V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Jualan bunga api ala merdeka... (black market)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 3:49 pm

ini jualan utk sahabat2 dan rakan terdekat shj.. aku pun menolong kawan yg menjual brg2 ni.. antaranya :-

1) Bunga api KLCC (letup 15 minit)
2) Bunga api Merdeka (letup 10 minit)
3) Bola api yg besar 200meter (letup gunakan sarang)
4) Bunga api (letup 10 & 5 minit pun ada)

Harga berlain-lainan... nak yg berlesen pun ada... klw nak, ckp.. xnk xper...ini bunga api mcm mlm merdeka tau, bukan bunga api cap kucing... memang susah nak dpt dipasaran tertentu... hehehe...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 3:52 pm

ujang6009 wrote:
ini jualan utk sahabat2 dan rakan terdekat shj.. aku pun menolong kawan yg menjual brg2 ni.. antaranya :-

1) Bunga api KLCC (letup 15 minit)
2) Bunga api Merdeka (letup 10 minit)
3) Bola api yg besar 200meter (letup gunakan sarang)
4) Bunga api (letup 10 & 5 minit pun ada)

Harga berlain-lainan... nak yg berlesen pun ada... klw nak, ckp.. xnk xper...ini bunga api mcm mlm merdeka tau, bukan bunga api cap kucing... memang susah nak dpt dipasaran tertentu... hehehe...

Harganye mana? beli kuaci pun ada tanda harga...hahahaha jang ko jangan mara aku..aku belawak je..aku nak mercun bola je jang..yang kecik je..KLCC aku taknak sebab kat kampung aku dah ada jam menara condong
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 3:55 pm

ok bro bagi nomopon wa tepon bro..dan boleh tak emel kat wa senarai harga dan gambar?

emel ke shinsen.smartfarm@gmail.com
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 3:58 pm

Harganya ada secara private... esok TTS aku bg tahu... nak tgk sambutan mcmn..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hasim_mssmkl
roadkill
roadkill


Number of posts : 162
Age : 36
Location : Chow Kit 2 Kg Baru, Key Elll....
Registration date : 26/06/2008

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:01 pm

ujang6009 wrote:
Harganya ada secara private... esok TTS aku bg tahu... nak tgk sambutan mcmn..

ko bawak la satu mercun bola tu..masa short ride ke bukit lanjan ko letupkan la masa Lee tengah karok hahahaha....baru tau sound dia mcm mana
Back to top Go down
View user profile http://www.pengadilfam@blogspot.com.my
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:09 pm

Giler ko sim... ni yg mcm kotak air oren botol tu laa... nak bwk naik motot pun tak boleh.. kawan aku nih dari seremban, selalu job launching dan bakar bunga api nih, dia la otainya... skrg stock tgh byk..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:11 pm

Wahh.. mercun.. BaWak Eh brother nnt kiter same2 tengok kualitinyer...=)
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:25 pm

hangKebun wrote:
Wahh.. mercun.. BaWak Eh brother nnt kiter same2 tengok kualitinyer...=)


nanti dia bwk dlm keta dan tgk sama2... aku tgh dptkan harga..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:34 pm

haa ini macam la baru usahawan bERkarisma... hHeHe.. Tapi JUal Mercun Bukan HukuMAn MAndatori ke? hehehehe cyclops
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 4:39 pm

jom tontong beli satu kotak.... pastu nanti pas raya kita buat jamuan raya kat mana2 boleh kita pasang bunga api tuh.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 5:00 pm

nolane wrote:
jom tontong beli satu kotak.... pastu nanti pas raya kita buat jamuan raya kat mana2 boleh kita pasang bunga api tuh.....


kita bincang gathering raya nak Lan... aku nak sponsor sound system & khemah ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 5:36 pm

ujang6009 wrote:
nolane wrote:
jom tontong beli satu kotak.... pastu nanti pas raya kita buat jamuan raya kat mana2 boleh kita pasang bunga api tuh.....


kita bincang gathering raya nak Lan... aku nak sponsor sound system & khemah ni...

cun cun esok kita bincang semua sekali..... dengan syarat takde orang main cucuk cucuk ngan ko jang.... satu hapah pun tak jalan nanti bila ko sibuk melatah lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 5:44 pm

nolane wrote:
ujang6009 wrote:
nolane wrote:
jom tontong beli satu kotak.... pastu nanti pas raya kita buat jamuan raya kat mana2 boleh kita pasang bunga api tuh.....


kita bincang gathering raya nak Lan... aku nak sponsor sound system & khemah ni...

cun cun esok kita bincang semua sekali..... dengan syarat takde orang main cucuk cucuk ngan ko jang.... satu hapah pun tak jalan nanti bila ko sibuk melatah lol! lol! lol!


memang laa.. bukan aku yg sengaja.. diorg ni laa... ko pun tahu kannn...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 5:47 pm

bro plz emel wa senarai harga wa tak dapat turun TTs sok
Back to top Go down
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 5:53 pm

ghostrider wrote:
bro plz emel wa senarai harga wa tak dapat turun TTs sok


Kan aku dah ckp, jualan ini utk sahabat2 dan rakan terdekat.. klw mahu, turun TTS.. itu syarat utama bgku... no accuse...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 6:29 pm

esok brother ujang duduk sebelah gua.. mesti selamat dar di cucuk.. hehehehehe...
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Thu Sep 18, 2008 8:00 pm

hangKebun wrote:
esok brother ujang duduk sebelah gua.. mesti selamat dar di cucuk.. hehehehehe...


Boleh dipercayai ke Piee?
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Fri Sep 19, 2008 12:32 am

yeup... betul tu jang... aku sokong sesangat cadangan ko tu... saper betul2 nak...trun tts..... kalau x... ko jgn layan....buang karen jerk.... saper makan buah keduaq, mulut dia la bau bangkai.... kakakakakakak.... (pepatah baru millenium) nyalan vkings
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Fri Sep 19, 2008 2:06 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
yeup... betul tu jang... aku sokong sesangat cadangan ko tu... saper betul2 nak...trun tts..... kalau x... ko jgn layan....buang karen jerk.... saper makan buah keduaq, mulut dia la bau bangkai.... kakakakakakak.... (pepatah baru millenium) nyalan vkings


apa pulak buah keduaq lee.. lain mcm jer pepatah ko...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Jualan bunga api ala merdeka... (black market)   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
Jualan bunga api ala merdeka... (black market)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ekzos yg korg pakai? V3
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Trading Corner-
Jump to: