V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 Forum Baru: http://forum.v-kings.com/

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin


Number of posts : 14
Age : 40
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Forum Baru: http://forum.v-kings.com/   Sat Oct 18, 2008 6:27 am

Asssalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.

Untuk informasi semua forum baru telah siap di install boleh view di sini:

http://forum.v-kings.com/index.php

Jadi dengan ini saya minta jasa baik kenkawan sekalian untuk register di forum yang baru. Atas sebab-sebab yang tidak boleh di elakan post forum lama tidak dapat di masukan ke forum baru, antara sebab kenapa anda semua kene re-register dan start dari kosong:


  • forum lama tiada option untuk import database (pakai benda free ada limitationnya) so secara automatik user & post tidak dapat di backup untuk di masukkan ke forum yang baru.
  • Biar lah forum baru nampak bersih dari posting-posting mengarut dok ada itu. taktau
  • Sebab saya admin suka saya la nak buat apa (haha melawak jer ni) sebab utama ialah point 1 Smile


Jadi dengan penerangan yang boleh di katakan detail la tu kan harap dapatlan kawan-kawan semua register di forum baru dan start berinteraksi di sana.

Dan bagi yang rajin or terlebih masa itu tolong-tolongkan lah copy & paste posting-posting berinfomasi di boleh di anggap penting ke dalam forum baru kita itu ye, jasa anda akan di kenang Very Happy

Forum lama ini akan di lock & hanya akan di gunakan sebagai reference. Tarikh Penutupan secara rasmi akan di umumkan kelak.

Sekian Terima Kasih
Majulah V'king untuk semua! cheers
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
 
Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Segala Persoalan V8
» Picture Of The Day
» Ucapan Selamat & Salam Perayaan

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Disclaimer :: Sembang Kosong-
Jump to: