V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 OPEN HOUSE

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 12:04 pm

DIJEMPUT SEMUA UNTUK MENGHADIRI RUMAH YANG MEMANG SELALU TERBUKA DI RUMAH SY YER yamseng yamseng

HARI : AHAD 12/10/08
WAKTU : KUL 1.00 TGH HARI
LOKASI : LOT 8875, KG NAKHODA

PASTU KITA AKAN BERGERAK KE RUMAH SAUDARA NOLANE..

DIJEMPUT SEMUA!!!!!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 12:35 pm

Safwan telahpun mengundang aku utk masak nasik berianinya pada hari tersebut.. terima ksih safwan krn memberi peluang pd aku untuk menunjukkan kemahiran aku dlm bidang chef pulaaa....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 12:53 pm

saya pun ingin mengajak sahabat2 sekalian ke rumah saya pada ahad ini appx jam 4pm untuk makan mee goreng lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: :)   Fri Oct 10, 2008 12:55 pm

mana rendang dan lemangnyer!!!!
aku dah la x balik kampong tahun nie Sad

x merasa laa aku waaa!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 1:02 pm

samsneeze wrote:
mana rendang dan lemangnyer!!!!
aku dah la x balik kampong tahun nie Sad

x merasa laa aku waaa!!

untuk lu bro.... nanti gua bikin kasi ada itu lemang ngan redang ok.... cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: :)   Fri Oct 10, 2008 1:05 pm

cannntiikkkkk!!! ahad nie gue sampai!!!! kompom!!!!
gua cayang sama lu brother!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 5:37 pm

nolane wrote:
saya pun ingin mengajak sahabat2 sekalian ke rumah saya pada ahad ini appx jam 4pm untuk makan mee goreng lol! lol! lol!

Lan, aku tak makan mee..camna?aku bleh datang jugak ke?
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 5:45 pm

Bulk23 wrote:
nolane wrote:
saya pun ingin mengajak sahabat2 sekalian ke rumah saya pada ahad ini appx jam 4pm untuk makan mee goreng lol! lol! lol!

Lan, aku tak makan mee..camna?aku bleh datang jugak ke?


Ko nak request Kismis Madu Minda ker...?? kui kui kui..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 6:13 pm

ok jugak tu...bagi makan minda yang tak berkembang cam hang... lol!
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 7:15 pm

Bulk23 wrote:
ok jugak tu...bagi makan minda yang tak berkembang cam hang... lol!


Mcm ko boleh dan layak jadi maskot Anmum ensential Tom-tom Bak...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 7:32 pm

nko jgn jang ... dia pelapis anuar zain... apa baram anmum essential....
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 7:36 pm

kalau aku tak kenal bulk
mmg kalau nk ajak gaduh mmg gua cabut dulu
tp lepas wa tgk di kera ok kt bkt langat(lagu aper tah tp anuar zain)
dia ajak bersilat wa gelak puas2 dulu
hihihihi
(kalau sempat hadirkan diri ader laa kt sana sbb ahad tue saya ada 89 rumah jemput open houz..YB laa kata kan)
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 9:17 pm

Nabil wrote:
kalau aku tak kenal bulk
mmg kalau nk ajak gaduh mmg gua cabut dulu
tp lepas wa tgk di kera ok kt bkt langat(lagu aper tah tp anuar zain)
dia ajak bersilat wa gelak puas2 dulu
hihihihi
(kalau sempat hadirkan diri ader laa kt sana sbb ahad tue saya ada 89 rumah jemput open houz..YB laa kata kan)


Y.A.B Tuan Busung...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 9:23 pm

ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
kalau aku tak kenal bulk
mmg kalau nk ajak gaduh mmg gua cabut dulu
tp lepas wa tgk di kera ok kt bkt langat(lagu aper tah tp anuar zain)
dia ajak bersilat wa gelak puas2 dulu
hihihihi
(kalau sempat hadirkan diri ader laa kt sana sbb ahad tue saya ada 89 rumah jemput open houz..YB laa kata kan)


Y.A.B Tuan Busung...

yea saya
ader aper2 yg boleh saya bantu??
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Fri Oct 10, 2008 11:10 pm

Nabil wrote:
ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
kalau aku tak kenal bulk
mmg kalau nk ajak gaduh mmg gua cabut dulu
tp lepas wa tgk di kera ok kt bkt langat(lagu aper tah tp anuar zain)
dia ajak bersilat wa gelak puas2 dulu
hihihihi
(kalau sempat hadirkan diri ader laa kt sana sbb ahad tue saya ada 89 rumah jemput open houz..YB laa kata kan)


Y.A.B Tuan Busung...

yea saya
ader aper2 yg boleh saya bantu??

ado..ado.... itu tn ujenglut nak minta kebenaran utk meng'kutip; derma ikhlas sekita hulu bayam utk rawatan operate busung tuan YB laa... bley ka itu machiam latok???
Back to top Go down
View user profile
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Sat Oct 11, 2008 2:30 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
Nabil wrote:
ujang6009 wrote:
Nabil wrote:
kalau aku tak kenal bulk
mmg kalau nk ajak gaduh mmg gua cabut dulu
tp lepas wa tgk di kera ok kt bkt langat(lagu aper tah tp anuar zain)
dia ajak bersilat wa gelak puas2 dulu
hihihihi
(kalau sempat hadirkan diri ader laa kt sana sbb ahad tue saya ada 89 rumah jemput open houz..YB laa kata kan)


Y.A.B Tuan Busung...

yea saya
ader aper2 yg boleh saya bantu??

ado..ado.... itu tn ujenglut nak minta kebenaran utk meng'kutip; derma ikhlas sekita hulu bayam utk rawatan operate busung tuan YB laa... bley ka itu machiam latok???

ohhhh takper..takper terima kasih bnyk2
dr buat derma untk operation saya
baik buat erma utk saya bli harley davidson
kg baguih..
ok..so bile nk mula kutipan tue??
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Sat Oct 11, 2008 3:41 pm

TOLONG JAGA THREAD ORANG SIKIT SEBELUM AKU LENYEK PERUT KO GUNA TAYAR MOTOR 21 inchi....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Nabil
marshall
marshall


Number of posts : 74
Age : 30
Location : ampunk
Registration date : 04/06/2008

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Sun Oct 12, 2008 1:51 am

ujang6009 wrote:
TOLONG JAGA THREAD ORANG SIKIT SEBELUM AKU LENYEK PERUT KO GUNA TAYAR MOTOR 21 inchi....


MINTAK MAAAAAAAFFFFFFFF TERSALAH MASUK JLN PLUK
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Sun Oct 12, 2008 12:07 pm

Mintak maaf kat Safwan a.k.a Castello sbb dia punya thread... jaga ko Busung kat umah Safwan nanti.. Parah ko....
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hangKebun
marshall
marshall


Number of posts : 53
Age : 32
Location : Bukit CEncaLUk
Registration date : 06/08/2008

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Mon Oct 13, 2008 12:53 pm

Disini saya mengucapkan ribuan terima kasey la kepada tuan2 rumah kerana menyediakan makanan yang cukup menyelarakan semalam.. TERima kasih.

pergi mencari daun mempalas,
Ride ke hutan seorang diri,
budi tuan tidak terbalas,
Hanya doa mengiring hari,
cyclops
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Mon Oct 13, 2008 2:05 pm

Terima kasih kepada Safwan & Nolane... Maaf kerana smlm saya terlalu malu dan segan utk berkata2 dan beramah mesra... memang saya ni jenis pemalu orangnya..
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Mon Oct 13, 2008 6:01 pm

SAMA2 bagi pihak aku dan nolane...aku tau jang ko mmg pemalu..sbb tue kemaluan ada dalam maa... affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Mon Oct 13, 2008 6:22 pm

Lagi malu aku ko ckp mcm tuh.. hik hik hik,..
rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Mon Oct 13, 2008 8:55 pm

salamz wat tuan rumah...aku mewakili family aku sekali lg memohon ribuan maaf kerana tidak dapat bersama dgn korang sumer..... kerana terpaksa melayan akunyer hero beraya umah sepupu sepapat nyer semalam.... sori bro...... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Tue Oct 14, 2008 9:37 am

kepada tuan rumah en safwan dan en nolane, saya dan family jugak memohon maaf sebab tak hadir ke umah kangkang tuan-tuan disebabkan ade kenduri sedara mara sepupu sepapat yang tak bole dielakkan....

saya sekali lagi dengan rasa rendah diri memohon maaf.......
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: OPEN HOUSE   Today at 8:45 am

Back to top Go down
 
OPEN HOUSE
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: