAM BILA KENE TEGUR
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Thu Sep 18, 2008 7:56 pm

Tarikh yg di cadangkan seterusnya ialah 23 september 2008 bersamaan 23 Ramadhan 1429Hijriah dan jatuhnya hari Rabu... mcmn kengkawan??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 1:04 am

adussss... kalau dah di takdirkan tarikh tu la wahai bro ujenglut...maka dgn dukacitanya aku x leh menghadirkan diri la gayanyer sebab masih lagi dalam berkursus .... so, kim salamz je la kat rabbani dan ahli yg hadir tu.... salamzzz.... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 2:02 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
adussss... kalau dah di takdirkan tarikh tu la wahai bro ujenglut...maka dgn dukacitanya aku x leh menghadirkan diri la gayanyer sebab masih lagi dalam berkursus .... so, kim salamz je la kat rabbani dan ahli yg hadir tu.... salamzzz.... Crying or Very sad


aku tahu Lee... nak buat mcmn kan... kita plan next open fasting dinner..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 11:54 am

utk makluman terkini, bukak posa ngn Rabbani petang ini di singgahsana Hotel... ON!

RV : Jam 5 ptg di Afat...
Ride : ke Singgahsana Hotel, PJ
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 1:52 pm

utk makluman terkini lg, bukak posa ngn Rabbani petang ini di singgahsana Hotel... TUNDA!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 3:34 pm

adus jeng.... ON OFF ON OFF MACAM BUTANG ON OFF JE..... camni la memandangkan ada yg dah sampai amik cuti untuk program ini aku cadangkan korang buka je kat luar sesama ditempat lain.... amacam??? briliant tak? lol! lol! lol! mabuk nyalan
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 4:57 pm

Brilliant!! Brilliant!! menang Brilliant + Billion + Batalion + Bil air...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 4:59 pm

ujang6009 wrote:
Brilliant!! Brilliant!! menang Brilliant + Billion + Batalion + Bil air...

DENGKIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 5:05 pm

Aku dah belajar dari Pizan semalam mcmn nak DENGKI..!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 6:12 pm

sY RASA MASA ABG UJANG NI TULIS REPLY, cyclops ADE ORANG CUCUK DIE NI.. DIE MELatah nie.. JAP jadi JAp X jadi.. hehehehe..
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Fri Sep 19, 2008 6:18 pm

ujang6009 wrote:
Aku dah belajar dari Pizan semalam mcmn nak DENGKI..!!

tak baik nko....aku pendekar bukan pendengki.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani   Today at 6:15 am

Back to top Go down
 
Majlis berbuka puasa V-kings bersama Rabbani
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: