V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
speedemon
prospect
prospect


Number of posts : 12
Registration date : 20/08/2008

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Sat Sep 06, 2008 10:43 pm

v kings jarang buat sunday rides ka? ulu yam naik ke goh tong
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Sat Sep 06, 2008 11:51 pm

hafizazzim wrote:
gua kiciwa kerana walaupun telah berusaha dapatkan pelepasan tetapi tersangkut didalam kesesakan lau lintas ( ari sabtu pun bole jam petang... hampesh tul....) sampai rumah dah hampir kul 5.....orang rumah dah siap nak ikut tapi kerana tak mahu menyebabkan rakan2 tertunggu2.... maka terpaksa saya mengundurkan diri Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pizan.....lu redah pakai goldwing ka?.....gua redah pakai dragsound pon sangkut jugak...kul 6 baru sampai umah....

at last...berbuka dengan mcD jerr....ingatkan sempat nak blasah ikan bakar kat alai....mungkin lain kali kot
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Sun Sep 07, 2008 2:15 pm

erk eleh wei....pizan..... smlm kami grak dr shell sg besi jam 5-30pm beb.... tgu aswad n pi'ee..... biasak la...kuda aswad mesti senggugut dulu sebelum ride jauh...kehkehkeh....... dan kami leh sampai alai dlm jam 6-50pm beb.... mcm x caya lak...leh sampai awal.... len kali leh wat short ride wooo itu mcm..... lol!
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Sun Sep 07, 2008 2:23 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
erk eleh wei....pizan..... smlm kami grak dr shell sg besi jam 5-30pm beb.... tgu aswad n pi'ee..... biasak la...kuda aswad mesti senggugut dulu sebelum ride jauh...kehkehkeh....... dan kami leh sampai alai dlm jam 6-50pm beb.... mcm x caya lak...leh sampai awal.... len kali leh wat short ride wooo itu mcm..... lol!

ceh...ampesh.....awat tak konteki aku..... aku siap mintak tolong abang ajis anto moto aku ke ayam dara punya nak cepat.... sampai rumah tgk dalam 4.50...sume dah siap cuma risau lewat jer.... kalau aku tau korang gerak kul 5.30 kompem aku samapi dulu dari aswad n pie .....takpela takde rezeki aku lagi tu....

semalam ride ujan tak????
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Sun Sep 07, 2008 4:28 pm

hafizazzim wrote:
ceh...ampesh.....awat tak konteki aku..... aku siap mintak tolong abang ajis anto moto aku ke ayam dara punya nak cepat.... sampai rumah tgk dalam 4.50...sume dah siap cuma risau lewat jer.... kalau aku tau korang gerak kul 5.30 kompem aku samapi dulu dari aswad n pie .....takpela takde rezeki aku lagi tu....

semalam ride ujan tak????


[b]yang ko x konteki kami tu pehal lak.... kontek jer ler dulu samada kami dah gerak ke belum...mcm la lu x tau v'kings nyer starting ride.... selalu sharp beb...hahahahahahahaha....... hangit..!!! lol! drunken lol! [b]
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 1:28 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
erk eleh wei....pizan..... smlm kami grak dr shell sg besi jam 5-30pm beb.... tgu aswad n pi'ee..... biasak la...kuda aswad mesti senggugut dulu sebelum ride jauh...kehkehkeh....... dan kami leh sampai alai dlm jam 6-50pm beb.... mcm x caya lak...leh sampai awal.... len kali leh wat short ride wooo itu mcm..... lol!
hee. he. siap pusing melaka 2 kali tu (pusing roundaboard)


Last edited by sky7777 on Tue Sep 09, 2008 1:50 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 1:29 pm

disini saya nak mintak mahap kat member yang joing ride ikan bakar pasal pakcik tu bagi menu salah ,, (dia terlebih sangat bagi ikan dll)
bayang kan kesian member nak habiskan menu:-
1. kerapu sweetsour 3 ekor besau
2. jenahak bakar 3 ekor besau
3. king crab xl black peper 3 dulang
4. udang bakar xl 3 dulang
5. sotong dara mandi tepung 3 kolam
6. pari goreng berlada mesra 3 kuali
7. ulat sagu.. (bak kata lee lanun) sepahat / pepahat mandi cili 3 sampan
8. nasi lemak manja secukup rasa
9. pencuci mulut jeli kelapa
10. air buah 2 tempayan dan teh o dan nescafe panas satu barrel setiap satu
11. bekalan pulang orang bujang untuk sahur
12. funfair untuk kanak kanak riang yang dapat bear untuk bini & (main rantai)
13. honeymoon ride makan kat member yang wedding ann. (nak kena balik cepat tu nak berpeluh sebelum sahur.. (member demam laa....)
yang anda dapat .... eeeerrrkkk alhamdulillah..... oiii puasa la karang batal kang... Twisted Evil Twisted Evil
ada brani kita repeat lein kali...
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 2:25 pm

sky7777 wrote:
disini saya nak mintak mahap kat member yang joing ride ikan bakar pasal pakcik tu bagi menu salah ,, (dia terlebih sangat bagi ikan dll)
bayang kan kesian member nak habiskan menu:-
1. kerapu sweetsour 3 ekor besau
2. jenahak bakar 3 ekor besau
3. king crab xl black peper 3 dulang
4. udang bakar xl 3 dulang
5. sotong dara mandi tepung 3 kolam
6. pari goreng berlada mesra 3 kuali
7. ulat sagu.. (bak kata lee lanun) sepahat / pepahat mandi cili 3 sampan
8. nasi lemak manja secukup rasa
9. pencuci mulut jeli kelapa
10. air buah 2 tempayan dan teh o dan nescafe panas satu barrel setiap satu
11. bekalan pulang orang bujang untuk sahur
12. funfair untuk kanak kanak riang yang dapat bear untuk bini & (main rantai)
13. honeymoon ride makan kat member yang wedding ann. (nak kena balik cepat tu nak berpeluh sebelum sahur.. (member demam laa....)
yang anda dapat .... eeeerrrkkk alhamdulillah..... oiii puasa la karang batal kang... Twisted Evil Twisted Evil
ada brani kita repeat lein kali...

kena repeat arrr Sky pasal aku tak puas ride masa demam ari tu....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 2:33 pm

sky7777 wrote:
disini saya nak mintak mahap kat member yang joing ride ikan bakar pasal pakcik tu bagi menu salah ,, (dia terlebih sangat bagi ikan dll)
bayang kan kesian member nak habiskan menu:-
1. kerapu sweetsour 3 ekor besau
2. jenahak bakar 3 ekor besau
3. king crab xl black peper 3 dulang
4. udang bakar xl 3 dulang
5. sotong dara mandi tepung 3 kolam
6. pari goreng berlada mesra 3 kuali
7. ulat sagu.. (bak kata lee lanun) sepahat / pepahat mandi cili 3 sampan
8. nasi lemak manja secukup rasa
9. pencuci mulut jeli kelapa
10. air buah 2 tempayan dan teh o dan nescafe panas satu barrel setiap satu
11. bekalan pulang orang bujang untuk sahur
12. funfair untuk kanak kanak riang yang dapat bear untuk bini & (main rantai)
13. honeymoon ride makan kat member yang wedding ann. (nak kena balik cepat tu nak berpeluh sebelum sahur.. (member demam laa....)
yang anda dapat .... eeeerrrkkk alhamdulillah..... oiii puasa la karang batal kang... Twisted Evil Twisted Evil
ada brani kita repeat lein kali...

memasing tgh lapo tunggu buke pose

pasangan anniver -sari yang nak berpeluh (demam)
control ensem tepi jeti tunggu ikan duyung bakar
nie la main rantai yang lee suka
lee setelah puas dapat kena rantai di bulan ramadhan


Last edited by sky7777 on Tue Sep 09, 2008 3:00 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 2:36 pm

Kocik bona gamba eh.. mano nak den telek gamba ni woi.. kono guno kanta ko? ghoman kodokut eh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 2:37 pm

awat kecik bebenor gambornye sky weh????
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 2:44 pm

ujang6009 wrote:
Kocik bona gamba eh.. mano nak den telek gamba ni woi.. kono guno kanta ko? ghoman kodokut eh...
jang ko ontok- ontok jang. nak gambo godang ko picit link tu eh.. godang la jadi nyorr. klau ye tak sgodang gak ko sopit ngan palayerr je jang .
arr pas ne jang ko jadi tuan tanah lak kita ride gi makan udang galah masok lomak cilii api biso bonar kat sg pisang
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 3:48 pm

Dulu sey ngajak makan cokodok kek kampung sey ramai yg mongoluh, jauh laa.. apolaa... lagi2 cikgu Pizan Janggut Arqam tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 4:37 pm

pape hal pun aku pueh hati nengok si Lee dapat main buai dengan jayanya..... dengan bermaskerkan balaclavanya...... walaupun aku sedikit keciwa kerana tidak dapat bermain bersama Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 4:49 pm

nolane wrote:
pape hal pun aku pueh hati nengok si Lee dapat main buai dengan jayanya..... dengan bermaskerkan balaclavanya...... walaupun aku sedikit keciwa kerana tidak dapat bermain bersama Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Syiok woooo..... rudi ko lan... x join aku mlm tu.... walaupun aku rasa ting tong 5 second gak la.... kakakakakakakaka..... tapi still control kacak beb.... si sky berpeluh terus ...! warggghhhahahahahaaaa....... lan... mgu ni tts ride sahur lak... ada brann???? Sleep Twisted Evil Sleep Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 4:54 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
nolane wrote:
pape hal pun aku pueh hati nengok si Lee dapat main buai dengan jayanya..... dengan bermaskerkan balaclavanya...... walaupun aku sedikit keciwa kerana tidak dapat bermain bersama Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Syiok woooo..... rudi ko lan... x join aku mlm tu.... walaupun aku rasa ting tong 5 second gak la.... kakakakakakakaka..... tapi still control kacak beb.... si sky berpeluh terus ...! warggghhhahahahahaaaa....... lan... mgu ni tts ride sahur lak... ada brann???? Sleep Twisted Evil Sleep Twisted Evil

AKU BRAN!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
raofSUKOM
prospect
prospect


Number of posts : 12
Age : 53
Location : Orang Muar, Johor
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 5:48 pm

Alamak, syoknya bro berbuka d Alai.... Gua dapat buka threat ni masa d luar negeri. Kalau dapat join kan best....

Lagipun Muar Melaka bukannya jauh sangat, kan? Yang penting teringin sangat2 nak jumpa members V'King. Dan sekarang ni dah ada d Muar.

Bro, apa pgrm next? Helo helo bro kat gua..... cheers
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 6:05 pm

raofSUKOM wrote:
Alamak, syoknya bro berbuka d Alai.... Gua dapat buka threat ni masa d luar negeri. Kalau dapat join kan best....

Lagipun Muar Melaka bukannya jauh sangat, kan? Yang penting teringin sangat2 nak jumpa members V'King. Dan sekarang ni dah ada d Muar.

Bro, apa pgrm next? Helo helo bro kat gua..... cheers

mungkin minggu ni akan buat ride sahur di senawang... kalau senang jom la...
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 6:46 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
nolane wrote:
pape hal pun aku pueh hati nengok si Lee dapat main buai dengan jayanya..... dengan bermaskerkan balaclavanya...... walaupun aku sedikit keciwa kerana tidak dapat bermain bersama Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Syiok woooo..... rudi ko lan... x join aku mlm tu.... walaupun aku rasa ting tong 5 second gak la.... kakakakakakakaka..... tapi still control kacak beb.... si sky berpeluh terus ...! warggghhhahahahahaaaa....... lan... mgu ni tts ride sahur lak... ada brann???? Sleep Twisted Evil Sleep Twisted Evil

kasi repeat ini ride......wa suda leleh tengok itu gambir!!!
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 7:06 pm

cantek....ride sahur pi senawang....kat mana senawang....????
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 7:17 pm

dataran senawang kerr?
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 9:59 pm

hafizz wrote:
dataran senawang kerr?


Tak kisah la dataran ke janji namanya senawang!
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Tue Sep 09, 2008 10:10 pm

dayjai wrote:
hafizz wrote:
dataran senawang kerr?


Tak kisah la dataran ke janji namanya senawang!

horeyyy aku tak penah piii Senawang...Sungai Wang selalu laaa...dapat gak aku minum kopi kat sanaaaaaaaaa...
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
raofSUKOM
prospect
prospect


Number of posts : 12
Age : 53
Location : Orang Muar, Johor
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Wed Sep 10, 2008 12:44 am

Senawang....... emm
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Wed Sep 10, 2008 12:59 am

umah mak den no 2 kek senawang pun den tak ponah sahur kek senawang... mano arah sonawang tu woi!! lebar sonawang tuh.. senawang tompek org kayo2 tau.. senangwang....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007   Today at 8:44 am

Back to top Go down
 
RIDE BERBUKA PUASA DI ALAI MELAKA SABTU 6/9/2007
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: