V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Ride Sahur Ke Senawang.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Ride Sahur Ke Senawang.   Tue Sep 09, 2008 11:10 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dengar sini wahai biker-biker semuaaaaaaaaaa......
hamba mewakili Tuan Admin kita iaitu kita para VKINGS akan menyerang Senawang untuk bersahur...( bersahur je karok takde ) semua tempat telah diuruskan oleh En Admin kita...( korang bawak kurma je )...


Masa : sebaik sahaja abis TTS di Uncle Don terus on the bike ke sana. Jumaat nihh 12hb 9. 2008


Sila hebahkan kepada ahli-ahli VKINGS di merata pelusuk....( korang jangan tak pegi kecik ati Admin nanti ) Apa-apa pertanyaan tunggu berita selanjutnya. Sekian.

dari Mr Mod
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Tue Sep 09, 2008 11:25 pm

NYALAN......
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 12:05 am

nyalannnnn
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 1:07 am

hasim_mssmkl wrote:
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dengar sini wahai biker-biker semuaaaaaaaaaa......
hamba mewakili Tuan Admin kita iaitu kita para VKINGS akan menyerang Senawang untuk bersahur...( bersahur je karok takde ) semua tempat telah diuruskan oleh En Admin kita...( korang bawak kurma je )...


Masa : sebaik sahaja abis TTS di Uncle Don terus on the bike ke sana. Jumaat nihh 12hb 9. 2008


Sila hebahkan kepada ahli-ahli VKINGS di merata pelusuk....( korang jangan tak pegi kecik ati Admin nanti ) Apa-apa pertanyaan tunggu berita selanjutnya. Sekian.

dari Mr Mod


mana lokasi senawang bang?? aku ni insan yg sama negeri ngan senawang, aku kenal senawang tuh... ckplaaa..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 1:09 am

ujang6009 wrote:
hasim_mssmkl wrote:
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dengar sini wahai biker-biker semuaaaaaaaaaa......
hamba mewakili Tuan Admin kita iaitu kita para VKINGS akan menyerang Senawang untuk bersahur...( bersahur je karok takde ) semua tempat telah diuruskan oleh En Admin kita...( korang bawak kurma je )...


Masa : sebaik sahaja abis TTS di Uncle Don terus on the bike ke sana. Jumaat nihh 12hb 9. 2008


Sila hebahkan kepada ahli-ahli VKINGS di merata pelusuk....( korang jangan tak pegi kecik ati Admin nanti ) Apa-apa pertanyaan tunggu berita selanjutnya. Sekian.

dari Mr Mod


mana lokasi senawang bang?? aku ni insan yg sama negeri ngan senawang, aku kenal senawang tuh... ckplaaa..

Hanya Nolane yang tau...sebab tadi dia mesej aku...tunggu berita dari Nolane
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 11:10 am

Tempatnya memang best la ikut kata Lee. Aku pun tak tau mana lokasi sebenarnya.... Senawang tu kat mana pun aku tak tau.... Dengar khabar senawang ni kat Pahang... btol ke?
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 11:54 am

hah betol senawang tu kat pahang ni blakang umah ni je tempatnye
sile2
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 12:27 pm

kupu2 lepas ni kami akan buat short ride g kuantan utk berbuka...so mcm biasa la..sediakan apa yang patut... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil confirm lapor tahap kuda nih...
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 12:57 pm

nolane wrote:
Tempatnya memang best la ikut kata Lee. Aku pun tak tau mana lokasi sebenarnya.... Senawang tu kat mana pun aku tak tau.... Dengar khabar senawang ni kat Pahang... btol ke?

haha...ha yela..senawang dekat2 ngan tol rawang,sebelah sg wang...kat situ pun byk beruang...hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 3:22 pm

Aku tak tahan betul kalau org sebut wang...senawang dan especially BERUANG Mad

Tapi takpe la Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 3:31 pm

Undervein 600 wrote:
Aku tak tahan betul kalau org sebut wang...senawang dan especially BERUANG Mad

Tapi takpe la Very Happy

kenape???? Terase ke????
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 3:48 pm

salamzzzz...... yearghhhh.... ride berbuka sudah...skang tiba lak ride utk bersahur lak... ok...citernyer mcm nih,,
aku ada kenal bikers dari senawang..zaki namanya... dia selalu join dgn Rasariva clubs... so, aku jumpa dia kat klinik afat sebelum ride ke penang bike week dulu...dan dia pun ada join gak ke sana dgn group Rasariva... , dia ada kedai makan kat senawang...area dataran... kedai mkn nya berkonsepkan bikerz.... aku dah konteki dia...then dia jemputr kita ke sana nanti... jadik... tentatifnya mcm ni la lebih kurang....


rv = d'attap pok cik don
time = selepas kita ber'tts' di situ utk migu ni, dlm jam 12 lebih....
pakaian = kasual....yheheheheheheh...
kenderaan = org nyer kuda besi memasing la....
p/s... minyak disediakan di tepi lebuhraya.... lu org isi dan bayar sendirik la beb.... lol!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 4:01 pm

Nak tompang!!! affraid
Back to top Go down
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 5:17 pm

Undervein 600 wrote:
Aku tak tahan betul kalau org sebut wang...senawang dan especially BERUANG Mad

Tapi takpe la Very Happy

aiseh abang polar bear....suda keluar dari hibernate ka???? cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 5:26 pm

hafizazzim wrote:
Undervein 600 wrote:
Aku tak tahan betul kalau org sebut wang...senawang dan especially BERUANG Mad

Tapi takpe la Very Happy

aiseh abang polar bear....suda keluar dari hibernate ka???? cheers cheers cheers

moh le join skali brader bear.....
cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 6:36 pm

Undervein 600 wrote:
Aku tak tahan betul kalau org sebut wang...senawang dan especially BERUANG Mad

Tapi takpe la Very Happy

ini worang sudah bangun ka?.....kamon vein...join la nanti!!
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 6:57 pm

Hehehe,aku join dengan Lagenda Power aku boleh?
Tapi aku takut korang tak le follow lak,sebab kelajuan maksima aku 100km/h,laju tu...... lol!
Back to top Go down
View user profile
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 10, 2008 10:05 pm

YArghHH!!! Ride sahur! JOm SahoR! Jangan Ride nnt Mengantok... Dangerous!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 12:54 am

TTS aku pegi kot but sahur mungkin aku sahur kat madinah...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 1:03 am

ujang6009 wrote:
TTS aku pegi kot but sahur mungkin aku sahur kat madinah...

Geng aku tak turun TTS, aku ada kelas malam tuhh, tapi aku tunggu kat Shell Sg. Bosi..tompat biaso la tuhhh....


Last edited by hasim_mssmkl on Thu Sep 11, 2008 9:28 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 1:12 am

hasim_mssmkl wrote:
ujang6009 wrote:
TTS aku pegi kot but sahur mungkin aku sahur kat madinah...

Geng aku tak turun TTS aku ada kelas malam tuhh, tapi aku tunggu kat Shell Sg. Bosi..tompat biaso la tuhhh....


ingatkan kau nak tunggu kat Shell area Jordan, leh ride ngn aku gi madinah, kita sahur sama2 kat madinah, klw ngantuk leh sama2 lepak bwh pohon tamar seketika..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 12:56 pm

woi!!!!! nak borak gi la chatroom!!!!! kuikuikuikui
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 1:06 pm

hafizazzim wrote:
woi!!!!! nak borak gi la chatroom!!!!! kuikuikuikui


Akai ada kaa?? time aku post tu mana ada org dlm forum, nak sembang ngn saper dlm chat box tu?? nak dengggkiii je keje ko yer pizannn...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 5:19 pm

Agak2 nye berapa lama ride ke senawang eh? gua nak terus balik kampung r... hehehehe
Back to top Go down
View user profile
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 11, 2008 5:56 pm

Aku skg kat selangor.. kampongku kat muo johor.. memandangkan aku suke balik kg, jadi aku ride sahor n terus ride sampai la ke kampung aku...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
Ride Sahur Ke Senawang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: