V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Rendang Tok untuk Hari Raya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Mon Sep 15, 2008 10:51 pm

dayjai wrote:
kupu2merah wrote:
ko tak tau kee hantu manje bro2 vking ni jutawan2

Kaya tak penting makcik, yang penting boleh ride.


Betul.. Ini v-kings team ride maa.. jutawan sekalipun, tp tarak ride, lain mcm jer... tarak masuk akai.. ni kan team bikers...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 1:38 am

wooooiiiittt!!!! sekaya ke...semikin ke.... jgn la kacau thread org nak bisnes nih!!! g la sembang kat lain.... appa raaa.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 9:57 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Laughing Laughing Laughing errr... Tok Lane.... Aku nak sekilo rendang Tok tu ...ada lg tak? sebelum aku balik Kelantam raya thn ni...aku amik la..... bereh???? Razz Razz Razz

bereh....... vkings
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 4:55 pm

Lan,brape lame rendang tok nihs bleh tahan?kalo bleh tahan agak lame aku nak dalam dua kilo...next week aku amik,bonus masuk aku bank-in trus dalam AC hang...ada lagik ke bro?
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 5:02 pm

Bulk23 wrote:
Lan,brape lame rendang tok nihs bleh tahan?kalo bleh tahan agak lame aku nak dalam dua kilo...next week aku amik,bonus masuk aku bank-in trus dalam AC hang...ada lagik ke bro?

Lama beb... berbulan... simpan dalam peti sejuk je...... nak ke? aku order nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 5:03 pm

nak 2 kilo...kasi order...ini raya darah kasi tinggi skit.
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 5:07 pm

Bulk23 wrote:
nak 2 kilo...kasi order...ini raya darah kasi tinggi skit.

ok wa sudah order :

1. Lee ----> 1kg
2. Bulk -----> 2kg
3. ?????
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Tue Sep 16, 2008 5:37 pm

bro..ketupat palas ada jual ker nak tempah untuk raya
Back to top Go down
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Wed Sep 17, 2008 11:22 am

ghostrider wrote:
bro..ketupat palas ada jual ker nak tempah untuk raya

itu tawun depan saya ada jual..... ini tawun saya jual rendang tok sama serunding daging saja......

serunding daging 200gm - RM12 (kurang minyak dan murah dari harga market)
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Wed Sep 17, 2008 7:40 pm

lane...serunding daging leh dapat masa TTS minggu ni ker?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 14
Age : 40
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Thu Sep 18, 2008 1:17 am

serunding minggu depan la bang pasal gua nak kena import dari ipoh dulu... tak sempat tts minggu ni bang. Kalau nak nanti wa boleh deliver ke depan pintu rumah. Cakap je nak berapa ribu tan.
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Thu Sep 18, 2008 2:06 am

mana wa nak cari org buat ketupas palas kat area sini eh? wa nak 30 bijik jer bukan banyak affraid
Back to top Go down
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Thu Sep 18, 2008 6:51 pm

Admin wrote:
serunding minggu depan la bang pasal gua nak kena import dari ipoh dulu... tak sempat tts minggu ni bang. Kalau nak nanti wa boleh deliver ke depan pintu rumah. Cakap je nak berapa ribu tan.

itu macam ka?...kalu minyak sawit mentah tu boleh la order sampai 4-5 ribu tan metrik, ni nak wat makan sendiri jer anak beranak.....aku nak 200gram jer, kalu dah sampai, kita jumpa memana utk akad pembelian.
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Fri Sep 19, 2008 12:38 am

nolane wrote:
itu tawun depan saya ada jual..... ini tawun saya jual rendang tok sama serunding daging saja......

serunding daging 200gm - RM12 (kurang minyak dan murah dari harga market)

AlaTok...! ini macam...byk gilor aku order...so, baper reganya lak lane...? scratch
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Fri Sep 19, 2008 12:38 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
nolane wrote:
itu tawun depan saya ada jual..... ini tawun saya jual rendang tok sama serunding daging saja......

serunding daging 200gm - RM12 (kurang minyak dan murah dari harga market)

AlaTok...! ini macam...byk gilor aku order...so, baper reganya lak lane...? scratch

harga adalah seperti yg tertera di atas.... study
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Fri Sep 19, 2008 5:07 pm

order terkini (mlm ni TTS leh dpt x?:-

1. Lee ----> 1kg
2. Bulk -----> 2kg
3. Ujang ......)> lagi 1kg ... ari tu punya dah habis...
4. makhluk yg takut kuar duit beli rendang..
5. makhluk yg ada duit ngam2 nak raya...
6. makhluk yg taknak tolong kawan meniaga kecil-kecilan..
7. Ntah!!!....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Rendang Tok untuk Hari Raya   Today at 6:17 am

Back to top Go down
 
Rendang Tok untuk Hari Raya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» Picture Of The Day
» Picture Of The Day V2
» BADMINTON zon tengah

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Trading Corner-
Jump to: