V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 tawaran menarik..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 3:33 am

Assalamualaikum kepada brader2 vking semua..semepena hari raya yg ini mengunjung tiba ini..mesti anda semua ingin mengguna wang yg bnyk
nk raya sakan laa katakan..tetapi nak sevice moto lagi,service keta lagi,susu,lampin anak,barang dapur,duit raya utk anak2 saudara(aghhhh bebanan yg amat amat menakjubkan) dgn pendapatan bulanan yg hanya cukup2 mkn kiter dibelengu kerungsingan itu semua..so ini laa peluang yg menarik utk saya kongsikan kpd brader2 skalian..nk tau aper tak??buat laaa loan kt bank...TETAPI LOAN bkn sebarang loan ini loan TAK PERLU BAYAR BALIK..
APERRRR TAK PAYAH BALIK??TAK PAYAH BAYAR,...(ko biar btol nabil) tak percaya?? ini bukan MLM,bukan skim cepat kaya,dan yg paling penting ini BUKAN ALONGG MAA,WAA CUMA MAU TOLONNGGG
PROGRAM ini adalah kerjasama dengan CIMB BANK BERHAD dan BANK RAKYAT..so tak percaya lagi??masih ragu2? ingin tahu dgn lebih lanjut?? berminat utk ambil tahu??
hunbungi saya di

0173688014 or 0133063884(nabil)
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 5:45 am

Nabil ni mungkin dah kene aura sikit2 dgn Nabil Raja Lawak tu... Lain mcm jer Nabil Busung nih... nak kene nih..!!! biar aku mengetest beliau, jgn ada unsur2 ajaran sesat udahla si Nabil nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 11:51 am

sabooo je lah scratch
manelah ade pinjam tak bayar balik or tahun ni tak kene ape2 tup2 masuk 2009 haaa ko sendiri pandai2 sambung cite ni
kee ko kene sampuk nii Idea
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 2:26 pm

SETAHU AKU KALAU AMBIK DUT BANK PASTU TAK PAYAH BAYAR TU ...... TAK LAIN TAK BUKAN MEROMPAK BANK NAMAYA....... TAK SANGUPP AKU NABIL... KO JANGAN BUAT PASAL... NIE NAK RAYA NIE... lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 4:31 pm

[b]TU LA SAPAL..... AKU PUN BARU JERK DAPAT SMS DARI SI NAZLI X-SAVAGE TADI.... MCM NI GAK LA KATANYA... X PAYAH BAYAR...???? KOMPIUS TAHAP CIPAN AKU NIH..... BETUL GAK KATA Q BEE TU... SE'LANUN-LANUN'AN AKU PUN... XDER LAGI LA NAK MEROMPAK BANK BEB..... FENIN LA...ANA FENIN.... drunken drunken [b]
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 7:52 pm

Si Nazlee dah terang kat aku.. kiranya sistem ni, ko buat loan tapi ko kene carik bwh ko lg 8 org utk buat loan gak, komisen dia akan tolak loan ko.. tapi.. ko ingat senang ke nak carik 8 org tuh, siap acu pisau komando kat leher pun org fikir 17 kali nk tgk sistem nih... Nazlee ngan Nabil kene jumpa gak kitorg terangkan hal sebenarnya... fussss....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 9:53 pm

ujang6009 wrote:
Si Nazlee dah terang kat aku.. kiranya sistem ni, ko buat loan tapi ko kene carik bwh ko lg 8 org utk buat loan gak, komisen dia akan tolak loan ko.. tapi.. ko ingat senang ke nak carik 8 org tuh, siap acu pisau komando kat leher pun org fikir 17 kali nk tgk sistem nih... Nazlee ngan Nabil kene jumpa gak kitorg terangkan hal sebenarnya... fussss....


k bro..nazli lg pantas silang aku nie
hahaha..mmg kene cari 8 org tp kiter boleh dapat lebih dr amaun yg kiter mintak kt bank tue..mmg susah klau nk cari 8 org.. tp saper taknak bnda free dlm dunia nie bro??mau mkn free kat kedai pun kene basuh pinggan btol tak..tapi takper laa dpt mkn free..basuh pinggan..basuh laa kan asl kan dpt mkn..esk lusa dtg lg mkn free lg pastue basuh pinggan.. alaaamaaakk sengkat basuh pinggan umpama cari 8 org jgak bro.. klau kiter dpt 8 org tue n ke8-8 tue pun nk mkn free gak kiter insyaallah boleh dapat lingkugan dlm 20k per month buta2 dgn kata lain terpaksa dpat duit buta2 saya ulangin TERPAKSA DAPAT DUIT 20K....huhuhu
kalau masih tak terang..pnjam spot light saper2 suluh laa sndiri huhuhuh k kalau nk saya terangkan lg lanjut
kiter lepak maner2 kiter citer pnjang lebar..dia punya lebar lebih kurang 7kaki
huhuhuhuh...amacam baru laa semua bleh kuar moto baru.. keta baru..
ingat ini buka jual produk,bkn jual barang,jual ayam,skim cpat kaya, skim MLM, dan WAAA BUKAN ALONGG WA CUMA MAU TOLONGGG...
OK..
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Mon Sep 08, 2008 11:55 pm

dasat punya skim nih.....kene carik org tu yang payah tuh....
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 1:41 am

Nabil wrote:
k bro..nazli lg pantas silang aku nie
hahaha..mmg kene cari 8 org tp kiter boleh dapat lebih dr amaun yg kiter mintak kt bank tue..mmg susah klau nk cari 8 org.. tp saper taknak bnda free dlm dunia nie bro??mau mkn free kat kedai pun kene basuh pinggan btol tak..tapi takper laa dpt mkn free..basuh pinggan..basuh laa kan asl kan dpt mkn..esk lusa dtg lg mkn free lg pastue basuh pinggan.. alaaamaaakk sengkat basuh pinggan umpama cari 8 org jgak bro.. klau kiter dpt 8 org tue n ke8-8 tue pun nk mkn free gak kiter insyaallah boleh dapat lingkugan dlm 20k per month buta2 dgn kata lain terpaksa dpat duit buta2 saya ulangin TERPAKSA DAPAT DUIT 20K....huhuhu
kalau masih tak terang..pnjam spot light saper2 suluh laa sndiri huhuhuh k kalau nk saya terangkan lg lanjut
kiter lepak maner2 kiter citer pnjang lebar..dia punya lebar lebih kurang 7kaki
huhuhuhuh...amacam baru laa semua bleh kuar moto baru.. keta baru..
ingat ini buka jual produk,bkn jual barang,jual ayam,skim cpat kaya, skim MLM, dan WAAA BUKAN ALONGG WA CUMA MAU TOLONGGG...
OK..


allow kawan... lu sembang jer la... nak ajak lepak memana konon....tts pun susah mau jumpa....! apa ceritttt!!!!!! hahahahahahah....... trun tts la wei... baru leh sembang dgn ramai kengkawan beb.... ada bran???? Twisted Evil pirat Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 2:42 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Nabil wrote:
k bro..nazli lg pantas silang aku nie
hahaha..mmg kene cari 8 org tp kiter boleh dapat lebih dr amaun yg kiter mintak kt bank tue..mmg susah klau nk cari 8 org.. tp saper taknak bnda free dlm dunia nie bro??mau mkn free kat kedai pun kene basuh pinggan btol tak..tapi takper laa dpt mkn free..basuh pinggan..basuh laa kan asl kan dpt mkn..esk lusa dtg lg mkn free lg pastue basuh pinggan.. alaaamaaakk sengkat basuh pinggan umpama cari 8 org jgak bro.. klau kiter dpt 8 org tue n ke8-8 tue pun nk mkn free gak kiter insyaallah boleh dapat lingkugan dlm 20k per month buta2 dgn kata lain terpaksa dpat duit buta2 saya ulangin TERPAKSA DAPAT DUIT 20K....huhuhu
kalau masih tak terang..pnjam spot light saper2 suluh laa sndiri huhuhuh k kalau nk saya terangkan lg lanjut
kiter lepak maner2 kiter citer pnjang lebar..dia punya lebar lebih kurang 7kaki
huhuhuhuh...amacam baru laa semua bleh kuar moto baru.. keta baru..
ingat ini buka jual produk,bkn jual barang,jual ayam,skim cpat kaya, skim MLM, dan WAAA BUKAN ALONGG WA CUMA MAU TOLONGGG...
OK..


allow kawan... lu sembang jer la... nak ajak lepak memana konon....tts pun susah mau jumpa....! apa ceritttt!!!!!! hahahahahahah....... trun tts la wei... baru leh sembang dgn ramai kengkawan beb.... ada bran???? Twisted Evil pirat Twisted Evil

hahhaha cabaran keras nie..
bkn tak nk turun bang..maklum laa sy nie muda lg so keingin tinggi
sy ckp terus terang bro sy ader hajat nk bli moto sy sndiri so terpaksa laa cari duit lebih..nk buat mcm maner duit takdak angan2 tinggi hahaha
so terpaksa laaa..bkn tak nak lepak..nk sgt tapi masa masih tak mengizinkan..forum pun lama tak buka bro hahahaha...so ini ader peluang tue yg nk kongsi sama2 dgn kwn2..hahaha k insyaallah saya cuber jumaat nie turun tts k..amcm ...lululuul Cool
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 2:47 am

hafizz wrote:
dasat punya skim nih.....kene carik org tu yang payah tuh....

tak susah bro..bg saya 1 jerk saper tak nak bnda free??
btol tak..tp nk bnda free kene laa buat keje skit..
insyaallah 8 org tue klau btol2 buat seminggu settle..
haaa satu lagi dsbbkan brader vking nie bnyk kaki dan tgn gov..
prog nie pun ader keje sama dgn bank rakyat..maka dia punya interest pun lg murah dr CIMB. ..tp caranya sama...hahahahaha
gempak kan..BUTA2 TERPAKSA DAPAT DUIT MINGGU2....hahahaha scratch
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:09 am

hafizz wrote:
dasat punya skim nih.....kene carik org tu yang payah tuh....

betul tu.. cari org ni yg payah... kalau nak cari org utk buka akaun di bank senang la.. skrg ni pun byk bank yg offer interest lebih rendah..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 1:42 pm

kalau x dpt cari? bounce
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 2:22 pm

a w o i wrote:
kalau x dpt cari? bounce

kalau tak dapat dicarik sendiri bayar la bulan2 macam biasa.... loan ma.... Awoi itu Rendang Tok macam mana mau anta sama lu?
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 2:30 pm

Aku dah call member bank CIMB di HQ.. dia salah sorg Manager di HQ CIMB tun perak.. dia kata pihak bank takde pun buat skim ni tp dia memang ada dgr, yg buat adalah agent.. mana pulak bank nak bergabung dgn bank lain utk kuarkan loan katanya... CIMB memang ada sistem sendiri yg semua org tahu klw loan mesti kene byr, tp klw agent mcm2 dia akan buat.. itulah kata En Zaiful dr HQ tersebut... ko terangkan Nabil mcmn.. susah wooo...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 2:39 pm

ujang6009 wrote:
Aku dah call member bank CIMB di HQ.. dia salah sorg Manager di HQ CIMB tun perak.. dia kata pihak bank takde pun buat skim ni tp dia memang ada dgr, yg buat adalah agent.. mana pulak bank nak bergabung dgn bank lain utk kuarkan loan katanya... CIMB memang ada sistem sendiri yg semua org tahu klw loan mesti kene byr, tp klw agent mcm2 dia akan buat.. itulah kata En Zaiful dr HQ tersebut... ko terangkan Nabil mcmn.. susah wooo...

bini gua keje CIMB pun blank bila gua tanya pasai ni afro
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 3:52 pm

Bini Lan keje CIMB, klw dia tahu skim nih dah tentu Lan org pertama buat loan di ikuti aku yg kurang berdaya dan layak masuk rancangan 'bersamamu di tv3'...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Guest
Guest



PostSubject: hehe   Tue Sep 09, 2008 4:06 pm

wa no komen..tadi wa jupa Nabil dia ada le citer kat wa..nanti wa digest dulu...

affraid

nak tanya ler..helmet german yang betul2 cam helmet german kat mana boleh dapat di mesia ini?
Back to top Go down
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:15 pm

ghostrider wrote:
wa no komen..tadi wa jupa Nabil dia ada le citer kat wa..nanti wa digest dulu...

affraid

nak tanya ler..helmet german yang betul2 cam helmet german kat mana boleh dapat di mesia ini?

eerrrr..... kat DIN BATTERI kot Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:17 pm

kak Din bateri tu ada apa?
Back to top Go down
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:20 pm

TAWARAN MENARIK UTK LU GAK WAHAI GHOST RIDER..... LU LAPOR KAT WA... THEN WA TRAIN LU SAMPAI BIOL MCM WA GAK.... PASTU WA HADIAH KAN HELMET TU KAT LU.... STOCK NATO BEB... ADA BRANN???? HAHAHAHAHAHAHA... pirat Twisted Evil pirat lol!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:29 pm

hahaha..tawaran menarik tu bro...lagi satu kalau ada uniform german Wehrmacht officer WW2 pun ok gak buat simpanan....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:33 pm

silap type tu.... bukan simpanan tapi dalam simpanan
Back to top Go down
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:34 pm

ghostrider wrote:
hahaha..tawaran menarik tu bro...lagi satu kalau ada uniform german Wehrmacht officer WW2 pun ok gak buat simpanan....

din bateri itu adalah salah seorang member yg menjaga segala kelengkapan militari......... Lee pula adalah seorang militari komando yg agak sewel.... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: tawaran menarik..   Tue Sep 09, 2008 4:36 pm

Din bateri tu wa tatau tapi Bro lee tu wa tau dah..tu yang cam ngeri tu nak g jejumpa
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tawaran menarik..   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
tawaran menarik..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Trading Corner-
Jump to: