V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Ride Sahur Ke Senawang.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Tue Sep 16, 2008 11:00 pm

Lee...aku org pertama akan menyahut seruan ko...kasi aku detail kat mana ko pasang kotak tepi tuh & bracetnyer skali...opsss..ongkosan nya skali....aku nak pasang nih sebab jelous kat ujang ( dia eksen sebab moto dia ade kotak)....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Wed Sep 17, 2008 11:30 pm

hafizz wrote:
Lee...aku org pertama akan menyahut seruan ko...kasi aku detail kat mana ko pasang kotak tepi tuh & bracetnyer skali...opsss..ongkosan nya skali....aku nak pasang nih sebab jelous kat ujang ( dia eksen sebab moto dia ade kotak)....


woit!! tiru kaa?? motot aku memang dah ada sejak azali lg laa.. U.S spec punya shadow memang ada Box-Office..!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 2:54 am

hafizz wrote:
Lee...aku org pertama akan menyahut seruan ko...kasi aku detail kat mana ko pasang kotak tepi tuh & bracetnyer skali...opsss..ongkosan nya skali....aku nak pasang nih sebab jelous kat ujang ( dia eksen sebab moto dia ade kotak)....


ok pizz... cunnn... ko kena buktikan kat kami geng kotak!!!...hahahahahah.... memula skali... ko kena ajak aku dulu...pastu kita g ke GIVI.... kat sentul..... pastu aku bodek ayie....pasangkan box dgn braket skali.... ko stand by dlm rm380..... pastu ikut aku lak jumpa member aku kat area putrajaya...kedai wat grill umah... dia akan customkan balik braket tu..... dlm rm50 jerk lagi... then box ko siap utk di bawa jelajah nanti... ada brannnn???? setan nyalan cute
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 3:47 am

lee, aku nak gak pasang box ni.. tapi kan... bike aku susah sikit nak letak box.. hari tu aku ada ukur nak letak macam mana.. tapi x menjadi juga..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 12:17 pm

bro lu punyer kene adjust exhaust skali la bro.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 2:39 pm

Bulk.. apsal muka ko mcm Wahid senario??? ko ada kene mengene ngn dia kerr??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 6:36 pm

wahid senario saiz M.. hehehehe.. jgn mare.. cyclops
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 7:13 pm

lee VKings@Lanun troopers wrote:
hafizz wrote:
Lee...aku org pertama akan menyahut seruan ko...kasi aku detail kat mana ko pasang kotak tepi tuh & bracetnyer skali...opsss..ongkosan nya skali....aku nak pasang nih sebab jelous kat ujang ( dia eksen sebab moto dia ade kotak)....


ok pizz... cunnn... ko kena buktikan kat kami geng kotak!!!...hahahahahah.... memula skali... ko kena ajak aku dulu...pastu kita g ke GIVI.... kat sentul..... pastu aku bodek ayie....pasangkan box dgn braket skali.... ko stand by dlm rm380..... pastu ikut aku lak jumpa member aku kat area putrajaya...kedai wat grill umah... dia akan customkan balik braket tu..... dlm rm50 jerk lagi... then box ko siap utk di bawa jelajah nanti... ada brannnn???? setan nyalan cute

cantetek lee....ini time aku kene stanby utk raya, lepas kekenyangan ketupat n rendang, aku konteki ko untuk urusan mengkotakkan motot aku, pastu aku nak sumbat 10-15 pasang baju ujan untuk disewakan kat kenkawan yang takde kotak..kehkhekkeh
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 7:53 pm

Sama2 la kita ber'kotak'!! yer..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 10:12 pm

apa barang pak apis nak letak baju hujan sampai 15 pasang dalam kotak tu.... baik letak aiskrim .... masa tts nanti leh goyang loceng.....

kling kling kling .......
aiskrim aiskrim....
mai beli aiskrim vkings bang.....

baru cepat kaya....... kuikuikuikui
Laughing Laughing Laughing setan
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Thu Sep 18, 2008 11:04 pm

qbee125 wrote:
apa barang pak apis nak letak baju hujan sampai 15 pasang dalam kotak tu.... baik letak aiskrim .... masa tts nanti leh goyang loceng.....

kling kling kling .......
aiskrim aiskrim....
mai beli aiskrim vkings bang.....

baru cepat kaya....... kuikuikuikui
Laughing Laughing Laughing setan


Ko ni min, bila nak ride ngn kitorg nih.. asyik solo ride ke lumut jek...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Fri Sep 19, 2008 5:14 pm

Ada box 2nd.. saper nak, PM aku.. sblm aku masukkan ke ruangan mudah.com.my
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Fri Sep 19, 2008 7:36 pm

ujang6009 wrote:
Ada box 2nd.. saper nak, PM aku.. sblm aku masukkan ke ruangan mudah.com.my

kotak motot ko ker?....kalu yang shadow1100 merah tuh rasenyer x ngam ngan motot aku...lagi pon dah calar laaa
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Fri Sep 19, 2008 7:37 pm

qbee125 wrote:
apa barang pak apis nak letak baju hujan sampai 15 pasang dalam kotak tu.... baik letak aiskrim .... masa tts nanti leh goyang loceng.....

kling kling kling .......
aiskrim aiskrim....
mai beli aiskrim vkings bang.....

baru cepat kaya....... kuikuikuikui
Laughing Laughing Laughing setan

boleee...aku jual aiskrim pakrkinson
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Sat Sep 20, 2008 6:45 am

hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
Ada box 2nd.. saper nak, PM aku.. sblm aku masukkan ke ruangan mudah.com.my

kotak motot ko ker?....kalu yang shadow1100 merah tuh rasenyer x ngam ngan motot aku...lagi pon dah calar laaa


Box ni sblm ni BMW RT1150 punya.. tuannya nak nego RM1k.. tak jadi aku deal.. mcm tak reti niaga brg 2nd jer...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Sat Sep 20, 2008 5:33 pm

ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
Ada box 2nd.. saper nak, PM aku.. sblm aku masukkan ke ruangan mudah.com.my

kotak motot ko ker?....kalu yang shadow1100 merah tuh rasenyer x ngam ngan motot aku...lagi pon dah calar laaa


Box ni sblm ni BMW RT1150 punya.. tuannya nak nego RM1k.. tak jadi aku deal.. mcm tak reti niaga brg 2nd jer...

abg jenglottt.......aku rase nak beli la kotak motot tu...calar pon calar lah...aku x kisah...tapi nak runding kat opis ko yeaaa......hehhehhehe


Last edited by hafizz on Sat Sep 20, 2008 7:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Sat Sep 20, 2008 7:16 pm

hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
hafizz wrote:
ujang6009 wrote:
Ada box 2nd.. saper nak, PM aku.. sblm aku masukkan ke ruangan mudah.com.my

kotak motot ko ker?....kalu yang shadow1100 merah tuh rasenyer x ngam ngan motot aku...lagi pon dah calar laaa


Box ni sblm ni BMW RT1150 punya.. tuannya nak nego RM1k.. tak jadi aku deal.. mcm tak reti niaga brg 2nd jer...

abg jenglottt.......aku rase nak beli la kotak motot tu...calar pon calar lah...aku x kisah...tapi nak runding kat opis ko yeaaa......hehhehhehe

Ok roger and bulk
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
Sponsored content




PostSubject: Re: Ride Sahur Ke Senawang.   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
Ride Sahur Ke Senawang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: