V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Pek_Hoon
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 36
Location : Taman Melawati Ulu Kelang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 12, 2008 5:26 am

Saya Razlan @PEKHOON dengan ini mengambil kesempatan dari hujung rambut hingga hujung kaki memohon ribuan ampun dan maap sekiranya ada kesalahan atau terlanjur kata serta perbuatan semasa saya pernah bersama sama TUAN2 warga V'Kings sekalian..... maaf kan saya....

[SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

MAAF ZAHIR & BATIN ...



PEKHOON
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 12, 2008 9:12 am

Saya juga ingin memohon ampun dan maaf kepada sedare2 sekalian sekiranya ada tersalah kata dan laku sepanjang persaudaraan kita.... whatever happened let it be gone.... pasni kita buat salah balik dan mintak mahap balik lol! lol! lol!


Last edited by nolane on Fri Sep 12, 2008 1:03 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 12, 2008 12:59 pm

A W O I sekeluarga memohon maaf kepada seluruh warga VKINGS atas apa jua kesilapan dan keterlanjuran...
Semoga dihalalkan makan,minum dan hutang yg tak teringat...mana yg ingat bleh claim...hehehe

mana2 yg dtg ke area temerloh tu bleh ar kontek aku...insya Allah...raya 1-2 aku ada di temerloh...vkings temerloh bleh ar jumpe aokme time raye ni...hehehe

lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sat Sep 13, 2008 6:30 pm

terlalu awal untukku mengucapkan salam raya dikala ini...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sun Sep 14, 2008 5:30 pm

saya , Hafizz dan seisi keluarga mengucapkan selamat berpuasa dan salam aidilfitri kepada semua warga vking samada yang dekat dan yang jauh.....ampun maaf segalanya di minta sepanjang persahabatan dan persaudaraan kita atas kesalahan dan ketelanjuran kata dan tingkah laku....

semoga Allah SWT merahmati persaudaraan kita...aminnnnn
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sun Sep 14, 2008 11:03 pm

Assalamualaikum WBT,

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua warga bikers terutama sekali sahabat2 Vkings MC. Semoga ikatan ukhuwah di antara kita akan berkekalan selama-lamanya. Anggaplah segala perbalahan yg pernah berlaku diantara kita sebagai satu proses pengenalan peribadi masing2 dan janganlah kita simpan segala yg terbuku dihati selama-lamanya. Learn to forgive and forget. Kita masing-masing sudah dewasa dan sepatutnya berpikir secara dewasa dalam menangani segala permasalahan diantara kita mahupun dengan sesiapa sekalipun. Tidak semua permasalahan dapat diselesaikan dengan kekuatan fizikal semata-mata. Berbincang sekiranya ada masalah atau ketidakpuashatian. Carilah sahabat yg dapat mendengar dan memberi nasihat yg betul to overcome the problem. Jangan mendengar cerita sebelah pihak. Sebaik-baiknya dengarlah dari kedua-dua belah pihak dan pikirlah jalan penyelesaian yg sebaik-baiknya. Sekiranya masalah sudah diselesaikan cubalah jangan dipanjang-panjangkan cerita. Berpikirlah secara matang dan dewasa walaupun kita ni kadang-kadang lebih seronok dengan cara kebudak-budakkan kita untuk enjoy!

Akhir kata, saya ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada kata-kata saya yg menyinggung perasaan sahabat2 sekalian. Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2008.


Tulus Ikhalas dari,

Nolane
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Mon Sep 15, 2008 3:21 pm

Salamz buat bikerz-bikerz V'Kings sekelian alam.... di kesempatan ini juga,,, aku Lee V'Kings @ Lanun Troopers ... ingin mengambil peluang dan kesempatan yg ada... dgn penuh rasa rendah diri ingin memohon juta-juta-jutaaaaaaaan kemaafan MAAF ZAHIR BATIN pada korang sumer yg mana selama kita berjumpa, gurau senda... dan segalanya lah..... anggaplah itu hanya gurauan spontan dari aku.... segala tutur kata aku tu, harap jgn la terasa atau x puas hati dan sudi2 la dtg kerumah aku lepas raya nanti.... mkn la apa yg ada..... yg nak balik beraya ke kampung tu..hati-hati lah....INGATLAH PADA ORG YG TERSAYANG...... JGN BIARKAN 'FAMILY' ANDA MENANTI DALAM TANGISAN..... Kita sumer boleh mengubahkannya... pirat king queen pirat

Salam Aidilfitri .....
Back to top Go down
View user profile
kupu2merah
marshall
marshall


Number of posts : 83
Age : 35
Location : KUANTAN,PAHANG
Registration date : 14/08/2008

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Tue Sep 16, 2008 10:38 am

Dikesempatan ini saye kupu2merah menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf seandainye ade terkasar bahasa, terlajak kata yang mungkin menyinggung perasaan ,MAAFKAN HAMBA Laughing Laughing
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Tue Sep 16, 2008 1:07 pm

dengan terbukanya peluang saya menggunakan PC di HQ ini saya mengambil kesempatan mengucapkan 2 kalimah syahadah...ehhh silap...mengucapkan selamat berpuasa...orang lelaki takde alasan untuk tak puasa kecuali kemudaratan tu boleh mengakibatkan kematian...dosa weh kalo tak posa...dan salam aidilfitri (takut lepaih ni takleh nak pkai PC dah) maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki...andai ada terkasar bahasa atau kelakuan maafkanlah...samada yang sengaja atau tidak disengajakan...last but not least...LOVE U YA ALL MY BROS N SISS!!!
Back to top Go down
View user profile
qbee125
marshall
marshall


Number of posts : 84
Age : 35
Location : lumut , shah alam , sepanga
Registration date : 25/09/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Wed Sep 17, 2008 9:45 am

[SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

MAAF ZAHIR & BATIN ...

KEPADA KENGKAWAN SEMUA........

KALAU ADA KAT AREA TTDI JAYA TU JEMPUT JEMPUT LA DATANG KE RUMAH AKU RAYA NIE... RAYA KE 6 KEATAS LAA.. AKU KENA KEJE RAYA NIE
Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 19, 2008 5:25 pm

Assalamualaikum...



Saya Abdul Halim Bin Abdul Aziz (Ujang > Kamal > Halim) bernombor passport 12987654 ingin mengucapkan SALAM AIDILFITRI dan Selamat Hariraya serta Selamat menyambut Hari Lebaran... Dengan ini saya mengambil kesempatan memohon ribuan Ampun Maaf jika memang ada salah saya dan halalkan makan dan minum keluaran Jakim... sekian, Ampun Maaf... Sekian...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 26, 2008 3:37 pm

Back to top Go down
View user profile
azimniit
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 48
Registration date : 04/10/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Fri Sep 26, 2008 11:37 pm

Saya Juga... Mohon Maaf Zahir dan Batin. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri....

Salamzz
AziM
Back to top Go down
View user profile
raofSUKOM
prospect
prospect


Number of posts : 12
Age : 53
Location : Orang Muar, Johor
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sat Sep 27, 2008 3:48 pm

SALAM kepada semua warga VKing's

Saya, Ahmad Raof, mengambil kesempatan memohon kemaafan dan mengucapkan Salam Aidil Fitri kepada semua. Amin....
Back to top Go down
View user profile
feezdya



Number of posts : 2
Age : 32
Location : Kelana Jaya
Registration date : 16/09/2008

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sat Sep 27, 2008 5:54 pm

Hi Kawan2

Saya Afiz JR ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dam maaf zahir dan batin.Sape balik raya bawak moto,ride elok2 okie..
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Sun Sep 28, 2008 8:57 pm

AsSAlaMuAlAikum ...
SaYa meNgaMbil kesEmPaTaN ini inGIn menGUcApKan SeLaMat MEngHAbisKan balanCE2
puASA yAng haNya TInGGal bEBErAPA haRI laGI!sO ..go gO..
PaSal lePas puasA NI
MASiNG2 Nak raYA kan?,so cUbalah CuKUpkAN Ok??
JuGa saYA poHoN keMaafAn ANdAikata,


terkasar bahasa
tersilap bicara
termarah yang tak kena
tertanya tak tentu hala
tersasul yang tak sengaja
termessage yg bukan-bukan

terpukul kat mana-mana
terpekik di telinga
terhantuk di kepala
terpinjam harta-benda
termoody tak semena-mena
terumpat bila-bila
termacam-macam lagi
yang kena mengena


YG lIBatkAn RAsa
tAk BEST Di Hati U All teRHAdap SAYA, HArAp Di Kosong_KOSongKAn YA..
dAn KePAda KwN YG sEntiasa sENd aPe2 mGs , thaNK! SeMEMangNYA KAmu AdaLAh DAri INsan Yg BEst N
KAmu AdAlAh saHABAt sAyA
i LUv U All.

~iklAs DAri~
Cikedin Chumey

mesti tertnya2 kan??
Back to top Go down
View user profile
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Mon Sep 29, 2008 12:45 pm

Salam Bro,

Saya sekeluarga mengucapkan Salam Aidilfitri, semoga semua sahabat bergembira di Hari Lebaran. Mohon Ampun dan Maaf sekiranya terkasar bahasa tersilap kata.
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Tue Sep 30, 2008 12:16 pm

Wa jugak amik kesempatan ni UNTUK Mengucap Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Dan BAtin kepada kengkawan Vking MC. Walaupon Dah lamo wa tak tonjolkan diri dlm vking TTS & ride.

Kepada sesiapa yg bertravel, semoga selamat sampai ke destinasi masing2 dlm keadaan selamat dan hidup2............

SELAMAT HARI RAYA ......................... yamseng yamseng
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
tcleo13
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Setapak, KL
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Tue Sep 30, 2008 1:37 pm

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin to all the V-Kings Warrior !!!!!! santa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA   Today at 8:44 am

Back to top Go down
 
SALAM RAMADHAN & SALAM HARI RAYA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ucapan Selamat & Salam Perayaan
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: