V'Kings Community

This forum is created by NOLANE for the V'Kings MC community.
 
HomeGalleryPortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Sat Oct 18, 2008 6:27 am by Admin

» Kuala Lumpur Bike Week '08
Sat Oct 18, 2008 12:49 am by amd_v535

» SAMBUTAN RUMAH TERBUKA MUAR BIKERS
Fri Oct 17, 2008 1:34 pm by nolane

» V'kings Sembang-Sembang
Fri Oct 17, 2008 1:24 pm by nolane

» KENKAWAN DAH UPGREADE MOTOT
Fri Oct 17, 2008 1:22 pm by nolane

» RIDE KE PENANG AMBIL CBX HASIM SABTU INI..
Wed Oct 15, 2008 6:14 pm by EvilPenguin

» BERITA HARI INI / TODAY'S NEWS.
Wed Oct 15, 2008 3:46 pm by nolane

» Forum Baru: http://forum.v-kings.com/
Tue Oct 14, 2008 8:23 pm by Admin

» OPEN HOUSE
Tue Oct 14, 2008 12:21 pm by a w o i

» Helmet kura-kura diharamkan
Sat Oct 11, 2008 7:34 am by Nabil

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum

Share | 
 

 RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 10:37 am

ni lan tgh memecut laju woo... cheers



yang paling skali sbb aku amek gambar time laju mcm nak tercampak hp aku geek

pek_hoon dkt dpn abis meter woo vilago dia...sbb pakai 250 punya meter daa bounce


dah nak smpai tol..



ni sky blakang kami masa dkt tol...



nak masuk terowong woo...



dlm terowong



Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 10:55 am

ni je la gmbar2 yang dapat diuploadkan sbb time balik hujan dari penang woo..tapi nk bukti kan true bikerz redah gak dgn kelajuan sederha 140km sejam... cheers cheers cheers n nak jadi cerita banyk gak eksiden atas jln mlm tue.tapi alhamdulillah kami dipermudahkan perjalanan.. king Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
safwan
roadkill
roadkill


Number of posts : 233
Location : kg kapten kapal
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 11:18 am

lupa nak tarukk...aku berterima kasih banyak2 kepada bro SKY sbb dia jadi penyelamat kami ride mlm..berbekalkan lampu besar mutor dia mmg cerah jln sbb huajn lebat n tak nampak mlm tu..ditambahkan kerabunan aku diwaktu malam...apa pun sky mmg best...leh jadi king sky la cheers cheers king
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 11:28 am

cheers cheers cheers

Bravo....Bravo....Bravo
Back to top Go down
View user profile
hafizazzim
hell blazer
hell blazer


Number of posts : 521
Location : one step only
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 12:02 pm

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

memang syiok tgk gambo......huhuhuhuhu

p/s kesimpulan daripada ride ni : kena pakai lampu banyak cam moto en anu.....hehehehe
Back to top Go down
View user profile
Undervein 600
roadkill
roadkill


Number of posts : 270
Location : Senawang
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 12:18 pm

Quote :
p/s kesimpulan daripada ride ni : kena pakai lampu banyak cam moto en anu.....hehehehe

Aku setuju Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
desouza



Number of posts : 3
Registration date : 13/09/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 12:37 pm

waaaaa....memang meriah la korang baru ni erkh?...Sorry la bro semua..aku tak leh join..kalu dak boleh gak kenal2 ngan korang...aku dah habaq kat lisa..aku balik kampung daa...bini aku dah merungut..dah 6 bulan tak balik kmpg dia...asyik balik kmpg aku jer...dah la raye nak balik kmpg aku jugak cheers ...nak amik hati nyer pasal...
Apa pun..next convoy aku join ler...lisa..amcam..kita p KL plak..suruh depa blanje kita berbuka..(hang pon muka mcm Ahmad Dhani Dewa 19 la bro!) Shocked

PEACE! jocolor
Back to top Go down
View user profile
nolane
Admin
Admin


Number of posts : 353
Age : 30
Location : Old Klang Road
Registration date : 12/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Mon Sep 17, 2007 2:02 pm

desouza wrote:
waaaaa....memang meriah la korang baru ni erkh?...Sorry la bro semua..aku tak leh join..kalu dak boleh gak kenal2 ngan korang...aku dah habaq kat lisa..aku balik kampung daa...bini aku dah merungut..dah 6 bulan tak balik kmpg dia...asyik balik kmpg aku jer...dah la raye nak balik kmpg aku jugak cheers ...nak amik hati nyer pasal...
Apa pun..next convoy aku join ler...lisa..amcam..kita p KL plak..suruh depa blanje kita berbuka..(hang pon muka mcm Ahmad Dhani Dewa 19 la bro!) Shocked

PEACE! jocolor

souza.... sabtu ni turun la KL ikut gi Bagan Lalang buka pose kat sana.....
Back to top Go down
View user profile http://www.lanunbikerz.com/
Eddy
roadkill
roadkill


Number of posts : 490
Location : Eeeepo Road KL
Registration date : 13/08/2007

PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Sat Sep 22, 2007 1:20 pm

Undervein 600 wrote:
Quote :
p/s kesimpulan daripada ride ni : kena pakai lampu banyak cam moto en anu.....hehehehe

Aku setuju Twisted Evil


biar owner gelap tapi jalan terang....he he he he
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG   Today at 1:42 am

Back to top Go down
 
RIDE BERBUKA PUASA DI PENANG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )
» Picture Berbuka Puasa Tg.malim 28/8/2010
» Gambar TT Zon Utara (Penang) 2 Januari 2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
V'Kings Community :: Pengumuman Ride dan Report-
Jump to: