V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Kuala Lumpur Bike Week '08

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Kuala Lumpur Bike Week '08   Mon Oct 06, 2008 4:20 am

Tungguuu........ official bunting dan poster lepas raya....



The best bike week in Malaysia...
Free entrance for bikers,
Free BBQ for bikers,
Live band from local indie band,
2 days,
Cash prize for bike competiton,
Exhibiton booth and motor show,
Miss KL Bike Week 2008...
Most important, all bikers are welcome.Tak kira ko harley ke, jap bike, local bike,super bike ker, janji ko bikers..



Date: 26 & 27 December 2008

Venue: Parking Bay Malaysia Tourism Centre(MTC),Jalan Ampang, Kuala Lumpur(next to Saloma Bistro)...

Organize by

RED GARAGE ENTERPRISE


See you there....


*Official poster akan keluar lepas raya sbb tgh finalise sponsor2 yg akan join event nie sbb nak letak logo company diaorg kat poster tu..per2 pun, event nie tetap konpem...
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Mon Oct 06, 2008 10:11 am

Leh cayer ke ni Amad...???? Takut jadik mcm PENING BIKE WEEK jerk.... Kuala Lumpur Bike week lak, takut jadik .... Kencing Lagi Bike Week .... kekekekekekekekekke..... cheers cheers nyalan
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Mon Oct 06, 2008 1:45 pm

hancing bike week la jadi nyer kalu cam tu lee hehehe
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Mon Oct 06, 2008 3:14 pm

Cuba dulu... kot2 ok pulak.. lgpun tak jauh mana tuh.. klw lain mcm jer kang, balik laa @ gi bukit langat kita karok.. amacammm??
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Mon Oct 06, 2008 5:33 pm

after u mr ujang......................
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 11:00 am

aku just kasi info je laa.........aku percaya pada siapa yg bagi info laa........then dh tugas, aku laksanakan laa..........nk percaya ke idak terpulang lerrr.........ni info pun wa dapat dari others club........so biler info dh ade.......kena lerrr buat kajian sket sama ada betul ke idak......dan dapatkan lerrr info2 yg patut2 lagi ngan club2 lain........takkan aku nk kasi jalan lagi beb..........huhuhuhuhu........

*no heart feeling*
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 11:40 am

amd_v535 wrote:
aku just kasi info je laa.........aku percaya pada siapa yg bagi info laa........then dh tugas, aku laksanakan laa..........nk percaya ke idak terpulang lerrr.........ni info pun wa dapat dari others club........so biler info dh ade.......kena lerrr buat kajian sket sama ada betul ke idak......dan dapatkan lerrr info2 yg patut2 lagi ngan club2 lain........takkan aku nk kasi jalan lagi beb..........huhuhuhuhu........

*no heart feeling*

aikkkk.... marah ka encik amad...? jgn marah raya2 nih.... nanti mtr kena terajang kang.... harghhhahahahahahah.... lol!
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 11:41 am

kire ok je la...dah ada bike week kat KL nihs kalo tak turun jugak tak tau...anggap je setakat nihs info tu betui...best nihs ada miss bike week lagik...tak sabar rasenye nak jadi juri.... Laughing
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 11:44 am

Bulk23 wrote:
kire ok je la...dah ada bike week kat KL nihs kalo tak turun jugak tak tau...anggap je setakat nihs info tu betui...best nihs ada miss bike week lagik...tak sabar rasenye nak jadi juri.... Laughing

aku lak x sabor nak kena cium lagi la bulk.... kekekekekek... teringat peristiwa mlm tu..... fooohhhh...peluh aku beb... kakakakakakaka...... romeo
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 11:58 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Bulk23 wrote:
kire ok je la...dah ada bike week kat KL nihs kalo tak turun jugak tak tau...anggap je setakat nihs info tu betui...best nihs ada miss bike week lagik...tak sabar rasenye nak jadi juri.... Laughing

aku lak x sabor nak kena cium lagi la bulk.... kekekekekek... teringat peristiwa mlm tu..... fooohhhh...peluh aku beb... kakakakakakaka...... romeo

aku pun nak try cuba nasib gak.... mana la tau mengena cam lee ke... romeo romeo romeo
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:09 pm

tak mau... harammmmm.....kuikuikuikui
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:13 pm

jgn lupa ajak aku LEE...
hehehe...aku bajet time tu aku da ada motor da...hehehe...
apa daa...kena cium pun berpeluh ke?
kalau comolot x tau la kau...hehehe...
ke laki cum ko?
wakakaakka lol!
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:15 pm

heheheeeee....Lee hang nyaris tak kene tarik naik bilik je...kalo tak dah ilang teruna...warkhkahakahaaaak!!!...sori terspam pulok. nyalan
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:17 pm

Bulk23 wrote:
heheheeeee....Lee hang nyaris tak kene tarik naik bilik je...kalo tak dah ilang teruna...warkhkahakahaaaak!!!...sori terspam pulok. nyalan

masih terunakah beliau???!!! affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:18 pm

yang aku tau bulk bukan teruna lagi.....kuikuikui
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 12:18 pm

hahahahaha... ko kena rajin menyelinap kat area tu nanti lan.... ko ikut jerk mcm mana komando wat time tu nanti...kakakakakka... tapi peluh gak kena cium....pasal ada kesan tu.......

opsss.... lari tajuk dah ni... sori tuan tanah pembuka thread nih.... chabhutttt...... vkings nyalan pcangry
Back to top Go down
View user profile
zuan
roadkill
roadkill


Number of posts : 117
Registration date : 05/09/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 3:08 pm

amd_v535 wrote:
*no heart feeling*

no hard feeling la bukan heart Razz dekat jer gan opis aku ni bleh jalan kaki xyah bawak muto pun xper huhu
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 5:35 pm

hafizazzim wrote:
tak mau... harammmmm.....kuikuikuikui

HARAMMMMMMMMMMMMMMMMMM bak kata uztaz kamal a.k.a ujang
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 5:45 pm

hafizazzim wrote:
yang aku tau bulk bukan teruna lagi.....kuikuikui

BETUL KER BULK ? ASTGAFIRULLAHALAZIM

AKU PUN DAH LARI TAJUK THREAD NI... BAIK AKU BERAMBUS CEPAT2.
TATATATATATATTATATA
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 5:50 pm

asap hantu wrote:
hafizazzim wrote:
yang aku tau bulk bukan teruna lagi.....kuikuikui

BETUL KER BULK ? ASTGAFIRULLAHALAZIM

AKU PUN DAH LARI TAJUK THREAD NI... BAIK AKU BERAMBUS CEPAT2.
TATATATATATATTATATA

BUNG!!!! mana jambang tabligh ko bung????? Nape ko buang?????
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Tue Oct 07, 2008 5:55 pm

nolane wrote:
asap hantu wrote:
hafizazzim wrote:
yang aku tau bulk bukan teruna lagi.....kuikuikui

BETUL KER BULK ? ASTGAFIRULLAHALAZIM

AKU PUN DAH LARI TAJUK THREAD NI... BAIK AKU BERAMBUS CEPAT2.
TATATATATATATTATATA

BUNG!!!! mana jambang tabligh ko bung????? Nape ko buang?????

gambaq ada lagi Lan. teringin nak ada gambaq baju melayu macam Pak Hapiz.
sekali lagi aku langgar thread orang. baik kau chabut skrang.
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Fri Oct 10, 2008 3:12 am

ish! Korang ni... ASTAGHFIRULLAHHHH!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Wed Oct 15, 2008 10:38 am

ujang6009 wrote:
ish! Korang ni... ASTAGHFIRULLAHHHH!!

canggung je cara hang taip tu Jang... lol!
Back to top Go down
View user profile
asap hantu
roadkill
roadkill


Number of posts : 159
Location : Planet Zargus asparagus
Registration date : 05/08/2008

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Wed Oct 15, 2008 11:04 am

Bulk23 wrote:
ujang6009 wrote:
ish! Korang ni... ASTAGHFIRULLAHHHH!!

canggung je cara hang taip tu Jang... lol!


Pak Ujang, nanti boleh buat cerita lawak ayam dara lagi. Semalam kat selekoh no 5...ada lori putihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..seremmmmmmmm...............
sori langgar thread.

nanti KL BIKE WEEK saya nak turun (ambil hati amad sebab langgar thread dia)
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Fri Oct 17, 2008 3:25 pm

Nak lebih info, lu semua bleh baca dlm forum SBMC, klick link kat bawah tu.......jgn lak g klick anu lu udah lerrrr kang lobam lak nanti........(bawah gak tu) ekekekekekkekekke

Semoga you all support event yg akan diadakan di tempat sendiri k...........

http://www.soulbikerz.com/aktiviti-soul-bikers-f3/kuala-lumpur-bike-week-2008-t295-30.htm

Peace.........no heart feeling......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kuala Lumpur Bike Week '08   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
Kuala Lumpur Bike Week '08
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» BADMINTON zon tengah
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: