V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 11:05 am

Aku tengok bila bulan pose datang je semua sebu.... keje selow.... pergerakan selow.... nape ek? Adakah kerana lapar/dahaga? Atau kerana tak dapat hembus asap okok? Atau penat buat terawikh malam semalam???? Atau memang sifat manusia bila pose je jadi malas? Jom bincangkan...... lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 11:45 am

nolane wrote:
Aku tengok bila bulan pose datang je semua sebu.... keje selow.... pergerakan selow.... nape ek? Adakah kerana lapar/dahaga? Atau kerana tak dapat hembus asap okok? Atau penat buat terawikh malam semalam???? Atau memang sifat manusia bila pose je jadi malas? Jom bincangkan...... lol!

Uiii slow ko kate??..aku baru lepas angkat kotak tadi ko tau tak?dari tingkat 1 oooo sampai tingkat 3 naik tangga, nasib anak murid aku offer nak angkat dari tingkat 2...dah la pagi tadi terlepeh sahur hahahaha.....malam tadi lepas terawih aku pagi stadium bola KL training fitness..... lepas raya ada fitness test....tapi balik sekolah ni aku nak tidooo....yahuuuuu arini balik kul 12:30
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 1:08 pm

topik ni khas untuk kaum lelaki cyclops
sejak azali ull ni kan kureng ketahanannye (specialy bulan posa)
lapar & dahaga tu memanglah faktornyeee
but kupu2 raselah tak pekene candu kering tuulah king of segala
kelembapan, kesebuan dan macam2 ke lah Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 6:43 pm

sudah menjadi lumrah....peringkat awal pose memang camtu.....nak bertukar sistem penghadaman dan ketahanan badan......tak caya nanti tengok la....tinggal lagi 10 malam terakhir pabila sistem badan sudah mengecas dengan cukup sempurna......pantang pelawa jer...pasti on aje
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 10:23 pm

Kita sumer sudah maklum yg V-kings ni ramai yg ketagih karaoke, bulan posa memang payah nak berkaraoke.. so, utk menaikkan semangat, dtg lah ke kedai karaoke Vking ni:-

Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 10:47 pm

ujang6009 wrote:
Kita sumer sudah maklum yg V-kings ni ramai yg ketagih karaoke, bulan posa memang payah nak berkaraoke.. so, utk menaikkan semangat, dtg lah ke kedai karaoke Vking ni:-


ini tak silap aku sebelah Bank Rakyat Jalan Pasar nihhh...
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Tue Sep 02, 2008 11:31 pm

ujang6009 wrote:
Kita sumer sudah maklum yg V-kings ni ramai yg ketagih karaoke, bulan posa memang payah nak berkaraoke.. so, utk menaikkan semangat, dtg lah ke kedai karaoke Vking ni:-


ado jo tompek ekau jumpo jang......apo projek ekau skrg....sonyap jo??
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 1:30 am

Habis jer Ambang Merdeka pada malam tu di pdg MPS seremban, aku kemas barang dari jam 1am 31hb smp kul 6ptg 31hb... pastu balik rehat kaw2 dr jam 10mlm 31hb aku tidor smp jam 6ptg 01hb... tak sahur & tak sedar.. tahu2 bukak posaaa.... kui kui kui... mcm Ashabulkahfi rasanya...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 2:05 am

ujang6009 wrote:
Habis jer Ambang Merdeka pada malam tu di pdg MPS seremban, aku kemas barang dari jam 1am 31hb smp kul 6ptg 31hb... pastu balik rehat kaw2 dr jam 10mlm 31hb aku tidor smp jam 6ptg 01hb... tak sahur & tak sedar.. tahu2 bukak posaaa.... kui kui kui... mcm Ashabulkahfi rasanya...

aku memeang cukup percaya kalau ujang kata dia tidor sampai sedemikian rupa..... coz, aku tau mmg teruk area tu.... time dia meeting utk jobs tu pun..aku ada bersama dia gak....

p/s.... jang...payment rantai ko, aku setelkan lepas aku abis kursus or time tts nanti..ok... aku skang ada kat Prot Dickson la...lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 1:41 pm

Tapi best wooo tidor tanpa menyedarkan diriiii... dlm keadaan letihhh...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Guest
Guest



PostSubject: Ashabul kahfi   Wed Sep 03, 2008 1:49 pm

Wa..besh abg yer tido macam ahlil gua......

affraid
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 1:54 pm

Memang laa best... tido tu kan umpama mati sementara... nasib baik lum mati lg, lum tobat lg nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 6:15 pm

ujang6009 wrote:
Memang laa best... tido tu kan umpama mati sementara... nasib baik lum mati lg, lum tobat lg nih...

Tidur memang nikmat donia yang tak terhingga......tidur yang paling nikmat ialah tidur yang tak jaga-jaga......

jang...ko nih macam kisah ashabul khafi lak.........
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Wed Sep 03, 2008 10:14 pm

ujang6009 wrote:
Memang laa best... tido tu kan umpama mati sementara... nasib baik lum mati lg, lum tobat lg nih...


Salam Bro,

TIDO memang la best, lagi best kalu perut dah konyang, boleh tido macam beruang kutub.
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Thu Sep 04, 2008 5:28 am

jang oi kalau bulan posa nie ko tidur dari time sahur sampai nak bukak posa.. apa ke paedahnye.... kompius aku nie.... ashabul kafi konon ahlil gua konon.. ciiittt... ekau memang kuek tido kobar jo lah.... Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Thu Sep 04, 2008 7:00 am

qbee125 wrote:
jang oi kalau bulan posa nie ko tidur dari time sahur sampai nak bukak posa.. apa ke paedahnye.... kompius aku nie.... ashabul kafi konon ahlil gua konon.. ciiittt... ekau memang kuek tido kobar jo lah.... Laughing Laughing

nko qbee tak baik cakap camtu... sian abang jenglot baru nak berehat memboyotkan perut..... dia kata nak celen abang busung letak perut atas tank....kuikuikuikui cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: huhuhu   Thu Sep 04, 2008 10:57 am

lol!
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Thu Sep 04, 2008 12:25 pm

qbee125 wrote:
jang oi kalau bulan posa nie ko tidur dari time sahur sampai nak bukak posa.. apa ke paedahnye.... kompius aku nie.... ashabul kafi konon ahlil gua konon.. ciiittt... ekau memang kuek tido kobar jo lah.... Laughing Laughing


Aku tidor nyenyak sbb letih ler 2 hari non stop keje tarak tido.. bukan aku tidor nyenyak sebab peluk ko la Qbee... buang karennn daaa....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Guest
Guest



PostSubject: uih   Thu Sep 04, 2008 2:09 pm

uih jantan pelok sama jantan ka? bahaya ni nanti kena angkat sumpah affraid
Back to top Go down
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Thu Sep 04, 2008 6:40 pm

ujang6009 wrote:
qbee125 wrote:
jang oi kalau bulan posa nie ko tidur dari time sahur sampai nak bukak posa.. apa ke paedahnye.... kompius aku nie.... ashabul kafi konon ahlil gua konon.. ciiittt... ekau memang kuek tido kobar jo lah.... Laughing Laughing


Aku tidor nyenyak sbb letih ler 2 hari non stop keje tarak tido.. bukan aku tidor nyenyak sebab peluk ko la Qbee... buang karennn daaa....

tidurlah kamu sebelum kamu ditiduri......
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Fri Sep 05, 2008 1:05 am

ghostrider wrote:
uih jantan pelok sama jantan ka? bahaya ni nanti kena angkat sumpah affraid


Kau pun nak kene peluk gak ker?? buang karennn daaaa..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Fri Sep 05, 2008 9:13 am

di sini saya bersumpah bahawa saya tidak pernah sesekali tidur di peluk oleh ujang ... ini semua adalah fitnah yang di dalangi ujang bagi mendapat sokongan dlm pilihan raya kecil dun vkings..... takbir...... affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Fri Sep 05, 2008 10:17 am

qbee125 wrote:
di sini saya bersumpah bahawa saya tidak pernah sesekali tidur di peluk oleh ujang ... ini semua adalah fitnah yang di dalangi ujang bagi mendapat sokongan dlm pilihan raya kecil dun vkings..... takbir...... affraid affraid

Laa.... kena bermahabalah gak ke???? confused
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Guest
Guest



PostSubject: har har har   Fri Sep 05, 2008 11:37 am

Cepatttttt g cari masjid dan tok imam..huhuhuhuh affraid


bahaya la dorang ni nanti jadi laut mati lak susah...
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Fri Sep 05, 2008 12:32 pm

Ukwah itu ialah makan sepinggan, tidor sebantal, mandi setuala, berak setandas, ride semotot dan mati sekubur... Ukhwah tu yg susah nk cari tuh..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
Apehal Bulan Pose Semua Sebu jek?????
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: