V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 V'kings Official Rides

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: V'kings Official Rides   Mon Aug 13, 2007 3:32 pm

V'kings Official Rides
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Mon Aug 13, 2007 8:22 pm

Rasa-rasa macam kita takde buat official ride lagi..... apa cadangan bros.....

taknak lah yang balik hari.... kite buat atleast overnight..... amacam....
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Mon Aug 13, 2007 10:09 pm

sila bagi pandangan.....kalau boleh buat dekat2 la dulu....kita kenal2 dulu member kita
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Mon Aug 13, 2007 11:23 pm

Kepada kawan2 yg budiman,

Aku masih mencadangkan Hutan Lipur Ulu Bendul kerana ianya tak jauh sangat dan juga tidak le dekat. Atas sikit dari Seremban dan menghala ke Kuala Pilah. Jalan brutal lagi mencabar dekat Bukit Putus. Situ memang kena extra careful cause jalan bukit konar sana konar sini. Lori dan kereta ada byk kalau kena time sibuk. Tapi setelah sampai ke tempatnya garenti puashati sebab air sejuk macam air batu. Makan tak perlu risau, ada byk gerai di pintu masuk.

Masalah sekarang ialah hari atau tarikh yang sesuai utk kesana. Sekian cadangan dari saya. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 14, 2007 1:54 am

Batin wrote:
Kepada kawan2 yg budiman,

Aku masih mencadangkan Hutan Lipur Ulu Bendul kerana ianya tak jauh sangat dan juga tidak le dekat. Atas sikit dari Seremban dan menghala ke Kuala Pilah. Jalan brutal lagi mencabar dekat Bukit Putus. Situ memang kena extra careful cause jalan bukit konar sana konar sini. Lori dan kereta ada byk kalau kena time sibuk. Tapi setelah sampai ke tempatnya garenti puashati sebab air sejuk macam air batu. Makan tak perlu risau, ada byk gerai di pintu masuk.

Masalah sekarang ialah hari atau tarikh yang sesuai utk kesana. Sekian cadangan dari saya. Twisted Evil


Woit kengkawan.... Batin dah banyak kali dah ajak tu... kita gi le..... setiap kali ridekan.... cuma 2-3 bijik motot.... bila lagi nak buat ramai-ramai... bersama kita usahakan... wooooooookeh....
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 14, 2007 8:57 am

tapi aku kena pilion jer pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 14, 2007 11:37 am

eddyanubis wrote:
Rasa-rasa macam kita takde buat official ride lagi..... apa cadangan bros.....

taknak lah yang balik hari.... kite buat atleast overnight..... amacam....

alah..dekat2 pun kita kira official from v'kings club ar..
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 14, 2007 11:43 am

safwan_ghostrider retire wrote:
tapi aku kena pilion jer pirat pirat


Takpe Wan.... aku rela bawak nko dpd bawak Bateri Alladin.... takuuuuuuut affraid affraid
Back to top Go down
View user profile
a w o i
roadkill
roadkill


Number of posts : 148
Location : Serdang * Bangi * Subang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 14, 2007 1:05 pm

safwan_ghostrider retire wrote:
tapi aku kena pilion jer pirat pirat

weh wan..ko jual motor ke apa ni?kasi tau la..
boss aku tgh tunggu motor dia 1000cc..tp bukan nk citer pasai boss aku amik motor baru..
citer pasai roadtax 1000cc rm290..
terkejut aku..aku ingat rm400 ke..500 ke..
rupanya 290 je?ai..ada aku upgrade kang..alang2 535 rm250..tmbh 40 je utk 1000cc..
huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Wed Aug 15, 2007 12:35 pm

weh..batin dah lama ngajak tu..tak silap aku dah dekat dua minggu ngajak pi Ulu Bendul...bile free time kawan2 smua? Suspect
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Wed Aug 15, 2007 12:46 pm

ari Sebatu ni ok gak.... korang camane....?
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Wed Aug 15, 2007 3:10 pm

woit jgn le sabtu ni....aku mana bole ikut Sad Mad Sad
Back to top Go down
View user profile
samsneeze
roadkill
roadkill


Number of posts : 188
Age : 36
Location : Tmn Desa
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Asian International Motorcycle Expo   Wed Aug 15, 2007 3:37 pm

dont forget ya'll
this october 18-21st the expo will be on ok!
venue - KLCC Convention Centre Smile

celebrities -

matt hotch
chicara
KEIJI
russel mitchell
exile cycles and many more!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/samsneeze
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Wed Aug 15, 2007 3:43 pm

g la all v bros...batin ajak g ulu bendul...kang aku keja naik kriss baru tahu.... geek
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Wed Aug 15, 2007 4:17 pm

sabtu pagi takleh la..aku keje,malam tu kite nak ke hard rock
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Thu Aug 16, 2007 1:10 pm

Hello hello calling calling...A'kum dan Salamz

Jangan lah pi Ulu Bendul Sabtu ni lak..... Aku sendiri pun takde. Kena balik kampung bini nak pi kenduri kahwin. Isnin aku baru balik. Lagipun ramai yang takde seperti fizan dan ramai lagi.

Aku ajak pi minggu lepas daa... dan kemudian cadang lagi tempat tu aje. Tolong jangan pi Sabtu nih (18 Ogos), kesian lah kat aku yang tak pernah dapat lagi pi ride jauh2.

Kita gi Sabtu (25 Ogos) ptg dan balik Ahad (26 Ogos) pagi ke. Wow! Rancangan..rancangan....khemah Eddy ada byk (baru beli).

Timbang-timbangkan lah... Kita hanya merancang Tuhan yang bagi approval.
Back to top Go down
View user profile
lan
prospect
prospect


Number of posts : 5
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Thu Aug 16, 2007 4:31 pm

adeh 25 tu memang cuti..

tapi kena lak repair umah...

huhuhuhuhuhu...

melopeh lagi den nak gi ride...

ride gi balik kijer ler nampak nyer Sad
Back to top Go down
View user profile http://www.matawang.com/index.php?id=muhazlan
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Thu Aug 16, 2007 9:37 pm

lan wrote:
adeh 25 tu memang cuti..

tapi kena lak repair umah...

huhuhuhuhuhu...

melopeh lagi den nak gi ride...

ride gi balik kijer ler nampak nyer Sad


LAn.... jangan gushar... jangan bhimbhang.... minggu ni aku pon takde... he he he he...

so amacam kite buat minggu depan.... bole mari ka??...


Batin... pasai khemah tu.... aku ada sebijik je.... kalu tak silap ko pun ada satu kan...???

cheers mate.....
Back to top Go down
View user profile
Bulk23
roadkill
roadkill


Number of posts : 330
Age : 71
Location : Ipoh - KL - Ipoh
Registration date : 15/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Sat Aug 18, 2007 2:14 pm

weh..pesal korang smua ni..dah tak aktif sangat kat dalam forum baru nihs???
aritu beria sangat sruh si nolane bukak forum..ni yang aku marah nihs.
Evil or Very Mad Mad Shocked Sad affraid confused cyclops affraid afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Sat Aug 18, 2007 4:17 pm

nak tanya sikit ni,kalau virago ikut convoy kena buat byk stop ke utk isi minyak? tangki kecil, enjin besar... macam x konfiden je nak bawa jalan jauh ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Sun Aug 19, 2007 7:34 pm

jgn risau....moto ni kalau semua ok bole pergi 100++ km....so setakat pergi ulu bendul sekali isi minyak bole jalan pergi balik...ok
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Mon Aug 20, 2007 9:36 pm

Memang betul seperti yang bro Hafizzzzzzzzzzz cakap..... Full tank bleh gi 100km ++ tapi ikut experience aku ari-ari bawak moto gi keje.... kalu hang bawak cruising speed 80km-90km... jimat minyak.... kalu lenjan tak ingat dunia... 100km above... haa dia mula makan kaw-kaw... ... so depend on cara bawak le....
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Mon Aug 20, 2007 10:11 pm

lagipun kalau konvoi bukan kita nak bawak lelaju....maintain 100kmj pun dah cukup...sekali sekala lenjam la la brapa nak naik... cyclops cyclops
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 21, 2007 1:19 am

Khemah aku ada eddy. Bagi kengkawan yang takde tu ...khemah tgh murah sempena Merdeka ni di Carrefour. Jangan malu jangan segan pi beramai2 dan beli satu atau dua simpan buat stok. Bila perlu boleh digunakan.

So jadi ke 25 Ogos nih kita beramai2 ke Ulu Bendul?
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Tue Aug 21, 2007 9:21 am

caner nak g ek?????? Question Question Question
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: V'kings Official Rides   Today at 6:14 am

Back to top Go down
 
V'kings Official Rides
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: