V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 1:18 am

safwan_ghostrider retire wrote:
diumumkan sesiapa yang ada berani untuk berbuka puasa di penang (ikut perjalanan kita klu time tue dah on da way balik kl kita singgah la mana2) dialu-alukan untuk mengikuti ride ini pirat disamping mengeskort saudara baru kita mengambil muto baru dia...too support our friend.. cheers

bertolak : maybe dlm kul 9.00pg and balik hari jer...
tarikh : 15 September 2007 (Sabtu
)

so org2 perak boleh jugak kita touch and go dkt kg anda semua... tongue
puasa mengajar kita erti kesabaran dan menguji ketahanan diri kita yang sebenar bom


senarai yang ada kelapangan untuk pergi...
1. semestinya nolane dgn bike baru dia
2. safwan ghost rider baru nak join semula
3. sam dgn carb harley utk test perfomence dia
4.sky7777 nk test power muto baru....
5. ujang6009 diimport dari lanun bikerz...banzaaiiiiii pirat

Wooooo...Ini semua pemandu pesawat F18, Tornado dan Mig29 aje nih. Kirim salam ajelah kat orang2 Penang yea. No

Ada kelapangan saya pi flag off aje.... Have a nice ride men.
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 10:48 am

aku pon mungkin flag off aje.... tengah demam kuat ni...
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 10:54 am

Quote :
Wooooo...Ini semua pemandu pesawat F18, Tornado dan Mig29 aje nih. Kirim salam ajelah kat orang2 Penang yea

Betul kata ko tu Bat,kita ni hanya Pilot pesawat Skyhawk yang telah tamat perkhidmatanya,mana boleh saing dengan diaorang No
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 10:59 am

Undervein 600 wrote:
Quote :
Wooooo...Ini semua pemandu pesawat F18, Tornado dan Mig29 aje nih. Kirim salam ajelah kat orang2 Penang yea

Betul kata ko tu Bat,kita ni hanya Pilot pesawat Skyhawk yang telah tamat perkhidmatanya,mana boleh saing dengan diaorang No



not to rub it in laaa. but.... haaa sedar pun dah ... wakakakaka
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 11:07 am

Aku sedar Eddy,siapa diri ini. Sad

PEACE
Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 11:10 am

Undervein 600 wrote:
Aku sedar Eddy,siapa diri ini. Sad

PEACE

eeeeeeeeeeeeeeee.... org tua merajuk..... meh timang... cayang cayang bucuk.... eh timang ?..... kalu larat la.....
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 5:39 pm

Den poi la Flag Off korang dongan Kudo buruk den.

Janji rock Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Batin
roadkill
roadkill


Number of posts : 217
Location : Sentulrion
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Fri Sep 14, 2007 8:04 pm

kau ni eddy...jgn le menyakat si Vein, saudara kembar tak seiras kau tu.

Kasihanilah dia.

Kau kena ingat eddy..walaupun dia bawak pesawat skyhawk (konon) tapi enjin dia....enjin pesawat Raptor U.S. ... undetectable bt radar lagi...tau tau dah ada aje kat tepi kau. Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 5:10 am

mana korang nie ku dah tunggu lama dah nie, skarang opsss.. la barupukul 4pagi la...
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 11:55 am

ni ada yang nak kena sepak kaki ni Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 7:59 pm

how's the penang ride la? jadi ke x? update me la... post gambar ke...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 9:49 pm

Ini ada sedikit gambar sebelum Nolane (nosane),Safwan (Anak DT) dan Pek Hoon (Otai),di Esso RNR Sg Buluh sebelum bergerak ke Penang.

Sad but true,ikut hati tadi,nak je aku polow korang ke Penang,tapi apakan daya Rolling Eyes

Sky,aku geram tgk muto ko Laughing
Batin,pesal gambar ko takde masa ni? Ko poie mano Bat
Suspect
Sam & Bulk,akhirnya aku jumpa jugak korang. Laughing
Bro Pek Hoon (otai ni) & Jimmy, tak sompek nak bual panjang No





PEACE
Back to top Go down
View user profile
Jimmy Sell
marshall
marshall


Number of posts : 70
Age : 43
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 11:32 pm

Undervein 600 wrote:
Ini ada sedikit gambar sebelum Nolane (nosane),Safwan (Anak DT) dan Pek Hoon (Otai),di Esso RNR Sg Buluh sebelum bergerak ke Penang.

Sad but true,ikut hati tadi,nak je aku polow korang ke Penang,tapi apakan daya Rolling Eyes

Sky,aku geram tgk muto ko Laughing
Batin,pesal gambar ko takde masa ni? Ko poie mano Bat
Suspect
Sam & Bulk,akhirnya aku jumpa jugak korang. Laughing
Bro Pek Hoon (otai ni) & Jimmy, tak sompek nak bual panjang No





PEACE

The wonders of technology - pagi nie je bediri kat Esso, skarang dah nampak di sini..
Back to top Go down
View user profile
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 15, 2007 11:41 pm

heheheheh Very Happy
tumpang sat...
Nice to meet kl guys....nolane nosane..putih melepak dia ni rupanya...
safwan...harap deal ko ngan cikgu tu jadi...
and also bro sky7777...geram tgk hang punya zx.. Twisted Evil

Back to top Go down
View user profile
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sun Sep 16, 2007 2:29 pm

Yang ni gambo ko ke lisa?... laa mati mati aku ingat nosane tadi... rupa-rupanye hang ngan lane bole jadi kembar seiras ni.... hehehehe
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sun Sep 16, 2007 5:42 pm

eddyanubis wrote:
Yang ni gambo ko ke lisa?... laa mati mati aku ingat nosane tadi... rupa-rupanye hang ngan lane bole jadi kembar seiras ni.... hehehehe

kembar tak seiras la bro....janggut lane lagi senget.... Very Happy Very Happy Very Happy

p/s...pergh cantik mutot....
Back to top Go down
View user profile
AndyJoe
roadkill
roadkill


Number of posts : 111
Age : 31
Location : kota damansara
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sun Sep 16, 2007 7:47 pm

aduh.............. rugi betul aku x ikut.. ramai nyer... bila lagi nak buat convoy ni.. Dis time aku follow..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/andyjoe85
skinniekids
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Age : 32
Location : KaeL
Registration date : 18/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sun Sep 16, 2007 10:24 pm

hi all.....
so few photo.....confused

postla lebih gambo cun cun kasi racun gao gao to all...Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.camworkphoto.com
hafizz
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 662
Location : Setapak, KL
Registration date : 26/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sun Sep 16, 2007 11:04 pm

rugi jugak rasenye x ikutt...tapi apa kan daya....

next time ....... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
ken77
trusted prospect
trusted prospect


Number of posts : 39
Registration date : 03/09/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 1:05 am

WOW SO FAST pakai tu Intruder for convoy ya...cun!
Back to top Go down
View user profile
sky7777
prospect
prospect


Number of posts : 19
Registration date : 22/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 3:40 am

kelisapadi wrote:
heheheheh Very Happy
tumpang sat...
Nice to meet kl guys....nolane nosane..putih melepak dia ni rupanya...
safwan...harap deal ko ngan cikgu tu jadi...
and also bro sky7777...geram tgk hang punya zx.. Twisted Evil

thanks bro jadi tour guide round penanag cari jeruk. turan kl calimg caling lamember
best betul la tapi budak 2 ketul lagitu bawak slow 160 je,,, he he
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 9:07 am

skali tgk zam ni (si isap) mcm pelakon pun ada..laki vanida imran daa..... lol!
Back to top Go down
View user profile
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 9:26 am

sky7777 wrote:
kelisapadi wrote:
heheheheh Very Happy
tumpang sat...
Nice to meet kl guys....nolane nosane..putih melepak dia ni rupanya...
safwan...harap deal ko ngan cikgu tu jadi...
and also bro sky7777...geram tgk hang punya zx.. Twisted Evil

thanks bro jadi tour guide round penanag cari jeruk. turan kl calimg caling lamember
best betul la tapi budak 2 ketul lagitu bawak slow 160 je,,, he he

No problem....
Tapi sayang aritu ujan skit..kalo tak lagi best...leh lepak sat tepi pantai.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 9:26 am

nak aku kasi bakor sket..ride pose yang best tau..hehe..sumpah tak lapar n haus tapi mengantuk daaa tongue tongue tongue

yang ni masa first berhenti dkt tapah isi minyak n regangkan punkok.. pirat



yang ni plak atas jln daa...nama jalan aku tak tahu sbb tak tulis dkt highway tue... rabbit

ni gambo pek_hoon dkt dpn... Shocked


yang blakang ni sky777
Back to top Go down
View user profile
kelisapadi
marshall
marshall


Number of posts : 60
Registration date : 14/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 9:27 am

safwan_ghostrider retire wrote:
skali tgk zam ni (si isap) mcm pelakon pun ada..laki vanida imran daa..... lol!

dah biasa dah dengar benda2 camni..heheheh lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: