V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Helmet kura-kura diharamkan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Thu Aug 28, 2008 4:26 pm

bro ujang
bro lee lanun angin koot cos kupu2 asik taip CONTOH( 2 tahun lagi [url]leee nampaknye baru bleh bli ) leee tu sama lah macam laaaaa kang ade plak yang angin so dimasa hadapan kupu2 akan taip (2 thn lagi looo nampaknye bru bleh bli)
lee tu kan name dia tu dia kompius tu
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Thu Aug 28, 2008 9:25 pm

warghhhahahahahah,,,,,, mrs red butterfly..... aku x marah pun... cuma ter'kompius' la pulak...bukan takat aku jerk...bah kan.. ramai lg kengkawan tf ter'kompius' beb..... thehehehehehehehe....Razz Laughing Razz Laughing Razz
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Thu Aug 28, 2008 9:46 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
warghhhahahahahah,,,,,, mrs red butterfly..... aku x marah pun... cuma ter'kompius' la pulak...bukan takat aku jerk...bah kan.. ramai lg kengkawan tf ter'kompius' beb..... thehehehehehehehe....Razz Laughing Razz Laughing Razz

Aku pun konpius memula..maunye tak konpius tengah syok bercerita tetiba kuar nama Lee tak sapal-sapal...upe-upenye lain maksud dak Kupu-kupu merah niihhh....

p/s: amboiiii Lee, ko kalu ngan pompuan lembut je ko ni yeee...kalo ngan kita orang asik nak menembak je .......hahahaha Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 9:33 am

klu nak gosip poon gosiplah ngan teruna2 lain yang kompem masih teruna (ade filing gak) Laughing
bro lee lanun pirat scratch tak pasal-pasal kene tembak
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 11:24 am

hasim_mssmkl wrote:
p/s: amboiiii Lee, ko kalu ngan pompuan lembut je ko ni yeee...kalo ngan kita orang asik nak menembak je .......hahahaha Very Happy


Warghhhhahahahahahahaha...... wei hasim.... siort jer lu hah,,, wa bukan kira laki atau pompuan... kalau perlu wa sniper... wa carry on jerk.... kekekekekekekeke...... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 3:49 pm

kupu2merah wrote:
klu nak gosip poon gosiplah ngan teruna2 lain yang kompem masih teruna (ade filing gak) Laughing
bro lee lanun pirat scratch tak pasal-pasal kene tembak

nape lak?.....tak sanggup ker gossip ngan en ujang.....dia tu masih 3 kosong lagik.....wargghhh kehkehkehkehkeh afro flower elephant study scratch
Back to top Go down
View user profile
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 5:20 pm

whatttttt
patutlah tersedak minum air tadi sampai kuar kot idung upenye ade yang gosip2 panas
kompius konpius scratch scratch
tak baik tau gosip
Back to top Go down
View user profile
speedemon
prospect
prospect


Number of posts : 12
Registration date : 20/08/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 5:48 pm

saya baru beli half helmet ogk, confirm better standard than yg di kenakan oleh sirim. but then again, gov shouldnt say tak boleh pakai half helmet sbb tak selamat. itu hak rakyat untuk memilih. mcm dulu gov tak kasi pakai full face sbb tak nampak identiti.. tak nampak identiti itu lebih penting dari keselamatan ka? habis baik kata org tak leh pakai kancil sbb tak lepas euro crash test not even 2 stars..
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 6:08 pm

yearghhhhh...Twisted Evil manyak betul tu... aku sokong sesokongnyer beb..... yearghhhhhh..... mari kita pertahankan helmet kekura and lelabi..... BANZAIIIIIII.......!!!!!!!cheers Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil cheers
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Aug 29, 2008 7:31 pm

janji gua beli helmet kura2 tu pakai duit gua....bukan pakai duit bapak or mak dia!!!!!
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Wed Sep 03, 2008 10:00 pm

Salam Bro,

Ini hal banyak bikin ramai bikerz marah, tapi jgn risau, malaysian evironment hangat-hangat tahi ayam je. Memula haramkan pastu senyap je macam kes yg lain-lain tu. Don't worry be happy, enjoy your ride. RIDE HARD OR STAY HOME.
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Thu Sep 04, 2008 12:21 am

dayjai wrote:
Salam Bro,

Ini hal banyak bikin ramai bikerz marah, tapi jgn risau, malaysian evironment hangat-hangat tahi ayam je. Memula haramkan pastu senyap je macam kes yg lain-lain tu. Don't worry be happy, enjoy your ride. RIDE HARD OR STAY HOME.

Lama ko menghilang Deyjai, mana ko pegi?.....bila lagi ko nak tukar avatar ko pada wajah yang real...
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Thu Sep 04, 2008 2:39 am

hasim_mssmkl wrote:
dayjai wrote:
Salam Bro,

Ini hal banyak bikin ramai bikerz marah, tapi jgn risau, malaysian evironment hangat-hangat tahi ayam je. Memula haramkan pastu senyap je macam kes yg lain-lain tu. Don't worry be happy, enjoy your ride. RIDE HARD OR STAY HOME.

Lama ko menghilang Deyjai, mana ko pegi?.....bila lagi ko nak tukar avatar ko pada wajah yang real...


tak dpt wajah real, perut real pun ok gak dayjai...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Fri Sep 19, 2008 7:58 pm

sorry laa brader2 smua terlambat laa pluk
sini saya nk membetolkan laa sedikit sebnyk yg ader
aper yg korg sibuk2 bising pasal helmet kura2 laa labi2 laaa
lantak pi laa
pandai laa kura2 n labi2 tue nk pkai helmet aper nnt
yg smua nk bising watper
kure2 tue releks jerk
skit pun dia tak bunyi..
kerajaan nk haram kan kee nk hapuskan kee nk aper kan kee
lantak laa kura2 yg kene bkn kite sbb helmet kura2
so kiter2 nie pkai jerk helmet aper yg kiter suke
nk letak tempurung kelape pun saya tak kisah..tp polis n jpj kisah
tak dapek nk nolong ehh...
huhuhuhuhuh
jennggggeeenn meeerrreeeee
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Sep 20, 2008 6:13 am

Nabil wrote:
sorry laa brader2 smua terlambat laa pluk
sini saya nk membetolkan laa sedikit sebnyk yg ader
aper yg korg sibuk2 bising pasal helmet kura2 laa labi2 laaa
lantak pi laa
pandai laa kura2 n labi2 tue nk pkai helmet aper nnt
yg smua nk bising watper
kure2 tue releks jerk
skit pun dia tak bunyi..
kerajaan nk haram kan kee nk hapuskan kee nk aper kan kee
lantak laa kura2 yg kene bkn kite sbb helmet kura2
so kiter2 nie pkai jerk helmet aper yg kiter suke
nk letak tempurung kelape pun saya tak kisah..tp polis n jpj kisah
tak dapek nk nolong ehh...
huhuhuhuhuh
jennggggeeenn meeerrreeeee

err...sori utk ko lak nabil...aku nak betulkan ko lak... YG KO SIBUK TAK NAK KASI DORANG BISING2 KAT SINI WAT PER...? DAH TENTU THREAD NI DI BUKAK UTK DORANG MELEPASKAN APA YG TERBUKU KAT HATI DORANG PASAL HELMET NI.... LANTAK DORANG LAH...! KO NAK KISAH KE...X NAK KISAH KE... LU PIKKIR LA SENDIRIK...OK! WARRGGGHAHAHAHAHAHAHAH..... setan setan mabuk
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Sep 20, 2008 6:39 am

Aku dah fikir dah tapi takde apa-apa pun...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Sep 20, 2008 11:54 am

ujang6009 wrote:
Aku dah fikir dah tapi takde apa-apa pun...

hmmmmmmm.....sejak bila nko pandai berfikir ni abang jenglot.....sejak ada orang tukang picit kepala ke????? elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Sep 20, 2008 5:30 pm

hafizazzim wrote:
ujang6009 wrote:
Aku dah fikir dah tapi takde apa-apa pun...

hmmmmmmm.....sejak bila nko pandai berfikir ni abang jenglot.....sejak ada orang tukang picit kepala ke????? elephant elephant elephant

pizan....semenjak kepala dia kene tolong picit.....

abg jennnggglotttttttttt.......nak datang opis ko leh taakkkkkkkkkkk??? I love you I love you I love you nyalan
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Sep 20, 2008 8:43 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Nabil wrote:
sorry laa brader2 smua terlambat laa pluk
sini saya nk membetolkan laa sedikit sebnyk yg ader
aper yg korg sibuk2 bising pasal helmet kura2 laa labi2 laaa
lantak pi laa
pandai laa kura2 n labi2 tue nk pkai helmet aper nnt
yg smua nk bising watper
kure2 tue releks jerk
skit pun dia tak bunyi..
kerajaan nk haram kan kee nk hapuskan kee nk aper kan kee
lantak laa kura2 yg kene bkn kite sbb helmet kura2
so kiter2 nie pkai jerk helmet aper yg kiter suke
nk letak tempurung kelape pun saya tak kisah..tp polis n jpj kisah
tak dapek nk nolong ehh...
huhuhuhuhuh
jennggggeeenn meeerrreeeee

err...sori utk ko lak nabil...aku nak betulkan ko lak... YG KO SIBUK TAK NAK KASI DORANG BISING2 KAT SINI WAT PER...? DAH TENTU THREAD NI DI BUKAK UTK DORANG MELEPASKAN APA YG TERBUKU KAT HATI DORANG PASAL HELMET NI.... LANTAK DORANG LAH...! KO NAK KISAH KE...X NAK KISAH KE... LU PIKKIR LA SENDIRIK...OK! WARRGGGHAHAHAHAHAHAHAH..... setan setan mabuk



dh dkt 4 hari 7mlm cube pk..tp tak dpt gak laa jwpannya...
mcm mane nie..

brader ujang...sengkat seketeri picit2 pale gua tak heran laa..
gua ader lebih dari tue lg..semua dia picit...lagi gempak boleh pilih2 lg orgnya huhuhu Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Tue Sep 23, 2008 12:22 pm

wa layan jee............tu tuk mat rempit jee...........memang tak sesuai pakai helmet kura2 tu...........coz bawak pun dh macam hantu........majority mat rempit yg xcident............bug bike walaupun pakai helmet kura2 still ride by law........takde nk rempit2 bikin panas..........wa pakai jee.......peduli ape......dh beli takkan nk simpan kot......... nyalan nyalan nyalan nyalan nyalan
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Sat Oct 11, 2008 7:34 am

amd_v535 wrote:
wa layan jee............tu tuk mat rempit jee...........memang tak sesuai pakai helmet kura2 tu...........coz bawak pun dh macam hantu........majority mat rempit yg xcident............bug bike walaupun pakai helmet kura2 still ride by law........takde nk rempit2 bikin panas..........wa pakai jee.......peduli ape......dh beli takkan nk simpan kot......... nyalan nyalan nyalan nyalan nyalan

sori lambat skit..
ish ader aper moto besat xcident..
dgr cite laaa
dia tak langar pape pun..
tergelincir tyme ujan
abis box dia calar...
siannnnn...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Helmet kura-kura diharamkan   Today at 6:14 am

Back to top Go down
 
Helmet kura-kura diharamkan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Borak Rasmi GengĀ² 125Z Pantai Timur

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: