V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Fri Jul 04, 2008 12:06 am

wei jenderal alkaline...! lu x nak join ride ikan bakar oleh sebab apa sebenarnya nih???? cuba lu pilih jawapan yg tepat...

a. tersangaaaaaaattttlah payahnyer nak bangun awal pagi... Sleep
b. terkemuuuuuuuutttttnyer wallet lu time tu? lol!
c. LU PIKKIR LA SENDIRI......!!!! cheers
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Fri Jul 04, 2008 12:43 am

Aku memang tak dapek nak join.. sepupu org umah den konduri laa.. mungkin den makan ikan bakar yg den masak sendiri.... uhuk uhuk uhukk.. sodihhh... Very Happy cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 5:37 am

pirat

encik lee lanun vking, dan semua yg terlibat, aku bukannye tanak pergi, jika keadaan kewangan aku mengizinkan, aku akan follow. sabtu malam ahad nanti aku cormfirm balik ngan Cikgu Hafizzazim.

vrroooommmm.....
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 5:45 am

mcm tu la Din, jenuh aku sapu2 kepala dia td... mula2 merajuk, aku garuk2 dagu dia td, pujuk ckit2, terus Din jadi jinak... tongue
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
dayjai
marshall
marshall


Number of posts : 80
Location : Putra Height, Subang Jaya
Registration date : 16/10/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 11:52 am

lee VKings@Lanun troopers wrote:
DENGAN INI SUKACITA DIMAKLONGKAN BAHAWA RIDE IKAN BAKO KE ALAI MELAKA AKAN DI REVIVE KEMBALI......HAHAHAHAHA

RV - SHELL TOL SG BESI
TARIKH - 6 JULAI 2008 AHAD NI
MASA - 8 PAGI
AKTVT - MERAYAU BANDO ILIR MELAKO, MERAYAU BANDO ULU (ADA KE?)
KUTUT METER DIN DSB......MALAM KITA MAKAN IKAN BAKO LAJU2
BALIK KL

KEPADA YANG BERMINAT SILA LISTKAN NAMA

1. LEE V'KINGS (Lee Lanun satu tika dahulu)


Salam Bro,

Sorry gua tak dapat join, kena duty offr 24 hr, anyway enjoy your ride.















2. SKY7777
3. Abg Ajis Pendek.....
4. ??????????


HARAP SAMPAIKAN MAKLUMAT INI KEPADA MEMBER-MEMBER YANG JARANG ONLINE.....SMS KE TEPON KE BUKAN MAHAL SANGAT....

MARI MARI MARI MERIAHKAN......HAHAHAHAHA.......SAPER LG ADA BRANNNNN??????
lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 12:26 pm

ujang6009 wrote:
mcm tu la Din, jenuh aku sapu2 kepala dia td... mula2 merajuk, aku garuk2 dagu dia td, pujuk ckit2, terus Din jadi jinak... tongue

Mad
nko ingat aku ni species haiwan liar yg diancam kepupusan ker?

Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 5:49 pm

Jgn la liar balik Din, aku baru jinak kan kau mlm td... kuchi kuchi... cat
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Sat Jul 05, 2008 8:19 pm

LIST TERKINI SETAKAT INI.......
ANTARA YG X-TREME BIKERS FRM V'KINGS....

1. SAFWAN.....
2. SKY7777......
3. LEE V'KINGS@LANUN TROOPERS.....
4. DATO' YIE.....
5. BRO DIN DBKL.....
6. MAN TUDM JUGRA....
7. AMAD....
8. BRO RON....
9. MAIL ZX2.....
10..........????????


YG LEN? MAU PERAM ENJIN BG KARAT.....HUARGGGHHHAHAHAHAHAHAHA....... (KECUALI MEMBERS YG TERTUNTU SAJER.....!) lol! lol! lol!

RV KAT SHELL TOL SG BESI JAM 8AM....DIJANGKA GERAK JAM 9AM...SAPER YG TERLEWAT..... KORANG KEJOR LE KAMI.....

*DEMI MASA...SESUNGGUHNYA MANUSIA ITU BENAR-BENAR DI DALAM KERUGIAN...... Neutral
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Mon Jul 07, 2008 12:02 am

Aku memang x dpt pegi sbb sepupu aku kawin, Pizan call aku ngam2 masa pengantin di arak dgn kompang.. sori ek.. klw xde hal, aku join ajer...
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Mon Jul 07, 2008 2:07 am

alhamdulillah...selamat pergi dan balik....untuk kisah selanjutnya....tunggu....
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Mon Jul 07, 2008 5:22 pm

alhamdulillah.....selamat jua kita...

lee...kasi haplod itu gambir....beserta criter yang menarik skali
Back to top Go down
View user profile
samson
roadkill
roadkill


Number of posts : 119
Location : OUG
Registration date : 17/10/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 11:23 am

hafizazzim wrote:
alhamdulillah...selamat pergi dan balik....untuk kisah selanjutnya....tunggu....

Ride ni takde ke kisah kejar keto org ke, marah polis trafic ke, atau yg lain2 yg sewaktu ngan nya ke??? kan tu tradition lee lanun kita...hehehehe pirat Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://vkings.crazy4us.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 12:11 pm

samson wrote:
hafizazzim wrote:
alhamdulillah...selamat pergi dan balik....untuk kisah selanjutnya....tunggu....

Ride ni takde ke kisah kejar keto org ke, marah polis trafic ke, atau yg lain2 yg sewaktu ngan nya ke??? kan tu tradition lee lanun kita...hehehehe pirat Very Happy

ada....mana bole takde....tunggu tuan empunya diri bercerita..... rabbit rabbit rabbit
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 2:08 pm

macam2 ada................
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
pelat



Number of posts : 1
Registration date : 08/07/2008

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 2:09 pm

Salam warga Vkings..sy behalf of Man Bulat Presiden Soulbikerz ingin mngucapkn trima kasih ats kunjungan lu all ke melaka tempoh ari..SBMC really appreciate..harap persahabatan kedua2 club akn lebih erat..gud luck bro smua..thanks.

Pelat
Setiausaha Soulbikerz
Back to top Go down
View user profile
lee VKings@Lanun troopers
roadkill
roadkill


Number of posts : 345
Location : SIR DUNK,,,,ATAS TANAH BAWAH LANGIT
Registration date : 19/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 2:20 pm

Salam n slmt sejahtera ke atas kamu warga Vkings......

Aku Lee VKings@Lanun Troopers akan meng'kecoh'kan sedikit report yg baru selesai.....

Pada tanggal 05/07/2008, semua masih lg tertanya-tanya.... apakah keputusan utk ride ikan bakar kali ni jadi ke tak? memasing duk sms n afundi sesama bikers utk kepastian.... so, kata sekapat aka sepakat telah dipotongkan... bahawa esok....06/07/2008 akan tetap ride jugak, walau apapun halangan angin lintang melintang pukang,,,, kami tetap (yg HARDCORE) jer akan ride....*yg lain kasi peram mtr bagi karat!*..... lol! Yg akan join ialah....

1- safwan & mem
2- sky7777
3- lee vkings@lanun troopers
4- bro ron
5- bro din dbkl
6- amad amd
7- man tudm jugra
8- dato' yie
9- mail zx2

maka tepat pada jam 8am (tapi x tepat pun) maka kami pun berkumpul lah kat rv shell tol sg besi.... yg sampai dulu time tu ialah bro ron.... kemudian muncul lak lee vkings@lanun troopers...n bro din dbkl.....pastu tibalah si safwan n mem... kami tgu sky....dia kata jumpa kat petronas R&R seremban... terlajak bgn katanyer.... call2 si mail..... kudanyer wat perangai lak...x mow idup....hampes tul....x jadi ikut...tgu lg si dato yie...sama gak...demam kudanyer.... so...kami pun mula bergerak meninggalkan sg besi tepat jam 10am..!(cukup hampes.....sungguh sharp vkings nyer timer!) Evil or Very Mad
kami singgah di hentian nilai utk pick up man tudm lak.... n teruskan ke r&r seremban...sesampainyer disitu,,, enjin x sempat mati..skyy pun muncul...hebat la lu sky!...kekekekekeke..... dan kena sebatang korok.... kami terus shoot ke melaka.......

big marshall kita...mr safwan , bgtau sini jgn speeding..byk speed trek.... so, memasing sungguh sopan ride area semban.... lepas jer exit tol PD,,,,tetiba memasing berdesup.... x hingat beb.... ibarat kata cikgu zam satu tika dulu...mcm anak hindu estet baru dapat beskal....lupa dunia kejap....lahanat tul!!! affraid kekekekekkekekeee.....

then, kami masuk pit stop kat r&r ayer keroh utk kasi rest kuda memasing n bg minum lebih kurang..... amad terus konteki geng SBMC melaka.... ok, cun katanyer...dorang akan jemput kita kat dataran pahlawan..... masuk jerk area melaka, skyy lead lak....org lahanat katankan....kekekekekekekek....terus ride ke dataran pahlawan...sesampai jerk distu,,,kami di beri VIP park....betul2 depan pintu utama dataran tu...apa lg...memasing kontrol kacak la beb.... sumer org nengok...siap amik gambir lgtu....kuda safwan la jd tarikan utama beb.....

kami memulakan sesi merayau jalan2 cari pasal kat mahkote paradey! wan beli hemlet dgn aku sama.... rega ok la..... cun! ops...sebelum tu kena makan kat kedai mapley....rega x hingat woooo...! x per..bukan selalu kata abg ron..... ok.... tetiba abg ron x leh nak join sampai abis...ada kematian dari sedaranyer,,,then dia terus patah balik ke bahau lepas mkn....maka kurangdah sorang bikers frm vkings.... tgah kami duk jenjalan...amda bgtau separuh geng SBMC dah tgu kat pantai klebang n depan kat kami parking tu... maka meriah sungguh ptg tu.... kami terus ride dalam town ramai2...memasing kontrol kacak beb...lepak jap kat pantai lebang....

dapat ;lak panggilan dari pizan...terbakar katanyer.... nak join gak.... so kami pun tgu lah... sungguh baguih gengs SBMC...coz sanggup tgu geng kita sampai walaupun dari kl...lebih kurang jam 5pm...piza,pek hoon n apis the rhumbha pun muncul.... rilex dulu katanyer..kasi rest jap...

tepat jam 1830... kami terus ride ke kawasan ikan bakar di lead oleh otai2 SBMC...kami lalu pantai puteri ke haper ntah...xhingat dah aku...abis depa bawak kami round bdr melaka.... sungguh syiok wooo..... lebih kurang dekat2 30 jibik bikers sumer ada.... pantai2 kat situ sumer bising dgn dentuman ekjos kami..... drunken bom drunken

jam 1915...kami pun sampai ke tpt ikan bakar.... dpt lg vip parking..puas hati wooo... cheers

hasil perbincangan skyy dgn tokey kedai...kami dapat makan disitu dgn harga pakej...rm15 satu kapla atas sajer..yg bawahx kira..! lol!
bila segala juadah terhidang...memasing terus melantak x ingat orh sekeliling dah.... si amad telan mcm perut stoking.... skyy hentam mcm pirana dpt mangsa... aku jer yg baik.... belasah kerang sampai terberak...kakakkakakakakakakaa.....opssss terlebih sudah....! tongue

jam lebih kurang 2100...kami pun selesai n terus bergerak ke dataran MBMB... dekat dgn tol ayer keroh.... lepak situ jap....sesi amik gambir pun bermula.... dekat2 jam 2000...kami pun terus terima ucapan terima kasih frm presiden SBMC kerana sudi trun tpt depa.... n di balas lak oleh Mr Lee Vkings@Lanun Troopers mewakili squad VKiings Malaysia...... kami balik ikut tol alor gajah....terus shoot hgway n take 5 kat R&R semban...dah rest lebih kurang...memasing pun dah lemau....kapla pun duk ingat atas katil jerk.... kami henjut lagi dr semban tepat jam lebih kurang 12 mlm..n henjut sehenjutnyer....menghala ke destinasi memasng...

alhamdullillah...ride kali ni x der byk popedem...kecuali lee...tank rezab bocor n pek hoon...plug meragham...tapi dapat disetelkan dgn jayanyer.... dan juga x der brg yg dicicirkan sepanjang pulang.... tapi..adengan kejor mangsa...WAJIB maaaaa...!@!!!!!!! warghhhahahahahaha..... safwan siap bunyi siren lg tu yg x leh tahan beb! lol! lol! ...kejor sper..tgu citer time tts nanti... chiows......

Lee VKings@Lanun Troopers melaporkan...TV6Jahanam! Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 4:08 pm

gambau abg.. What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 5:00 pm

tq for the report mr lee lanun selat melaka......

walaupon aku terbusy dengan keje2 sukarela ari ahad tu...akhirnyer terbakar jugak dengan rayuan pizan untuk memecutkan kuda ke melaka...alhamdulillah....akhirnya kini pasti jugak bila geng2 soulbikers ngan ahli vkings sanggup tunggu aku bertiga kat klebang.....sampai dalam kul 1730hrs....

antara peristiwa yg menusuk kalbu....

1. ride pusing2 carik pasal around tg keling dan bandar melaka....dalam 36 jibik moto berkuasa 500cc keatas.....mat bangla yg keje kilang kat tg keling tu terpegun menengoknyer

2.aksi sky7777 nak mendidik mat rempit kat hiway sekitar melaka.....mengimpit motot ex5 mamat tu.....

3.aksi melantak ikan bakar kat kg alai.....RM15 per head...(memang murah).....sume jenis ikan yang ade dibelasah oleh bikers2..+ fresh oren, sotong goreng tepong, ikan siakap bakar...pari bakar...jenahak bakar..., lala goreng cili, sayur kailan, kerang rebus ( sama besar moto safwan kerang kat sini).....nasi lemak hampir 30 bungkus yang di kerjakan oleh bikers....

4.Aksi Lee lanun selat melaka yang membakar keta degil.....kat lane kanan hiway....beliau juga sempat mengajar seorang mat rempit 125z yg bernapsu nak follow xv535 kat exit seremban....akhirnyer terkulai layu bersama awek sebab dah di warning dek Lee lanun...

p/s : Lee....bila nak send gambir...meh aku tolon haplodkan....untuk membakar si din yang menyembunyikan diri dari ride nih
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 5:40 pm

bila la nak dapat road tax nih..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 6:10 pm

pedih2... Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
Corazón Roto
roadkill
roadkill


Number of posts : 487
Location : Río de bambú. mis compañeros amigos! Estoy aprendiendo español!
Registration date : 15/09/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 6:29 pm

alhamdulillah..

syukur ke hadrat Ilahi mendengarkan korang semua selamat pergi dan pulang ke destinasi.

benar jualah dugaan ku bahawasanya ride kali ini akan berjalan lancar bila semua motor yg hadir "bermeter". dan kebimbangan motorku yg "tak bermeter" ni bakal mencacatkan ride adalah benar dan tiada yg tidak benar melainkan benar-benar belaka.

terima kasih jua ku ucapkan kepada saudara Hafizzazim dan Pekhoon kerana sudi menjemputku utk ride walaupun saat akhir jam 2.00pm hari tu.

benarlah mungkin bagai kata2 sebahagian dari kita bahawa membawa bersama insan yg memiliki motor yg tak bermeter ini diibaratkan seperti membawa seorang pesalah serious yang disabitkan kesalahan hukuman berat di bawah Akta 302 Kanun Keseksaan dimana ahli2 lain yg ada disekitar akan berasa gerun dah marah malah mungkin menyampah kepada insan yg tidak memiliki sebarang bentuk atau rupa meter pada kenderaan asasnya untuk bergerak merasai nikmat bermotorsikal di alam maya ciptaan Tuhan Yang Maha Esa ini..
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 7:30 pm

gambir, gambir mana ... (gambir srawak untuk pantin baru)

oo..be... gambou mane be... hawau betul laa... (edisi cencalok)
Back to top Go down
View user profile
amd_v535
roadkill
roadkill


Number of posts : 146
Age : 37
Location : Ampang, Lembah Jaya Utara
Registration date : 09/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 9:55 pm

Din.....dh macam syair syahdu lak ko susun ayat...........camnie lerrr, ko cari meter ko tu then bagi aku pasangkan kat motor ko custom lagi tu......meh lerrrr dtg umah aku sabtu nie.......hehehehehe

papepun......ride nie memang best......coz ramai bikerz2 memekakkan motor masing2......siap ade SUnseT RidE lagi tu.......kuikuikuikui....

p/s:- hampes korang, lepas rehat & bermadah2 kat r&r Seremban.....berdesup tinggalkan aku nun jauh kat belakang.......motor aku ade prob....shaft dh loose......hehehehehe......tak bleh laju dh time tu......adus......
Back to top Go down
View user profile http://www.soulbikers.com
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Tue Jul 08, 2008 10:42 pm

la amad....sori la aku tak tau moto nko ada problem.....biasa orang belakang akan bagitau yang depan....lagi pun aku ingat aku kejo nko kat depan.....sbb sblm sampaik seremban mmg aku belakang nko.....aku tgk nko laju semacam jer......sori yek Shocked Shocked Shocked
Back to top Go down
View user profile
ujang6009
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 712
Location : Di mAnA aKu riDe, Di SiTulAh tMpTku
Registration date : 15/11/2007

PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Wed Jul 09, 2008 12:18 am

Waaaahh.. bagus bagusss... selamat jgk perancangan ride ke alai tu yer.. aku skrg kat Singapore, ada exhibition PALME... utk pengetahuan geng2 sumer, gua bawak shadow gua masuk singapore.. next time kita ride kat sini, V-kings kasik gegar Singapore... yeehuuuu..!!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.nursyahdu.com
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA   Today at 1:38 am

Back to top Go down
 
RIDE IKAN BAKAR ALAI MELAKA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming
» 22/10/2010-TT Bangsar Yg Sgt Meriah + Bukit Ampang
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: